Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Χθες επικρατούσε το αδιαχώρητο στο Φωταέριο.Ούτε πρεμιέρα να ήταν. :clap:
Ήταν και πάρα πολλοί διάσημοι.Μπεκατώρου,Καινούριου,Ρούλα Χάμου,Χριστοφόρου κ.α.
Η Χάμου με την Καινούριου και τον γκομενό της πήγαν και στο καμαρίνι του Νότη.
Έγιναν και κάποιες μικροαλλαγές (πολύ καλές κατά την γνώμη μου) στο πρόγραμμα. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

panosif έγραψε:Χθες επικρατούσε το αδιαχώρητο στο Φωταέριο.Ούτε πρεμιέρα να ήταν. :clap:
Ήταν και πάρα πολλοί διάσημοι.Μπεκατώρου,Καινούριου,Ρούλα Χάμου,Χριστοφόρου κ.α.
Έγιναν και κάποιες μικροαλλαγές (πολύ καλές κατά την γνώμη μου) στο πρόγραμμα. :thumbup:
H Ρούλα Χάμου είναι μία κατηγορία μόνη της. Αρρωστη με τον Νότη και χρόνια στο πλευρό του.
Η άλλη η γλάστρα είδε φως και μπήκε γιατί μέχρι χθες τον σχολίαζε αρνητικά τον Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Scorpion86 έγραψε: H Ρούλα Χάμου είναι μία κατηγορία μόνη της. Αρρωστη με τον Νότη και χρόνια στο πλευρό του.
Η άλλη η γλάστρα είδε φως και μπήκε γιατί μέχρι χθες τον σχολίαζε αρνητικά τον Νότη.
Ποιος ασχολείται μωρέ με την Καινούριου και όσα λέει;
Για την Χάμου το ξέρω πως είναι μεγάλη fan.Πάντα το έλεγε και πάντα τον στήριζε. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

panosif έγραψε:Χθες επικρατούσε το αδιαχώρητο στο Φωταέριο.Ούτε πρεμιέρα να ήταν. :clap:
Ποιες είναι οι μικροαλλαγές;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
H Ρούλα Χάμου είναι μία κατηγορία μόνη της. Αρρωστη με τον Νότη και χρόνια στο πλευρό του.
Διακριτική μωρέ είναι η Καινούριου δεν έχει πει και ποιος ξέρει τι. Μπορεί να είναι Νοτικός ο γκόμενος της! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
panosif

