Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Τι θα γίνει ο Lebi θα σβήσει κανένα σχόλιο από την σελίδα του Teatro; Έχει καταντήσει πολύ εμετικό αυτό που γίνεται κάθε τρεις και λίγο από αυτούς τους βαρεμένους εκεί μέσα. Και βλέπεις και μεγάλους ανθρώπους (ο Θεός να τους κάνει) με μυαλό κουκούτσι χειρότεροι κι από 15χρονα. Χαρακτηρισμοί του τύπου τι να μας πουν κι αυτοί οι ηλικιωμένοι (και όχι μόνο) δεν έπρεπε να υπάρχουν μέσα στα σχόλια. Το έχουν παραξιλώσει και δεν κάνει τίποτα ο Lebi γι' αυτό αφήνοντας να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
εδω ο λεμπιδακης εκανε δημοσιευση και λεει πως την πρεμιερα την αφιερωνουν στον παντελιδη. τετοια δωστους αυτους και την επομενη θα μπουν μεσα στο τεατρο και θα απλωσουν πανο. να το θυμαστε αυτο...
καλα αν κανει συνεντευξη στον στεφανο χιο θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. ειμαστε για κλαματα μετα...
καλα αν κανει συνεντευξη στον στεφανο χιο θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. ειμαστε για κλαματα μετα...
Ο Χίος γνωστός Χρυσαυγίτης θέλει να τον στριμώξει για να υποστηρίξει για ακόμα μια φορά την ΧΑ για να τον αποθεώσει.sotirakos έγραψε:εδω ο λεμπιδακης εκανε δημοσιευση και λεει πως την πρεμιερα την αφιερωνουν στον παντελιδη. τετοια δωστους αυτους και την επομενη θα μπουν μεσα στο τεατρο και θα απλωσουν πανο. να το θυμαστε αυτο...
Ε την επομενη συνεντευξη ας την κανει στον Μιχαλολιακο μετα81argus έγραψε:Ο Χίος γνωστός Χρυσαυγίτης θέλει να τον στριμώξει για να υποστηρίξει για ακόμα μια φορά την ΧΑ για να τον αποθεώσει.

Θα 'ναι μέγιστο λάθος να δεχτεί κάτι τέτοιο ειδικά τώρα που έχουν στρώσει τα πράγματα. Γιατί ο Χίος γι' αυτό τον σκοπό τον θέλει και μόνο ώστε να τον αποθεώσει στο τέλος.sotirakos έγραψε:Ε την επομενη συνεντευξη ας την κανει στον Μιχαλολιακο μετα81argus έγραψε:Ο Χίος γνωστός Χρυσαυγίτης θέλει να τον στριμώξει για να υποστηρίξει για ακόμα μια φορά την ΧΑ για να τον αποθεώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Δευ Νοέμ 07, 2016 2:01 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΧΙΟ;Η ΑΠΛΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΑΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ...
προφανως και δεν εκλεισε. δεν ειπωθηκε κατι τετοιο. απλα ειπαμε τη γνωμη μας αν συμβει κατι τετοιο.
παντως εγω εστειλα ενα μυνημα στη σελιδα του τεατρο προτρεποντας τους να προστατεψει τους καλλιτεχνες και γενικοτερα το σχημα και την επιχειρηση σβηνοντας ορισμενα εμετικα σχολια ανεγκεφαλων. καταντησε οπαδικη πλεον η σελιδα. αντι να βλεπεις σχολια θαυμασμου, βλεπεις σχολια μισους. δεν πρεπει να συνεχισει να ειναι ανεξελεγκτο ολο αυτο. μια συνοψη απο το μνμ που εστειλα.
παντως εγω εστειλα ενα μυνημα στη σελιδα του τεατρο προτρεποντας τους να προστατεψει τους καλλιτεχνες και γενικοτερα το σχημα και την επιχειρηση σβηνοντας ορισμενα εμετικα σχολια ανεγκεφαλων. καταντησε οπαδικη πλεον η σελιδα. αντι να βλεπεις σχολια θαυμασμου, βλεπεις σχολια μισους. δεν πρεπει να συνεχισει να ειναι ανεξελεγκτο ολο αυτο. μια συνοψη απο το μνμ που εστειλα.
