Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

auster έγραψε:Στρέψτε την κάνη...
Το τραγούδι έχει δυναμική. Φαίνεται το πράγμα από τα λίγα δευτερόλεπτα. Γερή επιστροφή Νότη με τραγούδι - χαστούκι!! Όλος αυτός ο πόνος και αυτό το δάκρυ για τα ''επαναλαμβανόμενα λάθη'' του Νότη που δεν τραγουδά πια τα τραγούδια που μας έκανε να τον '''αγαπήσουμε''' και που ''μας'' απογοήτευσε ''εμάς'' τους θαυμαστές του....με ανακάτωσαν...Λοιπόν, Νότη, μην ακούς κανέναν! Το δικό σου,κάνε κι άσε τους όψιμους που ακούνε τα τραγούδια σου απ'το youtube και είναι οι πρώτοι κριτές.....
Γιάννης Μπέζος: ''Δεν δέχομαι κριτική από τους τζαμπατζήδες.....Μόνο απ'όσους πληρώνουν εισιτήριο''!!!!!!
Και όποιος κατάλαβε...
Σε όσους δεν αρέσει,ρε παλικάρια...Μη μας το χαλάτε!!
Υ.Γ Έβαλα λίγο Ρυθμό περιμένοντας το σποτάκι:
Καθαρή πλέηλιστ, Παντελίδης(δεν τον αντέχω,συγχωρέστε με..Ψεύτικη φωνή) και Άγιος ο Θεός.
Ντροπή τους!
Καλά με παλαμάκηδες δεν ασχολούμαι auster. Αν εσύ θεωρείς ότι τιμάει το Νότη στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του να πλασάρει εθνικιστικές αρλούμπες στο κοινό του τότε εγώ πάω πάσο. Από που να το πρωτοπιάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι. Μουσική; Στίχο; Ενορχήστρωση; Λίγος σεβασμός και στο κοινό δηλαδή!! Έχουμε φτάσει στο σημείο ο κάθε τυχάρπαστος τραγουδιστάκος να βγάζει καλύτερη ποιότητα ήχου από τους δίσκους του Νότη!Ποιος ο τελειομανής Νότης. Αλλά για κωλοτούμπες και στροφές μόνο στις συνεργασίες μιλάμε, στους δίσκους που δεν σταματά τις πατριωτικές φανφάρες και τα παραληρήματα μην το θίξουμε καν!Και προφανώς αφού πετάς και το εξυπνακίστικο καρφάκι, όπως δεν χαραμίζω χρήματα για να ακούσω το Τέρμα το Ράδιο, έτσι και τώρα δεν πρόκειται να αγοράσω ένα δίσκο για να ακούω για εντολοδόχους και τοκογλύφους που ο Έλληνας δεν γλείφει κι άλλα φαντασιακά σενάρια. Λες και σου είπα να μην το αγοράσεις ή σου απαγόρευσα να σου αρέσει το κομμάτι. Τόσο γελοίο στίχο δεν έχουμε ξαναδεί σε κομμάτι του Νότη. Αν είναι δυνατόν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Σχετικά με την συλλογή που κυκλοφόρησε υπάρχει περίπτωση οι επιλογές να έγιναν από τον Νότη; Απ' όσο γνωρίζω οι προηγούμενες συλλογές που είχαν κυκλοφορήσει τις επιλογές τις είχε κάνει ο ίδιος. Ασχέτως αν αποχώρησε από την εταιρία μπορεί να τον ενημέρωσαν πως θα κυκλοφορήσουν μια αποχαιρετηστήρια συλλογή. Αλήθεια ποιά συλλογή είναι αυτή; (πλην των εφημερίδων). Έχω χάσει το μέτρημα.
100% από Νότη έχει γίνει η επιλογή, όπως και η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών με τελευταία τα κοινωνικά.
Ε προφανώς! Σιγά μη θυμόταν η Cobalt το Δεν είσαι εντάξει και το Άκου φίλε για επιτυχίες. Ο άνθρωπος είναι κολλημένος τέλος.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές αυτά. Το 90% των νοτικών έχουν βαρεθεί τα εθνικιστικά επαναλαμβανόμενα τραγούδια και σας το λέω εγώ που μιλάω με πολλούς νοτικούς και παλιούς νοτικούς. Ένα 10% είναι αυτό που γουστάρει ακόμα αυτά τα τραγούδια. Και κυρίως οι κοπέλες που κι αυτές είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ξενερώνουν φριχτά με αυτά τα τραγούδια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές αυτά. Το 90% των νοτικών έχουν βαρεθεί τα εθνικιστικά επαναλαμβανόμενα τραγούδια και σας το λέω εγώ που μιλάω με πολλούς νοτικούς και παλιούς νοτικούς. Ένα 10% είναι αυτό που γουστάρει ακόμα αυτά τα τραγούδια. Και κυρίως οι κοπέλες που κι αυτές είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ξενερώνουν φριχτά με αυτά τα τραγούδια.
Δεν βλέπω να του λένε και τίποτα όμως. Μόνο του χαϊδεύουν τα αυτιά. Ήταν που είχε και 3000 τραγούδια και επέλεξε αυτό. Ε είναι να τρελαίνεσαι.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Σχετικά με την συλλογή που κυκλοφόρησε υπάρχει περίπτωση οι επιλογές να έγιναν από τον Νότη; Απ' όσο γνωρίζω οι προηγούμενες συλλογές που είχαν κυκλοφορήσει τις επιλογές τις είχε κάνει ο ίδιος. Ασχέτως αν αποχώρησε από την εταιρία μπορεί να τον ενημέρωσαν πως θα κυκλοφορήσουν μια αποχαιρετηστήρια συλλογή. Αλήθεια ποιά συλλογή είναι αυτή; (πλην των εφημερίδων). Έχω χάσει το μέτρημα.
100% από Νότη έχει γίνει η επιλογή, όπως και η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών με τελευταία τα κοινωνικά.
Και δεν έβαλε Τα Κλεμμένα;
Για μένα ούτε 1% δεν παίζει να ασχολήθηκε ο Νότης με μια συλλογή από μια εταιρεία που δεν του έκανε ούτε καν απονομή... άσε που πιθανότατα 1 από τα 2 δισκάκια θα ήταν μόνο κοινωνικά...

