Ε ναι εχει καταντησει κουραστικο. Στασιμοτητα και στα εξωφυλλα και στις αφισες.J&B έγραψε:και ας σταματήσει αυτό το κακό με τα ασπρόμαυρα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες από το 2009
Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
- Scorpion86
Στις αφίσες άλλαξε αυτό πέρσι. Εκανε κάτι διαφορετικό με Βανδή. Αλλο εάν του έμειναν οι αφίσες στο χέρι.SFAKattack10 έγραψε:Ε ναι εχει καταντησει κουραστικο. Στασιμοτητα και στα εξωφυλλα και στις αφισες.J&B έγραψε:και ας σταματήσει αυτό το κακό με τα ασπρόμαυρα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες από το 2009
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Ναι γενικα περσι εδειξε μια διαθεση για αλλαγες, ελπιζω να συνεχιστει αυτο.
Τελικα ποιος θα ειναι ο τιτλος του δισκου?
- Scorpion86
Δεν ξέρω ακόμα για τίτλο δίσκου. Όσον αφορά το Φωταέριο η πρεμιέρα μάλλον θα γίνει 5 Δεκεμβρίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα γιατί παίζει και το 12/12 αλλά το πιο πιθανό είναι το 5/12.SFAKattack10 έγραψε:Ναι γενικα περσι εδειξε μια διαθεση για αλλαγες, ελπιζω να συνεχιστει αυτο.
Για τον δίσκο έχουμε ημερομηνία περίπου; Επίσης, μιας και γνωρίζεις αρκετά πράγματα, τα πρόμο τραγούδια τα επιλέγει ο Νότης αποκλειστικά;Scorpion86 έγραψε:Δεν ξέρω ακόμα για τίτλο δίσκου. Όσον αφορά το Φωταέριο η πρεμιέρα μάλλον θα γίνει 5 Δεκεμβρίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα γιατί παίζει και το 12/12 αλλά το πιο πιθανό είναι το 5/12.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Για να βγήκε τώρα το πρόμο, λογικά εκεί τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει. Μάζι με την έναρξη στο Φωταέριο.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Oτι γνωρίζω το γράφω παιδιά. Για ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν γνωρίζω. Αυτό που λενε είναι για τελη Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη η έναρξη στο Φωταέριο.jdarmody έγραψε:Για τον δίσκο έχουμε ημερομηνία περίπου; Επίσης, μιας και γνωρίζεις αρκετά πράγματα, τα πρόμο τραγούδια τα επιλέγει ο Νότης αποκλειστικά;Scorpion86 έγραψε:Δεν ξέρω ακόμα για τίτλο δίσκου. Όσον αφορά το Φωταέριο η πρεμιέρα μάλλον θα γίνει 5 Δεκεμβρίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα γιατί παίζει και το 12/12 αλλά το πιο πιθανό είναι το 5/12.
Μάλιστα για τον δίσκο σκέφτονται κάποια Παρασκευή πριν κυκλοφορήσει να κάνουν μία προακρόαση, όπως είχε συμβεί με τις "16 Αυτοτελείς Ιστορίες", μέσω του Δρομου.
Για το εαν αποφασίζει ο Νότης τα προμο, ναι. Εκείνος σε συνεννόηση με την εταιρεία το αποφασίζουν.
Kαλά μη το λες Νότης είναι αυτός μη το δεις αρχές του 2015 το δίσκο. Πάντως καλό θα ήταν να γίνει πριν τη πρεμιέρα στο φωτάεριο η κυκλοφορία του να πάρουμε μία ιδέα τι θα ακούσουμε..J&B έγραψε:Για να βγήκε τώρα το πρόμο, λογικά εκεί τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει. Μάζι με την έναρξη στο Φωταέριο.