- Scorpion86
Χρυσαυγίτης κι ο Χίος? Γι' αυτό τον βρίζει η Χ.Α. και τους τα χώνει με καθε ευκαιρία? Δεν έχει κομματική ταυτότητα αυτός, απλά γραφικός είναι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
δεν μας ενδιαφερει αν ειναι χρυσαυγητης η πασοκαρας και ουτε μας απασχολει αν κανει αντιπολιτευση. ο χιος ειναι μια κατηγορια ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ απο μονος του και αυτο ΑΡΚΕΙ. μετα τον φουρθιωτη, στον χιο; ποσο πιο κατω πια; α, εμεινε ο λιακοπουλος...Scorpion86 έγραψε:Χρυσαυγίτης κι ο Χίος? Γι' αυτό τον βρίζει η Χ.Α. και τους τα χώνει με καθε ευκαιρία?
- Scorpion86
Εχει δώσει συνεντεύξεις και σε χειρότερους από τον Χίο, ανθρώπους που τον εβριζαν, βλέπε Λεμπιδάκη. Και μην τρελένεσαι αν θέλει να δώσει συνέντευξη εκεί δεν θα ρωτήσει την δική σου και την δική μου άποψη.sotirakos έγραψε:δεν μας ενδιαφερει αν ειναι χρυσαυγητης η πασοκαρας και ουτε μας απασχολει αν κανει αντιπολιτευση. ο χιος ειναι μια κατηγορια ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ απο μονος του και αυτο ΑΡΚΕΙ. μετα τον φουρθιωτη, στον χιο; ποσο πιο κατω πια; α, εμεινε ο λιακοπουλος...Scorpion86 έγραψε:Χρυσαυγίτης κι ο Χίος? Γι' αυτό τον βρίζει η Χ.Α. και τους τα χώνει με καθε ευκαιρία?
Απορώ ειλικρινά....καλό είναι που σχολιάζουμε τις κινήσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη αλλά εδώ οοοοτι μα ότι και να κάνει είναι λάθος.Μας ενοχλούν συνεντεύξεις,τα τραγούδια του,ο τρόπος του η παραμικρή του κίνηση.Εννοείται είναι καλοπροαίρετα όλα αυτά αλλά ώρες ώρες χάνουμε το μέτρο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Διαφωνώ εγώ. Το να θεωρεί κάποιος απαράδεκτο να δώσει ο Νότης μια συνέντευξη σε κάποιον τραγελαφικό δημοσιογράφο είναι δικαίωμά του. Πόσω μάλλον όταν την ίδια άποψη έχει και το υπόλοιπο 98% για παράδειγμα. Το ότι ο Νότης έχει δώσει τραγικές συνεντεύξεις και σε άλλα άτομα που δεν ήταν και τα καλύτερα, δεν δικαιολογεί το ακόμα πιο κάτω. Ίσα ίσα καλό είναι να το επισημάνουμε μήπως και προλάβουμε κάτι κάποια φορά. Ακόμα και πέρυσι που πήγε σε όλους σχεδόν, η μόνη συνέντευξη που άξιζε ήταν με την Κουτσελίνη, που ήταν η μόνη που έδειξε πραγματική διάθεση να περάσει ένα καλό προφίλ του Νότη προς τα έξω κι αυτός πήγε και της έκανε μανούρα για τα ''ν''..Τώρα το γεγονός ότι έχει πάει στον ανεκδιήγητο Φουρθιώτη, στην τραγική Στεφανίδου, στον Σεφερλή όπου αναλώθηκε μισή ώρα να θάβει τον μακαρίτη, το Ρέμο και τη Βανδή, στον Αρναούτογλου, στον αδιάφορο πλέον Θέμο κλπ δεν δικαιολογεί να πάει σε ότι πιο γραφικό υπάρχει. Και είτε το θέλετε είτε όχι, όπως λέγαμε ότι κάποτε κάθε επιλογή του Νότη ήταν μία και μία κι ότι ακουμπούσε γινόταν χρυσός, ε δεν είναι τόσο εκτός του μέτρου να πούμε πια ότι οι κινήσεις των τελευταίων χρόνων είναι ως επί το πλείστον αποτυχημένες σε αυτό το κομμάτι.ilias16 έγραψε:Απορώ ειλικρινά....καλό είναι που σχολιάζουμε τις κινήσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη αλλά εδώ οοοοτι μα ότι και να κάνει είναι λάθος.Μας ενοχλούν συνεντεύξεις,τα τραγούδια του,ο τρόπος του η παραμικρή του κίνηση.Εννοείται είναι καλοπροαίρετα όλα αυτά αλλά ώρες ώρες χάνουμε το μέτρο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Aν σκοπεύει να παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη ο Νότης, δεν έχει δα και τόσες ποιοτικές επιλογές...Πέραν απ'αυτούς που προαναφέρθηκαν (και που έχω τη χειρότερη άποψη), δεν υπάρχουν άλλοι. Δυστυχώς, σκουπιδαριό υπάρχει και προκαλούν θλίψη όλοι αυτοί. Ας μου αναφέρετε έναν που πληροί τις προδιαγραφές κι εγώ θα συμφωνήσω. Θα δυσκολευτείτε δίοτι απλά δεν υπάρχουν.