jdarmody έγραψε: Ποιες είναι οι μικροαλλαγές;
Μετά το πρώτο πρόγραμμα του Νότη βγαίνει κατευθείαν η Πέγκυ για το λαικό.Ο Βεριδάκης μεταφέρθηκε στην αρχή του προγράμματος
και η δεύτερη εμφάνιση μιας από τις τραγουδίστριες που έχουν μαζί κόπηκε.Η κοινή έναρξη γίνεται στις 00:55.Δεκαπέντε λεπτά μετά
ξεκινάει η Πέγκυ και ο Νότης βγαίνει στις 2.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Επιτέλους αυτό που παρατηρούμε όλοι τόσο καιρό. .Δεν γίνεται να τρώνε μισή ώρα με το ανούσιο διάλειμμα που γίνεται και τραβάει το δεύτερο πρόγραμμα του Νότη αργά και με το κόσμο κουρασμένο..Επίσης και η κοινή έναρξη ήταν νωρίς και ο κόσμος ακόμα δεν είχε τακτοποιηθεί οπότε λογικό να είναι ακόμα κρύος..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ίσως φύγει και η κοινή είσοδος κάποια στιγμή, λέω εγώ.. Από το να βγαίνει ο Νότης με καπέλα φαντάσου πόσο ανούσια είναι..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Ίσως φύγει και η κοινή είσοδος κάποια στιγμή, λέω εγώ.. Από το να βγαίνει ο Νότης με καπέλα φαντάσου πόσο ανούσια είναι..
To περίμενα να γίνει μετά τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Πλέον, το θεωρώ καθαρά τυπικό και καθόλου...αυθόρμητο, όπως μας έχει συνηθίσει ο Νότης τόσα χρόνια, όπου κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό βραδιά από βραδιά. Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι θα κοπεί σε λίγο καιρό. Πάντως το σχήμα πάει πολύ καλά, έχει προσελκύσει και κόσμο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινε στο μαγαζί και γίνεται ψιλοσούσουρο, το οποίο αυτή τη φορά δεν έχει αρνητικά αύρα αλλά θετική. Εχουν μειωθεί αισθητά και τα αρνητικά σχόλια για το μαγαζί και την εξυπηρέτηση που ήταν τραγική μέχρι πέρσι, οπότε όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Ίσως φύγει και η κοινή είσοδος κάποια στιγμή, λέω εγώ.. Από το να βγαίνει ο Νότης με καπέλα φαντάσου πόσο ανούσια είναι..
To περίμενα να γίνει μετά τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Πλέον, το θεωρώ καθαρά τυπικό και καθόλου...αυθόρμητο, όπως μας έχει συνηθίσει ο Νότης τόσα χρόνια, όπου κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό βραδιά από βραδιά. Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι θα κοπεί σε λίγο καιρό. Πάντως το σχήμα πάει πολύ καλά, έχει προσελκύσει και κόσμο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαινε στο μαγαζί και γίνεται ψιλοσούσουρο, το οποίο αυτή τη φορά δεν έχει αρνητικά αύρα αλλά θετική. Εχουν μειωθεί αισθητά και τα αρνητικά σχόλια για το μαγαζί και την εξυπηρέτηση που ήταν τραγική μέχρι πέρσι, οπότε όλα καλά.