Δεν νομίζω ότι κανείς ξενερώνει με τα κοινωνικά, αλλά με το ύφος αυτών, καθώς και με την γενικότερη πτώση από πλευράς ποιότητας των τραγουδιών... Πραγματικά απορώ, εφόσον δεν έχει υλικό, γιατί πάει να βγάλει πάλι δίσκο με 25 τραγούδια και 7αδες; Καλύτερα να έβγαζε έναν δίσκο 12 τραγουδιών, αλλά να είναι όλα 1 και 1. Όχι άλλα fillers ρε π%^&τη μου!!! Και το χειρότερο από όλα είναι ότι πιθανότα να είναι και πρόμο :fryingpan: , ενώ είναι 100% βέβαιο ότι το δυνατό κομμάτι του δίσκου δεν θα το προμοτάρει καθόλου...
Στα του ήχου τώρα δεν δίνω ελπίδες έτσι και αλλιώς, δεν είναι ένα χθεσινό πρόβλημα, αλλά συνεχόμενο από το 2011 και το +4, βέβαια πιο πάτος από τις 16ΑΙ δεν μπορεί να υπάρξει... αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κατάλαβω και πολλά από το απόσπασμα που άκουσα και ας περιμένουμε να ακούσουμε από το cd, αλλά μην ελπίζετε πια...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

να το παρουμε το πραμα απ την αρχη. τον Νοτη τον αγαπησαμε ολοι για τα ερωτικα του, ζειμπεκικα, τσιφτετελια κλπ... ο καθε δισκος του μεχρι καποια χρονια πριν αποτελουνταν απο τετοια τραγουδια. ο Νοτης ομως ξεχωριζε κι εβαζε 1 αντε 2 κοινωνικα σε εναν ελοκληρωμενο δισκο. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΤΗΣ. τωρα εδω και καποια χρονια αποτελουνται οι δισκοι του με το 30 εως και 50% ακομη απο κοινωνικα τραγουδια. Ε αυτο δεν ειναι Νοτης.
το δευτερο που θελω να θιξω ειναι η ποιοτητα των τραγουδιων. αν και με αυτο που ειπα πιο πανω δεν θελω να υποτιμησω τα κοινωνικα. εχει βγαλει τρομερα κοινωνικα και θελω να συνεχιζει να βγαζει. αλλα διαφωνω με την μανια του να γεμιζει δισκους με μετρια εως ασχημα κοινωνικα τραγουδια.
ΥΓ. ο νοτης χαρακτηριστηκε απο την ifpi ως ο εμπορικοτερος <<λαικος τραγουδιστης πιστας>>. κρατηστε τον ορο. ΛΑΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. αυτο ειναι ο Νοτης και μαλιστα καθαροαιμος τραγουδιστης πιστας. οποτε δεν συνάδει αυτη η υπερβολη των κοινωνικων για τα μπουζουκια. αν θελαμε κουλτουρα και κοινωνικα θα πηγαιναμε στο μεγαρο να ακουσουμε θεοδωρακη.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