-
Βάσει των λεγομένων του Scorpio86 έχουμε τα εξής δεδομένα για το νέο δίσκο:
- 3 τραγούδια του Γιώργου Μουκίδη
- 1 Δήμος Αναστασιάδης - Βίκυ Γεροθόδωρου
- 1 Νίκος Σαπουντζάκης με τίτλο "Ξανθέ μου άγγελε"
- 1 στη μνήμη του Παζούζου
- Εκτός το "Γή φωτιά Γή Ρωμιά"
- Κανένα κοινωνίκο
Μιας κι έγινε αναφορά για το πρόμο να πω όταν είχε ερωτηθεί γιατί επέλεξε το 2007 το "Πάρτα" ως προωθητικό του δίσκου κι αν το επέλεξε αυτός ή η εταιρία, είχε πει ότι το επέλεξαν μαζί έγινε κοινά η επιλογή και επιλέξαν το συγκεκριμένο για να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανυπομονησίας για το τι θα περιλάμβανε τότε ο δίσκος.
Να ρωτήσω στον καινούριο θα έχει συμμετοχή ο Βαγγέλης Βασιλείου (μαέστρος του) ή ο Χρήστος Δάντης ή ο Γιώργος Παπαδόπουλος η ο Χριστόφοροις Γερμενής που του έδωσαν στον προηγούμενο κομματάρες;;;
Κάτι είχα ακούσει και για 1 τραγούδι που έχει δώσει ο Χρήστος ο Μαυράκης αλλά δεν ξέρω αν το επέλεξε...
- Κανένα κοινωνίκο
Μιας κι έγινε αναφορά για το πρόμο να πω όταν είχε ερωτηθεί γιατί επέλεξε το 2007 το "Πάρτα" ως προωθητικό του δίσκου κι αν το επέλεξε αυτός ή η εταιρία, είχε πει ότι το επέλεξαν μαζί έγινε κοινά η επιλογή και επιλέξαν το συγκεκριμένο για να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανυπομονησίας για το τι θα περιλάμβανε τότε ο δίσκος.
Να ρωτήσω στον καινούριο θα έχει συμμετοχή ο Βαγγέλης Βασιλείου (μαέστρος του) ή ο Χρήστος Δάντης ή ο Γιώργος Παπαδόπουλος η ο Χριστόφοροις Γερμενής που του έδωσαν στον προηγούμενο κομματάρες;;;
Κάτι είχα ακούσει και για 1 τραγούδι που έχει δώσει ο Χρήστος ο Μαυράκης αλλά δεν ξέρω αν το επέλεξε...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Το δίδυμο των επιτυχιών: «Ενα Τσιγγανάκι Είπε» και «Εσυ η Θαλασσα», θα βρίσκεται και στον επερχόμενο νέο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη!
Η Βίκυ Γεροθόδωρου και ο Δήμος Αναστασιάδης γνωρίζουν καλά την "συνταγή" του ερωτικού τραγουδιού και αποτελούν εγγύηση για ένα μοναδικό μουσικό αποτέλεσμα.
Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... nt_count=1
Η Βίκυ Γεροθόδωρου και ο Δήμος Αναστασιάδης γνωρίζουν καλά την "συνταγή" του ερωτικού τραγουδιού και αποτελούν εγγύηση για ένα μοναδικό μουσικό αποτέλεσμα.
Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... nt_count=1
- SFAKattack10
Εγω παντως θα ηθελα να κανει κατι στο μαγαζι οπως στην απονομη του Αναγεννησις που εγινε στο Εναστρον.Scorpion86 έγραψε: Μάλιστα για τον δίσκο σκέφτονται κάποια Παρασκευή πριν κυκλοφορήσει να κάνουν μία προακρόαση, όπως είχε συμβεί με τις "16 Αυτοτελείς Ιστορίες", μέσω του Δρομου.
Πάντως είναι σημαντικό που αρχίζει και παγιώνεται μια συνεργασία με ανθρώπους που αποδεδειγμένα μπορούν να γράψουν καλά τραγούδια. Με τον Δάντη νομίζω οριστικά πλέον δε θα ξανασυνεργαστούν, ενώ ο Γερμενής είχε τα παράπονα του για το ''Μη με ρωτάτε''.johnytzitzi έγραψε:Βάσει των λεγομένων του Scorpio86 έχουμε τα εξής δεδομένα για το νέο δίσκο:
- Κανένα κοινωνίκο
Σύμφωνα με το https://www.facebook.com/Notissfakianakiseu το τραγούδι του Σαπουντζάκη θα είναι μπαλάντα.
