afn έγραψε:Αργεί ακόμα στην Ελλάδα άλλωστε...

kai to pio tragiko einai oti auta t tragoudia liga xronia prin oute fillers s cd d tha empainanbillakos24 έγραψε:ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK...
''ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ'' Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ
ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΚ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΠΟΣΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΑΥΤΟΥ
ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΕ ΓΑΜΙ**ΤΑΙ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ.
p_john έγραψε:kai to pio tragiko einai oti auta t tragoudia liga xronia prin oute fillers s cd d tha empainanbillakos24 έγραψε:ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK...
ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΕ ΓΑΜΙ**ΤΑΙ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ.as einai kala to promo
p_john έγραψε:kai to pio tragiko einai oti auta t tragoudia liga xronia prin oute fillers s cd d tha empainanbillakos24 έγραψε:ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK...
ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΕ ΓΑΜΙ**ΤΑΙ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ.as einai kala to promo
SpaceDog έγραψε:ναι, γιατί λίγα χρόνια πριν τα charts ήταν γεμάτα με μελοποιημένο Ελύτη και Ρίτσο![]()
+1Entek έγραψε:
Διαφωνώ κάθετα!!!! Το τελευταίο album του Ρέμου είναι γεμάτο singles!
Δε μας χάλασε ο Ρέμος, ο Μωραϊτης μας χάλασε που έχει γράψει όλα τα παραπάνω και εμφανίζεται σαν σύγχρονος Ελύτης/Καβάφης φουλ έντεχνοςantidoto έγραψε:an oi kouloi stixoi ine logos na min agorazoume cd tote oute i Vissi oute i vandi oute polles den tha poulagane cd!!!
o Remos sas xalase tromara sas
+1Entek έγραψε:p_john έγραψε:kai to pio tragiko einai oti auta t tragoudia liga xronia prin oute fillers s cd d tha empainanbillakos24 έγραψε:ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK...
Διαφωνώ κάθετα!!!! Το τελευταίο album του Ρέμου είναι γεμάτο singles!
Nick_Man έγραψε:Δε μας χάλασε ο Ρέμος, ο Μωραϊτης μας χάλασε που έχει γράψει όλα τα παραπάνω και εμφανίζεται σαν σύγχρονος Ελύτης/Καβάφης φουλ έντεχνοςantidoto έγραψε:an oi kouloi stixoi ine logos na min agorazoume cd tote oute i Vissi oute i vandi oute polles den tha poulagane cd!!!
Οκ αλλα αυτοι νομιζουν οτι γραφουν στιχους επιπεδου Ελυτη!SpaceDog έγραψε:ναι, γιατί λίγα χρόνια πριν τα charts ήταν γεμάτα με μελοποιημένο Ελύτη και Ρίτσο![]()
Πολλοί και με περισσότερη και πιο ποιοτική κουλτούρα απο όση θα ελπίσει να μας πουλήσει αυτο το ψώνιο με το φτιάρι και τη κατινιά του.Entek έγραψε:Nick_Man έγραψε:Δε μας χάλασε ο Ρέμος, ο Μωραϊτης μας χάλασε που έχει γράψει όλα τα παραπάνω και εμφανίζεται σαν σύγχρονος Ελύτης/Καβάφης φουλ έντεχνοςantidoto έγραψε:an oi kouloi stixoi ine logos na min agorazoume cd tote oute i Vissi oute i vandi oute polles den tha poulagane cd!!!
Oυσιαστικά ναι!Αν και οφείλω να ομολογήσω πως πέραν του Σαββάτα, Η Αγάπη Έρχεται Στο Τέλος και λίιιγοοο στο ρεφρεν των Αναπάντητων, οι υπόλοιποι στίχοι δεν έχουν τίποτα μεμπτο. Αντίθετα κάποιοι είναι πολύ όμορφοι, και πολύ έξυπνοι (πχ Το Πάρτυ)
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Μωραϊτης έγινε κορυφαίος στιχουργός. Σαν κι αυτόν πολλοί άλλοι! Πολλοί!!!
Magic22 έγραψε:Σαν fan του Αντώνη οφείλω να πω ότι από τότε που συνεργάζεται με τον Μωραίτη κάνει το ένα Νο1 μετά το άλλο, όπως τον καιρό με τον Θεοφάνους, και χαίρομαι πολύ για τη συνεργασία τους. Φυσικά ο Μωραίτης δεν είναι ο Ελύτης, αλλά είναι τρομερά αποτελεσματικός και συχνά συγκινητικοί οι στίχοι του. Τα charts και οι πωλήσεις το αποδεικνύουν. Εσείς να εύχεστε οι τραγουδιστές που αγαπάτε να μη συνεργαστούν μαζί του. Εγώ επειδή τον αγαπάω πραγματικά τον Αντώνη εύχομαι να συνεχίσει να έχει τον Μωραίτη δίπλα του. Είναι εγγύηση.