Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πολύ τυπική ή ερμηνεία στο νησί στις πρόβες με τα γύρισματα που έκανε το απογειώνε...Έχει ωραίο ρεφρέν θυμιζει λίγο ενθύμιο πολέμου τέλη καλοκαιριού και γενικά ζεϊμπέκικο παλιό του Νότη το κουπλέ δε ξέρω αν θα το στηρίξει..
- Scorpion86
Γιατι σου προκαλεί έκπληξη. Αφου απο τα προφιλ του Λεμπιδακη ποσταρονται αυτα και το κοινο του Λεμπιδακη πιο πολύ γουσταρει Καρρα λογω Παντελίδη και πολύ λιγότερο Νότη. Το ίδιο ισχύει και για τα μελη της σελιδας του Teatro όπου αν προσεξεις οι αναρτήσεις για Καρρα εχουν περισσοτερα λαικ από εκείνες του Νότη που εχουν και αγριεμενες φατσουλες και πικροχολα σχόλια.notisfan έγραψε:Να πουμε οτι το βιντεο του Λεμπιδακη με την πρεμιερα του Καρρα εχει προβαδισμα σε σχεση με το αντιστιχο του Νοτη;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ TEATRO ΑΠΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ...ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΡΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ...
Το προξενιο ποτε θα το εχουμε ολοκληρο;αποψε μετα τις 12 η αυριο το πρωι;
- Scorpion86
Δεν το αποκλείω αποψε αργα καποιος τοπικος σταθμος να το ανεβασει όπως είχε γίνει με το Τερμα το Ραδιο, εάν θυμάμαι καλά.notisfan έγραψε:Το προξενιο ποτε θα το εχουμε ολοκληρο;αποψε μετα τις 12 η αυριο το πρωι;
Μακαρι...αντε να ακουσουμε!!!Scorpion86 έγραψε:Δεν το αποκλείω αποψε αργα καποιος τοπικος σταθμος να το ανεβασει όπως είχε γίνει με το Τερμα το Ραδιο, εάν θυμάμαι καλά.notisfan έγραψε:Το προξενιο ποτε θα το εχουμε ολοκληρο;αποψε μετα τις 12 η αυριο το πρωι;
Scorpion για εξώφυλλο ξέρεις τίποτα;Scorpion86 έγραψε:Δεν το αποκλείω αποψε αργα καποιος τοπικος σταθμος να το ανεβασει όπως είχε γίνει με το Τερμα το Ραδιο, εάν θυμάμαι καλά.notisfan έγραψε:Το προξενιο ποτε θα το εχουμε ολοκληρο;αποψε μετα τις 12 η αυριο το πρωι;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Το νησί
Ένα νησί με δυό πλευρές δεν μοιάζει με κανένα
η μια πλευρά χρώμα λευκό, η άλλη στάζει αίμα
φωνάζει και εκλιπαρεί να διώξει το σεντόνι
που βίαια και βάναυσα ο ξένος το τεντώνει.
Θα 'ρθει μια μέρα που ο ήλιος θ' ανατείλει απ' τον Βορρά
και μες τη νύχτα τα γεράκια θα χορεύουν,
θα δεις και πως μια μάνα συγχωρά
παιδιά δικά της που με πάθος υπομένουν.
Ένα νησί το μοίρασε Βασίλισσα με στέμμα,
οι δυο πλευρές θα γίνουν μια σ' όλα θα μπει ένα τέρμα
και με το χρώμα τ' ουρανού θα ενωθεί το άσπρο
θα λάμψει τότε απ' την αρχή της λύτρωσης το άστρο.
(Αυτό το τραγούδι ίσως το αισθανθούν καλύτερα οι Κύπριοι φίλοι μας.)
Ένα νησί με δυό πλευρές δεν μοιάζει με κανένα
η μια πλευρά χρώμα λευκό, η άλλη στάζει αίμα
φωνάζει και εκλιπαρεί να διώξει το σεντόνι
που βίαια και βάναυσα ο ξένος το τεντώνει.
Θα 'ρθει μια μέρα που ο ήλιος θ' ανατείλει απ' τον Βορρά
και μες τη νύχτα τα γεράκια θα χορεύουν,
θα δεις και πως μια μάνα συγχωρά
παιδιά δικά της που με πάθος υπομένουν.