Ο πρώτος αυτός μήνας λειτουργίας του σχήματος δεν προσφέρεται για πολλα συμπεράσματα. Την περίοδο των γιορτών ολα τα μαγαζια δουλεύουν, πείτε μου δηλαδη ενα σχήμα που δεν παει καλα! Αν είχε θέματα και στο Φωταεριο ο Νοτης τοτε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα! Το σχήμα θα κριθεί σε βάθος χρόνου και κατα ποσο θα τραβήξει. Λογικό να βρεθεί και κοσμος που δε θα πήγαινε εάν ο Νοτης ηταν κλασικά μόνος του. Ίσως ειναι και ουτοπικό πια να απαιτούμε απο το Νοτη να γεμίζει διήμερα μαγαζια μόνος του, ενώ γύρω κάνουν δυνατα σχήματα.
Όσο για το ντουέτο κ γενικα το προγραμμα θεωρώ οτι κάλλιστα θα μπορούσε να βγαίνει μονη της η Ζήνα να κανει το προγραμμα της κ μετα να βγαίνει ο Νοτης λιγο πιο νωρίς. 1κ15 έβγαινε μια ζωή κ σου φαινόταν αιώνας η αναμονή, αν βγαίνει στις 2 ακομα χειροτερα. Δεν ειναι και η Αλεξίου πια η Ζήνα. Επισης ο Βεριδακης ειναι καλος για να προετοιμάσει το χορευτικό προγραμμα του Νοτη, οχι για να ξαναβγεί κι η Ζήνα πρώτα, οποτε ορθώς μεταφέρθηκε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Ο πρώτος αυτός μήνας λειτουργίας του σχήματος δεν προσφέρεται για πολλα συμπεράσματα. Την περίοδο των γιορτών ολα τα μαγαζια δουλεύουν, πείτε μου δηλαδη ενα σχήμα που δεν παει καλα! Αν είχε θέματα και στο Φωταεριο ο Νοτης τοτε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα! Το σχήμα θα κριθεί σε βάθος χρόνου και κατα ποσο θα τραβήξει. Λογικό να βρεθεί και κοσμος που δε θα πήγαινε εάν ο Νοτης ηταν κλασικά μόνος του. Ίσως ειναι και ουτοπικό πια να απαιτούμε απο το Νοτη να γεμίζει διήμερα μαγαζια μόνος του, ενώ γύρω κάνουν δυνατα σχήματα.
Με εξαίρεση την δεύτερη σεζόν στην Ιερά Οδό, πρόπερσι, όπου το μαγαζί για κάποια βράδια ήταν μισοάδειο και υπήρχε έντονος προβληματισμός στους συντελεστές του σχήματος, ποτέ άλλοτε ο Νότης δεν αντιμέτωπισε πρόβλημα όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. Και μην παραμυθιάζεστε απ' ότι γράφετε πέρσι δεν έκλεισε το σχήμα στο Εναστρον λόγω των λίγων κρατήσεων, αφού όλα τα βράδια ήταν γεμάτο ασφυκτικά και οι ανθρώπου του μαγαζιού έδιωχναν και κόσμο.
Ειχαν πιάσει δουλειά τα τσιράκια της κυβέρνησης, έκοβαν πρόστιμα για το παραμικρό στο μαγαζι και ο Ματσίκας αγανάκτησε και είπε τέρμα. Δεν πάει άλλο άμα είναι να πληρώνει περισσότερο απ' όσο βγάζει. Βέβαια ο ίδιος έκανε το ατόπημα να αφήσει να αιωρείται ότι σταματησε το σχήμα λόγω του σάλου που είχε προκληθεί από τις δηλώσεις του Νότη τότε.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

