Τι παίζει;;;;;;
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Μα ο Πλούταρχος επέστρεψε στη Heaven? O Φοίβος γράφει για καλλιτέχνη της Heaven?
Τι παίζει;;;;;;
Τι παίζει;;;;;;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- fylakas_aggelos
Απλά θα γράφει από εδώ και στο εξής και σε καλλιτέχνες ανεξάρτητα από την εταιρεία.Στη Spicy παραμένει πάντως,αφού έγραψε το νέο κομμάτι του Σχοινά.Entek έγραψε:Μα ο Πλούταρχος επέστρεψε στη Heaven? O Φοίβος γράφει για καλλιτέχνη της Heaven?
Τι παίζει;;;;;;
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Το καλησπερα θυμιζε good old φοιβο...
Μολις εγραψε στο σχοινα και σε αυτον σταματησαν να πονανε τα αυτια μας επιτελους
Μολις εγραψε στο σχοινα και σε αυτον σταματησαν να πονανε τα αυτια μας επιτελους
Μολις γυρισαν οι δικοι μου απ τη συναυλία του στο Μέγαρο...
Η μανα μου ετσι και αλλιως ειναι μεγαλη φαν του αλλα ο πατέρας μου πρωτη φορά τον ειδε και ξετρελαθηκε, ειναι ο μονος ειπε που μπορεί να πει τραγούδια του Καζαντζίδη...
2 30 ώρες τραγούδησε...
Η μανα μου ετσι και αλλιως ειναι μεγαλη φαν του αλλα ο πατέρας μου πρωτη φορά τον ειδε και ξετρελαθηκε, ειναι ο μονος ειπε που μπορεί να πει τραγούδια του Καζαντζίδη...
2 30 ώρες τραγούδησε...
-
Chronisgreek
O Γιάννης Πλούταρχος Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official στα γυρίσματα του νέου του video cliip ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ #ploutarchos #ploutarxos #heaven #miakalispera

- fylakas_aggelos
Κόκκινο παντελόνι
ή τα φώτα το κάνουν να φαίνεται έτσι?

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Δεν νομίζω ότι έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με το νέο τραγούδι τελικά, μάλλον για λάθος επιλογή θα του χρεωθεί η συνεργασία με Φοίβο αλήθεια πως πάει;
-
Chronisgreek
de nomizw.. einai hdh sto no10 metadosewn na doume to brady poso 8a einai..
kai exei k 800.000 views mesa se 3 ebdomades..polu kala g t dika tou dedomena...bgainei k video clip (epitelous)..!!!
-
MusicLover
Mια χαρά πάει το νέο τραγούδι..! Περιμένουμε και το δίσκο!

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Όντως πάει πολύ καλά αλλά εμένα δε μου έκανε αίσθηση τελικά.Δεν το βάζω να το ακούω όσο πίστευα στην αρχή.
Αφήστε που κάποια στιγμή στο ρεφρεν πιστεύω ότι θα πεταχτεί ο Μενιδιάτης και θα αρχίσει να τραγουδά "πάνω απ όλα βάζω εσένα,πάνω απ όλα κι απο μένα".
Αφήστε που κάποια στιγμή στο ρεφρεν πιστεύω ότι θα πεταχτεί ο Μενιδιάτης και θα αρχίσει να τραγουδά "πάνω απ όλα βάζω εσένα,πάνω απ όλα κι απο μένα".
-
Chronisgreek
kala emena mou eipan oti moiazei k me to ax koritsi mou 
Και σε μένα σε σημεία.Το είχα πει κι εδώ από την αρχή.Chronisgreek έγραψε:kala emena mou eipan oti moiazei k me to ax koritsi mou