Στείλε τη μέσω προσωπικού μηνύματος, εάν δεν την δέχεται, πες μου να σου στείλω ένα email.makis celica έγραψε:Την εχω ετσι οπως ειναι με τους στιχους αλλα σε πιο καλη αναλυση.Δεν ξερω ομως πως μπορω να την ανεβασω εδω.Scorpion86 έγραψε:Προς Makis Celica από που είναι η φωτογραφία που υπάρχει στο βίντεο (?) και 2ον την έχεις χωρίς τους στίχους πάνω, να μου την στείλεις? Είμαι συλλέκτης.![]()
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Πρέπει να είναι χορηγός επικοινωνίας ο sfera. Όπως ήταν προ δύο ετών και στο Εναστρον.bebest έγραψε:Γενικά από την νέα συνεργασία και μετά σίγουρα υπάρχει μια αλλαγή εδώ αν θέλαν με αυτά που είπε θα διαβάζαμε τα 1000 μύρια εναντιόν του..Επίσης χθές ακούγοντας το sfera έπαιζε συνέχεια το σποτ για τις εμφανίσεις και σχεδόν κάθε ώρα ένα κομμάτι του(δώσε ένα τέλος,μη με ρωτάτε(δεν το παίζει όταν ήταν πρόμο),όλα τα σαγαπω,ψύχη μου(!),και δε μπορώ)..Νομίζω αν προσπάθησει με ένα τραγούδι τώρα βρέθηκε ήδη ο 2ος από τους μεγάλους σταθμούς που θα το παίξει..
- makis celica
Δεν ξερω ρε Αλεξ πως μπορω να την ποσταρω.Αν θες στειλε με πμ το email να σου την στειλωScorpion86 έγραψε:Στείλε τη μέσω προσωπικού μηνύματος, εάν δεν την δέχεται, πες μου να σου στείλω ένα email.makis celica έγραψε:Την εχω ετσι οπως ειναι με τους στιχους αλλα σε πιο καλη αναλυση.Δεν ξερω ομως πως μπορω να την ανεβασω εδω.Scorpion86 έγραψε:Προς Makis Celica από που είναι η φωτογραφία που υπάρχει στο βίντεο (?) και 2ον την έχεις χωρίς τους στίχους πάνω, να μου την στείλεις? Είμαι συλλέκτης.![]()
- makis celica
Εγω ακουσα χθες το σποτ στο δρομοςScorpion86 έγραψε:Πρέπει να είναι χορηγός επικοινωνίας ο sfera. Όπως ήταν προ δύο ετών και στο Εναστρον.bebest έγραψε:Γενικά από την νέα συνεργασία και μετά σίγουρα υπάρχει μια αλλαγή εδώ αν θέλαν με αυτά που είπε θα διαβάζαμε τα 1000 μύρια εναντιόν του..Επίσης χθές ακούγοντας το sfera έπαιζε συνέχεια το σποτ για τις εμφανίσεις και σχεδόν κάθε ώρα ένα κομμάτι του(δώσε ένα τέλος,μη με ρωτάτε(δεν το παίζει όταν ήταν πρόμο),όλα τα σαγαπω,ψύχη μου(!),και δε μπορώ)..Νομίζω αν προσπάθησει με ένα τραγούδι τώρα βρέθηκε ήδη ο 2ος από τους μεγάλους σταθμούς που θα το παίξει..
- KeepNoting
Στο Derti παντως το σποτ δεν εχει παιξει, απλα παιζει 3 τραγουδια μεσα σε 1 ωρα περιπου....
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Ισως ειναι και εκεί λόγω της κοινής παρουσίας της Τσιμπρικίδου...makis celica έγραψε:Εγω ακουσα χθες το σποτ στο δρομοςScorpion86 έγραψε:Πρέπει να είναι χορηγός επικοινωνίας ο sfera. Όπως ήταν προ δύο ετών και στο Εναστρον.bebest έγραψε:Γενικά από την νέα συνεργασία και μετά σίγουρα υπάρχει μια αλλαγή εδώ αν θέλαν με αυτά που είπε θα διαβάζαμε τα 1000 μύρια εναντιόν του..Επίσης χθές ακούγοντας το sfera έπαιζε συνέχεια το σποτ για τις εμφανίσεις και σχεδόν κάθε ώρα ένα κομμάτι του(δώσε ένα τέλος,μη με ρωτάτε(δεν το παίζει όταν ήταν πρόμο),όλα τα σαγαπω,ψύχη μου(!),και δε μπορώ)..Νομίζω αν προσπάθησει με ένα τραγούδι τώρα βρέθηκε ήδη ο 2ος από τους μεγάλους σταθμούς που θα το παίξει..
