Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
djibril

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Δεν βλέπω πάντως να έχει γίνει μεγάλο σούσουρο ακόμα από τις δηλώσεις, εκτός και αν μου διεφυγε κατι. Ας ελπίσουμε να περάσουν οσο το δυνατον στο ντούκου.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

auster έγραψε:Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ποια θα είναι η στάση των Λιάγκα-Σκορδά στην τοποθέτηση του εκάστοτε καλλιτέχνη;.
Πρέπει να μας ενδιαφέρει γιατί διαμορφώνουν μία εικόνα που την τρώει αμάσητη ένα μεγάλο κοινό το οποίο πιθανόν να μην έχει δει ολόκληρη μία συνέντευξη και να δει μόνο το απόσπασμα του πρωινού το οποίο εάν είναι έτσι μονταρισμένο μπορεί να βγάλει ότι εικόνα θες να πουλήσεις.
djibril έγραψε:Δεν βλέπω πάντως να έχει γίνει μεγάλο σούσουρο ακόμα από τις δηλώσεις, εκτός και αν μου διεφυγε κατι. Ας ελπίσουμε να περάσουν οσο το δυνατον στο ντούκου.
Τις δηλώσεις για το Ισλάμ είδα εγώ να σχολιάζονται σε σαιτ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Μεχρι και το sport fm ασχοληθηκε με αυτα π ειπε ο Νοτης...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Γράψτε και δυο λόγια για το τι ειπώθηκε τουλάχιστον. Πάντως θα αρχίσει σιγά σιγά η αναπαραγωγή, ίσως δεν τα είχαν έτοιμα σήμερα λόγω του προχωρημένου της ώρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Νοέμ 25, 2015 2:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

KeepNoting έγραψε:Μεχρι και το sport fm ασχοληθηκε με αυτα π ειπε ο Νοτης...
Με την δήλωση για το Ισλάμ ασχολήθηκε. Πάντα το κάνει. Πουλάει ο Νότης, έχουν γίνει καμιά 300αρια likes και 100 σχόλια σε μία ώρα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Site: peoplegreece (του Κωνσταντάρα)
Τίτλος: Σφακιανάκης για Ρέμο: «Όταν εγώ είχα κάνει δίσκους, ο Αντώνης ακόμα ήταν στην Θεσσαλονίκη»
http://www.peoplegreece.com/article/sfa ... ssaloniki/
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Μου έκανε θετικότατη εντύπωση η στάση της Δούκισσας. (Για τον Θέμο είναι γνωστό οτι τρέφει φιλικά συναισθήματα για Νότη..). Οι ερωτήσεις της ήταν σωστές και εύστοχες, ξαναακούσαμε μετά απο χρόνια οτι μέλημα του είναι ο κόσμος και πως θα τον ευχαριστήσει(προφανής η απάντηση αλλά καμιά φορά αξίζει να την ακούμε..). Με λίγα λόγια αν άφηναν τη Δούκισσα να πάρει μια συνέντευξη απ'τον Νότη, ίσως να μαθαίναμε και κάτι για τα μουσικά σχέδιά του που είναι το αντικείμενο του Νότη( έτσι, Νότη μου;;).Είχε δίκιο καταφανώς (η Δούκισσα εννοώ) στο οτι είναι αδιάφορο το τι γνώμη έχει ο ένας τραγουδιστής για τον άλλον. Αρκετά πια..Θέλω τον Νότη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα τραγούδια του!! Φτιάξε ρε Νότη τραγουδάρες να έχουμε να ψιθυρίζουμε..Άντε!!
