Ήταν και πάρα πολλοί διάσημοι.Μπεκατώρου,Καινούριου,Ρούλα Χάμου,Χριστοφόρου κ.α.
Η Χάμου με την Καινούριου και τον γκομενό της πήγαν και στο καμαρίνι του Νότη.
Έγιναν και κάποιες μικροαλλαγές (πολύ καλές κατά την γνώμη μου) στο πρόγραμμα.

H Ρούλα Χάμου είναι μία κατηγορία μόνη της. Αρρωστη με τον Νότη και χρόνια στο πλευρό του.panosif έγραψε:Χθες επικρατούσε το αδιαχώρητο στο Φωταέριο.Ούτε πρεμιέρα να ήταν.![]()
Ήταν και πάρα πολλοί διάσημοι.Μπεκατώρου,Καινούριου,Ρούλα Χάμου,Χριστοφόρου κ.α.
Ποιος ασχολείται μωρέ με την Καινούριου και όσα λέει;Scorpion86 έγραψε: H Ρούλα Χάμου είναι μία κατηγορία μόνη της. Αρρωστη με τον Νότη και χρόνια στο πλευρό του.
Η άλλη η γλάστρα είδε φως και μπήκε γιατί μέχρι χθες τον σχολίαζε αρνητικά τον Νότη.
Ποιες είναι οι μικροαλλαγές;panosif έγραψε:Χθες επικρατούσε το αδιαχώρητο στο Φωταέριο.Ούτε πρεμιέρα να ήταν.![]()
Διακριτική μωρέ είναι η Καινούριου δεν έχει πει και ποιος ξέρει τι. Μπορεί να είναι Νοτικός ο γκόμενος της!Scorpion86 έγραψε:H Ρούλα Χάμου είναι μία κατηγορία μόνη της. Αρρωστη με τον Νότη και χρόνια στο πλευρό του.panosif έγραψε:Χθες επικρατούσε το αδιαχώρητο στο Φωταέριο.Ούτε πρεμιέρα να ήταν.![]()
Η άλλη η γλάστρα είδε φως και μπήκε γιατί μέχρι χθες τον σχολίαζε αρνητικά τον Νότη.
Μετά το πρώτο πρόγραμμα του Νότη βγαίνει κατευθείαν η Πέγκυ για το λαικό.Ο Βεριδάκης μεταφέρθηκε στην αρχή του προγράμματοςjdarmody έγραψε: Ποιες είναι οι μικροαλλαγές;
To περίμενα να γίνει μετά τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Πλέον, το θεωρώ καθαρά τυπικό και καθόλου...αυθόρμητο, όπως μας έχει συνηθίσει ο Νότης τόσα χρόνια, όπου κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό βραδιά από βραδιά. Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι θα κοπεί σε λίγο καιρό. Πάντως το σχήμα πάει πολύ καλά, έχει προσελκύσει και κόσμο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινε στο μαγαζί και γίνεται ψιλοσούσουρο, το οποίο αυτή τη φορά δεν έχει αρνητικά αύρα αλλά θετική. Εχουν μειωθεί αισθητά και τα αρνητικά σχόλια για το μαγαζί και την εξυπηρέτηση που ήταν τραγική μέχρι πέρσι, οπότε όλα καλά.jdarmody έγραψε:Ίσως φύγει και η κοινή είσοδος κάποια στιγμή, λέω εγώ.. Από το να βγαίνει ο Νότης με καπέλα φαντάσου πόσο ανούσια είναι..
Scorpion86 έγραψε:To περίμενα να γίνει μετά τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Πλέον, το θεωρώ καθαρά τυπικό και καθόλου...αυθόρμητο, όπως μας έχει συνηθίσει ο Νότης τόσα χρόνια, όπου κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό βραδιά από βραδιά. Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι θα κοπεί σε λίγο καιρό. Πάντως το σχήμα πάει πολύ καλά, έχει προσελκύσει και κόσμο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινε στο μαγαζί και γίνεται ψιλοσούσουρο, το οποίο αυτή τη φορά δεν έχει αρνητικά αύρα αλλά θετική. Εχουν μειωθεί αισθητά και τα αρνητικά σχόλια για το μαγαζί και την εξυπηρέτηση που ήταν τραγική μέχρι πέρσι, οπότε όλα καλά.jdarmody έγραψε:Ίσως φύγει και η κοινή είσοδος κάποια στιγμή, λέω εγώ.. Από το να βγαίνει ο Νότης με καπέλα φαντάσου πόσο ανούσια είναι..
Με εξαίρεση την δεύτερη σεζόν στην Ιερά Οδό, πρόπερσι, όπου το μαγαζί για κάποια βράδια ήταν μισοάδειο και υπήρχε έντονος προβληματισμός στους συντελεστές του σχήματος, ποτέ άλλοτε ο Νότης δεν αντιμέτωπισε πρόβλημα όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. Και μην παραμυθιάζεστε απ' ότι γράφετε πέρσι δεν έκλεισε το σχήμα στο Εναστρον λόγω των λίγων κρατήσεων, αφού όλα τα βράδια ήταν γεμάτο ασφυκτικά και οι ανθρώπου του μαγαζιού έδιωχναν και κόσμο.jdarmody έγραψε:Ο πρώτος αυτός μήνας λειτουργίας του σχήματος δεν προσφέρεται για πολλα συμπεράσματα. Την περίοδο των γιορτών ολα τα μαγαζια δουλεύουν, πείτε μου δηλαδη ενα σχήμα που δεν παει καλα! Αν είχε θέματα και στο Φωταεριο ο Νοτης τοτε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα! Το σχήμα θα κριθεί σε βάθος χρόνου και κατα ποσο θα τραβήξει. Λογικό να βρεθεί και κοσμος που δε θα πήγαινε εάν ο Νοτης ηταν κλασικά μόνος του. Ίσως ειναι και ουτοπικό πια να απαιτούμε απο το Νοτη να γεμίζει διήμερα μαγαζια μόνος του, ενώ γύρω κάνουν δυνατα σχήματα.
