29/9/2010
www.musiccorner.gr

Την αποθέωση γνώρισαν χθες βράδυ στο Ηρώδειο, ο Goran Bregovic και η Μαρία Ναυπλιώτου στην πρώτη παρουσίαση της, στο Αθηναϊκό  κοινό, της μουσικής παράστασης «Ημερολόγια μιας Θλιμμένης Βασίλισσας». Το κοινό όρθιο χειροκροτούσε, για αρκετή ώρα, τόσο τα  γνώριμα και αγαπημένα μουσικά κομμάτια του Goran Bregovic, όσο και την καταπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Ναυπλιώτου, ως Dushanka.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, απέδωσε μοναδικά στην σκηνή την απόγνωση και την οργή της νεαρής γυναίκας – όταν βρίσκει τα ημερολόγια της μητέρας της -, έναντι του –ισχυρού στρατηγού –  πατέρα της,  που καθόρισε  με τις αποφάσεις του, τόσο την ζωή της μητέρας της όσο και την δική της, κατά την διάρκεια του Γιουγκοσλαβικού εμφυλίου 1991-95.

Μετά  την μεγάλη επιτυχία της παράστασης στην Αθήνα  και το κοινό της Βόρειας Ελλάδας, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα «Ημερολόγια μιας Θλιμμένης Βασίλισσας»,  αφού η  παράσταση, έχει ορισθεί να παρουσιαστεί, στις 22 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στα μέσα Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here