Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Εχει να κάνει...Live στην Πύλη.
https://www.facebook.com/rena.mandrou/v ... 248188697/
https://www.facebook.com/rena.mandrou/v ... 248188697/
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Το 90% τάσσεται υπέρ του Νότη. Μούγκα σήμερα τα κανάλια δεν τους παίρνει να πουν κάτι με τέτοιο ποσοστό.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Σε αυτό έχουμε πει χίλιες φορές πως κατά κύριο λόγο φταίμε εμείς. Δεν τον "ανεβάζουμε" όπως θα έπρεπε και όπως του αξίζει με αποτέλεσμα να τον θεωρούν όλοι ξεχασμένο και πως δεν βγάζει δίσκους γιατί όταν είσαι απ' έξω και όχι μέσα όπως είμαστε εμείς αυτό φαίνεται γι' αυτό και λένε όλοι πως όλο βρίσκει ευκαιρίες να διαφημιστεί. Είναι η πρώτη φορά από τότε που υπάρχει το youtube με το "Έχει να κάνει" που ένα βίντεο του έχει ανέβει τόσο ψηλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δεν είναι θέμα εταιρίας μόνο αλλά καταλάβαμε κι εμείς πως λειτουργούν τα πράγματα.Scorpion86 έγραψε:Το συμπέρασμα τους ήταν ότι ο Νότης είναι ένας γνωστός γραφικός με εμετικές απόψεις που τοποθετείται πάντα για να προκαλέσει, αγγίζοντας θέματα από τα οποία θα προκαλέσει σάλο και θα ακουστεί επειδή δεν ασχολείται με το να βγάλει δισκογραφική δουλειά.
Έλα τώρα μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Εκτός από τον Μαζί μια χαρά views είχαν πάντα τα κομμάτια του Νότη. Εξάλλου με τα views ασχολούμαστε από το 2012 και μετά και την μετά Παντελίδη εποχή. Δηλαδή φταίει το κοινό του και όχι η εταιρία που δεν προβάλει τα κομμάτια του ή ο ίδιος που δεν φροντίζει να βγάλει μια δισκάρα να βουλώσει τα στόματα όλων;81argus έγραψε:Σε αυτό έχουμε πει χίλιες φορές πως κατά κύριο λόγο φταίμε εμείς. Δεν τον "ανεβάζουμε" όπως θα έπρεπε και όπως του αξίζει με αποτέλεσμα να τον θεωρούν όλοι ξεχασμένο και πως δεν βγάζει δίσκους γιατί όταν είσαι απ' έξω και όχι μέσα όπως είμαστε εμείς αυτό φαίνεται γι' αυτό και λένε όλοι πως όλο βρίσκει ευκαιρίες να διαφημιστεί. Είναι η πρώτη φορά από τότε που υπάρχει το youtube με το "Έχει να κάνει" που ένα βίντεο του έχει ανέβει τόσο ψηλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δεν είναι θέμα εταιρίας μόνο αλλά καταλάβαμε κι εμείς πως λειτουργούν τα πράγματα.Scorpion86 έγραψε:Το συμπέρασμα τους ήταν ότι ο Νότης είναι ένας γνωστός γραφικός με εμετικές απόψεις που τοποθετείται πάντα για να προκαλέσει, αγγίζοντας θέματα από τα οποία θα προκαλέσει σάλο και θα ακουστεί επειδή δεν ασχολείται με το να βγάλει δισκογραφική δουλειά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
- SFAKattack10
Και τι να βγει να πει ο Νοτης? Οτι δεν ειναι στην φυλακη?
Εδω ειναι απλα τα πραγματα, αν ειναι να τον κατηγορησουν για κατι θα γινει. Ομως τωρα καθομαστε να μιλαμε για εικασιες.

Εδω ειναι απλα τα πραγματα, αν ειναι να τον κατηγορησουν για κατι θα γινει. Ομως τωρα καθομαστε να μιλαμε για εικασιες.
Δεν σχολίασε κανείς το Έχει να κάνει live παίδες....ο Νότης κλασσικά λες και ακούς play back 