Το προμο είχε εξαφανιστει πριν ακομα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Κανονικά ήδη ο Νότης και η Cobalt θα έπρεπε να είχαν δώσει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, π.χ. το "Εγώ" ή το "Καλέ μου Αγγελε" ή το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για να παίζει στα ραδιόφωνα και να διατηρείται ο δίσκος ψηλά στις πωλήσεις.bebest έγραψε:Για το δίσκο πάντως ασυνήθιστο να πέφτει τόσο κάτω στις πρώτες βδομάδες και νομίζω είναι καθαρά θέμα της κακής επιλογής πρόμο..
Οχι μονο αυτο, οτι εβρισε τον κοσμο, οτι ηταν αδειο το μαγαζι, γενικα εδωσε πολλες εκδοχες!Scorpion86 έγραψε: Βέβαια ο ίδιος έκανε το ατόπημα να αφήσει να αιωρείται ότι σταματησε το σχήμα λόγω του σάλου που είχε προκληθεί από τις δηλώσεις του Νότη τότε.
Ούτε αυτά θα παίξουν. Ο δίσκος αν κι εχει εξαιρετικά κομμάτια δεν εχει το μεγάλο σουξέ στο ύφος που παίζουν τα ραδιόφωνα. Η προώθηση ειναι μηδενική απο την εταιρία. Ακομα και στο YouTube, πρώτη φορά βλέπω δίσκο του Νότη με τόσο χαμηλά views.Scorpion86 έγραψε:Το προμο είχε εξαφανιστει πριν ακομα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Κανονικά ήδη ο Νότης και η Cobalt θα έπρεπε να είχαν δώσει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, π.χ. το "Εγώ" ή το "Καλέ μου Αγγελε" ή το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για να παίζει στα ραδιόφωνα και να διατηρείται ο δίσκος ψηλά στις πωλήσεις.bebest έγραψε:Για το δίσκο πάντως ασυνήθιστο να πέφτει τόσο κάτω στις πρώτες βδομάδες και νομίζω είναι καθαρά θέμα της κακής επιλογής πρόμο..
Εγώ πάντως το πρόμο το πετυχαίνω στο ράδιο. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε μία ώρα το πέτυχα 2 φορές στο derti και στο sfera, ενώ έτυχε πριν λίγο και άκουσα το "Πέτα ψηλά". Όχι και άσχημα. Πιστεύω μόλις κυκλοφορήσει το κλιπ και το νέο single θα πάει καλύτερα...Scorpion86 έγραψε:Το προμο είχε εξαφανιστει πριν ακομα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Κανονικά ήδη ο Νότης και η Cobalt θα έπρεπε να είχαν δώσει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, π.χ. το "Εγώ" ή το "Καλέ μου Αγγελε" ή το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για να παίζει στα ραδιόφωνα και να διατηρείται ο δίσκος ψηλά στις πωλήσεις.bebest έγραψε:Για το δίσκο πάντως ασυνήθιστο να πέφτει τόσο κάτω στις πρώτες βδομάδες και νομίζω είναι καθαρά θέμα της κακής επιλογής πρόμο..
To πέτα ψηλά στο ράδιο;; Σε γνωστό σταθμό, αν ναι μιλάμε για τρομερή έκπληξηJ&B έγραψε:Εγώ πάντως το πρόμο το πετυχαίνω στο ράδιο. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε μία ώρα το πέτυχα 2 φορές στο derti και στο sfera, ενώ έτυχε πριν λίγο και άκουσα το "Πέτα ψηλά". Όχι και άσχημα. Πιστεύω μόλις κυκλοφορήσει το κλιπ και το νέο single θα πάει καλύτερα...Scorpion86 έγραψε:Το προμο είχε εξαφανιστει πριν ακομα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Κανονικά ήδη ο Νότης και η Cobalt θα έπρεπε να είχαν δώσει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, π.χ. το "Εγώ" ή το "Καλέ μου Αγγελε" ή το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για να παίζει στα ραδιόφωνα και να διατηρείται ο δίσκος ψηλά στις πωλήσεις.bebest έγραψε:Για το δίσκο πάντως ασυνήθιστο να πέφτει τόσο κάτω στις πρώτες βδομάδες και νομίζω είναι καθαρά θέμα της κακής επιλογής πρόμο..
Τι ύφος τραγουδιών παίζουν τα ραδιόφωνα? Σταν, Φουρέιρα, Κυανό και Σάκη Αρσενίου? Και δεν μπορεί να παίξει το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για παράδειγμα ή το "Εγώ" ή το "Αεράκι". Δεν αναφέρω τα κοινωνικοπολιτικά που ποτέ δεν θα παίξουν αλλά σοβαροί να είμαστε. Ολα τα τραγούδια είναι μια χαρά για το ραδιόφωνο, ακόμα και το "Πως Γίνεται Αυτό", "Ότι και να Κάνεις", "Τ'Αθανατο Νερό" κλπ. για να μην τα αναφέρω όλα.jdarmody έγραψε:Ο δίσκος αν κι εχει εξαιρετικά κομμάτια δεν εχει το μεγάλο σουξέ στο ύφος που παίζουν τα ραδιόφωνα.