Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
βγάζει καινούργιο τραγούδι ο Ρέμος. "Η αγάπη έρχεται στο τέλος" ο τίτλος σε στίχους Νίκου Μωραίτη και μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου.
Το "Love in the end" έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Lacta και την ODEON. Το τραγούδι που ακούγεται ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος, σε μια σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη. Στο τηλεοπτικό σποτ, σκηνοθεσίας του Βασίλη Κεχαγιά, πρωταγωνιστούν οι Μυριέλλα Κουρεντή και ο Νικόλας Αγγελής.
Δεν ξέρω πότε θα βγει όλο το τραγούδι.
Δεν ξέρω πότε θα βγει όλο το τραγούδι.
Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;
Με πρώτο άκουσμα ΟΚ οι στίχοι του "Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος", καλύτεροι από τους στίχους του Σάββατα που είναι μετριότατη και αδυνατίζουν τόσο το τραγούδι!
Με πρώτο άκουσμα ΟΚ οι στίχοι του "Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος", καλύτεροι από τους στίχους του Σάββατα που είναι μετριότατη και αδυνατίζουν τόσο το τραγούδι!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;
Αργεί ο δίσκος από ότι καταλαβαίνω.Μπράβο του πάντως που βγάζει και άλλο single ενώ τα "Σάββατα" είναι το μεγαλύτερο χιτ της εποχής.Δεν επαναπαύεται.
καλα πηξαμε στα χιτ... απο παντελιδη μεχρι πουλακι τσιου και ρεμο...η εποχη του παραλογου... οσο για τα σαββατα το θεωρω μετριοτατο σαν μελωδια και καπως χαζους τους στιχους..δε μου λεει κατι ιδιαιτερο...ουτε πιστευω οτι θα μεινει. και αυτο το καινουργιο επισης. και στο airplay νο1 ειναι η ντεμυ με το ενα επισης χαζοχαρουμενο τταγουδακι.paidaki έγραψε:Entek έγραψε:Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;
Αργεί ο δίσκος από ότι καταλαβαίνω.Μπράβο του πάντως που βγάζει και άλλο single ενώ τα "Σάββατα" είναι το μεγαλύτερο χιτ της εποχής.Δεν επαναπαύεται.
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
mad4music έγραψε:καλα πηξαμε στα χιτ... απο παντελιδη μεχρι πουλακι τσιου και ρεμο...η εποχη του παραλογου... οσο για τα σαββατα το θεωρω μετριοτατο σαν μελωδια και καπως χαζους τους στιχους..δε μου λεει κατι ιδιαιτερο...ουτε πιστευω οτι θα μεινει. και αυτο το καινουργιο επισης. και στο airplay νο1 ειναι η ντεμυ με το ενα επισης χαζοχαρουμενο τταγουδακι.paidaki έγραψε:Entek έγραψε:Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;
Καλά ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του γνώμη και μπορεί να του αρέσει ή να μην του αρέσει ένα τραγούδι.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τα "Σάββατα" είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ χιτ και είναι νούμερο 1 στο airplay. H Demy δεν είναι καν στο τοπ 5.
www.mediainspector.gr
κανεις λαθος ο δρομος fm που μεταδιδει το ημερησιο τοπ50 των ραδιοφωνων του Media inspector τις τελευταιες μερες δινει τη demy νο1. και οντως το τραγουδι της ακουγεται πολυ.paidaki έγραψε:mad4music έγραψε:καλα πηξαμε στα χιτ... απο παντελιδη μεχρι πουλακι τσιου και ρεμο...η εποχη του παραλογου... οσο για τα σαββατα το θεωρω μετριοτατο σαν μελωδια και καπως χαζους τους στιχους..δε μου λεει κατι ιδιαιτερο...ουτε πιστευω οτι θα μεινει. και αυτο το καινουργιο επισης. και στο airplay νο1 ειναι η ντεμυ με το ενα επισης χαζοχαρουμενο τταγουδακι.paidaki έγραψε:Entek έγραψε:Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;
Καλά ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του γνώμη και μπορεί να του αρέσει ή να μην του αρέσει ένα τραγούδι.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι τα "Σάββατα" είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ χιτ και είναι νούμερο 1 στο airplay. H Demy δεν είναι καν στο τοπ 5.
http://www.mediainspector.gr
mad4music έγραψε:κανεις λαθος ο δρομος fm που μεταδιδει το ημερησιο τοπ50 των ραδιοφωνων του Media inspector τις τελευταιες μερες δινει τη demy νο1. και οντως το τραγουδι της ακουγεται πολυ.paidaki έγραψε:mad4music έγραψε:καλα πηξαμε στα χιτ... απο παντελιδη μεχρι πουλακι τσιου και ρεμο...η εποχη του παραλογου... οσο για τα σαββατα το θεωρω μετριοτατο σαν μελωδια και καπως χαζους τους στιχους..δε μου λεει κατι ιδιαιτερο...ουτε πιστευω οτι θα μεινει. και αυτο το καινουργιο επισης. και στο airplay νο1 ειναι η ντεμυ με το ενα επισης χαζοχαρουμενο τταγουδακι.paidaki έγραψε:Entek έγραψε:Θα βγάλει δίσκο ο Ρέμος;
http://www.mediainspector.gr
Εγώ κάνω λάθος ??????????????????

