Πάολα
Re: Πάολα
Μπιλλάκο αυτό δεν είναι αστείο, ούτε Άντζελα... Είναι σοβαρό θέμα... Μπορείς να προκαλέσεις με πολλούς τρόπους το κοινό, αλλά τώρα τέτοιες δηλώσεις πάει πολύ. Είναι πολλοί οι αγώνες που έχουν κάνει οι γυναίκες εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες για τα δικαιώματά τους... αν κάποια νιώθει κατώτερο πλάσμα από τον άντρα καλά κάνει κι ας τον βάζει να τις ρίχνει σφαλιάρες και να τη βλέπει σαν σκεύος ηδονής, αλλά δε χρειάζεται να πηγαίνουμε και μια κοινωνία προς τα πίσω... έτσι νομίζω...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
- billakos24
Αν παρακολουθούσε λίγο παραπάνω ο Υάκινθος ελληνική τηλεόραση καιneereaux έγραψε:Καλά δε νομίζω να περιμένει κανείς μαθήματα φεμινισμού και πολιτικής ορθότητας από την Πάολα και την κάθε Πάολα
Για χαζομάρες και σεξ θα τη ρωτήσουν.
Αν είναι δυνατόν να το πάρουμε στα σοβαρά ότι θέλει σφαλιάρες
την ελληνική σοουμπιζζζ γενικότερα θα πάθαινε πολλαπλά εγκεφαλικά.
Ευτυχώς γι'αυτόν όμως δεν τον κόβω να ασχολείται ιδιαίτερα.
Σήμερα το πρωί π.χ ο Λιάγκας με τη Σάσα Σταμάτη συζητούσαν για τον αν
όσοι ''κουνιούνται'', μπορούν να πηγαίνουν και με γυναίκες ή είναι εντελώς
...μαρμελάδα!

Εκεί να δεις ωραία πρότυπα απο προβεβλημένους γονείς/οικογενειάρχες!
Απλά ο Υάκινθος έπεσε τώρα στην Πάολα και σοκαρίστηκε λίγο παραπάνω.
Ώστε γουστάρει να τη σαπίζουνε η Πάολα ε? Ορίστε που τη κατηγορούσατε
οτι κάνει πλαστικές, φυσικό είναι το αποτέλεσμα.

All of our endings can be found in our beginnings...
billakos24 έγραψε: Σήμερα το πρωί π.χ ο Λιάγκας με τη Σάσα Σταμάτη συζητούσαν για τον αν
όσοι ''κουνιούνται'', μπορούν να πηγαίνουν και με γυναίκες ή είναι εντελώς
...μαρμελάδα!Αυτές οι λέξεις ακούστηκαν στον αέρα όπως το περιγράφω.
![]()
Εκεί να δεις ωραία πρότυπα απο προβεβλημένους γονείς/οικογενειάρχες!
:

Ο Λιάγκας είναι το αντιπροσωπευτικό είδος "κατινόβλαχου" ο οποίος χαζογελάει με ό,τι σεξουαλικό ειπωθεί στην εκπομπή, χαζογελάει με τους gay και μετά πάντα κολλάει στο τέλος κι ένα "Μα καλά εγώ έχω πολλούς φίλους gay!"

- billakos24
Ορίστε και το δικό μου ντοκουμέντο με Λιάγκα. Απο εδώ το είδα, μη μου βγει
και το όνομα οτι βλέπω Λιάγκα λέει.
ΟΛΟ το video είναι top! Δεν είναι να χάνεις ούτε δευτερόλεπτο. Άνθρωποι
και σεξ 2013.
και το όνομα οτι βλέπω Λιάγκα λέει.

ΟΛΟ το video είναι top! Δεν είναι να χάνεις ούτε δευτερόλεπτο. Άνθρωποι
και σεξ 2013.

All of our endings can be found in our beginnings...
Εντάξει δεν το είπε έτσι ακριβώς όπως το περιγράφατε.Ένα χαστουκάκι πάνω σε τσακωμό είπε.yakinthos έγραψε:στο 50'... Εννοείται ότι δεν το είδα σπίτι μου... δε θα το 'βλεπα ποτέ... στο γυμναστήριο το είχαν, εκεί το είδα...

Με αυτά που λέγατε νόμιζα ότι θα άκουγα κάτι πιο περίεργο.

ο καθένας όπως θέλει το βλέπει Πάνο... δε θα το συνεχίσω... Όπως και να 'χει είμαι κατά της βίας αυτής (και γενικότερα της βίας) και πιστεύω ότι, σε μια γυναίκα μοναχή δεν κάνουνε τους μάγκες, οι άντρες οι πραγματικοί τα βάζουνε με άντρες...
Ας πάμε παραπέρα...
Ας πάμε παραπέρα...
Ναι, δεν εννοούσα ότι δεν μ' αρέσει η βία εν αντιθέσει με σένα που σου αρέσει Πάνο μου... Δε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ετέθη τέτοια αντιπαράθεση.panosif έγραψε:Δεν είπα πουθενά ότι εγκρίνω τη βία.
Είναι σαφές ότι τα λεγόμενα της Πάολας εγώ τα πήρα όπως περίπου ο Σεργουλόπουλος στο βίντεο ενώ εσύ αλλιώτικα.

Ντέπυ Γκολεμά:To "καυστικό" σχόλιο της για την Πάολα

Tην παρουσία της Πάολα στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς", σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της "Μέχρι Κεραίας" στην "REAL".
"Eίναι αυτό που η τηλεόραση ή δεν έχει ρολόι ή έχει δύο πρωινά και το ένα αναγκαστικά το βάζει βράδυ. Πρώτο δείγμα, επιεικώς απαράδεκτο. Ατυχές και αγενέστατο η Πάολα να σου τραγουδάει Μάνο Λοϊζο. Σεβασμός στους νεκρούς. Ας υποφέρουμε οι ζωντανοί μόνο".

Tην παρουσία της Πάολα στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς", σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της "Μέχρι Κεραίας" στην "REAL".
"Eίναι αυτό που η τηλεόραση ή δεν έχει ρολόι ή έχει δύο πρωινά και το ένα αναγκαστικά το βάζει βράδυ. Πρώτο δείγμα, επιεικώς απαράδεκτο. Ατυχές και αγενέστατο η Πάολα να σου τραγουδάει Μάνο Λοϊζο. Σεβασμός στους νεκρούς. Ας υποφέρουμε οι ζωντανοί μόνο".

I like people too much or not at all.
+1 Κρίμα για μας.panosif έγραψε:Πόσο συμφωνώ.Να πληρώνεσαι απλά για να κράζεις.Τέλειο.neereaux έγραψε:Τέλεια η δουλειά της Γκολεμά. Λέει την αδιάφορη γνώμη της για όλα (όπως κι εμείς) αλλά πληρώνεται![]()
Πόσο τη ζηλεύω Θεέ μου!

Nothing lasts forever but the earth and sky
-
stelios έγραψε:
Ωραίοοοο!!
Αντε να το ακούουμε σε cd rip.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...