καλά εντέλα φουρεράι για τα πανηγύρια ρε έχει ξεφύγει τελείως. η στικουδάρα άφωνη φουλ αλλά καμία σχέση ρε δεν είναι ψωνισμένη, απλά μπορεί να βγάζει τέτοιο στυλ στα βιντεοκλιπ. μια χαρά κορίτσι είναιminerboh έγραψε:Δε μπορώ ρε φίλε μου. Αν κα είμα πάντα ανοικτός σε νέες προτάσεις και οφείλω να παραδεχτώ οτι έχει μια... ας τη πούμε συμπαθητική φωνή, συμπεριφέρεται με ενα τουπέ λες έχει τη καριέρα της Μαντόνα και μου τη δίνει άπειρα. Αυτή και η Φουρέιρα μου τη δίνουν με το υφάκι τους. Έκαναν ενα σουξεδάκι της στιγμής και κάνουν σα πριμαντόνες...ppapp2 έγραψε:plaka vre kanoume... alla prospathise na ti simpathiseis!![]()
Κατερίνα Στικούδη
Re: Τα σχέδια της Κατερίνας Στικούδη
I am....Palo Fierce !!!
-
minerboh
http://www.youtube.com/watch?v=6r_s-wdGYBY&feature=plcpppapp2 έγραψε:καλά εντέλα φουρεράι για τα πανηγύρια ρε έχει ξεφύγει τελείως. η στικουδάρα άφωνη φουλ αλλά καμία σχέση ρε δεν είναι ψωνισμένη, απλά μπορεί να βγάζει τέτοιο στυλ στα βιντεοκλιπ. μια χαρά κορίτσι είναιminerboh έγραψε:Δε μπορώ ρε φίλε μου. Αν κα είμα πάντα ανοικτός σε νέες προτάσεις και οφείλω να παραδεχτώ οτι έχει μια... ας τη πούμε συμπαθητική φωνή, συμπεριφέρεται με ενα τουπέ λες έχει τη καριέρα της Μαντόνα και μου τη δίνει άπειρα. Αυτή και η Φουρέιρα μου τη δίνουν με το υφάκι τους. Έκαναν ενα σουξεδάκι της στιγμής και κάνουν σα πριμαντόνες...ppapp2 έγραψε:plaka vre kanoume... alla prospathise na ti simpathiseis!![]()
![]()
Ατάλαντη μέχρι αηδίας. 
Η Στικούδη είναι η μόνη τραγουδίστρια που αυτοί που τραγουδάνε καραόκε τα τραγούδια της είναι καλύτεροι..

I am....Palo Fierce !!!
-
Slim_Shady
Ekei katantisame na akoume kathe ahdia apo ton kathe asxeto
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
minerboh
Επιτέλους ας της βάλει κάποιος ενα πώμα στο στόμα αυτηνης.stelios έγραψε:
-
minerboh
ποιος ειναι αυτος ο βλακας που την εχει δει ray william johnson?
τη στικουδη καλα κανει κ τη κραζει αλλα αυτος δεν ειναι σε καμια περιπτωση αστειος
τη στικουδη καλα κανει κ τη κραζει αλλα αυτος δεν ειναι σε καμια περιπτωση αστειος
I am....Palo Fierce !!!
-
minerboh
Δε ξέρω! Τυχαία τον βρήκα στο YouTube! Ποιός είναι αυτός που αναφέρεις? Eγω είχα την εντύπωση οτι αντιγράφει τον NolstagiaCritic!ppapp2 έγραψε:ποιος ειναι αυτος ο βλακας που την εχει δει ray william johnson?
αυτόν που λες δεν τον ξέρωminerboh έγραψε:Δε ξέρω! Τυχαία τον βρήκα στο YouTube! Ποιός είναι αυτός που αναφέρεις? Eγω είχα την εντύπωση οτι αντιγράφει τον NolstagiaCritic!ppapp2 έγραψε:ποιος ειναι αυτος ο βλακας που την εχει δει ray william johnson?
αλλά αυτό που κάνει σε αυτό το βίντεο είναι ακριβώς κόπι πέιστ η εκπομπή τη ray william johnson =3
τον έβλεπα συχνά αλλά τώρα που και που...
είχα βάλει και τοπικ αλλά με η αναζήτηση του φόρουμ είναι για τα πανηγύρια και δε μπορώ να το βρω
καλά στην αμερική πρέπει να γίνεται χαμός από "εκπομπές" στο youtube αλλά το πέρασμα στα ελληνικά δεδομένα το βρίσκω πανάθλιο
γιατί βλέποντας αυτόν έπεσα και σε μία χοντρή τύπισα που και καλά μιλούσε και αυτή στο κοινό της και έλεγε κάτι μπούρδες
I am....Palo Fierce !!!
Πόσα κιλά θα χάσει ακόμα αυτό το κορίτσι....?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- fylakas_aggelos
Το "Απ'την αρχή" ωραίο κομμάτι,κλασικό rnb,όπως και το "Μη" το οποίο έχω λατρέψει.Την πατάτα "Οκ δεν τρέχει τίποτα" να μην έβγαζε!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Τα σχέδια της Κατερίνας Στικούδη;
Δηλαδή όλο αυτό γίνεται βάσει σχεδίου; Είναι προμελετημένο;
-
MusicLover
Koula έγραψε:Τα σχέδια της Κατερίνας Στικούδη;![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
minerboh
Εγω λεω να καθόταν στο σπίτι της. Αρκετά αφροδίσια νοσήματα έχει κολλήσει το ελληνικό τραγούδι απο τις μυριάδες ατάλαντες. Ο κλώνος της Μαράια Κάρει μας μάρανε.fylakas_aggelos έγραψε:Το "Απ'την αρχή" ωραίο κομμάτι,κλασικό rnb,όπως και το "Μη" το οποίο έχω λατρέψει.Την πατάτα "Οκ δεν τρέχει τίποτα" να μην έβγαζε!