Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
Λαϊκό προσκύνημα γίνεται στης Νατάσας φέτος! 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Super FM
Λίγο πριν την εμφανισή τους στη σκηνή, Γιώργος Τσαλίκης και Νατάσα Θεοδωρίδου έπιασαν κουβέντα backstage!#SuperChristmasConcert2014#SuperFm

Λίγο πριν την εμφανισή τους στη σκηνή, Γιώργος Τσαλίκης και Νατάσα Θεοδωρίδου έπιασαν κουβέντα backstage!#SuperChristmasConcert2014#SuperFm

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Παρ Ιαν 02, 2015 2:39 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Νατάσα Θεοδωρίδου live #SuperChristmasConcert2014

Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργος Θεοφάνους live #SuperChristmasConcert2014

Χριστούγεννα με πολυ ΦΩΣ! Σαββατο 20/12 (23:00), Κυριακη 21/12 (15:00), Δευτερα 22/12 (21:00), Παραμονή Χριστουγέννων 24/12 & Χριστούγεννα 25/12 σας περιμένουμε στην παρεα μας!

Τη προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκα το Φως. Πολύ ωραίο πρόγραμμα με μια Νατάσα ερμηνευτικά πιο ώριμη από ποτέ. Ωραίο αυτό το φόρουμ. Και ωραίες αναρτήσεις από τα μέλη για όλους τους καλλιτέχνες. Συνεχίστε τη καλή δουλειά και καλώς σας βρήκα. 

- billakos24
Θεά!!!panosif έγραψε:

Φτου φτου! Μέσα στην ενέργεια και το κέφι όπως πάντα η Ζωζώ!

All of our endings can be found in our beginnings...
Θα βγει τελικά το εορταστικό βραδινό σόου του Μάρκου Σεφερλή

Πότε θα το δούμε στον τηλεοπτικό αέρα και ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι
Όπως είχα γράψει πριν μέρες , το βραδινό εορταστικό πρόγραμμα του κωμικού ηθοποιού, πέρασε από σαράντα κύματα, μέχρι τελικά να αποφασιστεί εάν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Αρχικά οι υπεύθυνοι του καναλιού, είχαν αποφασίσει να μην βγει, ενώ κάποιες μέρες μετά κατέληξαν από κοινού με τον Μάρκο Σεφερλή, να το βγάλουν.
Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μου, η εγγραφή του σόου, έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου και θα το δούμε στις οθόνες μας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
Αρχικά είχαν αποφασίσει να έχουν για καλεσμένο που θα αναλάμβανε το μουσικό κομμάτι του σόου, τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, αλλά μετά την αρχική ακύρωση του σόου, τον ακύρωσαν.
Όταν τελικά αποφάσισαν ότι το σόου θα βγει , έψαξαν για άλλους καλεσμένους και έτσι οι πληροφορίες μου λένε , πως το μουσικό κομμάτι της βραδιάς , θα αναλάβουν ο Γιώργος Θεοφάνους με την Νατάσα Θεοδωρίδου.
http://www.zappit.gr/default.php?pname= ... t_id=34184

Πότε θα το δούμε στον τηλεοπτικό αέρα και ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι
Όπως είχα γράψει πριν μέρες , το βραδινό εορταστικό πρόγραμμα του κωμικού ηθοποιού, πέρασε από σαράντα κύματα, μέχρι τελικά να αποφασιστεί εάν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Αρχικά οι υπεύθυνοι του καναλιού, είχαν αποφασίσει να μην βγει, ενώ κάποιες μέρες μετά κατέληξαν από κοινού με τον Μάρκο Σεφερλή, να το βγάλουν.
Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μου, η εγγραφή του σόου, έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου και θα το δούμε στις οθόνες μας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
Αρχικά είχαν αποφασίσει να έχουν για καλεσμένο που θα αναλάμβανε το μουσικό κομμάτι του σόου, τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, αλλά μετά την αρχική ακύρωση του σόου, τον ακύρωσαν.
Όταν τελικά αποφάσισαν ότι το σόου θα βγει , έψαξαν για άλλους καλεσμένους και έτσι οι πληροφορίες μου λένε , πως το μουσικό κομμάτι της βραδιάς , θα αναλάβουν ο Γιώργος Θεοφάνους με την Νατάσα Θεοδωρίδου.
http://www.zappit.gr/default.php?pname= ... t_id=34184
Χρήστος Χολίδης & Kings στο Φως

Xristos Xolidis
Δευτέρα στο ΦΩΣ με την αγαπημένη μου φίλη!!!

Δευτέρα στο ΦΩΣ με την αγαπημένη μου φίλη!!!

Αυτη τη Δευτερα 5/1 ο ΓΙΩΡΓΟΣ Παπαδοπουλος και η Χριστινα Μαραγκοζη ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ...στο ΦΩΣ!!!
I like people too much or not at all.
MEGA ΜΕ ΜΙΑ
Πρωτοχρονιά στις 21:10 με την καλύτερη παρέα
MEGA ΜΕ ΜΙΑ NIGHT EDITION Ο Μάρκος Σεφερλής και η παρέα του γιορτάζουν την πρώτη ημέρα του χρόνου συντροφιά με τον Γ. Θεοφάνους, τη Ν. Θεοδωρίδου, τη Ντ. Παπαδημητρίου και τον Άντονι, τον Αντρέα, την Ελένη και τον Έντμοντ από το Music School!!
http://www.megatv.com/summary.asp?catid ... d=34322344
Πρωτοχρονιά στις 21:10 με την καλύτερη παρέα
MEGA ΜΕ ΜΙΑ NIGHT EDITION Ο Μάρκος Σεφερλής και η παρέα του γιορτάζουν την πρώτη ημέρα του χρόνου συντροφιά με τον Γ. Θεοφάνους, τη Ν. Θεοδωρίδου, τη Ντ. Παπαδημητρίου και τον Άντονι, τον Αντρέα, την Ελένη και τον Έντμοντ από το Music School!!
http://www.megatv.com/summary.asp?catid ... d=34322344