Aμα βρεις την συνέντευξη που είχε δώσει πριν τρια χρόνια ο Νότης στο "οgdoo.gr" το λέει ότι τα τραγούδια υπάρχουν...bebest έγραψε:Υπάρχουν τραγούδια; Γιατί έχω την εντύπωση ότι μετά τη συνάντηση τους σε καλό κλίμα δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. 'Αλωστε ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως δεν θέλει να ξανακάνει cd...http://www.ogdoo.gr/apopseis/lefteris-p ... kano-diskoScorpion86 έγραψε:H Cobalt Music πιέζει τον Βλάχο και το Νότη να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο δίσκος για να μπορέσουν να τον κυκλοφορήσουν μέσα Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη. Βέβαια αυτή η πίεση χρόνου δεν νομίζω να είναι θετική. Τα τραγούδια έχουν ηχογραφηθεί όλα και απομένουν οι τεχνικές λεπτομέρειες που γίνονται από το στουντιο.
Υ.Γ.: Η συνεργασία με τον Λ.Παπαδόπουλο δεν απορρίφθηκε. Τα τραγούδια υπάρχουν. Ισως γίνει πιο μετά.
Υ.Γ.2: Και άλλο τραγούδι είχε γίνει προμο (Η Πλατεία) και δεν είχε μπει στον δίσκο, αν και τότε ο δίσκος δεν ήταν ούτε στα μισά της διαδικασίας για να φτιαχθεί και ολοκληρώθηκε ενάμιση χρόνο αργότερα γι' αυτό πιθανόν να μην επέλεξαν ένα τραγούδι που "είχε καεί".
Πάντως όπως και να έχει μακάρι να προχωρήσει σε τέτοιες συνεργασίες ο Νότης από εδώ και πέρα. Πλέον με ένα cd στην διετία δεν χρειάζεται να ψάχνει για μέτρια τραγούδια που μπορεί να κάνουν σουξέ. Ούτε με τον Μάνο ΕΛευθεριού η συνεργασία έβγαλε καμία τεράστια επιτυχία, όμως σε βάθος χρόνου και με ολοκληρωμένες δουλείες από τέτοιου βεληνεκούς συνθέτες ο Νότης θα καθιερωθεί σαν κορυφαίος ερμηνευτής.Να το πω και διαφορετικά καλύτερα να έχει μέτρια αποτελέσματα από τα χέρια των κορυφαίων παρά από άλλους.
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Καλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να γίνει αποδεκτός ο Νότης από το συγκεκριμένο χώρο. Μη ξεχνάς και το περιβόητο βέτο που λεγόταν ότι είχε θέσει ο Νταλάρας στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, να μη δώσει δηλαδή τραγούδια στο Νότη. Προφανώς κι η Cobalt ζητά από το Νότη τα σουξεδάκια της σειράς που βγάζουν όλοι και υποθέτω ότι ίσως έχει γίνει πιο υποχωρητικός και ο ίδιος μετά τα περσινά.bebest έγραψε:Υπάρχουν τραγούδια; Γιατί έχω την εντύπωση ότι μετά τη συνάντηση τους σε καλό κλίμα δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. 'Αλωστε ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως δεν θέλει να ξανακάνει cd...http://www.ogdoo.gr/apopseis/lefteris-p ... kano-disko