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Λετε να τους είχε πάρει ο ύπνος και να μην πρόλαβαν να το δουν αυτό με την χρυσή αυγή;σβήστε όλα τα βίντεο από το youtube κατι πρέπει να γίνει όμως και με την σελίδα του ant1 είναι κανένας χάκερ;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και να τους πήρε ο ύπνος, το protothema ανέβασε αναλυτικά τα όσα είπε.
http://www.protothema.gr/life-style/art ... o-kratos-/
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Αυτοί που ξενέρωσαν "και καλά" με τις δηλώσεις του Νότη που λέει ότι ψήφισε Χ.Α πλέον,για να κοιτάξουν λίγο το δημοκρατικό κομμάτι του εαυτού τους.Γιατί αρχίζει και μπάζει φασισμό. Πολύ όμως. Μάθαμε τώρα να κρίνουμε όποιον έχει αντίθετες πολιτικές αντιλήψεις απο μας. Που ανάθεμα στο κάτω κάτω να είναι πολιτικοποιημένο το 10% της χώρας,πλην της περιόδου των εκλογών, από κει και μετά δεν θυμούνται τι ψήφισαν.Που όπου τους πάει ο τσοπάνος (βλ. ΜΜΕ) ακολουθούν.Και θα κρίνουν αυτοί έναν αποδεδειγμένα πολιτικοποιημένο άνθρωπο.....
Επίσης χθες είχαν ή δεν είχα πρόβα τελικά;;Γιατί είδα τον Φράγκο γύρω στις 12.30 σε έξοδο μου ... Και κατά τις 4 έσκασε μύτη και ο Γιαννούλης και μας είπε ότι ήταν στις πρόβες.Η μισή ορχήστρα κάνει πρόβες :lol:
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Bασικά κυρίως παίζουν τις δηλώσεις για το ISIS ενώ μερικά στέκονται κλασσικά στο Ρέμο..Κατά τα άλλα τα σχόλια είναι κλασσικά μοιρασμένα μερικοί λένε πεστά άρχοντα μερικό χωρίς καν να διαβάσουν άρχισε τις αμπελοφιλοσοφίες πάλι κλπ..Δε νομίζω τελικά να κάνει τόση αίσθηση άλλωστε όσοι ήθελαν να του βάλουν τη ταμπέλα του φασίστα την είχαν βάλει ήδη..Τώρα για έμας τους πιο φανατικούς ήταν η διαφορά που ξέραμε ότι μπορεί να πει καλή κουβέντα για το οποιοδήποτε κόμμα αλλά ποτέ δε το έχει ψηφίσει..Στους υπόλοιπους δε νομίζω καν να έχει κάνει εντύπωση..Τέλος μη ξεχνάμε τα όσα γίνονται γύρω μας που έχουν φέρει 50% του κόσμου να μη ψηφίζει καν και αρκετούς να πάνε να ψηφίζουν χαβαλέ κλπ..Συνεπώς μικρή μερίδα του κόσμου είναι που θα απογοητευτεί και δε νομίζω ότι αποτελούν και το κόσμο που κατά κανόνα πηγαίνει στα νυχτερινά κέντα..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Κρίμα πάντως εγώ είχα ενθουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τα έλεγε πάρα πολύ ωραία ειδικά όσα είπε για τζιχαντιστές,τρομοκρατία και μετά για την αναρχία.Λέω θα αποσπάσει πολύ καλές γνώμες πίστευα κιόλας ότι ο Θέμος θα έτρωγε περισσότερο δούλεμα εκεί που έλεγε για τις επιθέσεις στο Παρίσι.Ωσπου τον ρωτάει αν ψηφίζεις ε λέω θα πει τα κλασσικά δεν έχω ψηφίσει ποτέ κλπ,ακούω να λέει ψήφισα μια φορά μόνο α εντάξει θα πει για το δημοψήφισμα μια χαρά μετά που κατάλαβα ότι αναφέρεται σε αυτές τις εκλογές είχα την ελπίδα ότι θα πει για σύριζα ή λαικη ενότητα αλλά που τέτοια τύχη την πέταξε την παπαριά.