Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο δίσκος με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο δυστυχώς δεν θα βγει ποτέ... μου το επιβεβαίωσε σε ερώτηση μου ο ίδιος ο κύριος Βλάχος, παραγωγός του Νότη.
Ο Νότης τότε είχε πει ότι άκουσε τα τραγούδια που του είχε φέρει αλλά δεν του άρεσαν οι μουσικές τους κι ούτε γνώριζε τους συνθέτες όπως είπε και πρότεινε να πάει τους στίχους στους δικούς του συνεργάτες, τον Βασίλη Δήμα και τον Χριστόφορο Γερμενή.
Μάλιστα και σε κουβέντα με τον Βασίλη μου είπε ότι είχε αρκετά κομμάτια του κ. Παπαδόπουλου "στα χέρια του" και προσπαθούσε να τα μελοποιήσει, αλλά φαίνεται δεν συγκεντρώθηκαν 16 που να αρέσουν στον Νότη για να γίνει πραγματικότητα ο δίσκος.
Όσον αφορά την "Πλατεία" έχει κυκλοφορήσει στα μουσικά e-shops και νομίζω κοστίζει 2,99 ευρώ.
Το τραγούδι το είχε γράψει ο κύριος Γιατράς για τους Αγανακτισμένους του Συντάγματος και τότε που το έλεγε στην Ιερά Οδό ο Νότης ήταν φρέσκο το θέμα, 1 χρόνο μέτα ίσως θεώρησαν ότι θα ήταν άσκοπο να μπει στον δίσκο και νομίζω καλά σκέφτηκαν.
johnytzitzi έγραψε:Όσον αφορά την "Πλατεία" έχει κυκλοφορήσει στα μουσικά e-shops και νομίζω κοστίζει 2,99 ευρώ.
Το τραγούδι το είχε γράψει ο κύριος Γιατράς για τους Αγανακτισμένους του Συντάγματος και τότε που το έλεγε στην Ιερά Οδό ο Νότης ήταν φρέσκο το θέμα, 1 χρόνο μέτα ίσως θεώρησαν ότι θα ήταν άσκοπο να μπει στον δίσκο και νομίζω καλά σκέφτηκαν.
johnytzitzi έγραψε:Όσον αφορά την "Πλατεία" έχει κυκλοφορήσει στα μουσικά e-shops και νομίζω κοστίζει 2,99 ευρώ.
Να υποθέσω γι' αυτό του επιτέθηκε ο Γιατράς...
Οχι, απέρριψε τραγούδι του που ήταν να μπει στον νέο δίσκο. Και εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε ότι επειδή είναι ο Γιατράς θα πρέπει να έχει και ενα τραγούδι του κάθε δίσκος του Νότη.
Υ.Γ.: Το θετικό είναι ότι ορισμένοι καταξιωμένοι δημιουργοί έχουν τραγούδια τους και στο νέο δίσκο του Νότη. Δημιουργοί που έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον Αρχοντα και δεν αναφέρομαι μόνο στον Μουκίδη.
johnytzitzi έγραψε:Ο δίσκος με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο δυστυχώς δεν θα βγει ποτέ... μου το επιβεβαίωσε σε ερώτηση μου ο ίδιος ο κύριος Βλάχος, παραγωγός του Νότη.
Ο Νότης τότε είχε πει ότι άκουσε τα τραγούδια που του είχε φέρει αλλά δεν του άρεσαν οι μουσικές τους κι ούτε γνώριζε τους συνθέτες όπως είπε και πρότεινε να πάει τους στίχους στους δικούς του συνεργάτες, τον Βασίλη Δήμα και τον Χριστόφορο Γερμενή.
Μάλιστα και σε κουβέντα με τον Βασίλη μου είπε ότι είχε αρκετά κομμάτια του κ. Παπαδόπουλου "στα χέρια του" και προσπαθούσε να τα μελοποιήσει, αλλά φαίνεται δεν συγκεντρώθηκαν 16 που να αρέσουν στον Νότη για να γίνει πραγματικότητα ο δίσκος.
Όσον αφορά την "Πλατεία" έχει κυκλοφορήσει στα μουσικά e-shops και νομίζω κοστίζει 2,99 ευρώ.
Kρίμα, πάντως και εγώ έβλεπα να μη προχωράει αφού από τότε ο Νότης πάει για 2ο cd και δεν περιλαμβάνει τα τραγούδια του. Νομίζω ήταν μια ευκαιρία να μας χαρίσει κάτι διαφορετικό και ας μην έβγαζε 16 τραγούδια αν δεν του βγέναν ας ήταν με 12-13. Τι να πω
μακάρι ο καινούργιος δίσκος να θυμίσει κάτι από παλιό Νότη με όποιον και να συνεργάστηκε.
