την παρακάτω φωτογραφία από τις πρόβες και ανέφερε πως έχουν πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου.

Ολα τα σχηματα να εχουν πρεμιερα εκεινη τη νυχτα...το Φωταεριο θα γεμισει!!!Μιλαμε για ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ και Πεγκη Ζηνα και ενα Φωταεριο που δεν ειναι και απο τα μεγαλυτερα μαγαζια (απ'οτι εχω καταλαβει)!jdarmody έγραψε:Τα ίδια κάθε φορά. Έχει κάποιο άλλο σχήμα πρεμιέρα την ίδια ημέρα μήπως; Μήπως δεν έχουν κρατήσεις; Αυτό από που προκύπτει;Scorpion86 έγραψε:Στον...αέρα η πρεμιέρα του σχήματος στο "Φωταέριο"!!!
Εχουν προκύψει αρκετά εμπόδια που έχουν να κάνουν με την συνεργασία του Νότη και της Πέγκυ με τους υπευθύνους του μαγαζιού και την γενικότερη συμπεριφορά των ιθυνόντων του Φωταέριο προς τον κόσμο που κάνει κρατήσεις. Παρουσιάζονται αρκετά απροετοίμαστοι και ερασιτέχνες σε αρκετά επίπεδα.
Ο Νότης είναι έξαλλος!!!
Υπάρχει το σενάριο να μην γίνει η πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου!
Εσύ καλά κάνεις και με γλεντάς και μου την λες...Άλλωστε εγώ φταίω που γράφω οτιδήποτε εξέλιξη υπάρχει.filcollins έγραψε:Με καλη προαιρεση...ειναι σαν εκεινη την «πληροφορια» οτι ο δισκος δε θα κυκλοφορησει τον Νοεμβριο;;μηπως σαν την αλλη πληροφορια οτι δε θα εχει κοινωνικα τραγουδια;;φορουμ λεγεται ομως...ολοι γραφουμε ο,τι μας κατεβει..
Προκύπτει από το πόσο ερασιτεχνικά αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του μαγαζιού σημαντικά πράγματα όπως οι κρατήσεις.jdarmody έγραψε:Τα ίδια κάθε φορά. Έχει κάποιο άλλο σχήμα πρεμιέρα την ίδια ημέρα μήπως; Μήπως δεν έχουν κρατήσεις; Αυτό από που προκύπτει;Scorpion86 έγραψε:Στον...αέρα η πρεμιέρα του σχήματος στο "Φωταέριο"!!!
Εχουν προκύψει αρκετά εμπόδια που έχουν να κάνουν με την συνεργασία του Νότη και της Πέγκυ με τους υπευθύνους του μαγαζιού και την γενικότερη συμπεριφορά των ιθυνόντων του Φωταέριο προς τον κόσμο που κάνει κρατήσεις. Παρουσιάζονται αρκετά απροετοίμαστοι και ερασιτέχνες σε αρκετά επίπεδα.
Ο Νότης είναι έξαλλος!!!
Υπάρχει το σενάριο να μην γίνει η πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου!
Οι πρόβες γίνονται κανονικά. Γίνονταν και απόψε μέχρι πριν λίγο.bebest έγραψε:Κάποιες πληροφορίες που έχουν δώσει εδώ επιβεβαίωθηκαν άλλες όχι. Ωστόσο και εγώ πριν λίγο περνώντας έξω από το μαγαζί και τα φώτα ήταν αναμμένα. Ήρθε και αυτή η φώτο πριν λίγο οπότε φαντάζομαι οι πρόβες συνεχίζονται κανονικά. Όσο για το μαγαζί παιδιά είχα πάει πέρυσι αν είσαι πάνω η εξυπηρέτηση είναι τραγική όπως και η ορατότητα στη πίστα. Στα κάτω όροφο φαντάζομαι θα υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση για ευνόητους λόγους. . Να μην υπάρχουν κρατήσεις σε πρεμιέρα Νότη το πιο σύντομο ανέκδοτο..ειδικά φέτος με δυνατή συνεργασία και νέο δίσκο. .
Ε ας τους βάλει λίγο χέρι..Τι κάνουν, δεν κρατάνε κρατήσεις; Αναμένουμε τις αφίσες να μπούμε σε κλίμα σιγά σιγά..Scorpion86 έγραψε:Οι πρόβες γίνονται κανονικά. Γίνονταν και απόψε μέχρι πριν λίγο.bebest έγραψε:Κάποιες πληροφορίες που έχουν δώσει εδώ επιβεβαίωθηκαν άλλες όχι. Ωστόσο και εγώ πριν λίγο περνώντας έξω από το μαγαζί και τα φώτα ήταν αναμμένα. Ήρθε και αυτή η φώτο πριν λίγο οπότε φαντάζομαι οι πρόβες συνεχίζονται κανονικά. Όσο για το μαγαζί παιδιά είχα πάει πέρυσι αν είσαι πάνω η εξυπηρέτηση είναι τραγική όπως και η ορατότητα στη πίστα. Στα κάτω όροφο φαντάζομαι θα υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση για ευνόητους λόγους. . Να μην υπάρχουν κρατήσεις σε πρεμιέρα Νότη το πιο σύντομο ανέκδοτο..ειδικά φέτος με δυνατή συνεργασία και νέο δίσκο. .