Είναι η πρώτη φορά που ότι και να του σύρουν τα μμε εγώ θα πω καλά του κάνουν.Αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό και η υποψία μη τυχόν τα λέει όλα αυτά λίγο πριν τις πρεμιέρες για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομα του όπως είχε πει ο scorpion η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση.Κάτι βέβαια που ποτέ δεν θα το περίμενα από το Νότη καθώς δείχνει ακριβώς το αντίθετο πρόσωπο τα τελευταία 25 χρόνια αλλά τι να πω μου πέρασε σαν σκέψη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εγω εχω καταλαβει οτι οταν φοβομαστε οτι θα γινει μεγαλος ντορος δεν γινεται τιποτα και εκει που ολα ειναι ηρεμα και περιμενουμε πχ μια απονομη τελικα περνει φορα ο αρχηγος και γινεται ο ντορος. :biggrin:

Εγω εχω να πω, για τις δηλωσεις της Γερασιμιδου και γενικα για οσους τοσο φανατικα ακυρωνουν φιλιες και πανω απ ολα βαζουν το κομμα τους, οτι ειμαστε στο 2015! Αυτο τιποτα αλλο!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Επίσης χθες είχαν ή δεν είχα πρόβα τελικά;;Γιατί είδα τον Φράγκο γύρω στις 12.30 σε έξοδο μου ... Και κατά τις 4 έσκασε μύτη και ο Γιαννούλης και μας είπε ότι ήταν στις πρόβες.Η μισή ορχήστρα κάνει πρόβες :lol:
Nωρις γίνονται οι πρόβες. Ξεκινούν γύρω στις 19:00 και πάνε μέχρι 22:00-23:00 το πολύ. Για την ώρα έτσι πάει το προγραμμα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε:Αυτοί που ξενέρωσαν "και καλά" με τις δηλώσεις του Νότη που λέει ότι ψήφισε Χ.Α πλέον,για να κοιτάξουν λίγο το δημοκρατικό κομμάτι του εαυτού τους.Γιατί αρχίζει και μπάζει φασισμό. Πολύ όμως. Μάθαμε τώρα να κρίνουμε όποιον έχει αντίθετες πολιτικές αντιλήψεις απο μας. Που ανάθεμα στο κάτω κάτω να είναι πολιτικοποιημένο το 10% της χώρας,πλην της περιόδου των εκλογών, από κει και μετά δεν θυμούνται τι ψήφισαν.Που όπου τους πάει ο τσοπάνος (βλ. ΜΜΕ) ακολουθούν.Και θα κρίνουν αυτοί έναν αποδεδειγμένα πολιτικοποιημένο άνθρωπο..
Πάντως αν το λες και για μένα αυτό, έγραψα και πάνω ότι δεν με πειράζει η άποψη του αυτή καθαυτή, απλώς θεωρώ ότι είναι άκαιρη,άτοπη και του κάνει κακό επαγγελματικά τη συγκεκριμένη περίοδο. Κατ' τα άλλα συμφωνώ με Bebest, το μπαμ έγινε τότε, όσοι θέλουν να τον θεωρούν φασίστα, τον θεωρούν ήδη, οπότε δεν είπε και κάτι σοκαριστικό. Και τέλος για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει και κόσμος που είναι πολιτικοποιημένος, που έχει και ανώτατη μόρφωση και θεωρεί την συγκεκριμένη άποψη του Νότη εξολοκλήρου ανεδαφική. Το να λες αυτούς φασίστες επειδή διαφωνούν με την άποψη του Νότη, είναι εξίσου φασιστικό.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:Η Δούκισσα φταίει που τον ρώτησε αν ψηφίζει. :tourta:
Το είπε όμως ηθελημένα γιατί πέταξε την φράση ακριβώς "Ψήφισα 1η φορά αυτούς που ήταν στη φυλακή. Έτσι για να το 'χουμε να το λέμε".