Με το Δάντη γιατί δεν θα ξανασυνεργαστούν; Πάντως ο Γερμενής είναι σταθερός σε κάθε δίσκο του Νότη από το 2000. Για το "Μη με ρωτάτε" είχε κάποια παράπονα όσον αφορά την ενορχήστρωση που έκανε ο Βλάχος, αλλά δεν νομίζω να είναι λόγος να μην ξανασυνεργαστεί με το Νότη.jdarmody έγραψε:Πάντως είναι σημαντικό που αρχίζει και παγιώνεται μια συνεργασία με ανθρώπους που αποδεδειγμένα μπορούν να γράψουν καλά τραγούδια. Με τον Δάντη νομίζω οριστικά πλέον δε θα ξανασυνεργαστούν, ενώ ο Γερμενής είχε τα παράπονα του για το ''Μη με ρωτάτε''.
- SFAKattack10
- Scorpion86
Eίναι απίστευτος αυτός ο άνθρωπος. Όσες φορές ακους το τραγούδι σου αρέσει όλο και περισσότεροSFAKattack10 έγραψε:http://www.dailymotion.com/video/x28ofc ... B4io_music

Ρεσιτάλ στο τελευταίο ρεφρέν..O κ. Βλάχος για μια ακόμη φορά δικαίωσε τις προσδοκίες μας και η ηχογράφηση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Πρέπει να το ακούσεις σε φουλ ένταση για ν' ακούσεις τη φωνή του Νότη. Το τραγούδι είναι πολύ καλό, δυναμικό, αλλά προφανώς και μιλάμε για μια ακόμη προχειροδουλειά.SFAKattack10 έγραψε:http://www.dailymotion.com/video/x28ofc ... B4io_music
Είσαι άδικος αυτή τη φορά ο Βλάχος έχει κάνει καλή δουλειά. Η ενορχήστρωση είναι μια χαρά, σε καμία περίπτωση δεν είναι προχειροδουλειά.jdarmody έγραψε:O κ. Βλάχος για μια ακόμη φορά δικαίωσε τις προσδοκίες μας και η ηχογράφηση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Πρέπει να το ακούσεις σε φουλ ένταση για ν' ακούσεις τη φωνή του Νότη. Το τραγούδι είναι πολύ καλό, δυναμικό, αλλά προφανώς και μιλάμε για μια ακόμη προχειροδουλειά.
-
Ειδικά για τα δεδομένα του Μουκίδη κ σε σχέση με τα τραγούδια που έχει δώσει στο Νότη, είναι κάτω του μετρίου το κομμάτι.J&B έγραψε:

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
- Scorpion86
Yπερβολικοί είστε ορισμένοι. Μια χαρά είναι το κομμάτι και ηχητικά και από θέμα ερμηνείας. Εάν περιμένατε να ακούσετε κομμάτι όπως το "Θέλω να σε Ξαναδώ", το "Ενα Γράμμα" κ.α. τότε θα πρέπει να περιμένετε πολύ ακόμα. Τέτοια τραγούδια βγαίνουν μία φορά τα 30χρονια! Το συγκεκριμένο είναι ένα ανεβαστικό κομμάτι, αρκετά πιασάρικο που αποτελεί προπομπό του νέου δίσκου. Δεν είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου όπως έγραψαν κάποιοι δίχως να έχουν ακούσει τα υπόλοιπα 15. Λίγο υπομονή.MusicLover έγραψε:Ειδικά για τα δεδομένα του Μουκίδη κ σε σχέση με τα τραγούδια που έχει δώσει στο Νότη, είναι κάτω του μετρίου το κομμάτι.J&B έγραψε: