Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

J&B έγραψε:
afn έγραψε:Εξήγω πολύ απλά πως φταίει στο μεγαλύτερο μέρος ο Νότης για την κατάσταση που έχουν τα media απέναντί του. Δε γίνεται να το παίζεις συνεχώς υπεράνω και παντογνώστης και να τρέχουν όλοι από πίσω σου... Υπάρχουν κάποια στιγμή και πρόσωπα που απασχολούν περισσότερο!
Δεν εξηγείς τίποτα,λες μόνο ότι ο Νότης φταίει στο μεγαλύτερο μέρος για αυτήν την κατάσταση χωρίς να μου την αιτιολογείς ή να μου δίνεις ένα παράδειγμα. Εγώ σου εξήγησα ένα γεγονός που συνέβη πρόπερσι με τον "ναζιστικό" χαιρετισμό, όπου τα ΜΜΕ παραπληροφόρησαν τον κόσμο...
Fan είσαι, δεν ξέρεις τι προκλητικές δηλώσεις έχει κάνει ανά τα έτη?
Προσπαθώ να αποφύγω να συζητήσουμε επί της ουσίας τι έχει πει ο Νότης, γιατί πάλι δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι γιατί τον πολεμούν τα media. Και σ'αυτό έχω εντελώς ξεκάθαρη άποψη παραπίσω!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

afn έγραψε:Fan είσαι, δεν ξέρεις τι προκλητικές δηλώσεις έχει κάνει ανά τα έτη?
Προσπαθώ να αποφύγω να συζητήσουμε επί της ουσίας τι έχει πει ο Νότης, γιατί πάλι δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι γιατί τον πολεμούν τα media. Και σ'αυτό έχω εντελώς ξεκάθαρη άποψη παραπίσω!
Επί της ουσίας είναι το θέμα, για τι θα μιλήσουμε περί ανέμων και υδάτων; Εγώ ξέρω τι δηλώσεις έχει κάνει, αυτό που δεν ξέρω είναι ποιά απ' αυτές δικαιολογεί αυτόν τον πόλεμο (που τελικά τον αποδέχεσαι και συ), γιατί δεν είναι μόνο η ΧΑ, ο πόλεμος είναι από εποχές Γκάζι 1996, ότι δεν αφήνει τον κόσμο να χορέψει, ότι θας μας πλακώσει στο ξύλο, ότι σας απαγορεύει να βγάζουμε μαζί του φωτογραφίες, ότι είπε το Τσαρούχη κιτς, ότι είναι σατανιστής, μασώνος και 12 θεϊστης μπαρούφες δηλαδή μιλάμε η παραπληροφόρηση γίνεται βάση σχεδίου δεν είναι έτσι τυχαία...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
afn

J&B έγραψε:
afn έγραψε:Fan είσαι, δεν ξέρεις τι προκλητικές δηλώσεις έχει κάνει ανά τα έτη?
Επί της ουσίας είναι το θέμα, για τι θα μιλήσουμε περί ανέμων και υδάτων; Εγώ ξέρω τι δηλώσεις έχει κάνει, αυτό που δεν ξέρω είναι ποιά απ' αυτές δικαιολογεί αυτότν τον πόλεμο (που τελικά τον αποδέχεσαι και συ), γιατί δεν είναι μόνο η ΧΑ, ο πόλεμος είναι από εποχές Γκάζι 1996, ότι δεν αφήνει τον κόσμο να χορέψει, ότι θας μας πλακώσει στο ξύλο, ότι σας απαγορεύει να βγάζουμε μαζί του φωτογραφίες, ότι είπε το Τσαρούχη κιτς, ότι είναι σατανιστής, μασώνος και 12 θεϊστης μπαρούφες δηλαδή μιλάμε η παραπληροφόρηση γίνεται βάση σχεδίου δεν είναι έτσι τυχαία...
Για πολύ καιρό δεν άφηνε τον κόσμο να χορέψει! Μετά το έκανε με την υπερυψωμένη εξέδρα! :thumbup:
Το ίδιο και για τις φωτογραφίες, σε αυτό δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τελευταία.

Σατανιστές και μασώνοι έχουν βγει οι μισοί και πλέον στην showbiz, σιγά!! :fan:

Το σχέδιο αν κατάλαβα καλά είναι να ανεβάσουμε τον Ρέμο και να ρίξουμε αυτόν?

Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει το στοματάκι και έχει πει για Χ.Α., gay, μετανάστες κι άλλα τέτοια γλυκά. Μια χαρά είχες τις απόψεις του από χρόνια, αλλά δεν έπιανε συνανθρώπους με τόση ευκολία και μίσος... Που πήγε ο θεός που είναι η Αγάπη?
Δυστυχώς με αυτά πέρασε από εκκκεντρικός σε γραφικός. Προσωπικά μιλάω πάντα!
Άβαταρ μέλους
J&B

afn έγραψε: Για πολύ καιρό δεν άφηνε τον κόσμο να χορέψει! Μετά το έκανε με την υπερυψωμένη εξέδρα! :thumbup:
Το ίδιο και για τις φωτογραφίες, σε αυτό δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τελευταία.

Σατανιστές και μασώνοι έχουν βγει οι μισοί και πλέον στην showbiz, σιγά!! :fan:

Το σχέδιο αν κατάλαβα καλά είναι να ανεβάσουμε τον Ρέμο και να ρίξουμε αυτόν?

Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει το στοματάκι και έχει πει για Χ.Α., gay, μετανάστες κι άλλα τέτοια γλυκά. Μια χαρά είχες τις απόψεις του από χρόνια, αλλά δεν έπιανε συνανθρώπους με τόση ευκολία και μίσος... Που πήγε ο θεός που είναι η Αγάπη?
Δυστυχώς με αυτά πέρασε από εκκκεντρικός σε γραφικός. Προσωπικά μιλάω πάντα!
afn διάβασα μέχρι εκεί που έχω με bold.
:tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta:
Καληνύχτα... :039:
afn

Την περίοδο 1997 με 2003 πήγα να τον δω αρκετές φορές και ήμουν παρόν σε αυτό που περιγράφω! Όλες τις φορές! :biggrin:

Επίσης πολύ συζητήσιμοι είστε! Να υπερδραματικό φινάλε κι ο άλλος! Και μετά εγώ είμαι κλάμα! :fan: :fan:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νότη, ο Κώστα Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ, φίλος παλιός του Νότη από εποχές Κω (όχι πλέον), του είχε εκμυστηρευτεί χαρακτηριστικά το 2000 περίπου ότι έρχεται η αποκαθήλωση του και γενικότερα ότι ενοχλεί και θα δεχτεί επίθεση. Ξέρει ο Afn και μας δουλεύει όλους ο Νότης. Είναι κι άλλα τα γεγονότα, το Βούλγαροι στη Θεσσαλονίκη, τα αυτοκίνητα του θέμα στο κεντρικό δελτίο του Μέγκα το 1999, κι εν ολίγοις η γενική αρνητική κριτική πάντα βλ. για παράδειγμα κάνει τη τιμή σε μια εκπομπή (Σεφερλής) να δώσει συνέντευξη και η ίδια η εκπομπή τον κράζει μετά Ουγγαρέζος-Πολίτη κλπ. Τι ψάχνετε. Afn άστο κι εγώ μέχρι εκεί διάβασα. Άστο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
afn

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Καλά όλο το έχετε διαβάσει, απλά μου το παίζετε ξανά υπεράνω όπως ο αγαπημένος σας! :007: :007:

Επίσης χρόνο χρόνο τα μέσα προσπαθούν, αλλά δεν καταφέρνουν να αποκθηλώσουν τον Βασιλάκη Καΐλα, κατά κόσμο Νότη, η λάσπη ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! :shablon_03:

Αγάπη λοιπόν! Και βουρ στην μπουρδολογία! :biggrin:
afn

Επίσης ενημερώστε με πότε θα αποκαλυφθεί πως οι Νεφελίμ θέλουν να τον διαγράψουν απ'το ανθρώπινο γένος και κινουν τα νήματα για το τέλος του.

Με τρώει η αγωνία, μην το κρύψετε...
afn

Εεεεεπίσης κανείς άλλος δε θα μου πει πως διάβασε μέχρι την πρώτη πρόταση και σταμάτησε? Νιώθω προδομένος απ'την ζωή... :cry2:
Άβαταρ μέλους
J&B

1998 και ο κόσμος χορεύει και αναβατόριο υπάρχει... τώρα έσυ που τα είδες αυτά δεν ξέρω άλλα σέβαστη η αποψή σου.

