14/9/2010
www.musiccorner.gr

To πάρτυ ξαναρχίζει… Ένα χρόνο μετά από τις καταπληκτικές νύχτες που χάρισε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κοινό της Θεσσαλονίκης στην Πύλη, επανέρχεται στον ίδιο χώρο με καινούργια άποψη και μια μεγάλη συνεργασία. Ατμόσφαιρα  club, με το stage μέσα στο κοινό, χωρίς αποστάσεις και μια διάθεση συλλογικής διασκέδασης…

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τα δικά του ολοκαίνουργια «Ίσια ανάποδα», ένα εξαιρετικό υλικό που παρουσιάζεται για πρώτη φορά Live, τραγούδια που φιλοδοξούν να αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα, δαμάζοντας το χρόνο. Δίνουν την αφορμή για ένα ανατρεπτικό show και μια ξεχωριστή συνεργασία.

Η Πάολα, στα καλύτερά της, συνδέεται αρμονικά με την όλη ιδέα, παρουσιάζει καινούργια τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, συναντάται με το  Γιώργο πάνω στο stage, δίνοντας το δικό της στίγμα.

Οι Vegas  με τις εμφανίσεις τους  ξεσηκώνουν , τραγουδάνε, παίζουν μουσική, χορεύουν και δεν κατεβαίνουν από το stage αν δε συμπαρασύρουν το κοινό στη δική τους δίνη.

Ο Νικηφόρος αποφοίτησε από το X-factor, ξεχώρισε αμέσως  με το τραγούδι του «Υποσχέσου», κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το πρώτο του album «Σ’ ένα φιλί σου».

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος υπογράφει σκηνογραφικά και σκηνοθετικά το show.
O Γιώργος Τέλος τους φωτισμούς.
Ο Γιάννης Λιονάκης ενορχηστρώνει, ενώ το πρόγραμμα της Πάολα ενορχηστρώνει ο Γιώργος Νάτσιος.

Στην Πύλη από 24 Σεπτεμβρίου έρχονται τα ίσια ανάποδα για 10 μοναδικά πάρτυ κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ LIVE CLUBBING
Ανδρέα Γεωργίου 9,
Θεσσαλονίκη
τηλ.2310.553198 – 553158

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here