Πάντως όπως και να έχει μακάρι να προχωρήσει σε τέτοιες συνεργασίες ο Νότης από εδώ και πέρα. Πλέον με ένα cd στην διετία δεν χρειάζεται να ψάχνει για μέτρια τραγούδια που μπορεί να κάνουν σουξέ. Ούτε με τον Μάνο ΕΛευθεριού η συνεργασία έβγαλε καμία τεράστια επιτυχία, όμως σε βάθος χρόνου και με ολοκληρωμένες δουλείες από τέτοιου βεληνεκούς συνθέτες ο Νότης θα καθιερωθεί σαν κορυφαίος ερμηνευτής.Να το πω και διαφορετικά καλύτερα να έχει μέτρια αποτελέσματα από τα χέρια των κορυφαίων παρά από άλλους.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Πιο υποχωρητικός? Δύο χρόνια έκανε να βγάλει τις "16 Αυτοτελείς Ιστορίες". Εάν είχε υποκύψει στις πιέσεις της cobalt music για πρόχειρα σουξεδάκια τότε θα είχε βγάλει ήδη δύο δίσκους στο ίδιο χρονικό διάστημα. Και ποιο είναι σουξεδάκι της σειράς? Το "Μη Με Ρωτάτε", το "Δεν Υπολόγισες καλά" το "Αν Θα σε Χάσω", το "Δεν Μου Αρκεί", το "Αν Θα σε Χάσω", το "Εσυ η Θάλασσα" κλπ. Ολα είναι ποιοτικά κομμάτια και όχι πρόχειρα για να θεωρηθούν της σειράς.jdarmody έγραψε:Καλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να γίνει αποδεκτός ο Νότης από το συγκεκριμένο χώρο. Μη ξεχνάς και το περιβόητο βέτο που λεγόταν ότι είχε θέσει ο Νταλάρας στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, να μη δώσει δηλαδή τραγούδια στο Νότη. Προφανώς κι η Cobalt ζητά από το Νότη τα σουξεδάκια της σειράς που βγάζουν όλοι και υποθέτω ότι ίσως έχει γίνει πιο υποχωρητικός και ο ίδιος μετά τα περσινά.bebest έγραψε:Υπάρχουν τραγούδια; Γιατί έχω την εντύπωση ότι μετά τη συνάντηση τους σε καλό κλίμα δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. 'Αλωστε ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως δεν θέλει να ξανακάνει cd...http://www.ogdoo.gr/apopseis/lefteris-p ... kano-disko
- SFAKattack10
Ειχε πει οτι μονο αν ειναι καλο το αποτελεσμα θα κανει την συνεργασια με Παπαδοπουλο. Δεν του αρεσαν οι μουσικες στα πρωτα τραγουδια και ζητησε αν γινεται να γραψει μουσικη ο Νικολοπουλος.
Οσο για τον Μουκιδη μενουμε στο "Μια ματια σου μονο φτανει", ενω εχει γραψει στιχους οπως στο "ενα γραμμα" " δεν σε χρειαζομαι" κτλ
Τετοιους στιχους ποτε θα ξαναγραψει?
Οσο για τον Μουκιδη μενουμε στο "Μια ματια σου μονο φτανει", ενω εχει γραψει στιχους οπως στο "ενα γραμμα" " δεν σε χρειαζομαι" κτλ

- Scorpion86
Όταν θα ξανα-ερωτευτεί...SFAKattack10 έγραψε:Οσο για τον Μουκιδη μενουμε στο "Μια ματια σου μονο φτανει", ενω εχει γραψει στιχους οπως στο "ενα γραμμα" " δεν σε χρειαζομαι" κτλ

Συγκεκριμένα είχε πει ότι το αποτέλεσμα θα πρέπει να "σκοτώνει"...SFAKattack10 έγραψε:Ειχε πει οτι μονο αν ειναι καλο το αποτελεσμα θα κανει την συνεργασια με Παπαδοπουλο. Δεν του αρεσαν οι μουσικες στα πρωτα τραγουδια και ζητησε αν γινεται να γραψει μουσικη ο Νικολοπουλος.
