Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εκτός απροόπτου και Γιώργος Παπαδόπουλος στον νέο δίσκο...
Δεν θα συμμετέχει στο δίσκο...
Κρίμα γιατί το "Αν θα σε χάσω" είναι κομματάρα...

Ε δεν σημαίνει ότι έγραψε εξίσου καλό τραγούδι πάλι. Βασικά, παρατηρώ ότι εσείς που γνωρίζετε τους συντελεστές δεν είστε απολύτως σίγουροι. Δεν έχει καταλήξει ακόμα ο Νότης στα 16 τραγούδια;
Η ενημέρωση που είχα εγώ είναι ότι μάλλον θα έχει μέσα τραγούδι ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τώρα εάν άλλαξε κάτι και δεν είναι μέσα δεν το ξέρω. Πάντως, ο Νότης εκτός από τα 16 τραγούδια που μπαίνουν στον δίσκο ηχογραφεί και 4-5 ακόμα τα οποία μπορεί να μην μπούν (ή να μπουν) στο παρα ένα...Για παράδειγμα ενδεικτικό αυτού που αναφέρω είναι ότι ο Μανώλης Βλάχος δεν έχει ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑΝ συνθέτη-στιχουργό ακόμα για το εάν συμμετέχει στον δίσκο...Σύντομα πάντως, μέχρι τα μέσα Νοέμβρη θα υπάρχει ενημέρωση επίσημη από Cobalt Music.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Ας τα βάλει όλα να γουστάρουμε!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

«Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,
λύγισε στον αμανέ,
μάγεψε όλο το σύμπαν,
την καρδιά μου τρέλανε...»

Νέος Νότης...!!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Scorpion86 έγραψε:«Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,
λύγισε στον αμανέ,
μάγεψε όλο το σύμπαν,

Νέος Νότης...!!!
Από το στίχο κάτι σε χορευτικό μου δείχνει. .Λογικά το τσιφτετέλι του δίσκου ή ρουμπα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

λύγισε στον αμανέ,
μάγεψε όλο το σύμπαν,

Νέος Νότης...!!!
Ξέρουμε ποιανού είναι;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
λύγισε στον αμανέ,
μάγεψε όλο το σύμπαν,

Νέος Νότης...!!!
Ξέρουμε ποιανού είναι;
Δεν το ξερω...Για την ακριβεια δεν το εχω επιβεβαιωσει ακομα...Μην πω ονομα και δεν ισχυει.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

https://www.facebook.com/moukidis/posts ... 0021766785

"Τι να κάνω πες μου που όλο σε θυμάμαι,
και παντού σ' ακούω κι όλα μου μιλάνε,
για τα δυό σου μάτια που χαμογελάνε,
κι είναι μέσ' την γλύκα κι όλο τραγουδάνε......

Ησουν τριαντάφυλλο ανοιχτό κι ένιωθα κοντά σου σαν παιδάκι,
τώρα που μεγάλωσα κι εγώ κράτα με στα χέρια σου λιγάκι.......

Πόσο σ' αγαπώ τόσα χρόνια μετά
κι η καρδιά μου χτυπά μόνο που θα σε δώ....
Πόσο σ' αγαπώ στην δική σου αγκαλιά
θα βουλιάξω ξανά και μετά ας χαθώ.......

Τι να κάνω πές μου όλο πέφτω έξω
βλέπω τόσα λάθη δεν μπορώ ν' αντέξω
μια φορά ζητάω κάτι να πιστέψω
κάτι ν' αγαπήσω κάτι να διαλέξω.....

Θα 'ρθει ενα απόγευμα γλυκό και ξανά θα είμαι εδω κοντά σου,
και θα κάνω δίχως να σκεφτώ όλα μου τα όνειρα δικά σου......"
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:
billakos24 έγραψε:Θεωρώ ότι το σημαντικότερο είναι ότι ο Νότης με το ''Ένα τσιγγανάκι είπε'' το 2011, το ''Εσύ ή θάλασσα'' το 2012 και το ''Δώσε ένα τέλος'' το 2013-14 έκανε να τον ακούσει ξανά ένα κοινό πέρα απο το δικό του που είχε απομακρυνθεί σε κάποια φάση και έβαλε και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να παίξουν ξανά δυνατά τραγούδια του με αποκορύφωμα το ''Δώσε ένα τέλος'' που έπαιξε πάρα πολύ και δεν πτοήθηκε το airplay του ούτε απο τον περσινό χαμό την περίοδο των γνωστών δηλώσεων. Τώρα οι πωλήσεις κτλ είναι περισσότερο για να τις κοιτάζουν οι fans πλέον.

