Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
paidaki έγραψε:
Ας μην μιλάνε οι φαν της πρώην-απόλυτης για ορθογραφία, που όταν έβγαλε το "δεν είναι ψέμα" έγραφε παντού ότι το νέο της τραγούδι λέγετε"δεν είναι ψεΜΜΑ" :
exeis dikio paidaki alla ase kalutera na thn krinei kapoios pou exei teleiwsei thn trith dhmotikou
Εγώ δεν έκρινα κανέναν. Εσύ μίλησες για ορθογραφία. Εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο,δεν είμαι 57 χρονών και αν ήμουν τραγουδιστής θα φρόντιζα τουλάχιστον να ξέρω να γράψω ΣΩΣΤΑ τον τίτλο του τραγουδιού μου.
Ναι βέβαια, απλά καταναλώνεις το χώρο του φόρουμ στο να επιδεικνύεις το κόμπλεξ σου προς τη Βίσση.
Υπάρχει και ο αυνανισμός!
afn έγραψε:Ρε παιδάκι να σε ρωτήσω κάτι... Ζεις για να τσακώνονται μαζί σου? Αν κοιτάξω τα posts σου τα 9 στα 10 είναι προκλήσεις προς φαν άλλων καλλιτεχνών...
Ίσως θα πρεπε να το κοιτάξεις αυτό κάποτε... Δεν υπάρχεις μόνο εσύ στο σύμπαν!
Δεν τσακώνομαι με κανέναν απλά δεν μπορώ την υποκρισία. Από την μέρα που ο Μωραίτης είπε ότι το LAV κάποιοι άρχισαν να βρίσκουν τον στίχο του "Σάββατα" χάλια. Ε αυτό είναι ΑΣΤΕΙΟ.
Και η χαζομάρα συνεχίζεται... Δεν το κάνω εγώ, οι άλλοι άρχισαν...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Entek έγραψε:Ελπίζω στιχουργικά να μην είναι πατάτα και εκείνο το τραγούδι. Ο Ρέμος το σώζει.
Δεν ειπώθηκε τίποτα αρνητικό για τον Ρέμο.
Γιατί από αυτό το σχόλιο ξεκίνησαν όλα...αλλά εσείς είστε εκπαιδευμένοι να διαβάζετε αυτά που σας συμφέρουν.
Entek έγραψε:Ελπίζω στιχουργικά να μην είναι πατάτα και εκείνο το τραγούδι. Ο Ρέμος το σώζει.
Πάντως τέλειος δίσκος το "Κλειστά Τα Στόματα" αλλά έπρεπε η Heaven να βγάλει κι άλλα clips όπως το ομότιτλο, το "Φεγγάρια Χάρτινα", το "Η Νύχτα Δυό Κομμάτια" και το "Παρελθόν". Ξέρουμε αλήθεια πόσο πούλησε; Θυμάμαι λεγόνταν για 60,000 (5χ Πλατινένιο)
Στιχουργικά ακούγετε και αυτό ΤΕΛΕΙΟ.Από τους στίχους που ακούω στην διαφήμιση πάντα.
Ο Ρέμος γενικά προσέχει πολύ τον στίχο,δεν καταδέχετε να τραγουδάει αηδίες τύπου "στο κέφι το τσακίρ μου".
Και αυτός είναι ολόκληρος ο διάλογος.
Οσο επιθετικό είναι το σχόλιο μου ότι Ο Ρέμος γενικά προσέχει πολύ τον στίχο,δεν καταδέχετε να τραγουδάει αηδίες τύπου "στο κέφι το τσακίρ μου"
άλλο τόσο είναι και το σχόλιο του Ελπίζω στιχουργικά να μην είναι πατάτα και εκείνο το τραγούδι. Ο Ρέμος το σώζει.
afn έγραψε:Και τα δύο πατάτες είναι για να τελειώνουμε...
Γνωμή σου και απόλυτα σεβαστή, απλά το ένα έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία και το άλλο όχι.
Το ένα έγινε τεράστια επιτυχία και το άλλο απλή επιτυχία!
Αλλά πέρα από όλα αυτά, η μέτρηση επιτυχίας κάνει ένα τραγούδι καλύτερο?
Το αν ένα τραγούδι είναι καλό ή όχι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Την επιτυχία από την άλλη μπορείς να την μετρήσεις και να την υπολογίσεις από τα διάφορα chart που υπάρχουν, το ραδιοφωνικό το download κτλ.
Γνωμή σου και απόλυτα σεβαστή, απλά το ένα έγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία και το άλλο όχι.
Το αν ένα τραγούδι είναι καλό ή όχι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Την επιτυχία από την άλλη μπορείς να την μετρήσεις και να την υπολογίσεις από τα διάφορα chart που υπάρχουν, το ραδιοφωνικό το download κτλ.
Δεν υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει πως του Ρέμου είναι μεγαλύτερη επιτυχία.
Όλοι αντιδρούν στο ότι έχεις ξεκινήσει τζιχάντ κατά της Βίσση λέγοντας άπειρες βλακείες μαζί!
EDIT:Μάλλον όχι, εγώ αντιδρώ σε αυτό, έλεος με τις γενικεύσεις...
Δεν υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει πως του Ρέμου είναι μεγαλύτερη επιτυχία.
Όλοι αντιδρούν στο ότι έχεις ξεκινήσει τζιχάντ κατά της Βίσση λέγοντας άπειρες βλακείες μαζί!
EDIT:Μάλλον όχι, εγώ αντιδρώ σε αυτό, έλεος με τις γενικεύσεις...
Είναι "τσιχάντ εναντίον της Βίσση" το γεγονός ότι βρίσκω ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΙΤΣ το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι της;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Είναι "τσιχάντ εναντίον της Βίσση" ότι βρίσκω ΓΕΛΟΙΟ τον στίχο "και στο κέφι το τσακίρ μου";;;;;;;;;;;;
Είναι "τσιχάντ εναντίον της Βίσση" ότι βρίσκω ότι κάνει την μια μ@@@@ μετά την άλλη και απλά καταστρέφεται;;;;;;;;
Είναι "τσιχάντ εναντίον της Βίσση" όταν λέω ότι το μαγαζί της δεν πάει καλά;;;;;;;
Δηλαδή όταν ένας άνθρωπος λέει μια αντίθετη γνώμη από αυτή που σας βολεύει ανοίγει "τσιχάντ εναντίον της Βίσση" και απλά "λέει άπειρες βλακείες".
Όταν κάτι αφορά την προσωπική σου άποψη, ασφαλώς και είναι προσωπική σου υπόθεση... Όταν κάτι αποδεδειγμένα δεν ισχύει και το λες και το ξαναλές είναι ηλίθια εμμονή...