6/10/2010
www.musiccorner.gr

Για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, ο Ζακ Στεφάνου & η μΠάντα-Κοάλα επιστρέφουν στα παλιά λημέρια των Εξαρχείων και τροφοδοτούν με την αστείρευτη ενέργεια τους το θρυλικό AfterDark.

Μια βραδιά για τους σκληροπυρηνικούς φαν, μιας και η μΠάντα-Κοάλα έχει καιρό να εμφανιστεί σε κλειστό αθηναικό χώρο, άρα και καιρό να καταλήξει εκτος ελέγχου…!

Ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο “Koalaboration“, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2010, και αυτοαποκαλείται ελεύθερος, αφού καμία μεγάλη δισκογραφική δεν κατάφερε να τον πλαισιώσει, να τον περιορίσει ηχητικά, στιχουργικά, αισθητικά ή οικονομικά. Ηχογραφήθηκε σε διάρκεια 2 ετών στο υπόγειο αρχηγείο του Ζακ Στεφάνου & της μΠάντα-Κοάλα στην Κατεχάκη, ενώ το Mastering ανέλαβε το Oasis Mastering στην Καλιφόρνια (συνεργάτες των Lady Gaga, Beyonce, Bob Dylan, Korn) δίνοντας μια πνοή αμερικάνικου ήχου στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την απολύτως ανεξάρτητη inRealTime Records.

Η μΠάντα-Κοάλα μπαίνει σε νέες περιπέτειες ετοιμάζοντας έναν μίνι δίσκο με όλες τις “φωνές” του συγκροτήματος – του Ζακ Στεφάνου προφανώς, του ευφάνταστου Dennis Κωνσταντινίδη (παραγωγού και κιθαρίστα) και της δυναμικής soulwoman Cathy Idra. Παράλληλα όμως το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε επιλεγμένα νυχτερινά στέκια της Aθήνας.

ΙΝFO ΓΙΑ ΤΟ LIVE:
ΠΟΥ: AfterDasrk, Διδότου 31 & Ιπποκράτους, Εξάρχεια
ΤΗΛ: 2103606460
ΕΙΣ: 7 ευρώ
ΩΡΑ: 24.00 (AfterDark, το λέει το όνομα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here