Nαι το κατάλαβα για αυτό λέω αλλά θέλω να ζήσω πρέπει να λέει που είναι και πιο γνωστό..jdarmody έγραψε:Το ''Θέλω να ζήσω'' από Πολύχρωμα κι Έντονα λέει, όχι το ''Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς''. Για τον argus λέω, όχι για το Σαμπάνη!''Σωστό και λάθος ο κόσμος όνειρα γεμάτος, φτάνει να ξέρεις σε ποια θέση ταξιδεύεις, που `ναι το τέρμα, ο σταθμός και η αφετηρία, θέλει το όνειρο ψυχή και φαντασία''.
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
- Scorpion86
Eχει κουράσει το θέμα με το σχήμα. Ανακοινώσεις, διαψεύσεις, ξανά αναρτήσεις, διαγραφές αναρτήσεων και το μαγαζί ανεβάζει φωτογραφίες και τραγούδια. Και σε ένα μήνα έχει πρεμιέρα. Λοιπόν, εγώ θα σχολιάσω ξανά όταν θα υπάρχει επίσημα δελτίο Τύπου από το μαγαζί για το σχήμα. Όποτε βγει αυτό...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
δυστυχως αυτο ειναι το κακο των social...Κατα ενα τροπο εχει δικιο και η μερια του Δημου να μην βγει προς τα εξω η επομενη επαγγελματικη δουλεια του την ωρα που δεν εχει ξεκινησει καν στο σταυρο.. λογικα 2-3 εμφανισεις θα κανει οπως νομιζω ειχε κανει και πέρυσι καπου τα χριστουγεννα. παντως οταν ηταν με Ροκκο στα Αστερια ειχα παει αρκετες φορες και καθε φορα περναγα σουπερ. Εχει πολυ ενεργεια το παλικαρι και ξαναλεω πως πρεπει καποια στιγμη να βγαινουν μαζι μονο με την κιθαρα του δημου και να πετανε υμνους
Το "Θέλω να ζήσω" λέω παιδιά από "Πολύχρωμα & Έντονα" όχι το "Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς" του Μουκίδη και τα 2 είναι κομματάρες πάντως το δεύτερο το 'χει πει κάτι φορές live και πρέπει να το λέει συχνότερα, το πρώτο δεν το 'χω ακούσει ποτέ live ίσως να μην το 'χει πει και ποτέ όπως πολλά τραγούδια.
Υ.Γ. Ίσως να το είχε πει μια φορά στην Ιερά Οδό την χρονιά που ήταν με την Αγγελική αλλά δεν είμαι σίγουρος κάτι σαν να θυμάμαι είμαι 50-50. Γενικά εκείνη την χρονιά έλεγε πολλά περίεργα, χαρακτηριστικά θυμάμαι μια φορά είχε πει 5 συνεχόμενα ξένα τραγούδια (μόνο εγώ με έναν φίλο μου είχαμε πορωθεί οι άλλοι είχαν ξενερώσει)
Υ.Γ. Ίσως να το είχε πει μια φορά στην Ιερά Οδό την χρονιά που ήταν με την Αγγελική αλλά δεν είμαι σίγουρος κάτι σαν να θυμάμαι είμαι 50-50. Γενικά εκείνη την χρονιά έλεγε πολλά περίεργα, χαρακτηριστικά θυμάμαι μια φορά είχε πει 5 συνεχόμενα ξένα τραγούδια (μόνο εγώ με έναν φίλο μου είχαμε πορωθεί οι άλλοι είχαν ξενερώσει)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Τρί Νοέμ 10, 2015 6:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
Το "Θέλω να ζήσω" το ειπε μια φορά Έναστρον το 2007-8 και σχολίασε ότι το εκτελέσαν στην κυριολεξία η ορχήστρα και δεν πρέπει να το ξανάπε.
Το έλεγε όμως τακτικότατα στην Ιερά οδό όταν είχε κυκλοφορήσει ο δίσκος!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Nights in white satin, Soldier of fortune, Riders on the storm, Ain't no sunshine, Sympathy και ακαπέλα το Another brick in the wall (15 δευτερα).81argus έγραψε:Γενικά εκείνη την χρονιά έλεγε πολλά περίεργα, χαρακτηριστικά θυμάμαι μια φορά είχε πει 5 συνεχόμενα ξένα τραγούδια (μόνο εγώ με έναν φίλο μου είχαμε πορωθεί οι άλλοι είχαν ξενερώσει)
Κι εμένα μου άρεσαν πολύ αυτά τα στιγμιότυπα. Το είχε πει αρκετά βράδια πάντως.