Του απαντάει ο Θέμος "Πας γυρεύοντας" και λέει "Το ξέρω ότι πάω γυρεύοντας".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Δε νομίζω τελικά να κάνει τόση αίσθηση άλλωστε όσοι ήθελαν να του βάλουν τη ταμπέλα του φασίστα την είχαν βάλει ήδη..Τώρα για έμας τους πιο φανατικούς ήταν η διαφορά που ξέραμε ότι μπορεί να πει καλή κουβέντα για το οποιοδήποτε κόμμα αλλά ποτέ δε το έχει ψηφίσει..Στους υπόλοιπους δε νομίζω καν να έχει κάνει εντύπωση.
Συμφωνώ 200% αυτό θα έγραφα. Ο κόσμος που έχει βάλει την ταμπέλα του φασίστα στον Νότη ο ίδιος είναι και που έχει βγει και κράζει τον Νότη για το οτιδήποτε. Μάλιστα, αν κοιταξει κανεις τα σχόλια είναι ότι να ναι. Αλλος θυμάται τους Βούλγαρους, άλλος το ότι δεν τον άφηνε να χορεψει στην πίστα, άλλος λεει για το σπιτι του κι αν του το πήραν. Γενικότερα, αυτό το κοινό που τον κράζει είναι αυτό που ανέκαθεν δεν τον γούσταρε για το υφος του, το στυλ των δηλώσεων του, την γενικότερη στάση του απέναντι στα πράγματα και είναι εκείνο το κοινό που πάντοτε δεν τον γούσταρε ως καλλιτέχνη. Είναι εκείνο που μόλις τραγουδούσε Βιτάλη τον έκραζε, είναι εκείνο που όταν τραγούδησε Ξυλούρη τον είπε ιερόσυλο, είναι εκείνο που τρώει αμάσητο ότι του πασάρουν ως προπαγάνδα. Οποτε αυτό το κοινό δεν άλλαξε στάση μετά την χθεσινή δήλωση. Εάν ξένισε κάποιους είναι τους Νοτικούς, που περίμεναν είτε να μην αναφέρει καθόλου τι ψήφισε, είτε να πει ότι ψήφισε κάτι άλλο, γιατί να θυμήσω ότι στην συνέντευξη του Νέζου αποθέωσε Συριζα, Τσίπρα, Κωνσταντοπούλου, την περίοδο του δημοψηφίσματος πήρε θέση λέγοντας "να δώσουμε με την ψήφο μας δύναμη στην κυβερνηση μας ώστε να διαπραγματευτεί καλύτερα", χθες πάλι αποθέωσε Κωνσταντοπούλου, δικαιολόγησε την κατάσταση της σημερινής κυβέρνησης λέγοντας "ολα πλέον ειναι ελεγχόμενα από άλλους, είναι προκαθορισμένα". Και απογοητεύτηκε όταν έμαθε ότι ψήφισε Χ.Α. τελικά. Ασχετα εάν κι εγώ συμφωνώ ότι στο συγκεκριμένο δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα φέρονται πιο φασιστικά από ότι φασιστικά μπορεί να συμπεριφέρεται το ίδιο. Να θυμήσω δηλώσεις Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτου, Παπαδάκη κι άλλων ότι εμείς τους θέλουμε στα πάνελ αλλά αντιδρούν τα άλλα κόμματα κλπ. Και όταν στις επόμενες εκλογές (δεν θα είναι μακριά) πλησιάσει να γίνει 2ο κόμμα τότε θα έχουν ευθύνη όλοι οι "δημοκρατικοί" του τόπου, όλοι οι εκπρόσωποι της θολοκουλτούρας, λέγε με Ελεονόρα Ζουγανέλη, λέγε με Θηβαίο, λέγε με Παπακωσταντίνου, λέγε με Μποφίλιου (με την δήλωση "φόψος σε όλους τους φασίστες") κλπ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Η Δούκισσα φταίει που τον ρώτησε αν ψηφίζει. :tourta:
Το είπε όμως ηθελημένα γιατί πέταξε την φράση ακριβώς "Ψήφισα 1η φορά αυτούς που ήταν στη φυλακή. Έτσι για να το 'χουμε να το λέμε".
Του απαντάει ο Θέμος "Πας γυρεύοντας" και λέει "Το ξέρω ότι πάω γυρεύοντας".
Καλά το τελευταίο 3λεπτο αναλώθηκε στο "τι έχεις να ακούσεις πάλι κι εσύ κι εγώ, με αυτά που είπαμε. Η μισή ευθύνη δική σου" και το πήγαν στο χαβαλέ για να πεταχτεί η Δούκισσα "εγώ δεν έχω καμία σχέση, μην με μπλέκετε". :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:Κρίμα πάντως εγώ είχα ενθουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τα έλεγε πάρα πολύ ωραία ειδικά όσα είπε για τζιχαντιστές,τρομοκρατία και μετά για την αναρχία.Λέω θα αποσπάσει πολύ καλές γνώμες πίστευα κιόλας ότι ο Θέμος θα έτρωγε περισσότερο δούλεμα εκεί που έλεγε για τις επιθέσεις στο Παρίσι.Ωσπου τον ρωτάει αν ψηφίζεις ε λέω θα πει τα κλασσικά δεν έχω ψηφίσει ποτέ κλπ,ακούω να λέει ψήφισα μια φορά μόνο α εντάξει θα πει για το δημοψήφισμα μια χαρά μετά που κατάλαβα ότι αναφέρεται σε αυτές τις εκλογές είχα την ελπίδα ότι θα πει για σύριζα ή λαικη ενότητα αλλά που τέτοια τύχη την πέταξε την παπαριά.Είναι η πρώτη φορά που ότι και να του σύρουν τα μμε εγώ θα πω καλά του κάνουν.Αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό και η υποψία μη τυχόν τα λέει όλα αυτά λίγο πριν τις πρεμιέρες για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομα του όπως είχε πει ο scorpion η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση.Κάτι βέβαια που ποτέ δεν θα το περίμενα από το Νότη καθώς δείχνει ακριβώς το αντίθετο πρόσωπο τα τελευταία 25 χρόνια αλλά τι να πω μου πέρασε σαν σκέψη.
Φίλε ξέρεις τι έχω καταλάβει εγώ μετά από 25 χρόνια; Έχει τόσο μεγάλη αυτοεκτίμηση αυτός ο άνθρωπος και νομίζει ότι την εικόνα που έχει για τον εαυτό του ο ίδιος την έχουν και όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει να του υπενθυμίσουν ότι ο κόσμος δεν τον αγάπησε ούτε για τις απόψεις του , ούτε για τα κοινωνικά του τραγούδια. Όλα αυτά του έδωσαν μπόνους στην ήδη υπάρχουσα αγάπη, αλλά και πάτημα σε αρκετούς να πάψουν να τον ακολουθούν, καθώς κάπου χαλάστηκαν. Ο Νότης μπορεί να νομίζει ότι λέγοντας τέτοιες απόψεις ή υπηρετώντας το κοινωνικό τραγούδι πράττει μια μορφή αντίστασης στην εξουσία. Ουσιαστικά όμως αυτό που καταφέρνει είναι να χάνει κόσμο. Γιατί θεωρώ ότι δεν κρίνουμε τον άνθρωπο Νότη, αλλά τον επαγγελματία Νότη. Και αυτός ο Νότης λειτουργεί εντελώς αυτοκαταστροφικά. Στην τελική, σε θαυμάζω, σε ακούω, μου αρέσεις, ότι ισχύει για τον καθένα, αλλά ρε φίλε δε με ενδιαφέρει πλέον και η πολιτική σου άποψη, δεν υπάρχει λύση πια. Αν θέλεις τραγούδησε τα, πες τα κοινωνικά σου κομμάτια, αλλά μην κουράζεις άλλο.
Απάντηση