Μάλλον δεν θα είναι album track,απλά για τη Lacta!paidaki έγραψε:Ξέρει κανείς πότε θα βγει το τραγούδι του Ρέμου για Lacta? ακούγεται σουπερ χιτ και αυτό.
Αντώνης Ρέμος
- fylakas_aggelos
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Κρίμα.Ακούγεται όντως ωραίο.fylakas_aggelos έγραψε:Μάλλον δεν θα είναι album track,απλά για τη Lacta!paidaki έγραψε:Ξέρει κανείς πότε θα βγει το τραγούδι του Ρέμου για Lacta? ακούγεται σουπερ χιτ και αυτό.
I like people too much or not at all.
Στιχουργικά ακούγετε και αυτό ΤΕΛΕΙΟ.Από τους στίχους που ακούω στην διαφήμιση πάντα.Entek έγραψε:Ελπίζω στιχουργικά να μην είναι πατάτα και εκείνο το τραγούδι. Ο Ρέμος το σώζει.
Πάντως τέλειος δίσκος το "Κλειστά Τα Στόματα" αλλά έπρεπε η Heaven να βγάλει κι άλλα clips όπως το ομότιτλο, το "Φεγγάρια Χάρτινα", το "Η Νύχτα Δυό Κομμάτια" και το "Παρελθόν". Ξέρουμε αλήθεια πόσο πούλησε; Θυμάμαι λεγόνταν για 60,000 (5χ Πλατινένιο)
Ο Ρέμος γενικά προσέχει πολύ τον στίχο,δεν καταδέχετε να τραγουδάει αηδίες τύπου "στο κέφι το τσακίρ μου".
h agaph einai elefantas kai opou vrei pataei lalalalala 

Yoü make my heart stop
Ο Ρέμος πια δεν είναι τραγουδιστής, ιδέα είναι!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ο Ρέμος είναι ο πιο ανεβασμένος Έλληνας καλλιτέχνες αυτήν την εποχή που βγάζει την μια χιτάρα μετά την άλλη και ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου τον αποθεώνει κάθε βράδυ στο Αθηνών Αρένα.
Αλλά αυτά τα είπαμε μην λέμε τα ίδια συνέχεια.
Αλλά αυτά τα είπαμε μην λέμε τα ίδια συνέχεια.
Μα όχι βέβαια. Ο Ρέμος πια οδεύει να πιάσει πλανητική θέση. Αστερισμός θα γίνει!
-
afn έγραψε:Μα όχι βέβαια. Ο Ρέμος πια οδεύει να πιάσει πλανητική θέση. Αστερισμός θα γίνει!

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
θα λεγα τωρα τι ειναι ο ρεμος... οτι να ναι εδω μεσα ειστε παντως...ακου ιδεα ο ρεμος χα χα χα χα 

xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
(Είναι γκρι, είναι γκρι)
Με κοιτά με γλύκα και νάζι
(Και το φε , και το φε )
Και το φέρσιμο του σου μοιάζει
teleios stixos, 8a ton zhleuan kai ta zouzounia. Bravo antwnh-idea
Με κοιτά με γλύκα και νάζι
(Και το φε , και το φε )
Και το φέρσιμο του σου μοιάζει
teleios stixos, 8a ton zhleuan kai ta zouzounia. Bravo antwnh-idea

Yoü make my heart stop
Αχ αυτοί οι fan της "απόλυτης" , την βλέπουν να ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ και έχουν ΦΑΓΩΘΕΙ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paidaki την Κυρ Δεκ 16, 2012 2:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
to monadiko pou vlepw na katarreei edw mesa einai h or8ografia sou, mas ta kaneis kai kefalaia gia na tuflw8oume 

Yoü make my heart stop
Ας μην μιλάνε οι φαν της πρώην-απόλυτης για ορθογραφία, που όταν έβγαλε το "δεν είναι ψέμα" έγραφε παντού ότι το νέο της τραγούδι λέγετε "δεν είναι ψεΜΜΑ" :ARTP0P έγραψε:to monadiko pou vlepw na katarreei edw mesa einai h or8ografia sou, mas ta kaneis kai kefalaia gia na tuflw8oume

Ρε παιδάκι να σε ρωτήσω κάτι... Ζεις για να τσακώνονται μαζί σου? Αν κοιτάξω τα posts σου τα 9 στα 10 είναι προκλήσεις προς φαν άλλων καλλιτεχνών...
Ίσως θα πρεπε να το κοιτάξεις αυτό κάποτε... Δεν υπάρχεις μόνο εσύ στο σύμπαν!

exeis dikio paidaki alla ase kalutera na thn krinei kapoios pou exei teleiwsei thn trith dhmotikoupaidaki έγραψε:
Ας μην μιλάνε οι φαν της πρώην-απόλυτης για ορθογραφία, που όταν έβγαλε το "δεν είναι ψέμα" έγραφε παντού ότι το νέο της τραγούδι λέγετε "δεν είναι ψεΜΜΑ" :![]()
![]()

Yoü make my heart stop
Δεν τσακώνομαι με κανέναν απλά δεν μπορώ την υποκρισία. Από την μέρα που ο Μωραίτης είπε ότι το LAV κάποιοι άρχισαν να βρίσκουν τον στίχο του "Σάββατα" χάλια. Ε αυτό είναι ΑΣΤΕΙΟ.afn έγραψε:Ρε παιδάκι να σε ρωτήσω κάτι... Ζεις για να τσακώνονται μαζί σου? Αν κοιτάξω τα posts σου τα 9 στα 10 είναι προκλήσεις προς φαν άλλων καλλιτεχνών...

Εγώ δεν έκρινα κανέναν. Εσύ μίλησες για ορθογραφία. Εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο,δεν είμαι 57 χρονών και αν ήμουν τραγουδιστής θα φρόντιζα τουλάχιστον να ξέρω να γράψω ΣΩΣΤΑ τον τίτλο του τραγουδιού μου.ARTP0P έγραψε:exeis dikio paidaki alla ase kalutera na thn krinei kapoios pou exei teleiwsei thn trith dhmotikoupaidaki έγραψε:
Ας μην μιλάνε οι φαν της πρώην-απόλυτης για ορθογραφία, που όταν έβγαλε το "δεν είναι ψέμα" έγραφε παντού ότι το νέο της τραγούδι λέγετε "δεν είναι ψεΜΜΑ" :![]()
![]()
eidame kai thn emperistatwmenh krish sou se alla 8emata poso egkurh einai. Oso tou mwraith. Toulaxiston autos meta thn kseftila zhthse sugnwmh 

Yoü make my heart stop
Eχμ...κύριε εραστά της ορθογραφίας...λέγεται και όχι λέγετε.paidaki έγραψε:Ας μην μιλάνε οι φαν της πρώην-απόλυτης για ορθογραφία, που όταν έβγαλε το "δεν είναι ψέμα" έγραφε παντού ότι το νέο της τραγούδι λέγετε "δεν είναι ψεΜΜΑ" :ARTP0P έγραψε:to monadiko pou vlepw na katarreei edw mesa einai h or8ografia sou, mas ta kaneis kai kefalaia gia na tuflw8oume![]()
![]()