Nεότερη ενημέρωση: Στο νέο δίσκο δεν θα υπάρχει ούτε ένα κοινωνικό τραγούδι! Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ήταν ο τελευταίος δίσκος του Νότη χωρίς κοινωνικό μέσα.
Scorpion86 έγραψε:Nεότερη ενημέρωση: Στο νέο δίσκο δεν θα υπάρχει ούτε ένα κοινωνικό τραγούδι! Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ήταν ο τελευταίος δίσκος του Νότη χωρίς κοινωνικό μέσα.
Δύσκολο να το πιστέψω αυτό. Εγώ απ' την άλλη φοβόμουν ότι θα είχε πολλά κοινωνικά μετά τα όσα έγιναν πέρσι.
Scorpion86 έγραψε:Nεότερη ενημέρωση: Στο νέο δίσκο δεν θα υπάρχει ούτε ένα κοινωνικό τραγούδι! Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ήταν ο τελευταίος δίσκος του Νότη χωρίς κοινωνικό μέσα.
Δύσκολο να το πιστέψω αυτό. Εγώ απ' την άλλη φοβόμουν ότι θα είχε πολλά κοινωνικά μετά τα όσα έγιναν πέρσι.
Και όμως πίστεψε το. Ενα κοινωνικό ήταν να μπει το "Γη Φωτιά, Γη Ρωμιά" του Τάσου Βουγιατζή, όμως τελικά δεν θα είναι μέσα.
Ο δίσκος θα είναι αμιγώς ερωτικός.
Και όμως πίστεψε το. Ενα κοινωνικό ήταν να μπει το "Γη Φωτιά, Γη Ρωμιά" του Τάσου Βουγιατζή, όμως τελικά δεν θα είναι μέσα.
Ο δίσκος θα είναι αμιγώς ερωτικός.
Προτιμότερο αυτό από το να καίει 3-4 τραγούδια από κάθε δίσκο επειδή ήθελε οπωσδήποτε και κοινωνικά τραγούδια μέσα. Από την άλλη αν υπάρχει κάτι πολύ δυναμικό ας βάζει και τέτοια τραγούδια μέσα, όχι όμως σαν κ αυτά που έβγαλε τελευταία που ήταν σαν παραφωνία μέσα σε ένα καλό δίσκο. Γενικά το κοινωνικό τραγούδι είναι δύσκολο για αυτό αν δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό δεν χρείαζεται να μπαίνει σε δίσκους. Το Γη φωτιά Γη Ρωμιά πάντως δυναμικό φαινόταν..
Scorpion86 έγραψε:Οχι, απέρριψε τραγούδι του που ήταν να μπει στον νέο δίσκο. Και εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε ότι επειδή είναι ο Γιατράς θα πρέπει να έχει και ενα τραγούδι του κάθε δίσκος του Νότη.
Υ.Γ.: Το θετικό είναι ότι ορισμένοι καταξιωμένοι δημιουργοί έχουν τραγούδια τους και στο νέο δίσκο του Νότη. Δημιουργοί που έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον Αρχοντα και δεν αναφέρομαι μόνο στον Μουκίδη.
Ο κ.Γιατράς έχει ξεχάσει και ο ίδιος από πότε έχει να γράψει καλό τραγούδι. Ακόμα περιμένουμε να ανοίξει το συρτάρι με τα φυλαγμένα για το Νότη. Γιατράς-Χρυσοβέργης- Μουκίδης βρέθηκαν στο πικ τους την ίδια περίοδο με το Νότη κι έγραψαν τραγούδια που δεν ξαναβγαίνουν. Γι' αυτό καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι.Κοινωνικά τραγούδια δεν θα συμπεριλάβει γιατί δεν βρέθηκαν καλά τραγούδια στα χέρια του ή είναι γενικότερη επιλογή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τρί Οκτ 21, 2014 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για δες ο Νότης αλλαγές. Κανένα κοινωνικό τραγούδι στο νέο του δίσκο. Συνεργασία με τη Ζήνα μέχρι που πέρυσι ούτε που ήθελε να τη βλέπει. Τώρα μένει να δούμε αν θα έχουν και κοινή έναρξη στο Φωταέριο.
Scorpion86 έγραψε:Οχι, απέρριψε τραγούδι του που ήταν να μπει στον νέο δίσκο. Και εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε ότι επειδή είναι ο Γιατράς θα πρέπει να έχει και ενα τραγούδι του κάθε δίσκος του Νότη.
