26/3/2010
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
Φωτογράφηση: Ντορίνα Καππάτου
www.musiccorner.gr

Με τη συμπλήρωση δύο χρόνων απ’ την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του «Θάλασσες», ήρθε η στιγμή για τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, να μας παρουσιάσει τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, εδώ στην Ελλάδα, με τίτλο «Μαζί μου σε θέλω», που μόλις κυκλοφόρησε.

Το «ραντεβού» για την παρουσίαση του δίσκου του, δόθηκε για την Τρίτη 23 Μαρτίου, στις 8 η ώρα το βράδυ. Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου άρχισαν από νωρίς να γεμίζουν το χώρο στον οποίο ήταν προγραμματισμένη να γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση, οι οποίοι ήρθαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στη νέα του αυτή δουλειά.

Με λίγη ώρα καθυστέρηση και υπό τους ήχους των καινούριων τραγουδιών του απ’ τα μεγάφωνα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αφού χαιρέτησε προσωπικά όλους τους παρευρισκομένους, ανέβηκε στη σκηνή, καλωσόρισε τον κόσμο κι άρχισε να ευχαριστεί ξεχωριστά όλους όσους δούλεψαν σκληρά για να βγει αυτός ο δίσκος. Ο Κυριάκος Ντούμος (που υπογράφει σχεδόν όλο τον δίσκο ), ο Ζήνων Ζιντίλης, ο Θανάσης Γκαραβέλας, η Γιούλα Γεωργίου, ο Νικόλας Νικολάου αλλά και ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι οι δημιουργοί που «έβαλαν τα μαγικά τους χέρια» για την υλοποίησή του. Στα εννέα από τα δέκα τραγούδια που περιέχονται στο cd τη μουσική την υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος, πράγμα το οποίο δεν μας κάνει εντύπωση, αφού δείγματα του ταλέντου του στη σύνθεση έχουμε δει ήδη στην προηγούμενη δουλειά του, αλλά και σε δίσκους συναδέλφων του.

Η βραδιά συνεχίστηκε, φυσικά με τι άλλο;; Με μουσική!! Ο συμπαθής καλλιτέχνης ξεκίνησε να μας παρουσιάζει κάποια απ’ τα τραγούδια του cd του ζωντανά, αλλά και παλιότερες επιτυχίες του, με το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα ! «Μη σβήνεις τα φώτα (Μαζί μου σε θέλω)», «Αγαπάω και πονάω», «Να σ’ άγγιζα», είναι μερικά από αυτά που ακούστηκαν. Στα highlights της βραδιάς, δε μπορούμε να παραλείψουμε τη στιγμή που ανέβηκε με τον Γιώργο στη σκηνή ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης, ο Χρήστος Δάντης και ερμήνευσαν το ντουέτο που λένε μαζί στο δίσκο του Γιώργου κι έχει τίτλο «Στην αγάπη πρέπει να τα δίνεις όλα».

Πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον νεαρό καλλιτέχνη… Συνάδελφοί του από τον καλλιτεχνικό χώρο, συνεργάτες του, όπως επίσης και άνθρωποι απ’ τον χώρο των media.  Ο Χρήστος Δάντης, η Τάμτα, το συγκρότημα Τριημητόνιο, η Σοφία Αρβανίτη, η ανερχόμενη τραγουδίστρια Σαλίνα, η Ευσταθία, αλλά και ο διευθυντής του Star Channel, Σταμάτης Μαλέλης έδωσαν τις ευχές τους στον Γιώργο Παπαδόπουλο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη δισκογραφία, δίνοντάς του το μήνυμα ότι… «Μαζί τους τον θέλουν» για πολλά χρόνια ακόμα!

Δείτε φωτογραφίες από το event

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here