Το Προξενιό είναι κομματάρα. Καθαρή φωνή. Μουσική ανάμεσα στα κουπλέ που του δίνει βάθος. Ο στίχος εξαιρετικός και πανέξυπνος. Μπράβο στον κ. Παπασχοινά. Τον ευχαριστούμε. Δε θέλω να προκαλέσω αλλά...Αυτή η φούρια να το μαυρίσουμε πριν το ακούσουμε...Γενικά, πάντως, υπάρχει μια ευκολία στην ισοπέδωση. Αλλά, πάμε παρακάτω.
Επίσης, μ'αρέσει ο τίτλος του δίσκου. Ευρηματικότατος. Θέλω σκίτσο ή ζωγραφιά στο εξώφυλλο! Οχι φωτογραφίες! (Εκτός κι αν είναι απο τις ηχογραφήσεις)!
Το Προξενιό είναι κομματάρα. Καθαρή φωνή. Μουσική ανάμεσα στα κουπλέ που του δίνει βάθος. Ο στίχος εξαιρετικός και πανέξυπνος. Μπράβο στον κ. Παπασχοινά. Τον ευχαριστούμε. Δε θέλω να προκαλέσω αλλά...Αυτή η φούρια να το μαυρίσουμε πριν το ακούσουμε...Γενικά, πάντως, υπάρχει μια ευκολία στην ισοπέδωση. Αλλά, πάμε παρακάτω.
Επίσης, μ'αρέσει ο τίτλος του δίσκου. Ευρηματικότατος. Θέλω σκίτσο ή ζωγραφιά στο εξώφυλλο! Οχι φωτογραφίες! (Εκτός κι αν είναι απο τις ηχογραφήσεις)!
Απλα ειπα την γνωμη μου. οπως τοσο καιρο λες κι εσυ τη δικη σου για τα νεα τραγουδια, τον δισκο, τις ηχογραφησεις, τις τιμες των μπουκαλιων που ειναι ακριβες και πολλα αλλα.... ουτε εσενα θα σε ρωτησει ποσο θα βαλει το μπουκαλι...Scorpion86 έγραψε:Και μην τρελένεσαι αν θέλει να δώσει συνέντευξη εκεί δεν θα ρωτήσει την δική σου και την δική μου άποψη.
και σε οτι αφορα το χιο τωρα, ενταξει δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να θελει επιχειρηματα για να αιτιολογησω την αποψη μου. θα μας παιζουν οι τηλεορασεις για ενα μηνα παλι... και καλα ειπε και το παλικαρι πιο πανω. τωρα που εφτιαξε καπως την εικονα του και ο κοσμος τα καταπιε - συχωρεσε δεν ειναι αναγκη να αρχισουμε παλι τα ιδια...