Θα ακολουθησει σχολιο που θα δηλωνει οτι δεν του αρεσαν τα τραγουδια που ειχε ακουσει στο Εναστρον την περιοδο 2007-08.Τα στιγμιοτυπα δηλαδη οτι δεν τον ενθουσιασαν ιδιαιτερα.
Αυτά τα έχει κόψει τα τελευταία χρόνια και μένα μου άρεζαν κάτι τέτοιες στιγμές.johnytzitzi έγραψε:Nights in white satin, Soldier of fortune, Riders on the storm, Ain't no sunshine, Sympathy και ακαπέλα το Another brick in the wall (15 δευτερα).81argus έγραψε:Γενικά εκείνη την χρονιά έλεγε πολλά περίεργα, χαρακτηριστικά θυμάμαι μια φορά είχε πει 5 συνεχόμενα ξένα τραγούδια (μόνο εγώ με έναν φίλο μου είχαμε πορωθεί οι άλλοι είχαν ξενερώσει)
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Δεν την έχει διαγράψει η Ρένα τη φωτογραφία!Scorpion86 έγραψε:Tώρα την έσβησε και η κουμπάρα του την ανάρτηση. Γελάει ο κόσμος...
Εγώ την βλέπω κανονικά!
Ακριβώς αυτάjohnytzitzi έγραψε:Nights in white satin, Soldier of fortune, Riders on the storm, Ain't no sunshine, Sympathy και ακαπέλα το Another brick in the wall (15 δευτερα).81argus έγραψε:Γενικά εκείνη την χρονιά έλεγε πολλά περίεργα, χαρακτηριστικά θυμάμαι μια φορά είχε πει 5 συνεχόμενα ξένα τραγούδια (μόνο εγώ με έναν φίλο μου είχαμε πορωθεί οι άλλοι είχαν ξενερώσει)

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ε ας το προβάρουν κι αυτοί λίγο παραπάνω. Σίγουρα κάποιος θα του θυμίσει αυτά τα δυο τραγούδια που έχουν τη λέξη ''φαντασία'' μέσα. Όχι ότι περιμένω να το πει, αλλά λέμε τώρα. Ίσως και οι 48ώρες του υπενθυμίσουν κάποιο ξένο κομμάτι.johnytzitzi έγραψε:Το "Θέλω να ζήσω" το ειπε μια φορά Έναστρον το 2007-8 και σχολίασε ότι το εκτελέσαν στην κυριολεξία η ορχήστρα και δεν πρέπει να το ξανάπε.
- Scorpion86
Το διέψεύσαν. Βγήκε και ο ανηψιός λέγοντας δεν ισχύουν.johnytzitzi έγραψε:Δεν την έχει διαγράψει η Ρένα τη φωτογραφία!Scorpion86 έγραψε:Tώρα την έσβησε και η κουμπάρα του την ανάρτηση. Γελάει ο κόσμος...
Εγώ την βλέπω κανονικά!
Α το ενδεχόμενο να μην ισχύει όντως δε παίζει ας πούμε στο μυαλό μας;
-
Συνεχίζω να την βλέπω κανονικά!Scorpion86 έγραψε:Το διέψεύσαν. Βγήκε και ο ανηψιός λέγοντας δεν ισχύουν.johnytzitzi έγραψε:Δεν την έχει διαγράψει η Ρένα τη φωτογραφία!Scorpion86 έγραψε:Tώρα την έσβησε και η κουμπάρα του την ανάρτηση. Γελάει ο κόσμος...
Εγώ την βλέπω κανονικά!
Τον Κωνσταντίνο δεν τον θεωρώ αξιόπιστο!