Ο κ.Γιατράς έχει ξεχάσει και ο ίδιος από πότε έχει να γράψει καλό τραγούδι. Ακόμα περιμένουμε να ανοίξει το συρτάρι με τα φυλαγμένα για το Νότη. Γιατράς-Χρυσοβέργης- Μουκίδης βρέθηκαν στο πικ τους την ίδια περίοδο με το Νότη κι έγραψαν τραγούδια που δεν ξαναβγαίνουν. Γι' αυτό καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι.Κοινωνικά τραγούδια δεν θα συμπεριλάβει γιατί δεν βρέθηκαν καλά τραγούδια στα χέρια του ή είναι γενικότερη επιλογή;
Μάλλον δεν υπήρχε κάτι δυνατό πέραν του "Γη Φωτιά, Γη Ρωμιά" το οποίο χάλασε για το προφανή λόγο. Ο Βουγιατζής χαλάστηκε που το άκουσε να παρερμηνευει τους στίχους λέγοντας "δάκρυσε η Αθηνά" αντί για "δάκρυσε η Παναγιά" και ο Νοτης δεν δέχτηκε να το πει με την αρχική του εκδοχή (δάκρυσε η Παναγιά δηλ.).
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Για δες ο Νότης αλλαγές. Κανένα κοινωνικό τραγούδι στο νέο του δίσκο. Συνεργασία με τη Ζήνα μέχρι που πέρυσι ούτε που ήθελε να τη βλέπει. Τώρα μένει να δούμε αν θα έχουν και κοινή έναρξη στο Φωταέριο.
Δεν αποκλείεται. Πέρσι, πριν χαλάσει στο παρα πέντε το σχήμα με την Βανδή ήταν σχεδιασμένο να κάνουν κοινή έναρξη πάνω στην πίστα. Το έχει πει ο ίδιος, νομίζω στο "ΟΛΑ".
Scorpion86 έγραψε:Μάλλον δεν υπήρχε κάτι δυνατό πέραν του "Γη Φωτιά, Γη Ρωμιά" το οποίο χάλασε για το προφανή λόγο. Ο Βουγιατζής χαλάστηκε που το άκουσε να παρερμηνευει τους στίχους λέγοντας "δάκρυσε η Αθηνά" αντί για "δάκρυσε η Παναγιά" και ο Νοτης δεν δέχτηκε να το πει με την αρχική του εκδοχή (δάκρυσε η Παναγιά δηλ.).
Μάλιστα! Ωραίος ρυθμός και μουσική, αλλά ο στίχος λίγο ''ουτοπικός'' δεν θα ήταν και κομμάτι-σταθμός στα κοινωνικά του Νότη. Αν δεν κάνω λάθος, ο δίσκος ''Με αγάπη ότι κάνεις'' είναι ο μοναδικός του χωρίς αμιγώς κοινωνικό τραγούδι, ο οποίος είχε κυκλοφορήσει μετά από περίπου ίδιες συνθήκες με τον φετινό, μετά από αποτυχημένη συνεργασία, αποχή, σε ''εμπόλεμη'' κατάσταση με τίτλους καναλιών περί τέλους αυτοκρατορίας, τέλους καριέρας κι άλλα ωραία.
Scorpion86 έγραψε:Μάλλον δεν υπήρχε κάτι δυνατό πέραν του "Γη Φωτιά, Γη Ρωμιά" το οποίο χάλασε για το προφανή λόγο. Ο Βουγιατζής χαλάστηκε που το άκουσε να παρερμηνευει τους στίχους λέγοντας "δάκρυσε η Αθηνά" αντί για "δάκρυσε η Παναγιά" και ο Νοτης δεν δέχτηκε να το πει με την αρχική του εκδοχή (δάκρυσε η Παναγιά δηλ.).
Μάλιστα! Ωραίος ρυθμός και μουσική, αλλά ο στίχος λίγο ''ουτοπικός'' δεν θα ήταν και κομμάτι-σταθμός στα κοινωνικά του Νότη. Αν δεν κάνω λάθος, ο δίσκος ''Με αγάπη ότι κάνεις'' είναι ο μοναδικός του χωρίς αμιγώς κοινωνικό τραγούδι, ο οποίος είχε κυκλοφορήσει μετά από περίπου ίδιες συνθήκες με τον φετινό, μετά από αποτυχημένη συνεργασία, αποχή, σε ''εμπόλεμη'' κατάσταση με τίτλους καναλιών περί τέλους αυτοκρατορίας, τέλους καριέρας κι άλλα ωραία.