Scorpion86, ο προηγούμενος δίσκος είχε βγει επί Universal περά από την αλλαγή ονόματος σε Cobalt νομίζω άλλαξε και ιδιοκτησία...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Δεν ξέρω ίσως είδαν ότι δύσκολα θα γίνει αποδεκτός ο Νότης σε αυτό το χώρο, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, και δεν προχώρησε το θέμα. Να τον απέρριψε ο Νότης δύσκολο μου φαίνεται.Γιατί να το έκανε για να τραγουδάει μέτρια ψευτό-σουξε μόνο και μόνο επειδή του τα δώσε ο Μουκίδης ή κάποιος άλλος συνεργάτης του από παλιά; Δεν είναι Νότης αυτό.. Η άλλη λύση είναι να συνεργαστεί με νέα παιδία που το κατέχουν το θέμα, άλλωστε οι μεγαλύτερες επιτυχίες που έκανε τελευταία (δώσε ένα τέλος-τσιγκανάκι) , από νέα παιδία προήλθαν.J&B έγραψε:Συγκεκριμένα είχε πει ότι το αποτέλεσμα θα πρέπει να "σκοτώνει"...SFAKattack10 έγραψε:Ειχε πει οτι μονο αν ειναι καλο το αποτελεσμα θα κανει την συνεργασια με Παπαδοπουλο. Δεν του αρεσαν οι μουσικες στα πρωτα τραγουδια και ζητησε αν γινεται να γραψει μουσικη ο Νικολοπουλος.
Scorpion86, ο προηγούμενος δίσκος είχε βγει επί Universal περά από την αλλαγή ονόματος σε Cobalt νομίζω άλλαξε και ιδιοκτησία...
Δηλαδή, άμα τραγουδήσει Λ. Παπαδόπουλο θα αλλάξει χώρο; Τι θα γίνει έντεχνος; Ο Νότης ήταν είναι και θα είναι λαϊκός τραγουδιστής, ο Στράτος που είχε κάνει ένα δίσκο με τον Παπαδόπουλο στα 80s και αυτός λαϊκος τραγουδιστής ήταν. Δε νομίζω ο Νότης να απέρριψε την ιδέα, ίσα ίσα απ' ότι φάνηκε τότε ο Νότης θέλει μια μεγάλη συνεργασία, αν ήταν δεν θα το ανέφερε...bebest έγραψε:Δεν ξέρω ίσως είδαν ότι δύσκολα θα γίνει αποδεκτός ο Νότης σε αυτό το χώρο, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, και δεν προχώρησε το θέμα. Να τον απέρριψε ο Νότης δύσκολο μου φαίνεται.Γιατί να το έκανε για να τραγουδάει μέτρια ψευτό-σουξε μόνο και μόνο επειδή του τα δώσε ο Μουκίδης ή κάποιος άλλος συνεργάτης του από παλιά; Δεν είναι Νότης αυτό.. Η άλλη λύση είναι να συνεργαστεί με νέα παιδία που το κατέχουν το θέμα, άλλωστε οι μεγαλύτερες επιτυχίες που έκανε τελευταία (δώσε ένα τέλος-τσιγκανάκι) , από νέα παιδία προήλθαν.
Τώρα όπως είπα και σε προηγούμενο post ας περιμένουμε το δίσκο, μπορεί ο Μουκίδης στα άλλα 2 να έχει γράψει κάτι πολύ δυνατό... και το πρόμο πάντως δεν είναι τόσο κακό, όπως το παρουσιάζετε κάποιοι, πάντα θα ύπαρχουν και τραγούδια σουξέ...
