Kαι η Σόφη Παππά ήταν...johnytzitzi έγραψε:Χτες το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο...
Λίγο καθυστέρηση στην ροή με την κοινή εμφάνιση να γίνεται στις 12.45 κι έτσι ο Νότης βγήκε κατά τις 2.00...
Το πρόγραμμα πανω-κάτω ίδιο με αλλαγές μόνο στη σειρά των τραγουδιών, πράγμα που είδα οτι το κανει κι η Πέγκυ.
Ήταν κι η Sunny Μπαλτζή όπου η Πέγκυ της έπλεξε το εγκώμιο για το "Παλιό μου παλτό" με το που το τραγούδησε.
Πολλά ζεϊμπέκικα στο πρώτο μέρος του Νότη με τον κόσμο να κατακλύζει τη σκηνή για χορό όπως και για φωτογραφίες με αποτέλεσμα να μην κατέβει στο χορευτικό του 2ου μέρους από το αναβατόριο.
Είπε εκτός από τα 3 στάνταρ καινούρια, το Εγώ, το Τέρμα το ράδιο και την Μαυροφορούσα. Λίγα ίσως.
Δυό βοριάδες, Φως μου, Έτσι είναι ο έρωτας, Νταβατζής και Εγώ τραγούδαγα τα έσκισε ερμηνευτικά...
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Sofi PappaScorpion86 έγραψε:Kαι η Σόφη Παππά ήταν...
Ένας Νότης υπέροχος χθες εκεί ....στο Φωταέριο....
Κατάμεστη η αίθουσα και ο κόσμος έζησε για άλλη μια φορά μεγάλες στιγμές μαζί του! Γιατί ο γνήσιος αυτός καλλιτέχνης , ξεπέρασε τον όρο του διασκεδαστή και έχει καταφέρει να προχωράει μόνος του σ έναν δρόμο δύσκολο, αυτόν της αμφισβήτησης......Η ιστορία όμως και αυτή μόνη της ,καταγράφει τα σπουδαία αδιαφορώντας.......
Ήρθαμε από το Λονδίνο για να τον ακούσουμε.....μου είπε το νεαρό ζευγάρι που καθόταν δίπλα μου. Δύο νέα παιδιά δεύτερης γενιάς Ελλήνων που γεννήθηκαν και ζουν εκεί, αλλά η καρδιά τους χτυπάει εδώ....
Να, αυτό που συμβαίνει εδώ τώρα, δεν μπορούν να μας το συγχωρήσουν εκεί ....μου είπε η κοπέλα.....δείχνοντας τον κόσμο που χόρευε και τραγουδούσε.
Μένουμε σε μια άψογα οργανωμένη χώρα που δουλεύει ρολόί.....μου είπε...αλλά τα ρολόγια δεν ζουν....συμπλήρωσε κι έσκασε στα γέλια...
Την κοιτούσα και αναρωτιόμουν ...τι δύναμη έχει αυτό το DNA του Έλληνα στον τρόπο που σκέφτεται και ζει....
Εκείνη την στιγμή ο Νότης ,πετούσε σωρό τα λουλούδια στον κόσμο αντιστρέφοντας τους όρους....
Για όλα αυτά τα χρόνια που μας τα προσφέρατε εσείς.....είπε.....
Δεν είμαι και πολύ φαν αυτής της διασκέδασης, ίσως επειδή για χρόνια, ήταν για μένα δουλειά και μάλιστα σκληρή! Όμως έτσι όπως είναι πιεσμένα τα πράγματα σήμερα, μια εκτόνωση την ένιωσα τραγουδώντας μαζί με τον υπέροχο κόσμο χθες που μου έσφιγγε το χέρι και μου δήλωνε την αγάπη του!
Να είστε καλά όλα τα παλιόπαιδα βρε............
κι εσύ τα μάτια κλείνεις, στην μοναξιά μ' αφήνεις που δεν αντέχεται...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
παντως θεσσαλονικη δεν θα ναι με πεγκυ, ανεβαινει η πεγκουλα με μακροπουλο...
Είναι σίγουρο για Πέγκυ-Μακρό;; εγώ πίστευα ότι μετά την επιτυχία που έχει το σχήμα στο φωταέριο θα πάνε μαζί Θεσσαλονική για να μη πω τους έβλεπα και για 2ο χειμώνα Αθήνα...Έχει πάει ποτέ Θεσσαλονική με διαφορετικό σχήμα από αυτό που ήταν στην Αθήνα;
-
Έχει παει κάποιες φορές με άλλο σχήμα συνήθως γιατί οι συνεργάτες είχαν κλείσει σε άλλο σχήμα.bebest έγραψε:Είναι σίγουρο για Πέγκυ-Μακρό;; εγώ πίστευα ότι μετά την επιτυχία που έχει το σχήμα στο φωταέριο θα πάνε μαζί Θεσσαλονική για να μη πω τους έβλεπα και για 2ο χειμώνα Αθήνα...Έχει πάει ποτέ Θεσσαλονική με διαφορετικό σχήμα από αυτό που ήταν στην Αθήνα;
Την πιθσνότητα Πεγκυ -Μακρόπουλος την άκουσα κατα σύμπτωση χτες που ήμουν μαγαζί αλλά οχι ως κατι σίγουρο.
Κατά τα άλλα χτες είπε: Κάψε, Ταξίδεψε με, Θέλω να σε ξαναδώ, Ένα γράμμα, Να μη χαράξει. Δεν είπε τα Γενέθλια που από το 2004 που βγήκε το τραγούδι 2η φορά το συναντώ αυτό.
Το μαγαζί ασφυκτικά γεμάτο και άνετα το βλέπω να πηγαίνει μέχρι Σάββατο Λαζάρου...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Δύσκολο μου φαίνεται να ανέβει με άλλο σχήμα..Κατά τα άλλα πως γίνεται να μην είπε τα γενέθλεια
..Δεν το έχω πετύχει ποτέ αυτό..Το επόμενο θα είναι να μη πει και τον αετό
..Τα κάψε-ταξιδέψε με μαζί με το σώμα μου,το πάρε με και μειρκά ακόμα είναι από τα πιο αδικημένα στις επιλογές του..