Γενικά τελευταία τα κοινωνικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, οπότε μάλλον καλύτερα που τα αποφεύγει-αν και το συγκεκριμένο φαινόταν καλό-. Τότε είχε μείνει 2 χρόνια εκτός νομίζω, και επέστρεψε με κοινωνικό τραγούδι (γενέθλια). Ο δίσκος δεν πρέπει να είχε άλλα, ένα μα τι ένα όμως
bebest έγραψε:Γενικά τελευταία τα κοινωνικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, οπότε μάλλον καλύτερα που τα αποφεύγει-αν και το συγκεκριμένο φαινόταν καλό-. Τότε είχε μείνει 2 χρόνια εκτός νομίζω, και επέστρεψε με κοινωνικό τραγούδι (γενέθλια). Ο δίσκος δεν πρέπει να είχε άλλα, ένα μα τι ένα όμως
Τα γενέθλια είναι μια κατηγορία από μόνα τους, το προσωπικό βίωμα ενός ανθρώπου γι' αυτό και δεν το βάζω στα καθαρά κοινωνικά. Περιμένουμε κάτι ανάλογο κάποια στιγμή!
Scorpion86 έγραψε:
και ο Νοτης δεν δέχτηκε να το πει με την αρχική του εκδοχή (δάκρυσε η Παναγιά δηλ.).
Κριμα γιατι ειχε και καλη μουσικη και στιχο. Καλυτερα ομως που δεν το τραγουδισε γιατι το "δακρυσε η Αθηνα" δεν κολλουσε.
Scorpion86 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
και ο Νοτης δεν δέχτηκε να το πει με την αρχική του εκδοχή (δάκρυσε η Παναγιά δηλ.).
Κριμα γιατι ειχε και καλη μουσικη και στιχο. Καλυτερα ομως που δεν το τραγουδισε γιατι το "δακρυσε η Αθηνα" δεν κολλουσε.
Scorpion86 έγραψε:
Ε πες κανενα ονομα!
Γεροθόδωρου-Αναστασιάδης, έχουν και πάλι ένα τραγούδι σε δίσκο του Νότη.
Του είχαν δώσει δύο, επέλεξε το ένα από αυτά το οποίο λέγεται ότι είναι δυναμίτης!
Θέλεις κι άλλα ονόματα?
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Για δες ο Νότης αλλαγές. Κανένα κοινωνικό τραγούδι στο νέο του δίσκο. Συνεργασία με τη Ζήνα μέχρι που πέρυσι ούτε που ήθελε να τη βλέπει. Τώρα μένει να δούμε αν θα έχουν και κοινή έναρξη στο Φωταέριο.
Δεν αποκλείεται. Πέρσι, πριν χαλάσει στο παρα πέντε το σχήμα με την Βανδή ήταν σχεδιασμένο να κάνουν κοινή έναρξη πάνω στην πίστα. Το έχει πει ο ίδιος, νομίζω στο "ΟΛΑ".
Το χε πει ότι σχεδίαζαν να ξεκινάνε μαζί, μετά να έμενε να πει κάποια κοινωνικά τραγούδια και μετά να έβγαινε η Βανδή. Οπότε λογικά ο Νότης θα πήγαινε για 3 προγράμματα στην συνέχεια με ερωτικά και στο κλείσιμο με το λαικό. Νομίζω το έκανε και στη πρεμιέρα έτσι αλλά στη πορεία το άλλαξε. Και καλύτερα, να βγένει ο Νότης πριν καλά καλά τακτοποιηθείς στη θέση σου και παραγγείλεις πολύ άσχημη εικόνα. Απορώ πως θέλησε και ο ίδιος να τραγουδάει με το κόσμο ακόμα κρύο. Τώρα για φέτος επειδή κάποιο κοινό πρόγραμμα σίγουρα θα έχουν καλύτερα να το εντάξει κάπου στο ενδιάμεσο του 1ου προγράμματος πάρα στην έναρξη.
bebest έγραψε:
Απορώ πως θέλησε και ο ίδιος να τραγουδάει με το κόσμο ακόμα κρύο.
Το καταλαβε μεετα και ο ιδιος , φετος δεν ξερω τι θα κανει. Με την Μαλεα ειχαν ξανατραγουδισει μαζι και στο Ρεξ γιαυτο ηθελε μαλλον να το ξανακανει. Με την Ζηνα ειχα ξανατραγουδισει μαζι οταν ηταν και ο Δαντης. Ισως να το ξανακανει.
Scorpion86 έγραψε:
Γεροθόδωρου-Αναστασιάδης, έχουν και πάλι ένα τραγούδι σε δίσκο του Νότη.
Του είχαν δώσει δύο, επέλεξε το ένα από αυτά το οποίο λέγεται ότι είναι δυναμίτης!
Θέλεις κι άλλα ονόματα?
Το θεμα ειναι τα τραγουδια να ειναι σουπερ και ας τα γραψει και ο πιο αγνωστος!
Δημα θα εχει κανονικα? Γιατι τα τελευταια 2χρονια δεν τραγουδαει με τον Σφακιανακη, παιζει κατι?