'Oχι φυσικά και θα παραμείνει λαϊκός. Ο Λ. Παπαδόπουλος έχει γράψει σε Στέλιο, Στράτο, Μπιθικώτση που επίσης δεν είναι έντεχνοι άλλα είναι αυτοί που θα πρέπει να συγκρίνετε ο Νότης μόλις αποσυρθεί. Τώρα σχετικά με το καινούργιο αναμένω να το ακούσω ολόκληρο αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι τρομερό. Επίσης έχουν κυκλοφορήσει οι στίχοι από το 2ο του Μουκίδη πάλι μπερδεμένο και μέτριο μου φάνηκε.J&B έγραψε:Δηλαδή, άμα τραγουδήσει Λ. Παπαδόπουλο θα αλλάξει χώρο; Τι θα γίνει έντεχνος; Ο Νότης ήταν είναι και θα είναι λαϊκός τραγουδιστής, ο Στράτος που είχε κάνει ένα δίσκο με τον Παπαδόπουλο στα 80s και αυτός λαϊκος τραγουδιστής ήταν. Δε νομίζω ο Νότης να απέρριψε την ιδέα, ίσα ίσα απ' ότι φάνηκε τότε ο Νότης θέλει μια μεγάλη συνεργασία, αν ήταν δεν θα το ανέφερε...bebest έγραψε:Δεν ξέρω ίσως είδαν ότι δύσκολα θα γίνει αποδεκτός ο Νότης σε αυτό το χώρο, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, και δεν προχώρησε το θέμα. Να τον απέρριψε ο Νότης δύσκολο μου φαίνεται.Γιατί να το έκανε για να τραγουδάει μέτρια ψευτό-σουξε μόνο και μόνο επειδή του τα δώσε ο Μουκίδης ή κάποιος άλλος συνεργάτης του από παλιά; Δεν είναι Νότης αυτό.. Η άλλη λύση είναι να συνεργαστεί με νέα παιδία που το κατέχουν το θέμα, άλλωστε οι μεγαλύτερες επιτυχίες που έκανε τελευταία (δώσε ένα τέλος-τσιγκανάκι) , από νέα παιδία προήλθαν.
Τώρα όπως είπα και σε προηγούμενο post ας περιμένουμε το δίσκο, μπορεί ο Μουκίδης στα άλλα 2 να έχει γράψει κάτι πολύ δυνατό... και το πρόμο πάντως δεν είναι τόσο κακό, όπως το παρουσιάζεται κάποιοι, πάντα θα ύπαρχουν και τραγούδια σουξέ...
Είμαστε 100% σίγουροι ότι όντως οι στίχοι που αναφέρονται παραπάνω είναι από κάποιο τραγούδι που θα μπει στο δίσκο; Ρωτάω, γιατί δεν έχω δει πουθενά κάποια επίσημη ανακοίνωση. Τι να πω, ίσως στέρεψε από ιδέες και ο Μουκ...
Κατά τ' άλλα κάποιοι ακόμα περιμένουν τραγούδια από Γιατρά

Κατά τ' άλλα κάποιοι ακόμα περιμένουν τραγούδια από Γιατρά

Aν τελικά είναι τραγούδι που θα μπει στο δίσκο γιατί όντως κυκλοφορούν διάφορα τέτοια που στο τέλος δεν ισχύουν. Για το Γιατρά μετά από όσα είπε δεν πρόκειται..Αλλά και να μην είχε πει αυτά, έχει ξεχάσει και ο ίδιος πότε έγραψε καλό τραγούδι τελευταία φορά. Μικρό το κακό αν στέρεψε από ιδέες ο Μουκίδης μία, αυτός στέρεψε 10. Ας δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια, ελπίζω σε κάτι καλό και στο προηγούμενο δίσκο τα καλά κομμάτια δεν προωθήθηκαν πρώτα.