εμενα αυτο μου θυμισε.. https://www.youtube.com/watch?v=fkykg9BegKE
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Τα τραγούδια είναι θλιβερα, λυπάμαι...
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Από το 2009 που βγήκε το Ματωμένο Δάκρυ-Κοινωνικόν μέχρι και τον Μαζί το 2015-2016 ο Νότης έχει βγάλει 57 κομμάτια με 17 από αυτά να είναι κοινωνικού περιεχομένου. Ουσιαστικά το 1/3 είναι κοινωνικά, όπως και στις τριλογίες έτσι κι ένας στους τρεις δίσκους θα μπορούσε να είναι μόνο με κοινωνικά. Τα κομμάτια είναι τα εξής: Δεν υποχωρώ, Ήταν τρελός, Άκου φίλε, Αδελφέ μου, Της ζωής μου το στολίδι, Μπόγιας, Εξαρτημένε Καλλιτέχνη, Του γέρου κόσμου η καρδιά, Έλληνας, Είδα στον ύπνο μου, Τα ποντίκια, Μια μικρή μαυροφορούσα, Ο γιος της κυρα Λένης, Πέτα ψηλά, Φτου Ξελευθερία, Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα, Μα εγώ είμαι Έλληνας. Πραγματικά υπάρχει χειρότερο από το Προξενιό; Εντάξει εκτός από τα Ποντίκια :lol: Βέβαια πιστεύω ότι στον δίσκο θα ακούγεται καλύτερα το κομμάτι, παραείναι άθλιο για να κυκλοφορήσει έτσι όπως ακούγεται στο ραδιοφωνικό σποτάκι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

S_Mesogeios έγραψε:Τα τραγούδια είναι θλιβερα, λυπάμαι...
Όλα;;
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Τηρουμένων των αναλογιών μία χαρά ακούγεται πολύ ρυθμικό και ανάλαφρο σε μουσική.. Στίχο εντάξει τι περιμένετε κοινωνικό θα ναι το πρώτο μέρος οπότε λογικο να έχουμε τέτοιο Στίχο..Γι μένα καμιά σχέση με τον Έλληνα που λέτε πολλοί καλύτερη μουσική πιο έξυπνος στίχος αν και είναι ψιλό επανάληψη από άλλα κομμάτια..Τι να κάνουμε αμα θέλει το 1/3 να ναι κοινωνικά σίγουρα θα υπάρχουν επαναλήψεις στο περιεχόμενο τους..Να δούμε και τα πάθη φαίνεται ενδιαφέρον από στίχο αν και όσοι το ακοσυατε βλέπω σας φάνηκε πολύ φλατ ή μουσική..Επισης λίγο οργάνωση να βγει κάποια στιγμή ανακοίνωση για τη πανικ για το προμο για τη κυκλοφορία του δίσκου..Πολύ χύμα..
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Ο ΝΟΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΝΟΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ...ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ..ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

jdarmody έγραψε:
Όλα;;
Τα περισσότερα που έχω ακούσει είναι τραγικά ας μην δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα, ητε μας αρέσει ητε όχι ο Νότης πλέον αυτήν την πορεία γουστάρει να ακολουθεί
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

S_Mesogeios έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Όλα;;
Τα περισσότερα που έχω ακούσει είναι τραγικά ας μην δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα, ητε μας αρέσει ητε όχι ο Νότης πλέον αυτήν την πορεία γουστάρει να ακολουθεί
Πόσα και ποια έχεις ακούσει?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

giannis21 έγραψε:Ο ΝΟΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΝΟΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ...ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ..ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Αυτήν την πατάτα να μην λέγατε ορισμένοι. Είπε κανείς να μην βγάλει τα κοινωνικά του; Την ποιότητα των τραγουδιών σχολιάζουμε και τα σχόλια θα ήταν ίδια είτε ήταν ερωτικά είτε χορευτικά τα κομμάτια και ήταν τέτοιες αηδίες. Ας βγάλει όσα κοινωνικά θέλει, αλλά ας είναι πράγματι καλά τραγούδια. Στον Μαζί για παράδειγμα αν εξαιρέσεις το περιττό ο Γιος της κυρά Λένης μια χαρά ήταν τα κομμάτια. Ειδικά το Πέτα ψηλά και ο Έλληνας είναι στα κορυφαία του. Ορισμένους σας αρκεί απλά να βγάζει κομμάτια κι ας μην τα ακούσετε ξανά πάνω από 5 φορές στη ζωή σας. Κι ας μην τα ακούσει και κανείς άλλος μη νοτικός ας πούμε. Σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις ενστάσεις του για την πορεία που έχει επιλέξει ο Νότης. Μαγκιά του και χαρά του, αλλά μην λέμε μετά ότι φταίνε τα ραδιόφωνα που δεν παίζουν τα κομμάτια του πουθενά. Βέβαια εγώ θεωρώ ότι ο Νότης έχει χάσει γενικότερα το ένστικτο και το κριτήριο του, οι αντιλήψεις του έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω κι αυτό φαίνεται και από τις αρλούμπες που λέει κατά καιρούς και από τα τραγούδια που επιλέγει.
sotirakos