Φωτογραφίες δεν έχει απαγορεύσει ποτέ, μόνο βίντεο και διαφωνώ μαζί του γι' αυτό.
Για Χ.Α. είπαμε είναι περσινά, αν και μπορώ να σου βρω περιοδικό από καλοκαίρι 1997 που ο Νότης χαρακτηρίζεται ως εθνικιστής λόγω του τραγουδιού "Πατρίδα μου", τώρα για μετανάστες ή καλύτερα λαθρομετανάστες και gay δεν είναι ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις και όπως είχα πει και παλιότερα δεν είδα κανένα gay τουλάχιστον από αυτούς των media να λέει όχι σε συνεργασία μαζί του και ο Ρήγος και ο Σούλης μιας χαρά συνεργαστήκανε μαζί του σε vc. Και που το είδες το μίσος. Όλα αυτά είναι λόγος για να υπάρχει αυτός ο πόλεμος; Τέσπα δεν θέλω να κάθομαι να υπερασπίζομαι το Νότη και να γράφω κατεβατά εγώ προσωπικά τον πάω μόνο για τα τραγούδια του απλά δε μπορώ να βλέπω να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά...
afn

Δεν με ενδιαφέρει να αναλύσουμε τις απόψεις του. Το έχω κάνει και στο παρελθόν άλλωστε.

Απλά αναφέρω τους λόγους που τον πολεμούν τα media. Γιατί άλλωστε κι αυτός τα πολεμά! :thumbup:
afn

Καλέ στο δεύτερο βίντεο είναι σε υπερυψωμένη εξέδρα! Κι ο άλλος τα πήρε και δεν μου μιλούσε που το είδε να το γράφω! Με δουλεύετεεεεε... :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Άβαταρ μέλους
J&B

Και κάτι ακόμα που θυμήθηκα το οποίο και αυτό πλέον κυκλοφορεί σαν "γεγονός" αφού το σχολίασε και ο Ουγγαρέζος είναι ότι ο Νότης πέρσι απεκάλεσε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου ζώα. Η φαντασία οργιάζει και μετά μου λέτε δεν υπάρχει πόλεμος.

afn αύριο πάλι και ελπίζω να σταματήσεις το τρολαρισμα...
afn

Θα το ξεκινήσω όταν το σταματήσετε εσείς!

Καλό βράδυ! :039:
afn

Επίσης να μάθετε καινούργια λέξη, βαρέθηκα συνέχεια τρολ/τρολάρισμα! :yawn: :yawn:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Κάθομαι και παρακολουθώ τη συζήτηση χωρίς να επεμβαίνω.
Θα σας παρακαλούσα όλους να αποφεύγετε τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς για οποιονδήποτε.

Το ζητούμενο είναι να γίνεται εποικοδομητικός διάλογος.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Life is a RollerCoaster...
afn

Κατανοητή! :thumbup:
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Εντάξει ρε μάγκες, τι καθεστε και ασχολειστε τώρα ...Κατάλαβαμε...ο afn δεν γουσταρει Νότη.Δεν χρειαζεται τώρα να του αλλάξουμε γνώμη.Οποίος δεν θέλει δεν τον ακούει απλα..Δε θα κλαψουμε κιόλας.Αν και απο το 97-03 πήγαινε κ τον έβλεπε,ξέρει κ τα παντα για το τι έχει κανει ο Νότης...Μεταξύ μας για άρρωστο Νοτικό τον κόβω τον afn..
afn

djibril έγραψε:Εντάξει ρε μάγκες, τι καθεστε και ασχολειστε τώρα ...Κατάλαβαμε...ο afn δεν γουσταρει Νότη.Δεν χρειαζεται τώρα να του αλλάξουμε γνώμη.Οποίος δεν θέλει δεν τον ακούει απλα..Δε θα κλαψουμε κιόλας.Αν και απο το 97-03 πήγαινε κ τον έβλεπε,ξέρει κ τα παντα για το τι έχει κανει ο Νότης...Μεταξύ μας για άρρωστο Νοτικό τον κόβω τον afn..
Έχω όλα τα cd του μέχρι και το Ας μιλήσουν τα τραγούδια! Φώτο δεν βάζω, όποιος θέλει με πιστεύει! :fan:

Από εκεί και πέρα μας ζήτησε η mod, να περάσουμε στο επόμενο βήμα... Έλα προχώρα κι εσύ τη ζωή σου! :d_dance:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

J&B έγραψε: afn διάβασα μέχρι εκεί που έχω με bold.
:tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta: :tourta:
Καληνύχτα... :039:
Θα πιστεψω στο τελος οτι σας αρεσει να μιλατε με troll. Πεφτετε στην παγιδα να σχολιαζετε, ποτε θα το σταματησετε αυτο?
Απάντηση