Αναφέρομαι στο τελευταίο κομμάτι. Ο Νότης χρειάζεται μια δυναμική επάνοδο φέτος τόσο δισκογραφικά όσο και στις εμφανίσεις του. Όταν βγάζεις δίσκο κάθε δυο χρόνια και το πρώτο κομμάτι που βγάζεις για πρόμο είναι το ''Τέρμα το Ράδιο'' κάπως ξινίζει, κυρίως γιατί ο Νότης δεν επιλέγει συνήθως τόσο απλοϊκούς στίχους. Για να μην αδικούμε βέβαια το κομμάτι, εντάσσεται προφανώς στην κατηγορία ''Πάρτα'', δυναμικό, με πιασάρικο σχετικά στίχο και ως το τραγούδι που θα ''καεί'' πρώτο ίσως κάνει τελικά τη δουλειά του. Για μένα σημαντικότερο είναι να επενδύσουν σ' αυτή τη παραγωγή, να έχει καλό ποιοτικό αποτέλεσμα, καλές ηχογραφήσεις επιπέδου Νότη γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρχουν πολύ καλά κομμάτια όπως πάντα.Scorpion86 έγραψε:Πιο υποχωρητικός? Δύο χρόνια έκανε να βγάλει τις "16 Αυτοτελείς Ιστορίες". Εάν είχε υποκύψει στις πιέσεις της cobalt music για πρόχειρα σουξεδάκια τότε θα είχε βγάλει ήδη δύο δίσκους στο ίδιο χρονικό διάστημα. Και ποιο είναι σουξεδάκι της σειράς? Το "Μη Με Ρωτάτε", το "Δεν Υπολόγισες καλά" το "Αν Θα σε Χάσω", το "Δεν Μου Αρκεί", το "Αν Θα σε Χάσω", το "Εσυ η Θάλασσα" κλπ. Ολα είναι ποιοτικά κομμάτια και όχι πρόχειρα για να θεωρηθούν της σειράς.
- Scorpion86
Ένας καλλιτέχνης δεν είναι αναγκασμένος να βγάζει κάθε χρόνο δίσκο και ιδιαίτερα σαν το Νότη, που βγάζει δίσκους με 16 τραγούδια. Δηλαδή, κατάντησε αηδία αυτό που κάνουν κάποιοι που βγάζουν δίσκο κάθε 6 μήνες και πριν μάθει ο κόσμος τα τραγούδια του εκάστοτε δίσκου βγαίνουν άλλα και από τα 10 που βγάζουν ακούγονται τα 2. Και αυτό επειδή βιάζονται να κάνουν δίσκο. Από τους δίσκους του Νότη ακούγονται όλα, αλλά περισσότερο άλλα λιγότερο, όμως είναι όλα ωραία τραγούδια με διαφορετικό ύφος (ερωτικά, χορευτικά, κοινωνικά).jdarmody έγραψε:Αναφέρομαι στο τελευταίο κομμάτι. Ο Νότης χρειάζεται μια δυναμική επάνοδο φέτος τόσο δισκογραφικά όσο και στις εμφανίσεις του. Όταν βγάζεις δίσκο κάθε δυο χρόνια και το πρώτο κομμάτι που βγάζεις για πρόμο είναι το ''Τέρμα το Ράδιο'' κάπως ξινίζει, κυρίως γιατί ο Νότης δεν επιλέγει συνήθως τόσο απλοϊκούς στίχους. Για να μην αδικούμε βέβαια το κομμάτι, εντάσσεται προφανώς στην κατηγορία ''Πάρτα'', δυναμικό, με πιασάρικο σχετικά στίχο και ως το τραγούδι που θα ''καεί'' πρώτο ίσως κάνει τελικά τη δουλειά του. Για μένα σημαντικότερο είναι να επενδύσουν σ' αυτή τη παραγωγή, να έχει καλό ποιοτικό αποτέλεσμα, καλές ηχογραφήσεις επιπέδου Νότη γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρχουν πολύ καλά κομμάτια όπως πάντα.Scorpion86 έγραψε:Πιο υποχωρητικός? Δύο χρόνια έκανε να βγάλει τις "16 Αυτοτελείς Ιστορίες". Εάν είχε υποκύψει στις πιέσεις της cobalt music για πρόχειρα σουξεδάκια τότε θα είχε βγάλει ήδη δύο δίσκους στο ίδιο χρονικό διάστημα. Και ποιο είναι σουξεδάκι της σειράς? Το "Μη Με Ρωτάτε", το "Δεν Υπολόγισες καλά" το "Αν Θα σε Χάσω", το "Δεν Μου Αρκεί", το "Αν Θα σε Χάσω", το "Εσυ η Θάλασσα" κλπ. Ολα είναι ποιοτικά κομμάτια και όχι πρόχειρα για να θεωρηθούν της σειράς.