Κι εγώ να πω την αλήθεια τους έβλεπα και για του χρόνου! Τώρα για Θεσσαλονίκη δε βλέπω να φτιάχνει κάποιο ιδιαίτερο σχήμα, μόνος θα έρθει και ίσως έτσι είχαν συμφωνήσει εξαρχής μιας και ειχε γινει συζήτηση πριν κλείσει το σχήμα στο Φωταεριο. Θα προτιμούσα βεβαια να έρθει με Πέγκυ.bebest έγραψε:Είναι σίγουρο για Πέγκυ-Μακρό;; εγώ πίστευα ότι μετά την επιτυχία που έχει το σχήμα στο φωταέριο θα πάνε μαζί Θεσσαλονική για να μη πω τους έβλεπα και για 2ο χειμώνα Αθήνα...Έχει πάει ποτέ Θεσσαλονική με διαφορετικό σχήμα από αυτό που ήταν στην Αθήνα;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THοREAD
Σταθερά ο δίσκος "ΜΑΖΙ" στο #16 των ελληνικών charts για 3η συνεχόμενη εβδομάδα.

Αυτό το κάψε ποτέ δεν το έχω πετύχει μήπως υπάρχει κανένα πρόσφατο βίντεο;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Κανα νεότερο από Φωταέριο έχουμε;
- Scorpion86
Για 14 Μαρτίου ακούγεται ότι θα γίνει το φινάλε. Ακόμα όμως δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο.jdarmody έγραψε:Κανα νεότερο από Φωταέριο έχουμε;
Μέχρι τέλος Μαρτίου θα είναι.Scorpion86 έγραψε:Για 14 Μαρτίου ακούγεται ότι θα γίνει το φινάλε. Ακόμα όμως δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο.jdarmody έγραψε:Κανα νεότερο από Φωταέριο έχουμε;
Πάρα πολύ καλοί και οι δύο

https://www.youtube.com/watch?v=z2WlNJ9IOSI
To τραγούδι που κάποιοι έλεγαν ότι θα πάρει ο Νότης...Ευτυχώς δεν έγινε...Ο Μουκίδης το έχει χάσει τελευταία για τα κάλα
To τραγούδι που κάποιοι έλεγαν ότι θα πάρει ο Νότης...Ευτυχώς δεν έγινε...Ο Μουκίδης το έχει χάσει τελευταία για τα κάλα

Εχει μια δεκαετία περίπου να γράψει μεγαλο τραγούδι ο Μουκίδης..καμια φορά αδυνατείς να πιστέψεις ότι αυτός ο άνθρωπος έγραψε πχ την Στέλλα τη Σμυρνιά..
- Scorpion86
To λαθος σε αυτο το κομματι ειναι η μουσικη που δεν ταιριαζει με τον στιχο και γενικοτερα την ερμηνεια.
- SFAKattack10
Αν δεν του ελεγε ο Σφακιανακης να αλλαξει ενορχηστρωση στο τραγουδι μπορει να μην ηταν αυτο που ολοι ξερουμε.jdarmody έγραψε:Εχει μια δεκαετία περίπου να γράψει μεγαλο τραγούδι ο Μουκίδης..καμια φορά αδυνατείς να πιστέψεις ότι αυτός ο άνθρωπος έγραψε πχ την Στέλλα τη Σμυρνιά..
Γενικα νομιζω οτι πλεον στον στιχο εχει προβλημα ο Μουκιδης.
Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησαν τη συνεργασία και για μια δεκαετία του έδινε κομματάρες.. Μετά όμως σε πολλούς δίσκους δεν υπάρχει κανένα κομμάτι του ενώ και όταν μπαίνουν κάποια δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο..
Αν ακούσεις και τι κομμάτια δίνει σε άλλους καλλιτέχνες που δεν έχουν και τη φωνή του Νότη να τα απογειώσει απογοητεύεσαι..Και στο Καρρά μετριότητες έδωσε και σε κάτι Γαλανούς,Παπαδοπούλου..

- Scorpion86
O Νότης έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν Γιατρά, Μουκίδη κλπ., για να κάνει επιτυχία. Αυτοί τον έχουν, γι' αυτό και πάντα εμπιστεύεται νέους ανθρώπους, νέους δημιουργούς που γράφουν καλύτερα απ' ότι κάποιοι που πλέον έχουν μόνο την προίκα του παρελθόντος και όχι την ίδια...έμπνευση. Και καποιοι από αυτούς όπως ο Γιατράς έχουν την απαίτηση και να μπει το τραγούδι τους στον δίσκο, επειδή είναι ο Γιατράς. Δεν έχουν την ικανότητα της αυτοκριτικής γι' αυτό πλέον γράφουν για την...Πάολα.