Για το θέμα της έναρξης πιο νωρίς, εγώ το βρίσκω ωραία ιδέα να ξεκινούν οι καλλιτέχνες πιο νωρίς και να σπάει ένα κατεστημένο/συνήθεια χρόνων που και που. Το 2011 - 12 που το έκανε η Άννα (Βίσση) και έβγαινε στις 12 ακριβώς πρώτη, πρώτη στο ''''Rex'' - για να δικαιολογεί σημασιολογικά και το όνομα του προγράμματος ''Δώδεκα'' - μπορεί να ήταν κρύο το κοινό στα πρώτα λεπτά αλλά επειδή το πρόγραμμα ήταν καλοφτιαγμένο το κοινό έμπαινε στο νόημα πολύ γρήγορα. Αρκετοί του εμπορικού βλέπω(Ρέμος, Νατάσα π.χ φέτος) το προσπαθούν σιγά, σιγά το ''πιο νωρίς'' και γιατί όχι. Για εμένα σημασία έχει το πως θα το στήσεις κι ο κόσμος θα ακολουθήσει. Και οι αλλάγες που ακούω ότι θα κάνει φέτος με την Πέγκυ - και που προετοίμαζε απο πέρυσι με τη Δέσποινα - μου αρέσουν. Γενικά είμαι υπέρ των αλλαγών! :girl_curtsey:

Το νέο τραγούδι του Μουκίδη απο τις πρώτες ακροάσεις δεν με ενθουσίασε, περιμένω το ντουέτο με την Ζήνα. Καλή τους επιτυχία!
Συμφωνώ στο θέμα με τα airπlays, άλλωστε οι δισκογραφικές εταιρείες είναι στα τελειώματα τους δεν τίθεται θέμα, όταν αγοράζονταν cd o Nότης έσπαγε τα ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πλέον αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζουμε να το συζητάμε αφού κανένα νόημα δεν έχει. Αρκεί και περισσεύει να έχουμε ένα δίσκο με ωραία τραγούδια που θα αναγκαστούν οι σταθμοί παρά την εμπάθεια που έχουν με το Νότη να τα παίξουν. Τώρα αυτό που λες για τους άλλους τραγουδιστές που το δοκιμάζουν νομίζω ότι αυτοί που αναφέρεις κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό. Πχ ο Ρέμος το έχει γυρίσει σε παράσταση, η Θεοδωρίδου σε μεσημεριανό πρόγραμμα με φαγητό(!), λίγο ότι να ναι μου φαίνονται. Ο Νότης δεν πάει για τέτοιο πράγμα θέλει τα κλασσικά μπουζούκια απλώς να ξεκινάει αυτός το πρόγραμμα.
Έτσι είναι. Υπάρχει μια βασική διαφορά. Ο Νότης το κάνει καθαρά για οργανικούς λόγους, θέλει να τελειώνει πιο νωρίς, δεν το κάνει για το διαφορετικό του πράγματος. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ο κόσμος όχι μόνο είναι συνηθισμένος να πηγαίνει αργά στα κέντρα διασκέδασης, αλλά κυρίως δεν μπορείς και να τον διώξεις και νωρίς στις 4 πχ. Όσο για τους δίσκους κλπ μιλάμε για έννοιες airplay, πωλήσεις κλπ που ούτε τον ενδιαφέρουν το Νότη. Για μένα, η καλύτερη προβολή που θα μπορούσε να κάνει για τα τραγούδια του είναι να κάνει ξανά επιτέλους μια περιοδεία στην Ελλάδα. Είναι ο μόνος τραγουδιστής που κάνει τόσο σπάνια συναυλίες.
Αυτό ακριβώς ο Νότης θα το κάνει από επιλογή να ξεκινάει πιο νωρίς , οι υπόλοιποι απλώς κατάλαβαν ότι δεν έχουν κάτι να πουν στην νυχτερινή διασκέδαση του κόσμου( όσο και αν προσπαθούν να μας πλασάρουν τα τραγούδια τους) και το γύρισαν σε κάτι άλλο. Εφόσον όμως ο κόσμος είναι όπως λες μαθήμενος στο αργά πηγαίνω, αργά φεύγω δεν μπορείς να του αλλάξεις συνήθεια. Εκτός αν αφήνει την Ζήνα να βγένει μετά από αυτόν κάτι που δεν νομίζω..
Εγώ πάλι νομίζω οτι ο καλλιτέχνης(και μιλάμε για τέτοιου τύπου καλλιτέχνες με δυναμική και καριέρες τεράστιες) μπορεί να καθοδηγήσει το κοινό όπου θέλει και το κοινό να ακολουθήσει - ακόμα κι αν κάποιοι ξινίσουν. Το έχουν κάνει αρκετοί καλλιτέχνες στο παρελθόν - πολύ πριν την κρίση - γίνεται και τώρα και θα γίνει και στο μέλλον.