Που φτάσαμε να μας κάνουν εντύπωση νορμάλ αυτονόητες κινήσεις διαφήμισης του φετινού σχήματος. Που γίνονται για όλα τα σχήματα βέβαια. Άραγε ο Νότης θα δώσει συνέντευξη τύπου πριν την πρεμιέρα;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
E ναι με όσα έχουμε δει σε λίγο θα πέφτει και απαγορευτικό σε κάθε τι παραπέμπει σε Νότη..Να δούμε πάντως αρκούν αυτά να βρει πάλι την όρεξη για νέα πράγματα ο Νότης ή απλά θα περάσει ένα δίμηνο με σχετικά καλύτερη μεταχείρηση και μετά ξανα τα ίδια..jdarmody έγραψε:Που φτάσαμε να μας κάνουν εντύπωση νορμάλ αυτονόητες κινήσεις διαφήμισης του φετινού σχήματος. Που γίνονται για όλα τα σχήματα βέβαια. Άραγε ο Νότης θα δώσει συνέντευξη τύπου πριν την πρεμιέρα;
Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει κι αυτός να βοηθήσει και απαιτείται ένας ερωτικός δίσκος που θα είναι άριστος. Όχι μόνο σε τραγούδια, ερμηνεία, ενορχήστρωση, αλλά και σαν παραγωγή γενικότερα. Ας βάλει και κανα δύο κοινωνικά που τα θέλει, αλλά τα υπόλοιπα πρέπει να είναι ένα κι ένα.
- makis celica

- Scorpion86
Δεν αποκλείεται να δούμε καμιά συνέντευξη στον Sfera (στην Τσιμπρικίδου) ή στον Dromos, λίγο πριν την πρεμιέρα. Μακάρι γιατί θα μιλήσει για την μουσική γενικότερα και τα επαγγελματικά.jdarmody έγραψε:Που φτάσαμε να μας κάνουν εντύπωση νορμάλ αυτονόητες κινήσεις διαφήμισης του φετινού σχήματος. Που γίνονται για όλα τα σχήματα βέβαια. Άραγε ο Νότης θα δώσει συνέντευξη τύπου πριν την πρεμιέρα;
Υ.Γ.: Σε ευχαριστώ Makis Celica, προσπάθησα να το βγάλω φωτογραφία αλλά ήταν τσακαλωμένο το σελιδάκι και βγήκε χάλια. Ευχαριστώ και πάλι.
Συνέντευξη τύπου να κάνει. Οι άλλου πως κάνουν;Scorpion86 έγραψε:Δεν αποκλείεται να δούμε καμιά συνέντευξη στον Sfera (στην Τσιμπρικίδου) ή στον Dromos, λίγο πριν την πρεμιέρα. Μακάρι γιατί θα μιλήσει για την μουσική γενικότερα και τα επαγγελματικά.jdarmody έγραψε:Που φτάσαμε να μας κάνουν εντύπωση νορμάλ αυτονόητες κινήσεις διαφήμισης του φετινού σχήματος. Που γίνονται για όλα τα σχήματα βέβαια. Άραγε ο Νότης θα δώσει συνέντευξη τύπου πριν την πρεμιέρα;
- makis celica
Να εισαι καλα φιλεScorpion86 έγραψε:
Υ.Γ.: Σε ευχαριστώ Makis Celica, προσπάθησα να το βγάλω φωτογραφία αλλά ήταν τσακαλωμένο το σελιδάκι και βγήκε χάλια. Ευχαριστώ και πάλι.
Πάντως στο Happy Day που είναι και η εκπομπή του Λεμπιδάκη, για τρικυμία είπαν πάλι, σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έχω την εντύπωση ότι η γραμμή είναι να τον βγάλουμε λίγο σε σύγχυση, λίγο ότι να ναι, μη δίνετε και πολύ σημασία..
- Scorpion86
Πότε έκανε τελευταία φορά συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει ένα σχήμα 2 μηνών (αρχικά), με παρτενέρ την Πωλίνα Χριστοδούλου και την Ειρήνη Παπαδοπούλου; Nα ήταν μία συνεργασία ισχυρή, να κάνεις και Συν.Τύπου.jdarmody έγραψε:Συνέντευξη τύπου να κάνει. Οι άλλου πως κάνουν;Scorpion86 έγραψε:Δεν αποκλείεται να δούμε καμιά συνέντευξη στον Sfera (στην Τσιμπρικίδου) ή στον Dromos, λίγο πριν την πρεμιέρα. Μακάρι γιατί θα μιλήσει για την μουσική γενικότερα και τα επαγγελματικά.jdarmody έγραψε:Που φτάσαμε να μας κάνουν εντύπωση νορμάλ αυτονόητες κινήσεις διαφήμισης του φετινού σχήματος. Που γίνονται για όλα τα σχήματα βέβαια. Άραγε ο Νότης θα δώσει συνέντευξη τύπου πριν την πρεμιέρα;
Εντάξει με αυτή τη λογική να μην κάνει τίποτα αν είναι να εμφανιστεί για 2 μήνες.
- Scorpion86
Απλά δεν υπάρχει λόγος. Μπορεί να κάνει την απονομή και εκεί να μιλήσει για το Fantasia.
- SFAKattack10
Εγω εβαλα το μεσημερι για 1 διωρο και αλλη μια ωρα τωρα καιι δεν επαιξε ουτε το σποτ ουτε και τραγουδι του.bebest έγραψε:Επίσης χθές ακούγοντας το sfera έπαιζε συνέχεια το σποτ για τις εμφανίσεις και σχεδόν κάθε ώρα ένα κομμάτι του
- makis celica
SFAKattack10 μπες ρε φιλε και διορθωσε το σχολιο σου https://www.youtube.com/watch?v=SAaiDjUYdW8 Ξυπνα cobalt και προωθησε το τραγουδι που ειναι υπνος! Αφησες ολοκληρο δισκο με 1 clip !!! 

- fylakas_aggelos
Είχα σε αυθεντική κασέτα το "Οι Νότες Είναι Επτάψυχες".Δεν είχε μέσα booklet.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...