Όσον αφορά το "Τέρμα το Ράδιο" ας περιμένουμε να το ακούσουμε ολόκληρο από το Νότη και με την ηχογράφηση που έχει γίνει, γιατί πολλοί έχουν βγάλει άποψη από 15 δευτερόλεπτα και το demo του Μουκίδη.
Mετά τα περσινά σίγουρα ο Νότης θέλει μια καλή χρονιά τόσο στο μαγαζί όσο και δισκογραφικά. Ωστόσο ξεκινάει με μέτριο κομμάτι, δυστυχώς. Αυτό που πάλι αναφέρετε όλοι ότι είναι στο ίδιο στυλ με το Πάρτα, και τι το θεωρείται καλό; Όντως μοιάζουν κάπως αλλά και τα δύο είναι μέτρια για Νότη και να θυμίσω ότι αν γράφτηκε για να γίνει χιτ ραδιοφωνικό, που όντως χρειάζονται σε ένα δίσκο, απέτυχε. Μετά από λίγο καιρό δεν έπαιζε πουθενά, το ίδιο βλέπω να γίνετε δυστυχώς και με το Τέρμα το Ράδιο. Ας πει ο Νότης τις κομματάρες που μας συνηθίζει και αν θέλουν ας τα βάλουν στο ράδιο. Πχ από το προηγούμενο δίσκο το δεν μου αρκεί το θεωρώ κομματάρα άλλα δεν ακούστηκε πουθενά, το αν θα σε χάσω ελάχιστα κλπ. Εμένα πάντως αυτό δεν με χάλασε, ας βγάλει ωραία κομμάτια και οι πουλημένες playlist ας μην τα βάλουν ποτέ.jdarmody έγραψε:Αναφέρομαι στο τελευταίο κομμάτι. Ο Νότης χρειάζεται μια δυναμική επάνοδο φέτος τόσο δισκογραφικά όσο και στις εμφανίσεις του. Όταν βγάζεις δίσκο κάθε δυο χρόνια και το πρώτο κομμάτι που βγάζεις για πρόμο είναι το ''Τέρμα το Ράδιο'' κάπως ξινίζει, κυρίως γιατί ο Νότης δεν επιλέγει συνήθως τόσο απλοϊκούς στίχους. Για να μην αδικούμε βέβαια το κομμάτι, εντάσσεται προφανώς στην κατηγορία ''Πάρτα'', δυναμικό, με πιασάρικο σχετικά στίχο και ως το τραγούδι που θα ''καεί'' πρώτο ίσως κάνει τελικά τη δουλειά του. Για μένα σημαντικότερο είναι να επενδύσουν σ' αυτή τη παραγωγή, να έχει καλό ποιοτικό αποτέλεσμα, καλές ηχογραφήσεις επιπέδου Νότη γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρχουν πολύ καλά κομμάτια όπως πάντα.Scorpion86 έγραψε:Πιο υποχωρητικός? Δύο χρόνια έκανε να βγάλει τις "16 Αυτοτελείς Ιστορίες". Εάν είχε υποκύψει στις πιέσεις της cobalt music για πρόχειρα σουξεδάκια τότε θα είχε βγάλει ήδη δύο δίσκους στο ίδιο χρονικό διάστημα. Και ποιο είναι σουξεδάκι της σειράς? Το "Μη Με Ρωτάτε", το "Δεν Υπολόγισες καλά" το "Αν Θα σε Χάσω", το "Δεν Μου Αρκεί", το "Αν Θα σε Χάσω", το "Εσυ η Θάλασσα" κλπ. Ολα είναι ποιοτικά κομμάτια και όχι πρόχειρα για να θεωρηθούν της σειράς.
