12/7/2010
www.musiccorner.gr

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΚΥΜΑ»

16 – 18 Ιουλίου 2010

Δημοτικό Camping Κεραμωτής

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ…

Με μουσική και κέφι. 10 χρόνια πιστοί στο ραντεβού μας. Εσείς κι εμείς. Μια μεγάλη παρέα που τραγουδάει, χορεύει, ερωτεύεται, κολυμπάει, παίζει και θυμάται τα καλύτερά της καλοκαίρια στην Κεραμωτή, Πλάι στο Κύμα. Είναι αλήθεια πως πέσαμε σε δύσκολη εποχή. Αλλά συνεχίζουμε… Το κέφι δε μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Γι’ αυτό και βρήκαμε τα καλύτερα «υλικά» του καλοκαιριού. Γι’ αυτό και γιορτάζουμε στην πιο όμορφη παραλία. Γι’ αυτό και θα συναντηθούμε στο πιο ζωντανό φεστιβάλ για 10η χρονιά. Πλάι στο κύμα, μέσα στη μουσική. Όμορφες νύχτες, ξόρκι στις δύσκολες ημέρες.

Ο Δήμος Κεραμωτής, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κεραμωτής και όλοι εσείς θα φτιάξουμε την καλύτερη διοργάνωση. Θα κάνουμε το 10 το καλό, ακόμη καλύτερο.

Όλα είναι έτοιμα για να κάνουμε τη πιο όμορφη βουτιά μας στη μουσική και τη διασκέδαση, στην πανέμορφη παραλία του δημοτικού camping Κεραμωτής.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

16.07 Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου – Γιώργος Λιανός

Η Γλυκερία μία μεγάλη ερμηνεύτρια και από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, η Μελίνα Ασλανίδου που έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο ελληνικό τραγούδι δικαιώνοντας τις προσδοκίες του κοινού και ο Γιώργος Λιανός, μια φρέσκια ερωτική φωνή που πέτυχε τον στόχο της στις καρδιές μας, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική τους πορεία όσο και από το καλό έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο. Τραγούδια-σταθμοί, τραγούδια που αγαπήσαμε και που έχουν μείνει αλώβητα στο χρόνο, υπόσχονται μία αξέχαστη συναυλία.

17.07 Ελευθερία Αρβανιτάκη – Τάνια Τσανακλίδου

«Του ονείρου η αύρα μας ενώνει…» Συναντηθήκαμε πριν χρόνια όταν και οι δύο ψάχναμε τον δρόμο μας. Έκτοτε πέρασε πολύς καιρός, όμως κάθε φορά που κλέβαμε λίγο χρόνο για μας, μοιραζόμασταν μυστικά και όνειρα. Καμιά φορά και φόβους… Λέγαμε κάποια στιγμή να φτιάξουμε μια ωραία παράσταση! Δε βιαζόμασταν. Ήρθε μόνο του και με τρόπο φυσικό.

Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε παρέα. Παίρνουμε όπλο τα τραγούδια μας, συντρόφους μας οχτώ υπέροχους μουσικούς και με το νου και την καρδιά πάμε να βρούμε τους φίλους μας, να θυμηθούμε το όνειρο, αυτό που από παλιά μας ένωνε.  Καλή μας συνάντηση…

Τάνια – Ελευθερία

18.07 Μπάμπης Στόκας – Δημήτρης Σταρόβας – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Οι  τρεις “XL” στο είδος τους καλλιτέχνες πραγματοποιούν φέτος μία παράσταση – συναυλία με άξονα το προσωπικό τους αίσθημα και φέρνουν τον ακροατή σε επαφή με μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια, με χιούμορ και σάτιρα, με δυνατά ντεσιμπέλ και εκρηκτικό πάθος! Τρεις ερμηνευτές – μουσικοί με δυνατότητες, που αρέσκονται να σπάνε τα στεγανά και να δημιουργούν προγράμματα που περιλαμβάνουν από παλιά λαϊκά του ’60 και του ’70 μέχρι σπουδαίες στιγμές του ελληνικού και ξένου ροκ.

————-

Ώρα έναρξης συναυλιών: 22.00

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ η μέρα – 30 ευρώ το τριήμερο

Extra: ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στο Δημοτικό Camping Κεραμωτής για όσους παρακολουθήσουν τις συναυλίες!!!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

16.07 Το εργαστήρι “Άγριο Ξύλο” οργανώνει ένα εργαστήρι για παιδιά με τίτλο “Παρουσίαση, κατασκευή και εκμάθηση αρχαίων ελληνικών παιχνιδιών”. Ώρα: 19.00

17.07  Τουρνουά Beach Tennis  από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Επί Άμμου. Ώρα: 11.00

18.07

  • 11ος Θερινός Κολυμβητικός Αγώνας ΘΑΣΟΠΟΥΛΑ – ΚΕΡΑΜΩΤΗ από τον Σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών και Θαλάσσιων Αθλημάτων “H Θασοπούλα”. Ώρα: 11.00
  • Το κουκλοθέατρο ΤΙΚ-ΝΙΚ παρουσιάζει την παράσταση “Αστείες Ιστορίες”. Ώρα: 11.00

16.07 – 18.07

  • Έκθεση φωτογραφίας από τον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  • Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Συνανίδη με θέμα τη θάλασσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here