Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Φαίνεται στο κράξιμο στη τελευταία του συνέντευξη εκεί έπιασε τόπο και παίζουν και κοινωνικά κομμάτια του. . :lol: ..Το θέμα είναι ότι το βάζουν ώρες περίεργες λες και είναι απαγορευμένα :lol: ..Τέλος πάντων τι να κάνει ένας ντέρτι θέλει και σε άλλους σταθμούς να ακούγεται..
Υγ:Έκλεισα για πρεμιέρα πάντα τα σολντ αουτ τόσο νωρίς είναι σχετικά αν ψαχτειται θα βρείτε.Το θέμα είναι ότι η παρέα είναι ντέμι μισοί Νοτικοι μισοί ουδέτεροι και το φοβάμαι πολύ ότι θα μας ταράξει στα κοινωνικά και θα ξενερώνουν.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Aμα είναι να κράζουμε και τον Derti ας το κλείσουμε καλύτερα το φόρουμ. Ενας σταθμός παίζει αρκετά Νότη και όλα τα κομμάτια, ακόμα και κοινωνικά, ανέκαθεν. Και σιγά μην θυμήθηκε τώρα, 6 μήνες μετά την συνέντευξη, να παίξει κοινωνικά. Ανέκαθεν έπαιζε, απλά δεν έτυχε να τα πετύχετε.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Scorpion, δεν εκραξα το derti! Το ακουω ολη μερα γι αυτο τον λογο..επειδη παιζει παααρα πολυ Νοτη!!! Μου φανηκε ευχαριστα παραξενο το οτι επαιξε το "προβατα"...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
bebest

Μαλλον σε μένα αναφέρετε αλλά ούτε εγώ το έκραξα πλάκα έκανα ότι έπιασε τόπο το κράξιμο του Νότη σε αυτό..Κατά τα άλλα είπα ότι είναι ο μόνος που παίζει Νότη σταθερά αλλα δε φτάνει ένας σταθμός..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

bebest έγραψε:Φαίνεται στο κράξιμο στη τελευταία του συνέντευξη εκεί έπιασε τόπο και παίζουν και κοινωνικά κομμάτια του. . :lol: ..Το θέμα είναι ότι το βάζουν ώρες περίεργες λες και είναι απαγορευμένα :lol: ..Τέλος πάντων τι να κάνει ένας ντέρτι θέλει και σε άλλους σταθμούς να ακούγεται..
Υγ:Έκλεισα για πρεμιέρα πάντα τα σολντ αουτ τόσο νωρίς είναι σχετικά αν ψαχτειται θα βρείτε.Το θέμα είναι ότι η παρέα είναι ντέμι μισοί Νοτικοι μισοί ουδέτεροι και το φοβάμαι πολύ ότι θα μας ταράξει στα κοινωνικά και θα ξενερώνουν.
χαχαχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω κάθε φορά στα κοινωνικά μου λένε που μας έφερες τους λέω περιμένετε όπου να ναι τελειώνει.Οποιος ξέρει το τραγούδι έναρξης και θέλει να το πει ας το βάλει σε spoiler να το δουν όσοι θέλουν.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

Ε τα χουμε πει άπειρες φορές όχι ότι οι Νοτικοι δε βαριούνται αλλά όντας έμπειροι ξέρουν ότι μετά αλλάζει το σκηνικό..Οι υπόλοιποι περνάνε ένα σοκ. μπορεί να δίνει το κοινωνικό στίγμα με τραγούδια ύμνους που τα ξερει όλος ο κόσμος απλά εμενει σε αυτά με πολιτικό στίγμα που κατά βάση δε τα ξερει ο κόσμος και αμφιβαλω αν ενδιαφέρεται εκείνη την ώρα να τα ακούσει..
Υγ: Κανένα σποιλερ όλοι θέλουμε να το μάθουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

nikosp έγραψε:
bebest έγραψε:Φαίνεται στο κράξιμο στη τελευταία του συνέντευξη εκεί έπιασε τόπο και παίζουν και κοινωνικά κομμάτια του. . :lol: ..Το θέμα είναι ότι το βάζουν ώρες περίεργες λες και είναι απαγορευμένα :lol: ..Τέλος πάντων τι να κάνει ένας ντέρτι θέλει και σε άλλους σταθμούς να ακούγεται..
χαχαχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω κάθε φορά στα κοινωνικά μου λένε που μας έφερες τους λέω περιμένετε όπου να ναι τελειώνει.Οποιος ξέρει το τραγούδι έναρξης και θέλει να το πει ας το βάλει σε spoiler να το δουν όσοι θέλουν.
Είναι sos τουλάχιστον να μην είναι κοινωνικό το τραγούδι έναρξης! Εντάξει, άντε λες να σου πει το Ερωτικό, την Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου, τη Στέλλα που τα ξέρει όλος ο κόσμος κάπως το υπομένει και η παρέα γιατί γίνεται και χαμός στο μαγαζί, αλλά όταν σου λέει δεύτερο τραγούδι γέννημα κοράκων, δράκων και φτου ξελευθερια σε όλα τα θηρία και καπάκι φόντο το μνημείο-άκου φίλε μια αμηχανία την νιώθεις. Εκτός από το Νότη βέβαια, ο οποίος θεωρεί απολύτως θεμιτό ας πούμε να χαραμίζει ένα τραγούδι σαν τον Καλλιτέχνη για να μας πεις για την Ακρόπολη και καπάκι πάντα ότι αρνείται να συμβιβαστεί με μια ζωή του κώλου. ΦΤΑΝΕΙ! :jerky: :help: :roll:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp

