Νότης Σφακιανάκης
- S_Mesogeios
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης ξεκινάει την Τετάρτη τις πρόβες του που θα ανέβει και η ορχήστρα πάνω στην σκηνη
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Στη σελίδα του teatro έγραψαν ότι ο Καρράς θα βγει λίγο μετά τις 2 άρα δεν ισχύει το άρθρο που λέει για 3 παρά;Ο Νότης τι ώρα θα βγαίνει γύρω στη 1 παρα τέταρτο να υπολογίζουμε;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Radio Piratis
- Επικοινωνία:
Για να μην ξεχνάμε...
Πάνε τρία χρόνια από τον θάνατο του Παζούζου ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.
Πάνε τρία χρόνια από τον θάνατο του Παζούζου ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.
Ακούστε Ράδιο Πειρατής
http://goo.gl/nHWbDY
http://goo.gl/nHWbDY
- Scorpion86
Κανα 20λεπτο διαφορα θα εχουν οι ώρες με αυτες που εγραφαν στο σαιτ.nikosp έγραψε:Στη σελίδα του teatro έγραψαν ότι ο Καρράς θα βγει λίγο μετά τις 2 άρα δεν ισχύει το άρθρο που λέει για 3 παρά;Ο Νότης τι ώρα θα βγαίνει γύρω στη 1 παρα τέταρτο να υπολογίζουμε;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Αν δεν βγει promo πριν την πρεμιέρα τι προβλέπετε για τραγούδι έναρξης;Ετσι για να γίνει λίγο κουβέντα.
Και promo να βγει...θα προλαβει να ακουστει για να το μαθει ο κοσμος,ωστε να εχει και την αναλογη απηχηση στην εναρξη-εισοδο του Νοτη;nikosp έγραψε:Αν δεν βγει promo πριν την πρεμιέρα τι προβλέπετε για τραγούδι έναρξης;Ετσι για να γίνει λίγο κουβέντα.
-
Ναι σωστό και αυτό.Αρα παμε σε παλιό γνωστό τραγούδι.notisfan έγραψε:Και promo να βγει...θα προλαβει να ακουστει για να το μαθει ο κοσμος,ωστε να εχει και την αναλογη απηχηση στην εναρξη-εισοδο του Νοτη;nikosp έγραψε:Αν δεν βγει promo πριν την πρεμιέρα τι προβλέπετε για τραγούδι έναρξης;Ετσι για να γίνει λίγο κουβέντα.
- Scorpion86
Απ' ότι είδα πριν λίγο στο facebook έχουν ανέβει φωτογραφίες από μέλη της ορχήστρας στο Teatro, άρα λογικά απόψε εχουμε πρόβες Νότη με ορχήστρα.
Παιδιά ο Νότης έκανε πρόβα 1ον τα Πάθη (πολύ ωραίο τραγούδι, μπαλάντα, σχεδόν θρησκευτικού περιεχομένου θα ελεγα) αναφέρεται στον Χριστό και τα πάθη.. 2ον τη Γραβατα καθαρά ροκ τραγουδι. .3ον σε στυλ ρουμπας δεν θυμάμαι τίτλο, ίσως Προξενιό που πιστεύω θα είναι και το τραγουδι της έναρξης. 4ον Πέτα ψηλά που μάλλον θα είναι το καθιερωμένο τραγουδι με μπαλέτο. .
-
Χτες την Τρίτη άνοιξε πρώτη μέρα μικρόφωνο και είπε μερικά καινούρια και 1-2 παλιά όπως το "Για σένανε φοβάμαι".
Ένας ακόμα τίτλος που δεν έχει αναφερθεί από τον Scorpion είναι
Το προξενιό που είναι ρούμπα ρυθμικά. Άρα ένας τίτλος μας διαφεύγει ακόμα.
Ο τίτλος Θεριό παραμένει όπως έμαθα στο τραγούδι του Δήμα.
Ένας ακόμα τίτλος που δεν έχει αναφερθεί από τον Scorpion είναι
Ο τίτλος Θεριό παραμένει όπως έμαθα στο τραγούδι του Δήμα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Το Προξενιό πρέπει να είναι αυτό που επέλεξε 6ο κατά σειρά, της Σοφη Παππά και νομίζω ότι το καταλαβαίνει κανείς από το απόσπασμα που δημοσίευσε προ ημερών.johnytzitzi έγραψε:Ένας ακόμα τίτλος που δεν έχει αναφερθεί από τον Scorpion είναι
"Σιγά να μη με πάρει από κάτω.
Πόσο κρατάει η ζωή, ένα Σαββατο.
Αν έρθει η Κυριακή σου, ξέχασε το.
Θα φάμε πικραμύγδαλο κουφέτο"
Aρα έχουμε και λέμε:
1. Τα Πάθη
2. Το Νησί
3. Η Γραβάτα
4. Θεριό
5. Πλανήτης Γη
6. Προξενιό
7.;;;;
Το ενα απο τα δυο ντουέτα που είναι να διαλέξουν είναι το "Στην ίδια σκηνή" του Δήμα.
-
Άκουσα τον τίτλο από το 7ο που το συζήταγε με τον μαέστρο για να περαστεί αλλά δεν το συγκράτησα. Λέγεται κάπως Ο νόμος του... δεν θυμάμαι με τίποτα! Άνοια... 

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Τι; Πάνω από δύο λέξεις είναι ο τίτλος; Πάει χάλασε το κόνσεπτ του δίσκου...johnytzitzi έγραψε:Άκουσα τον τίτλο από το 7ο που το συζήταγε με τον μαέστρο για να περαστεί αλλά δεν το συγκράτησα. Λέγεται κάπως Ο νόμος του... δεν θυμάμαι με τίποτα! Άνοια...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ...ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΜΟ;
- SFAKattack10
Καλα ποτε θα υπογραψει στην panik ?
- Scorpion86
Εμένα δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη εάν γινόταν μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα συνδυαζόταν η υπογραφή του Νότη με Panik, μαζί με την ανακοίνωση για την τριλογία.SFAKattack10 έγραψε:Καλα ποτε θα υπογραψει στην panik ?
Aπ' ότι έμαθα θα γίνουν δύο κοινές εμφανίσεις με Καρρά, οπότε θα πει και το τραγούδι του Μουκίδη και αυτό του Δήμα.Dionysis7 έγραψε:Το ενα απο τα δυο ντουέτα που είναι να διαλέξουν είναι το "Στην ίδια σκηνή" του Δήμα.
Το "Προξενιό" είναι κοινωνικού περιεχομένου; Μιλάμε για προξενιό ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Με μουσική σαν το "Έλληνας" που είχε στο "Χορευτικόν";

Με μουσική σαν το "Έλληνας" που είχε στο "Χορευτικόν";
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Το τελευταίο κομμάτι πρέπει να λέγεται "Νόμος" σκέτο για να μην χαλάσει την μαγεία των υπολοίπων 6 που έχουν μια και δυο λέξεις 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...