http://ifpi.gr/charts_el.html

στο 10. ΜΑΖΙ
στο 65. ΧΧΧ ΕΝΘΥΜΙΟΝ :surprised: (την προηγούμενη βδομάδα ήταν στο #57)
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

'Eχει γίνει 2 φορές αλλαγή στις ώρες του προγράμματος σε σχέση με τη πρεμίερα..Μια πιο μικρή που κόπηκε λίγο από το πρόγραμμα της πέγκυς για να βγαίνει νωρίτερα ο Νότης και μια που πληροφορηθήκαμε που είναι πιο δραστική..Οπώτε τρίτη μου φαίνεται δύσκολο όσο και να μας φαίνεται ανούσια η κοινή έναρξη μάλλον θα υπάρχει όλο το χρόνο..Για το δίσκο πάντως ασυνήθιστο να πέφτει τόσο κάτω στις πρώτες βδομάδες και νομίζω είναι καθαρά θέμα της κακής επιλογής πρόμο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Για το δίσκο πάντως ασυνήθιστο να πέφτει τόσο κάτω στις πρώτες βδομάδες και νομίζω είναι καθαρά θέμα της κακής επιλογής πρόμο..
Το προμο είχε εξαφανιστει πριν ακομα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Κανονικά ήδη ο Νότης και η Cobalt θα έπρεπε να είχαν δώσει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, π.χ. το "Εγώ" ή το "Καλέ μου Αγγελε" ή το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για να παίζει στα ραδιόφωνα και να διατηρείται ο δίσκος ψηλά στις πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Βέβαια ο ίδιος έκανε το ατόπημα να αφήσει να αιωρείται ότι σταματησε το σχήμα λόγω του σάλου που είχε προκληθεί από τις δηλώσεις του Νότη τότε.
Οχι μονο αυτο, οτι εβρισε τον κοσμο, οτι ηταν αδειο το μαγαζι, γενικα εδωσε πολλες εκδοχες! :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Για το δίσκο πάντως ασυνήθιστο να πέφτει τόσο κάτω στις πρώτες βδομάδες και νομίζω είναι καθαρά θέμα της κακής επιλογής πρόμο..
Το προμο είχε εξαφανιστει πριν ακομα κυκλοφορήσει ο δίσκος. Κανονικά ήδη ο Νότης και η Cobalt θα έπρεπε να είχαν δώσει το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ, π.χ. το "Εγώ" ή το "Καλέ μου Αγγελε" ή το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για να παίζει στα ραδιόφωνα και να διατηρείται ο δίσκος ψηλά στις πωλήσεις.
Ούτε αυτά θα παίξουν. Ο δίσκος αν κι εχει εξαιρετικά κομμάτια δεν εχει το μεγάλο σουξέ στο ύφος που παίζουν τα ραδιόφωνα. Η προώθηση ειναι μηδενική απο την εταιρία. Ακομα και στο YouTube, πρώτη φορά βλέπω δίσκο του Νότη με τόσο χαμηλά views.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:
Εγώ πάντως το πρόμο το πετυχαίνω στο ράδιο. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε μία ώρα το πέτυχα 2 φορές στο derti και στο sfera, ενώ έτυχε πριν λίγο και άκουσα το "Πέτα ψηλά". Όχι και άσχημα. Πιστεύω μόλις κυκλοφορήσει το κλιπ και το νέο single θα πάει καλύτερα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Εγώ πάντως το πρόμο το πετυχαίνω στο ράδιο. Σήμερα για παράδειγμα μέσα σε μία ώρα το πέτυχα 2 φορές στο derti και στο sfera, ενώ έτυχε πριν λίγο και άκουσα το "Πέτα ψηλά". Όχι και άσχημα. Πιστεύω μόλις κυκλοφορήσει το κλιπ και το νέο single θα πάει καλύτερα...
To πέτα ψηλά στο ράδιο;; Σε γνωστό σταθμό, αν ναι μιλάμε για τρομερή έκπληξη :surprised: ..Μακάρι πάντως γιατί ο δίσκος έχει 3 κοινωνικά πολύ δυνατά..Τα πιο ραδιοφωνικά κομμάτια είναι το εγώ-πως γίνεται αυτό..Πιο πολύ από όλα όμως ήθελα το 'καλέ μου άγγελε', ελπίζω να προωθηθεί ως ένα από τα επόμενα single..
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Πρωτοχρονιά που πήγα είχε λίγα άδεια στον 1ο όροφο που γέμισαν με τους όρθιους εν τελει.
Ο Νότης ήταν κάπως κουρασμένος το ειπε κιόλας ότι ήταν με 2 ώρες ύπνο...
Ευτυχώς που κόπηκε η 2η εμφάνιση της Ιωαννιδου κ ο Βεριδάκης ψιλόκούρασε από το 2010 στο Ωδείον που ειναι μαζι μας τις ίδιες μαντινάδες λέει... το Σαββατο σκεφτείτε δεν σηκώθηκε ούτε ένας να χορέψει κι ας τους καλούσε συνέχεια...
Η κοινή έναρξη δεν θα κοπεί πιστεύω κι ο Νότης όση ώρα τραγουδάει η Πεγκυ, της σκάει φιλάκια στο μάγουλο χαχα απορώ δεν ζηλεύει ο Λύρας...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Ο δίσκος αν κι εχει εξαιρετικά κομμάτια δεν εχει το μεγάλο σουξέ στο ύφος που παίζουν τα ραδιόφωνα.
Τι ύφος τραγουδιών παίζουν τα ραδιόφωνα? Σταν, Φουρέιρα, Κυανό και Σάκη Αρσενίου? Και δεν μπορεί να παίξει το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" για παράδειγμα ή το "Εγώ" ή το "Αεράκι". Δεν αναφέρω τα κοινωνικοπολιτικά που ποτέ δεν θα παίξουν αλλά σοβαροί να είμαστε. Ολα τα τραγούδια είναι μια χαρά για το ραδιόφωνο, ακόμα και το "Πως Γίνεται Αυτό", "Ότι και να Κάνεις", "Τ'Αθανατο Νερό" κλπ. για να μην τα αναφέρω όλα.
Απάντηση