Ένα νησί το μοίρασε Βασίλισσα με στέμμα,
οι δυο πλευρές θα γίνουν μια σ' όλα θα μπει ένα τέρμα
και με το χρώμα τ' ουρανού θα ενωθεί το άσπρο
θα λάμψει τότε απ' την αρχή της λύτρωσης το άστρο.
(Αυτό το τραγούδι ίσως το αισθανθούν καλύτερα οι Κύπριοι φίλοι μας.)
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Παλαιότερα ο Σοκ fm της Χαλκίδας τα "ανέβαζε" μετά τις 12 το βράδυ.notisfan έγραψε:Μακαρι...αντε να ακουσουμε!!!Scorpion86 έγραψε:Δεν το αποκλείω αποψε αργα καποιος τοπικος σταθμος να το ανεβασει όπως είχε γίνει με το Τερμα το Ραδιο, εάν θυμάμαι καλά.notisfan έγραψε:Το προξενιο ποτε θα το εχουμε ολοκληρο;αποψε μετα τις 12 η αυριο το πρωι;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Οχι ακόμα τίποτα. Πάντως με τίτλο τριλογίας ο Δικος μου Γολγοθας εικάζω ότι καμιά σκιτσογραφία θα είναι πάλι.jdarmody έγραψε:Scorpion για εξώφυλλο ξέρεις τίποτα;Scorpion86 έγραψε:Δεν το αποκλείω αποψε αργα καποιος τοπικος σταθμος να το ανεβασει όπως είχε γίνει με το Τερμα το Ραδιο, εάν θυμάμαι καλά.notisfan έγραψε:Το προξενιο ποτε θα το εχουμε ολοκληρο;αποψε μετα τις 12 η αυριο το πρωι;
Δε νομιζω να το επιτρέψει ο Νοτης εκτός αν το ανεβάσει κάποιος σταθμός και.μεχρι να τ πάρουν χαμπαρι μείνει λίγες ώρες..Κατά τα άλλα νομίζω θα περάσουν κάποιες μέρες πού θα ανεβαίνει και θα το μπλοκάρουν..
- Scorpion86
Δεν ασχολείται ο Νότης με αυτό. Καθαρα θεμα της εταιρειας ειναι. Αν και όταν πάει 00:00 έχει αλλάξει η μέρα και είναι Δευτερα 07.11bebest έγραψε:Δε νομιζω να το επιτρέψει ο Νοτης εκτός αν το ανεβάσει κάποιος σταθμός και.μεχρι να τ πάρουν χαμπαρι μείνει λίγες ώρες..Κατά τα άλλα νομίζω θα περάσουν κάποιες μέρες πού θα ανεβαίνει και θα το μπλοκάρουν..

Αν το "κοινωνία στο μείον" δεν το "γλεντήσουν" στο δίσκο, μιλάμε για τιτανοτεράστειο άσμα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Μια χαρά ακούγεται! Λίγο τα δύο πρώτα ρεφρέν είναι φορτωμένα, αλλά είναι καλό.johnmar94 έγραψε:http://dai.ly/x50cm2c
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έβλεπα χτες ΣουΚου να δω τι θα πουν για την πρεμιέρα. Μπεκατώρου: Πολύ ωραίος ο Νότης με το λευκό κουστούμι διαφορετικός από άλλες χρονιές δεν μας έχει συνηθίσει με λευκά. Μωρή κάμπια όπως σε λέει και ο Σταρόβας από το 2007 έχει ξεκινήσει ο Νότης να φοράει λευκά κουστούμια και από τότε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σεζόν που να μην έχει φορέσει λευκό κουστούμι. Μα πόσο άσχετοι πια πόσο; Εκτός τόπου και χρόνου ζουν αυτοί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Αρκετά καλή δουλειά στον ήχο και ιδιαίτερη ενορχήστρωση!!!jdarmody έγραψε:Μια χαρά ακούγεται! Λίγο τα δύο πρώτα ρεφρέν είναι φορτωμένα, αλλά είναι καλό.johnmar94 έγραψε:http://dai.ly/x50cm2c
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ....ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ..
Επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, μπορεί κάποιος να γράψει τι έχουμε ακούσει ως τώρα, έχουμε ακούσει και τα 7; Και ποιοί είναι οι συνθέτες-στιχουργοι;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
μαγκες το προξενιο πολυ δυνατοοοο,καλη ενορχηστρωση..