Βέβαια αν εξαιρεσουμε λίγο την ποσότητα, προσωπικα νιωθω πολυ υπερηφανος που ο τραγουδιστης που αγαπω ειπε και λέει τετοια τραγούδια.Πρόβατα, Γεννέθλια, Κλεμένα, Δεν υποχωρώ, Ήταν τρελός, Μα εγώ είμαι Έλληνας και πάρα πολλά άλλα, όπως και τα πιο παλια κοινωνικα (πατρίδα μου, ντροπη σε όλους μας κλπ..κλπ..κλπ..). αισθάνομαι υπερήφανος που ακόμα και μέσα στα μπουζουκομάγαζα τραγουδαει κοινωνικα (αν και σ' αυτο διαφωνω με την ποσοτητα) και ίσως αφυπνίζει το πατριωτικο αισθημα σε καποιους που "κοιμάται" πολυ βαθιά μέσα τους.
Πάντως εγω πιστεύω πως ο Νότης θα πρέπει γενικότερα να ανεβάσει το επιπεδο της μουσικης του και όχι μόνον των κοινωνικων. εκει θεωρω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. αν ακόμα και τα κοινωνικα του ήταν ολα σαν τα κλεμενα, γενεθλια, πετα ψηλα, καλε μου αγγελε κλπ..κλπ...κλπ..κλπ....... κανένας μας δεν θα γκρινιαζε γιατι επροκειτο για ΜΕΓΑΛΑ τραγουδια. πιστευω πως όλοι μας εχουμε μεγαλυτερες απαιτήσεις απο τον Νοτη για την μουσικη του των τελευταιων ετων.
sotirakos

Ο Καρράς χθες ήταν στο fantasia. κατέβηκε ο Αργυρος και του έδωσε το μικροφωνο. η φωνη του βασιλη αγγίζει τα όρια της καταρευσης. απορω αν θα μπορει να βγαζει πλεον εστω και το ενα προγραμμα που ειπώθηκε πως θα κάνει. πάρτε ενα δειγμα απο δω....
https://www.youtube.com/watch?v=wylWXbq ... e=youtu.be
Άβαταρ μέλους
J&B

Εγώ προσωπικά γουστάρω να βγάζει περισσότερα κοινωνικά και ερωτικά παρά χορευτικά, δεν είναι το πρόβλημα ότι βγάζει κοινωνικά... ούτε πιστεύω ότι συγκεκριμένο είναι το χειρότερο κοινωνικό του, απλά μετά από αναμονή 2 ετών δεν γίνεται να μην ξενερώσεις από αυτήν την επιλογή, εκτός αν είσαι λοβοτομημένος (όνοματα δε λέμε), αν μάλιστα είναι και πρόμο το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι να πώ χαντακώνεται μόνος του... Επίσης είχα και αυξημένες απαιτήσεις λόγω νέας εταιρείας, αλλά μάλλον δεν βλέπω να στρώνει το πράγμα ούτε με την panik, αν έχει όντως πάει εκεί...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Στέλιο ούτε το " Κοινωνία στο μείον" σου άρεσε; Για ροκια καλό είναι.
Βέβαια δεν κρίνω παρα πάνω γιατί στον δίσκο θα ακούγονται εντελώς διαφορετικά... :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
J&B

sotirakos έγραψε:Ο Καρράς χθες ήταν στο fantasia. κατέβηκε ο Αργυρος και του έδωσε το μικροφωνο. η φωνη του βασιλη αγγίζει τα όρια της καταρευσης. απορω αν θα μπορει να βγαζει πλεον εστω και το ενα προγραμμα που ειπώθηκε πως θα κάνει. πάρτε ενα δειγμα απο δω....
https://www.youtube.com/watch?v=wylWXbq ... e=youtu.be
Οκ ακούγεται ο bill (λες ακουγόταν ποτέ διαφορετικά :lol: )
Απάντηση