30/9/2010
www.musiccorner.gr

Μετά την κοσμοσυρροή και τις ατέλειωτες ουρές που παρατηρήθηκαν στην πλατεία Κυδαθηναίων πέρσι τον χειμώνα και μετά από λαϊκή απαίτηση οι Άγαμοι Θύται επανέρχονται δριμύτεροι στο Ζυγό από τον Οκτώβριο με ανανεωμένο κι ασταθές πρόγραμμα σταθερότητας. Οι δραματικές εξελίξεις τους οδήγησαν σε νέα σατιρικά μέτρα και σκληρές παρεμβάσεις, μεταρρυθμίσεις του ρυθμού, ανάταξη του αυτοσαρκασμού και  στο άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος των Αγάμων, αφού φέτος νέα πρόσωπα εισέρχονται στο σχήμα.

Σαρωτικοί με διαφανείς κουκούλες, τρύπιες χύτρες ταχύτητας, λαχανί και πράσινη ανάπτυξη, ανελέητοι σαν ΣΔΟΕ της σάτιρας και λυρικοί σαν νέοι υφυπουργοί περιβάλλοντος, ξαναβγαίνουν μπροστά για να διεκδικήσουν μερίδιο δημοσιότητας στις δημοσκοπήσεις.

Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο γενικό κουμάντο, όπως πάντα, και με την αρωγή της ιστορικής φράξιας των Δημήτρη Σταρόβα, Ρούλας Μανισάνου, Στάθη Παχίδη, Χρήστου Μητρέντζη.

Μαζί τους κι εξ αδιαιρέτου οι: Ταξιάρχης Χάνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Χρύσανθος Καγιάς, Ελευθερία Κόμη και οι Cabaret Balkan, σε μια δυναμική, υπερκομματική συνεργασία, με πνευστά, μπουριά, και άλλα όπλα μαζικής ηχητικής καταστροφής, με γενικό σύνθημα: ή σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε.

Η παράσταση συνδυάζει το κωμικοτραγικό με το ημι-υπαίθριο μουσικοχορευτικό στοιχείο. Η ενεργητική συμμετοχή του κοινού και το παθητικό κάπνισμα επιτρέπονται. Τιμές συνετές, με πλαφόν.

Διανομή επικρατείας
Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Κείμενα: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Κλήμεντος, Χρήστος Τολιάδης, Ταξιάρχης Χάνος.
Χορογραφίες: Μπέσυ Μάλφα, Ελευθερία Κόμη
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Στεφανίδης, V. Gatz.
Παραγωγή: Νίκος Στεφανίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ζυγός
Κυδαθηναίων 22 – Πλάκα
Τηλ.: 210-3241610

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here