Το πρόβλημα θα λυθεί ταυτόχρονα με τις πρόβες, είναι καθαρά επικοινωνιακού επιπέδου από τους αρμόδιους του μαγαζιού προς τον κόσμο.
Αυτό θα γίνει εάν δεν έχει ήδη γίνει. Γιατί οτιδήποτε αρνητικό υπάρξει από την εξυπηρέτηση του κόσμου μόλις μπει στο μαγαζί μέχρι την κράτηση που θα κάνει μέχρι να μπει, όλα αυτά έχουν αντίκτυπο τον Νότη. Το έχει πει και ο ίδιος παλαιότερα "Θα πουν πήγα στου Σφακιανάκη και έπαθα αυτό". Και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει για πρώτη φορά τόσο δυνατό σχήμα να διαχειριστεί και θα πρέπει να εμφανισθεί εφάμιλλο των προσδοκιών.jdarmody έγραψε:Ε ας τους βάλει λίγο χέρι..Τι κάνουν, δεν κρατάνε κρατήσεις; Αναμένουμε τις αφίσες να μπούμε σε κλίμα σιγά σιγά..Scorpion86 έγραψε:Οι πρόβες γίνονται κανονικά. Γίνονταν και απόψε μέχρι πριν λίγο.bebest έγραψε:Κάποιες πληροφορίες που έχουν δώσει εδώ επιβεβαίωθηκαν άλλες όχι. Ωστόσο και εγώ πριν λίγο περνώντας έξω από το μαγαζί και τα φώτα ήταν αναμμένα. Ήρθε και αυτή η φώτο πριν λίγο οπότε φαντάζομαι οι πρόβες συνεχίζονται κανονικά. Όσο για το μαγαζί παιδιά είχα πάει πέρυσι αν είσαι πάνω η εξυπηρέτηση είναι τραγική όπως και η ορατότητα στη πίστα. Στα κάτω όροφο φαντάζομαι θα υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση για ευνόητους λόγους. . Να μην υπάρχουν κρατήσεις σε πρεμιέρα Νότη το πιο σύντομο ανέκδοτο..ειδικά φέτος με δυνατή συνεργασία και νέο δίσκο. .
Το πρόβλημα θα λυθεί ταυτόχρονα με τις πρόβες, είναι καθαρά επικοινωνιακού επιπέδου από τους αρμόδιους του μαγαζιού προς τον κόσμο.
Συμφωνούμε, απλά κι ο Νότης τόσα χρόνια στην πιάτσα είναι νομίζω γνωρίζει ότι πήγε σ΄ένα μαγαζί που γενικότερα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών και των απαιτήσεων του. Τώρα αν θα καταφέρει να το φέρει στα μέτρα του είναι άλλο θέμα.Scorpion86 έγραψε:Αυτό θα γίνει εάν δεν έχει ήδη γίνει. Γιατί οτιδήποτε αρνητικό υπάρξει από την εξυπηρέτηση του κόσμου μόλις μπει στο μαγαζί μέχρι την κράτηση που θα κάνει μέχρι να μπει, όλα αυτά έχουν αντίκτυπο τον Νότη. Το έχει πει και ο ίδιος παλαιότερα "Θα πουν πήγα στου Σφακιανάκη και έπαθα αυτό". Και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει για πρώτη φορά τόσο δυνατό σχήμα να διαχειριστεί και θα πρέπει να εμφανισθεί εφάμιλλο των προσδοκιών.
Αν δεν κάνω λάθος, ο Νότης είχε αναφερει ότι 2 από τα πιο σημαντικά λάθη που έχει κάνει ήταν ότι ακολούθησε το Μπουρμά στην Universal και την συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του Cosmos-Fever και όχι την συνεργασία του με Δάντη/Ζήνα (άσχετα αν μετά τα σπάσανε).notisokin έγραψε:Να πουμε οτι σε πολλες συνεντευξεις εδω και χρονια ο Νοτης ελεγε οτι η Ζηνα τοτε στο cosmos τον ειχε κρεμασει!Θεωρουσε τη συνεργασια του μαζι της ενα απο τα 2 πιο σημαντικα λαθη-επιλογες που εχει κανει και ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασυνεργαστει μαζι της!πιστευω οτι και η Ζηνα με την σταση της εχει δειξει το πως αισθανεται για τον Νοτη!!!Οσο αφορα το μαγαζι....δεν εχω διαβασει πουθενα ακομα θετικα σχολια για την εξυπηρετηση και για τον χωρο παρα μονον αρνητικα (οσο ηταν ο Μαζω με Γαρμπη εκει)!
