7/7/2010
www.musiccorner.gr

Μετά το πέρας των απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεών του στην νυχτερινή Αθήνα, ο Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισε λίγο πριν μετακομίσει για εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη να κάνει σταθμό στη Κύπρο! Δίνει λοιπόν ραντεβού στο νησί την Παρασκευή 23 ΙΟΥΛΙΟΥ στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό για μια συναυλία που θα την θυμόμαστε για αρκετό καιρό!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

live στη Κύπρο την 

 Παρασκευή  23 Ιουλίου 2010

Το καλύτερο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου, με κάθε ευκαιρία κάνει πράξη την επιθυμία του να βρίσκεται κοντά στον κόσμο της Κύπρου, που τόσο αγαπάει και συνειδητά επιλέγει οι εμφανίσεις του στο νησί να είναι σπάνιες αλλά πολύ προσεγμένες. Στόχος να καταθέσει …τα προσωπικά του δεδομένα έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει!

Οι φίλοι του απ όλη την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στις μεγάλες του επιτυχίες και τις υπέροχες στιγμές που θα τους χαρίσει. Θα τραγουδήσουν μαζί του το «Αχ κορίτσι μου», «Δεν είμαι Θεός», «Υπήρχαν όρκοι», «Καλύτερο παιδί», «Αυτοκαταστροφή», «Φυσάει πολύ», «Αν είσαι η αγάπη», «Αφιερωμένο», «Δωσ’ μου πίσω την καρδιά μου», «Έρωτα μου ανεπανάληπτε», «Ένας άντρας που αγαπούσε δίχως όρια», «Έψαχνα χρόνια να σε βρω», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα μάτια μου», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καρδιά μου ήσουν γυάλινη», «Αυτή η αγάπη», «Τρελάθηκες καρδιά μου», «Μες τον κόσμο αυτό»,  «Ανάσα μου», «Έλα», αλλά και τα ολοκαίνουργια του τραγούδια. «Προσωπικά δεδομένα»,  «Το χαστούκι της αγάπης», «Τα είπα κι έφυγα», «Θησαυρός» «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» και τόσα άλλα που ήδη αγαπήθηκαν και έγιναν το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού και ταυτόσημο της διασκέδασης.

Πληροφορίες: 7000 60 55
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στα SO EASY STORES από τις 9/7/10
Είσοδος: 30ευρώ

Χώρος: Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού», Λεμεσός
Ώρα έναρξης: 9.00μ.μ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here