Αφού το link για το ΕΠΙΣΗΜΟ top 5 chart στα Ελληνικά ραδιόφωνα είναι αυτό www.mediainspector.gr
Διάβασε και τι γράφει
Είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ένωσης δισκογραφικών εταιριών (IFPI) για την αποτύπωση του επίσημου Ελληνικού TOP200 airplay chart.
και εγω για το media inspector σου μιλαω. τεσπα δε με απασχολει και ιδιαιτερα... τα τραγουδια αυτα δε με ενδιαφερουν ετσι κι αλλιως οποτε οτι και να ισχυει τι ιδιο μου κανει. ενα σχολιο για το τι παιζει στα ελληνικα ραδιοφωνα εκανα απλως.οσοι θελουν ας τα ακουνε.paidaki έγραψε:
Εγώ κάνω λάθος ??????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού το link για το ΕΠΙΣΗΜΟ top 5 chart στα Ελληνικά ραδιόφωνα είναι αυτό http://www.mediainspector.gr
Διάβασε και τι γράφει
Είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ένωσης δισκογραφικών εταιριών (IFPI) για την αποτύπωση του επίσημου Ελληνικού TOP200 airplay chart.
- billakos24
Ο ΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ.
ΤΑ ''ΣΑΒΒΑΤΑ'' ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟ1 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ AIRPLAY ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ SECTION TOY FORUM...
viewtopic.php?f=33&t=35303&start=100
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ - ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. ΕΔΩ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΘΟΡΑ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ
ΜΕΤΡΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΑ ΟΙ
ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ - ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. ΕΔΩ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΘΟΡΑ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ
ΜΕΤΡΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΑ ΟΙ
ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

All of our endings can be found in our beginnings...
απο airplay η ντεμυ ειναι σαφως η πιο πετυχημενη του εναμιση τελευταιου χρονου με 4 νο1 τραγουδια. αυτο ΔΕ μου λεει τιποτα για την αξια του καλλιτεχνη sorry κιολας...billakos24 έγραψε:Ο ΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
To τραγούδι του Ρέμου είναι επιτυχιάρα. Θαρρό μεγαλύτερη από της Demy. Επίσης επιτυχιάρα είναι και το (ανεκδιήγητο για την προσωπική μου άποψη) Εννοείται!
Διευκρινίζω ότι παρ΄ όλα αυτά το Τα Σάββατα στερείτε στον στίχο!
Διευκρινίζω ότι παρ΄ όλα αυτά το Τα Σάββατα στερείτε στον στίχο!
Ο Ρέμος είναι στα πολύ πάνω του τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δίσκος που έβγαλε τον ξανά έφερε στην κορυφή, γιαυτό και δεν έχει προλάβει να κουράσει. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι ο Ρέμος δεν ήταν πριν μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και θα είναι απλά δεν γινόταν ο ΧΑΜΟΣ που γίνετε μαζί του τώρα.
Επίσης νομίζω ότι είναι εντελώς άστοχο να συγκρίνουμε τον Ρέμο με την Demy. Η Demy που είναι μια ποπ τραγουδίστρια που βγάζει κυρίως ραδιοφωνικές επιτυχίες.Δεν νομίζω ότι τα τραγούδια της έχουν την καθολική αποδοχή που έχουν τα τραγούδια του Ρέμου και σαφώς σε αυτό παίζει ρόλο και η πορεία του καλλιτέχνη.
Επίσης νομίζω ότι είναι εντελώς άστοχο να συγκρίνουμε τον Ρέμο με την Demy. Η Demy που είναι μια ποπ τραγουδίστρια που βγάζει κυρίως ραδιοφωνικές επιτυχίες.Δεν νομίζω ότι τα τραγούδια της έχουν την καθολική αποδοχή που έχουν τα τραγούδια του Ρέμου και σαφώς σε αυτό παίζει ρόλο και η πορεία του καλλιτέχνη.
+100000....σε όλα όμως!paidaki έγραψε:Ο Ρέμος είναι στα πολύ πάνω του τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δίσκος που έβγαλε τον ξανά έφερε στην κορυφή, γιαυτό και δεν έχει προλάβει να κουράσει. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι ο Ρέμος δεν ήταν πριν μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και θα είναι απλά δεν γινόταν ο ΧΑΜΟΣ που γίνετε μαζί του τώρα.
Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι αν τα Σάββατα είχαν άλλο στίχο δεν θα έκαναν τόσο μεγάλη αίσθηση. Το παν είναι ο στίχος στην τραγουδάρα αυτή. Αν δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τι θέλει να πει το τραγούδι, ας ακούσουν τα λογάκια της Demy.
fhmes 8eloun apo to polu triksimo ta kokkala tou eluth na sunarmologh8hkan ksana 

Yoü make my heart stop
Ξέρει κανείς πότε θα βγει το τραγούδι του Ρέμου για Lacta? ακούγεται σουπερ χιτ και αυτό.
Ελπίζω στιχουργικά να μην είναι πατάτα και εκείνο το τραγούδι. Ο Ρέμος το σώζει.
Πάντως τέλειος δίσκος το "Κλειστά Τα Στόματα" αλλά έπρεπε η Heaven να βγάλει κι άλλα clips όπως το ομότιτλο, το "Φεγγάρια Χάρτινα", το "Η Νύχτα Δυό Κομμάτια" και το "Παρελθόν". Ξέρουμε αλήθεια πόσο πούλησε; Θυμάμαι λεγόνταν για 60,000 (5χ Πλατινένιο)
Πάντως τέλειος δίσκος το "Κλειστά Τα Στόματα" αλλά έπρεπε η Heaven να βγάλει κι άλλα clips όπως το ομότιτλο, το "Φεγγάρια Χάρτινα", το "Η Νύχτα Δυό Κομμάτια" και το "Παρελθόν". Ξέρουμε αλήθεια πόσο πούλησε; Θυμάμαι λεγόνταν για 60,000 (5χ Πλατινένιο)