Αν θυμαμαι καλα...ειχε πει οτι οταν εγινε αυτο με τον επιχειρηματια στο cosmos...η Ζηνα αντι να τον στηριξει,πηρε το μερος του επιχειρηματια και με τον τροπο της εριξε ευθυνες στον Νοτη την ωρα που πεσανε ολοι πανω του να τον φανε!J&B έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, ο Νότης είχε αναφερει ότι 2 από τα πιο σημαντικά λάθη που έχει κάνει ήταν ότι ακολούθησε το Μπουρμά στην Universal και την συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του Cosmos-Fever και όχι την συνεργασία του με Δάντη/Ζήνα (άσχετα αν μετά τα σπάσανε).notisokin έγραψε:Να πουμε οτι σε πολλες συνεντευξεις εδω και χρονια ο Νοτης ελεγε οτι η Ζηνα τοτε στο cosmos τον ειχε κρεμασει!Θεωρουσε τη συνεργασια του μαζι της ενα απο τα 2 πιο σημαντικα λαθη-επιλογες που εχει κανει και ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασυνεργαστει μαζι της!πιστευω οτι και η Ζηνα με την σταση της εχει δειξει το πως αισθανεται για τον Νοτη!!!Οσο αφορα το μαγαζι....δεν εχω διαβασει πουθενα ακομα θετικα σχολια για την εξυπηρετηση και για τον χωρο παρα μονον αρνητικα (οσο ηταν ο Μαζω με Γαρμπη εκει)!
Το Φωταέριο πόσο κόσμο χωράει;
Βασικά ήταν μια περίοδος ανάλογη με την περσινή κατά κάποιο τρόπο, μια αποτυχημένη συνεργασία μετά από χρόνια που σάρωνε ο Νότης, έπεσαν τα ΜΜΕ να τον φάνε και στο γενικό κλίμα και οι δυο άλλοι τραγουδιστές δεν τον υποστήριξαν. Πάντως είναι κομβική η χρονιά φέτος για τον ίδιο. Ας ελπίσουμε ότι ο δίσκος θα είναι δυνατός ώστε να του δώσει την κατάλληλη ώθηση.notisokin έγραψε:Αν θυμαμαι καλα...ειχε πει οτι οταν εγινε αυτο με τον επιχειρηματια στο cosmos...η Ζηνα αντι να τον στηριξει,πηρε το μερος του επιχειρηματια και με τον τροπο της εριξε ευθυνες στον Νοτη την ωρα που πεσανε ολοι πανω του να τον φανε!
Εκεί κοντά στα 2.000 άτομα χωράει. To πρόβλημα είναι ότι οι πάνω εάν είναι sold out το μαγαζί δεν έχουν πολύ καλή ορατότητα...bebest έγραψε:To φωταέριο παιδιά δεν νομίζω ότι είναι μικρό μαγαζί, κοντά στα 2000 χωράει. Το πρόβλημα είναι ότι αρκετός κόσμος θα αναγκαστεί να είναι στους ορόφους(έχει πολλά επίπεδα) επειδή η κεντρική σάλα δεν είναι τόσο μεγάλη. Εκεί σε μερικά σημεία δεν βλέπεις πίστα σχεδόν καθόλου και υπάρχει πολύ καπνίλα και αργή εξυπηρέτηση. αυτά πέρυσι με Μαζωνάκη-Γαρμπή φέτος θα δούμε με το Νότη..
Αυτο θα εγραφα και γω. Εμεις που δεν εχουμε παει ποτε στο Φωταεριο και ξεραμε οτι υπαρχει κακη αντιμετωπιση στον κοσμο απο το μαγαζι και ο Σφακιανακης που δεν ειναι καποιος τυχαιος δεν τα εχει ακουσει αυτα εδω και μηνες που δεν ειχε κλεισει σε καποιο μαγαζι?jdarmody έγραψε: Συμφωνούμε, απλά κι ο Νότης τόσα χρόνια στην πιάτσα είναι νομίζω γνωρίζει ότι πήγε σ΄ένα μαγαζί που γενικότερα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών και των απαιτήσεων του. Τώρα αν θα καταφέρει να το φέρει στα μέτρα του είναι άλλο θέμα.
Oντως ρε παιδί μου, πολύ μυστικοπάθεια. Σε μία εβδομάδα βγαίνει ο δίσκος και ακόμα δεν έχουν ενημερώσει τους δημιουργούς για το εάν θα γίνει παρουσίαση του λίγες μέρες πριν. Αντιμετώπιση ερασιτεχνικού επιπέδου. Για τον δε Σαμπάνη μας τα έχουν ζαλίσει δύο εβδομάδες πριν για το δίσκο του, με ένα σωρό αναρτήσεις στην facebook page τους γιατί το site τους ακόμα είναι υπό κατασκευή...J&B έγραψε:Επίσης σε μια βδομάδα θα έχουμε το δίσκο και το εξώφυλλο δεν μας το χει δείξει η Cobalt.