- Scorpion86
Ας βγει λοιπόν το μαγαζί να μας πει επίσημα ποιοι είναι στο σχήμα και ποιοι κάνουν πρόβες. Αλλα που να βρει χρόνο. Ανεβάζει φωτογραφίες και τραγουδάκια. Φοβερή διαφήμιση ένα μήνα πριν την πρεμιέρα...Την έχει σβήσει την φωτό η Ρένα, πως την βλέπετε εσείς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Νοέμ 10, 2015 7:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελικά μύλος φέτος σχετικά με το ποιον θα τραγουδήσει ο Νότης. Μας βλέπω μέχρι τελευταία στιγμή να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Αν ισχύει πάντως το σχήμα που συζητάμε από χθες, τότε είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με Αποστολία και Ειρήνη. Ο Αναστασιάδης και καλά τραγούδια έχει, και στο ραδιόφωνο ακούγεται, και τα δίνει όλα πάνω στην σκηνή οπότε κομπλέ. Την Πωλίνα δεν την ήξερα, αλλά με ενημέρωσαν κάτι γνωστές μου πως τα 4-5 τραγούδια που βγαίνουν στο youtube αν πατήσεις το όνομα της, έχουν ακουστεί και είναι γνωστά στο ράδιο. Έχει δλδ 4-5 τραγούδια, όχι σαν την Ειρήνη που την ξέρουμε μόνο από τον χορό που έκανε. Τις 48 ώρες τις είχα δει όταν είχαν ανέβει με τον Νοτη το 2011 στην Θεσσαλονίκη , και μια χαρά το πήγαν το θέμα. Πέρασε ευχάριστα το μισαωρακι δλδ μαζί τους, εν αντιθέσει με την Λύτρα που ήταν επίσης στο σχήμα τότε, και μόνο που δεν χασμουριόμασταν όταν έβγαινε. Όλα καλά επομένως αν υπολογίσουμε πως τη χρονική στιγμή που ξεκίνησε ο Νότης να ψάχνει συνεργάτες, ήταν πολύ δύσκολο να κλείσει ένα πολύ δυνατό 2ο όνομα. Και μιας που λέτε για το ''θέλω να ζήσω", είναι όντως πολύ καλό τραγούδι, και ελπίζω φέτος ο αρχοντας να θυμηθεί πως έχει άπειρα τραγούδια στο ρεπερτόριο του, και να μην περιοριστεί στα ιδια και στα ιδια.
Δεν καταλαβαίνω τον πανικό. Ένα μήνα έχουν μπροστά τους. Λογικά σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Δε νομίζω ότι έχει κλείσει το σχήμα και δεν το βγάζουν. Προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει ή κάτι δεν έχει οριστικοποιηθεί.
Υποψιαζομαι οτι στο θεμα με την διαψευση για τον Δημο Αναστασιαδη δεν οφειλεται,οπως λεγαμε,στην προηγουμενη συμφωνια του με τον Σταυρο του Νοτου. Επαγγελματιας ειναι και ελευθερος να κανονισει τις επομενες εμφανισεις του τον Δεκεμβριο που θα ειναι τυποις ελευθερος και διαθεσιμος.Συνεπως,το προβλημα εγκειται στο οτι απλα δεν εχει οριστικοποιηθει ΚΑΜΙΑ συμφωνια. Προς επιρρωσιν του παραπανω,απλα να σημειωσω οτι αν ισχυε η εμπλοκη λογω Σταυρου του Νοτου,δεν θα προλαβαινε να κανει προβες ο ανθρωπος. Εκτος κι αν εμφανιζοταν ως φαντασμα καθε βραδυ μεχρι την εναρξη και ολα καλα κι ωραια. Εκεινος ο ανιψιος(;) εχει ταλεντο τελικα. Θα μας πει ομως..του μιλησε τελικα ο Παντελιαδης; Οι προηγουμενοι μηνες,οπωσδηποτε,ηταν διδακτικοι για ολους μας. Εγω,τουλαχιστον,εμαθα οτι δεν πρεπει να προτρεχω σχολιαζοντας πανω σε φημες και δη εντελως αβασιμες. Στο εξης θα περιμενω επισημες ανακοινωσεις. Ολα τα αλλα που ακουγονται,ας τα παρει ο αερας...
- Scorpion86
Οταν ένα μήνα πριν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το σχήμα είναι από μόνο του ένα θέμα και έχει εξήγηση την οποία ανέφερα ξανά προ ημερών, με το ότι πάλι τελευταία στιγμή ασχολήθηκε με μαγαζί. Εκτός και αν ισχύουν αυτά που είχαμε γραψει παλαιότερα. Δηλαδή ότι περιμένει ο Νότης να ολοκληρωθεί κάποιο άλλο σχήμα μέσα στο Νοέμβριο για να βρει αξιόλογο/η παρτενέρ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ανακοινώνεται επειδή έψαχνε την Πωλίνα για αντικαταστάτρια της Ειρήνης Παπαδοπούλου.jdarmody έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τον πανικό. Ένα μήνα έχουν μπροστά τους. Λογικά σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Δε νομίζω ότι έχει κλείσει το σχήμα και δεν το βγάζουν. Προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει ή κάτι δεν έχει οριστικοποιηθεί.
- Scorpion86
Ανακοίνωση στο www.notissfakiakis.eu: Θα ήθελα να σας παρακαλεσω όλους να μην αναπαράγεται εντός της ομάδας ειδήσεις που δεν ισχύουν όπως για παράδειγμα αυτό με την υποτιθέμενη συνεργασία με τον Δήμο Αναστασιάδη. Κάντε λίγο υπομονή και περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση μας. Για να μην έχει γίνει μέχρι τώρα κάποιος λόγος υπάρχει. Ευχαριστώ.