jdarmody έγραψε:
nikosp έγραψε:
Είναι sos τουλάχιστον να μην είναι κοινωνικό το τραγούδι έναρξης! Εντάξει, άντε λες να σου πει το Ερωτικό, την Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου, τη Στέλλα που τα ξέρει όλος ο κόσμος κάπως το υπομένει και η παρέα γιατί γίνεται και χαμός στο μαγαζί, αλλά όταν σου λέει δεύτερο τραγούδι γέννημα κοράκων, δράκων και φτου ξελευθερια σε όλα τα θηρία και καπάκι φόντο το μνημείο-άκου φίλε μια αμηχανία την νιώθεις. Εκτός από το Νότη βέβαια, ο οποίος θεωρεί απολύτως θεμιτό ας πούμε να χαραμίζει ένα τραγούδι σαν τον Καλλιτέχνη για να μας πεις για την Ακρόπολη και καπάκι πάντα ότι αρνείται να συμβιβαστεί με μια ζωή του κώλου. ΦΤΑΝΕΙ! :jerky: :help: :roll:
Εν τω μεταξύ στην Ακρόπολη δεν σβήνουν τα φώτα στις 2 οπότε λίγο άκυρο πλέον το τραγούδι.Βέβαια αξίζει μόνο η κορώνα που βγάζει στο έχουμε όλοι ευθύνηηηηηηη μιλάμε ξεχνάει να σταματήσει ο άνθρωπος.
bebest

Kαλά ναι 3-4 κομμάτια όπως γεννέθλεια,στέλλα,έλληνας(καλώς η κακώς ξεχώρισε από το μαζί) συν κάποιες επανεκτελέσεις όπως πιρόγα και μπαλάντα κυρ μένιου επιβάλλονται..Τα υπόλοιπα απλώς χαμένος χρόνος..Το θέμα της έναρξης είναι όντως sos γιατί όπως ξεκινάει συνήθως το τραβάει το μισό πρώτο πρόγραμμα αλλά οι πληροφοριοδότες νομίζω φοβούνται ότι θα φάνε κουβά :lol:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Πήγε κανείς πρόβες σήμερα ή χτες;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

johnytzitzi έγραψε:Πήγε κανείς πρόβες σήμερα ή χτες;;;

Πεμπτη - Παρασκευη θα αρχισει να τραγουδαει, μου το ειπε την Κυριακη :smile:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να βγει με το Πέτα Ψηλά.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

jdarmody έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να βγει με το Πέτα Ψηλά.

Συνεχιζω να πιστευω οτι θα βγενει με το "Φτου ξελευθερια" ...
bebest

Και εγω κάτι τέτοιο αρχίζω να πιστεύω αντε να ξαναβγεί με το Μα εγώ είμαι Έλληνας πάλι καί.. όχι τπτ αλλο θα φαμε μετά στη μάπα τα γνωστά με φόντο το μνημείο, άκου φίλε, μαύρο φορούσα κλπ..Θα καταλήξει δηλαδή να κάνει το ίδιο πρόγραμμα ξανά..Η μόνη ελπίδα είναι ότι όλοι λέγαν ότι θα υπάρχει χορογραφία στο τραγούδι έναρξης που σημαίνει δε μπορεί να είναι κοινωνικό.. Αλλά πέρασε καιρός από τότε που τα λέγαμε δεν έχει προωθήσει και κανένα οπωτε..
nikosp

Μέλος από την ορχήστρα μου είπε ότι θα ξεκινάει με το Και δεν μπορώ.
Spoiler:
Και μετά ξύπνησα
bebest

Δεν παίζει...
bebest

Εν το μεταξύ το σποτ παίζει μια χαρά..Μόνο στο δρόμο νομίζω δε το έχω ακούσει που το έχει κόψει τον Νοτη γενικά..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:Μέλος από την ορχήστρα μου είπε ότι θα ξεκινάει με το Και δεν μπορώ.
Spoiler:
Και μετά ξύπνησα
Στο είπε όντως ή έτσι το λες;
nikosp

jdarmody έγραψε:
nikosp έγραψε:Μέλος από την ορχήστρα μου είπε ότι θα ξεκινάει με το Και δεν μπορώ.
Spoiler:
Και μετά ξύπνησα
χαχαχα δεν βλέπετε τι γράφει μέσα στο spoiler και μετά ξύπνησα.Λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Spoiler:
Και μετά ξύπνησα
χαχαχα δεν βλέπετε τι γράφει μέσα στο spoiler και μετά ξύπνησα.Λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα.
Χαχαχα το είδα αλλά είπα να εξαντλήσω κάθε ελπίδα να είναι αλήθεια. Εντάξει, ο Scorpion είχε πει ότι είναι καταπληκτική επιλογή, νομίζω όχι ειρωνικά, οπότε βασίζομαι πάνω του. Αποκλείεται νομίζω να ξεθάψει κάτι τόσο παλιό, οπότε τον βλέπω για Μαζί και Πέτα ψηλά. Εκεί καταλήγω μάλλον. Φτου ξελευθερία δύσκολα το κόβω, βέβαια αυτός είναι ικανός να βγει με τα Πρόβατα.
Απάντηση