Για να μην κολλήσουμε στο ''πιο νωρίς'' λοιπόν εγώ θέλω να πω γενικότερα ότι μου αρέσουν οι αλλαγές που πάει να κάνει. Μου αρέσει π.χ που θα κάνει ντουέτο με την Πέγκυ φέτος και που θα έχουν κοινές στιγμές στη σκηνή. Θα ήθελα και με την Καίτη να είχε γίνει κάπως έτσι. Καταλαβαίνω ότι οι fans θα ήθελαν να υπάρχει μόνο ο Νότης πάνω στη σκηνή και κανείς άλλος για να τον χορτάσουν, εγώ το βλέπω απο τη δική μου οπτική ως απλός ακροατής του Νότη. :smile:
All of our endings can be found in our beginnings...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Φυσικά και όλοι θέλουμε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα κάθε χρόνο. .Μιας και φέτος κάνει μια καλή συνεργασία ευπρόσδεκτα και τα ντουέτα.Αυτο που δεν θέλουμε πάντως είναι να περιορίσει τη διαρκεια του δικού του προγράμματος και να ξεκινάει τη φυσιολογική ώρα όπως μας έχει συνηθίσει. .
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

O diskos tha onomazetai "Mazi ksana" kai tha kykloforisei 25.11
ayta ta nea gia thn wra...
Notis Sfakianakis
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Τελεια νεα..ευχαριστουμε Dimitris96...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Dimitris96 έγραψε:O diskos tha onomazetai "Mazi ksana" kai tha kykloforisei 25.11
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου πιθανότατα η προακρόαση...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Scorpion86 έγραψε:
Dimitris96 έγραψε:O diskos tha onomazetai "Mazi ksana" kai tha kykloforisei 25.11
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου πιθανότατα η προακρόαση...
kata pasa pithanothta nai :)
ante me to kalo !!
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ευχαριστούμε Δημήτρη!!!
Scorpion 23/11 είναι Κυριακή όχι Δευτέρα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

O νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη θα έχει τίτλο «Μαζί Ξανά» και θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία από 25/11!!!
Στις 21/11 ή 23/11 θα γίνει και η προακρόαση των 16 τραγουδιών!
Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες...!!!

Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... 19/?type=1
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Ευχαριστούμε Δημήτρη!!!
Scorpion 23/11 είναι Κυριακή όχι Δευτέρα...
Aπό την χαρά μου έχασα τις μέρες... :party:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ελπιζω το εξωφυλλο να μην ειναι η ιδια γνωστη εικονα των τελευταιων ετων (αν και βλεπω πως η πρωτοτυπια εχει τελειωσει :cry2: ).
Τωρα διαβασα οτι ισως το εξωφυλλο να ειναι αλλο, αντε να δουμε!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:Ελπιζω το εξωφυλλο να μην ειναι η ιδια γνωστη εικονα των τελευταιων ετων (αν και βλεπω πως η πρωτοτυπια εχει τελειωσει :cry2: ).
Τωρα διαβασα οτι ισως το εξωφυλλο να ειναι αλλο, αντε να δουμε!
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Αποκλείεται να είναι αυτό το εξώφυλλο. Πάντως γενικά δε βλέπω ιδιαίτερη φαντασία κρίνοντας κι από τον τίτλο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Όντως αυτό το ασπρόμαυρο λογότυπο τύπου "Anonymous" και "Vendetta" σε λίγο θα το έβαζε και στην ταυτότητα του :P
Απάντηση