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=0 ... n_wux_y%3d
στο 1:10:55 οι βλακείες του Κανάκη για τον Νότη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Ποιός δίνει σημασία στον βλακάκο μωρέ. Μέχρι και ο κολλητός του ο Γρηγόρης του γύρισε την πλάτη με τις βλακείες του.nikosp έγραψε:http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=0 ... n_wux_y%3d
- SFAKattack10
Ο Κανακης ο οποιος κοροιδευε τα μαγαζια που εχουν πορτιερηδες και στα δικα του εχει... πορτιερηδες!
2 χρονιες μας εβαζε να δουμε το ντοκιμαντερ zeitgeist και οταν ελεγε τα ιδια ο Νοτης τον χλευαζε. Του ειχα φτιαξει βιντεο μετα για να δουν ολοι οτι ο Νοτης παντα τα ιδια ελεγε εδω και χρονια https://www.youtube.com/watch?v=jzYeSUeDwn4 .
Αρα ως αστεια τα εκλαμβανω εγω τα λογια του Κανακη, γιατι οταν κυνηγαει αυτον το ΕΣΡ τοτε μας λεει οτι ειναι αντιδημοκρατικοι ενω τωρα ειναι μια χαρα δημοκρατικη κινηση...
Απ οτι καταλαβα θα λεει το τραγουδι μισο και θα ακουγεται playback ο ΒΟ .
2 χρονιες μας εβαζε να δουμε το ντοκιμαντερ zeitgeist και οταν ελεγε τα ιδια ο Νοτης τον χλευαζε. Του ειχα φτιαξει βιντεο μετα για να δουν ολοι οτι ο Νοτης παντα τα ιδια ελεγε εδω και χρονια https://www.youtube.com/watch?v=jzYeSUeDwn4 .
Αρα ως αστεια τα εκλαμβανω εγω τα λογια του Κανακη, γιατι οταν κυνηγαει αυτον το ΕΣΡ τοτε μας λεει οτι ειναι αντιδημοκρατικοι ενω τωρα ειναι μια χαρα δημοκρατικη κινηση...

Oντως, κλασικα πραγματα δηλαδη.ilias16 έγραψε:Δεν σχολίασε κανείς το Έχει να κάνει live παίδες....ο Νότης κλασσικά λες και ακούς play back

Μην το ψάχνετε με κανέναν της tv. Όλοι εκείνοι μου μιλάνε κατά του μίσους είναι αυτοί οι ίδιοι που όταν σχολιάζουν ένα δημόσιο πρόσωπο βγάζουν ακόμα περισσότερο μίσος. Άρα; Τι κατά του μίσους μιλάνε; Οι ίδιοι το υπερασπίζονται και με το παραπάνω. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Εγώ από ότι κατάλαβα μάλλον δε θα το λέει απλώς το είπε στη πρεμιέρα αφού ήταν εκεί και ο BO...SFAKattack10 έγραψε:Ο Κανακης ο οποιος κοροιδευε τα μαγαζια που εχουν πορτιερηδες και στα δικα του εχει... πορτιερηδες!
Oντως, κλασικα πραγματα δηλαδη.ilias16 έγραψε:Δεν σχολίασε κανείς το Έχει να κάνει live παίδες....ο Νότης κλασσικά λες και ακούς play backΑπ οτι καταλαβα θα λεει το τραγουδι μισο και θα ακουγεται playback ο ΒΟ .
- KeepNoting
σε ποιο σημειο του προγραμματος το ειπε το εχει να κανει;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
-
Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Δεν με ενθουσίασε πάντως η live εκτέλεση, πέρα από το γεγονός ότι ο Νότης ακούγεται καλύτερα κι από το στούντιο!bebest έγραψε:Εγώ από ότι κατάλαβα μάλλον δε θα το λέει απλώς το είπε στη πρεμιέρα αφού ήταν εκεί και ο BO...
Βασικά κάτι τέτοια τους πονάνε ότι παρά τον απίστευτο πόλεμο των τελευταίων 3 χρόνων τα μαγαζιά του τα γεμίζει
- Scorpion86
- Scorpion86
Όλα καλά. Ξεπεράστηκαν οι όποιες διαφωνίες (πλην μίας) και ετοιμαζόμαστε για σχήμα Νότης-Πάολα-Φουρειρα στο Teatro. Η μόνη εκκρεμότητα και διαφωνία που μένει να οριστικοποιηθεί ειναι ότι ο Μπερτάκης θέλει το σχήμα να ξεκινήσει μεσα στον Σεπτέμβριο, αλλά ο Νότης διαφωνεί γιατί εκείνη την περίοδο θα κορυφώνει τις διαδικασίες για τον δίσκο.
- SFAKattack10
Σεπτεμβριο εχει δουλεψει ποτε? Ο Μπερτακης ισως θελει να προλαβει τα αλλα σχηματα αλλα και γω δεν νομιζω να αρχισει Σεπτεμβριο. Τελικα με τους χρονους τι εγινε?
- Scorpion86
Δεν άλλαξαν οι χρόνοι, αποφάσισαν και ο Νότης και η Πάολα να κόψουν άτομα από το μπαλέτο. Ο Νότης από 6 θα το κάνει 5αδα και η Πάολα από 8 σε 5αδα. Και θα μειώσουν από εκεί 15-20 λεπτά. Ουσιαστικά το σόου που ήθελε η Πάολα για το μπαλέτο της.SFAKattack10 έγραψε:Σεπτεμβριο εχει δουλεψει ποτε? Ο Μπερτακης ισως θελει να προλαβει τα αλλα σχηματα αλλα και γω δεν νομιζω να αρχισει Σεπτεμβριο. Τελικα με τους χρονους τι εγινε?