Και οι Μνήμες ξεκίνησαν με το Πάρτα και είχαν μέσα Τα Κλεμμένα, Μάτια παλάτια μου, Δεν είμαι σαν τους άλλους κτλ. Υπόψιν, το Τέρμα το Ράδιο είναι κατά πολύ ανώτερο, από το Πάρτα.bebest έγραψε:Mετά τα περσινά σίγουρα ο Νότης θέλει μια καλή χρονιά τόσο στο μαγαζί όσο και δισκογραφικά. Ωστόσο ξεκινάει με μέτριο κομμάτι, δυστυχώς. Αυτό που πάλι αναφέρετε όλοι ότι είναι στο ίδιο στυλ με το Πάρτα, και τι το θεωρείται καλό; Όντως μοιάζουν κάπως αλλά και τα δύο είναι μέτρια για Νότη και να θυμίσω ότι αν γράφτηκε για να γίνει χιτ ραδιοφωνικό, που όντως χρειάζονται σε ένα δίσκο, απέτυχε. Μετά από λίγο καιρό δεν έπαιζε πουθενά, το ίδιο βλέπω να γίνετε δυστυχώς και με το Τέρμα το Ράδιο. Ας πει ο Νότης τις κομματάρες που μας συνηθίζει και αν θέλουν ας τα βάλουν στο ράδιο. Πχ από το προηγούμενο δίσκο το δεν μου αρκεί το θεωρώ κομματάρα άλλα δεν ακούστηκε πουθενά, το αν θα σε χάσω ελάχιστα κλπ. Εμένα πάντως αυτό δεν με χάλασε, ας βγάλει ωραία κομμάτια και οι πουλημένες playlist ας μην τα βάλουν ποτέ.
Ας έλπισουμε πως θα έχουμε ένα μεγάλο ζεϊμπέκικο στο δίσκο, να διατηρήσουμε και την πάραδοση: 1994 Ο Αετός, 2004 Γενέθλια, 2014 ??.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχει κομματάρες για μια ακόμη φορά. Το θέμα είναι να γίνει καλή παραγωγή με ωραίες ενορχηστρώσεις και να φύγει επιτέλους αυτή η ''θαμπάδα'' που παρατηρείται στη φωνή του Νότη επί Βλάχου.bebest έγραψε:Mετά τα περσινά σίγουρα ο Νότης θέλει μια καλή χρονιά τόσο στο μαγαζί όσο και δισκογραφικά. Ωστόσο ξεκινάει με μέτριο κομμάτι, δυστυχώς. Αυτό που πάλι αναφέρετε όλοι ότι είναι στο ίδιο στυλ με το Πάρτα, και τι το θεωρείται καλό; Όντως μοιάζουν κάπως αλλά και τα δύο είναι μέτρια για Νότη και να θυμίσω ότι αν γράφτηκε για να γίνει χιτ ραδιοφωνικό, που όντως χρειάζονται σε ένα δίσκο, απέτυχε. Μετά από λίγο καιρό δεν έπαιζε πουθενά, το ίδιο βλέπω να γίνετε δυστυχώς και με το Τέρμα το Ράδιο. Ας πει ο Νότης τις κομματάρες που μας συνηθίζει και αν θέλουν ας τα βάλουν στο ράδιο. Πχ από το προηγούμενο δίσκο το δεν μου αρκεί το θεωρώ κομματάρα άλλα δεν ακούστηκε πουθενά, το αν θα σε χάσω ελάχιστα κλπ. Εμένα πάντως αυτό δεν με χάλασε, ας βγάλει ωραία κομμάτια και οι πουλημένες playlist ας μην τα βάλουν ποτέ.
- Scorpion86
Εμένα με ενοχλεί περισσότερο ότι σε κάποια τραγούδια όπως το "Κάνει Θόρυβο η Αγάπη" δυσκολεύεσαι να ακούσεις το Νότη. Ακούγεται περισσότερο ο ήχος και τον καλύπτει.jdarmody έγραψε:Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχει κομματάρες για μια ακόμη φορά. Το θέμα είναι να γίνει καλή παραγωγή με ωραίες ενορχηστρώσεις και να φύγει επιτέλους αυτή η ''θαμπάδα'' που παρατηρείται στη φωνή του Νότη επί Βλάχου.bebest έγραψε:Mετά τα περσινά σίγουρα ο Νότης θέλει μια καλή χρονιά τόσο στο μαγαζί όσο και δισκογραφικά. Ωστόσο ξεκινάει με μέτριο κομμάτι, δυστυχώς. Αυτό που πάλι αναφέρετε όλοι ότι είναι στο ίδιο στυλ με το Πάρτα, και τι το θεωρείται καλό; Όντως μοιάζουν κάπως αλλά και τα δύο είναι μέτρια για Νότη και να θυμίσω ότι αν γράφτηκε για να γίνει χιτ ραδιοφωνικό, που όντως χρειάζονται σε ένα δίσκο, απέτυχε. Μετά από λίγο καιρό δεν έπαιζε πουθενά, το ίδιο βλέπω να γίνετε δυστυχώς και με το Τέρμα το Ράδιο. Ας πει ο Νότης τις κομματάρες που μας συνηθίζει και αν θέλουν ας τα βάλουν στο ράδιο. Πχ από το προηγούμενο δίσκο το δεν μου αρκεί το θεωρώ κομματάρα άλλα δεν ακούστηκε πουθενά, το αν θα σε χάσω ελάχιστα κλπ. Εμένα πάντως αυτό δεν με χάλασε, ας βγάλει ωραία κομμάτια και οι πουλημένες playlist ας μην τα βάλουν ποτέ.
Συμφωνώ. Γενικά υπάρχει θέμα στους τελευταίους δίσκους πάντως. Και δεν είναι θέμα φωνής Νότη, διότι στο live ο άνθρωπος απογειώνει τα πάντα.Scorpion86 έγραψε:Εμένα με ενοχλεί περισσότερο ότι σε κάποια τραγούδια όπως το "Κάνει Θόρυβο η Αγάπη" δυσκολεύεσαι να ακούσεις το Νότη. Ακούγεται περισσότερο ο ήχος και τον καλύπτει.
Aκριβώς και το μη με ρωτάτε το άκουσα live ήταν απογείωση και στο cd σε πιάνει υπνηλία.Και το τραγούδι που αναφέρεις το χαντάκωσαν με την ενορχήστρωση και το δεν υπολόγισες καλά το χαλάσαν με τις κιθάρες.jdarmody έγραψε:Scorpion86 έγραψε:Εμένα με ενοχλεί περισσότερο ότι σε κάποια τραγούδια όπως το "Κάνει Θόρυβο η Αγάπη" δυσκολεύεσαι να ακούσεις το Νότη. Ακούγεται περισσότερο ο ήχος και τον καλύπτει.
- Scorpion86
Οι τελευταίες πινελιές μπήκανε και ο δίσκος βρίσκεται στην τελική ευθεία! 16 τα τραγούδια, γνωστοί αλλά και νέοι δημιουργοί μαζί με τον ερμηνευτή Νότη Σφακιανάκη και τον παραγωγό του κύριο Μανώλη Βλάχο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα κοντά μας...
Λίγη υπομονή μόνο!
Ας μη ξεχνάμε την ερχόμενη Δευτέρα 27-10 ολοκληρωμένο πλέον το τραγούδι ''Τέρμα το ράδιο'' σε πρώτη εκτέλεση με Στίχους και Μουσική του Γιώργου Μουκίδη
https://www.facebook.com/Notissfakianak ... 44/?type=1
Λίγη υπομονή μόνο!
Ας μη ξεχνάμε την ερχόμενη Δευτέρα 27-10 ολοκληρωμένο πλέον το τραγούδι ''Τέρμα το ράδιο'' σε πρώτη εκτέλεση με Στίχους και Μουσική του Γιώργου Μουκίδη
https://www.facebook.com/Notissfakianak ... 44/?type=1