Ο τίτλος ειναι ιδέα δίκη μου!!!νοτη σ ευχαριστω δημόσια για αυτη την επιλογή.με τιμά οσο δεν φαντάζεσαι.θα σε δω απο κοντα.επισης νοτη μην τους κανεις την χατίρι και πας στα βρωμοκαναλα τα οποία σε θάβουνε κτλ.οτι εχεις να πεις πέστο μεσα σπο τα τραγουδια σου...δεν εχω να προσθέσω τιποτα αλλο.ανθρωπου αναβασις (ο δικός μου γολγοθάς )
- Scorpion86
Μα εσύ μιλάς πριν καν μάθεις αν αποδέχτηκε ή όχι την πρόταση. Εγώ σχολίαζα ειλημμένες αποφασεις για τιμές όχι σκέψεις και ενδεχόμενα. Προτάσεις του κάνει και η κουτσή Μαρία, δεν σημαίνει ότι θα τις δεχτεί. Τελικά μου φαίνεται πρέπει εδώ μέσα να γράφουμε μόνο τις ανακοινώσεις ή τα τρειλερ των εκπομπών γιατι όταν γραφουμε παρασκηνιακά βρίσκουμε και τον μπελά μας από κάποιους εδώ μέσα. Κακώς έγραψα ότι έχει πρόταση από Χίο διότι κάποιοι δεν μπορείτε να καταλάβετε την διαφορα μεταξύ "του έγινε πρόταση" και "την δέχτηκε την πρόταση". Και δημιουργούνται εντάσεις δίχως λόγο. Μεχρι και συμπέρασμα ότι θα έχει συνέπειες βγάλατε. Το δέσατε κόμπο κιόλας.sotirakos έγραψε:Απλα ειπα την γνωμη μου. οπως τοσο καιρο λες κι εσυ τη δικη σου για τα νεα τραγουδια, τον δισκο, τις ηχογραφησεις, τις τιμες των μπουκαλιων που ειναι ακριβες και πολλα αλλα.... ουτε εσενα θα σε ρωτησει ποσο θα βαλει το μπουκαλι...Scorpion86 έγραψε:Και μην τρελένεσαι αν θέλει να δώσει συνέντευξη εκεί δεν θα ρωτήσει την δική σου και την δική μου άποψη.
και σε οτι αφορα το χιο τωρα, ενταξει δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να θελει επιχειρηματα για να αιτιολογησω την αποψη μου. θα μας παιζουν οι τηλεορασεις για ενα μηνα παλι... και καλα ειπε και το παλικαρι πιο πανω. τωρα που εφτιαξε καπως την εικονα του και ο κοσμος τα καταπιε - συχωρεσε δεν ειναι αναγκη να αρχισουμε παλι τα ιδια...
Χαχαχα σοβαρά μιλάς; Αν μπορείς κάνε κι ένα ωραίο σκιτσάκι γιατί βλέπω να ψιλοβαριέται ο αρχηγός και να έχουμε το κλασικό!!Billbill έγραψε:Ο τίτλος ειναι ιδέα δίκη μου!!!νοτη σ ευχαριστω δημόσια για αυτη την επιλογή.με τιμά οσο δεν φαντάζεσαι.θα σε δω απο κοντα.επισης νοτη μην τους κανεις την χατίρι και πας στα βρωμοκαναλα τα οποία σε θάβουνε κτλ.οτι εχεις να πεις πέστο μεσα σπο τα τραγουδια σου...δεν εχω να προσθέσω τιποτα αλλο.ανθρωπου αναβασις (ο δικός μου γολγοθάς )

Ναι σοβαρά μιλαω δεν το βρίσκω αστείο και επισης δεν βρίσκω τον λογο που σου κανει εντύπωση που η επιλογή του τίτλου να ειναι ιδέα ενος πραγματικού φίλου του που τον εχει μάθει μεσα απο τα τραγουδια του και τις συνεντεύξεις και που στην ουσία γαλουχήθηκε απο μουσικά ακούσματα του μεγαλου Νοτη.πιστευω δεν θα ταίριαζε αλλος τίτλος τόσο γενικός οσο και θεματικός.
Καλά δεν το βρίσκω αστείο, απλά μου έκανε εντύπωση. Να αποδώσουμε τα εύσημα εκεί που πρέπει λοιπόν! Μπράβο φίλε, ωραίος τίτλος και πολύ εύστοχοι και οι θεματικοί.Billbill έγραψε:Ναι σοβαρά μιλαω δεν το βρίσκω αστείο και επισης δεν βρίσκω τον λογο που σου κανει εντύπωση που η επιλογή του τίτλου να ειναι ιδέα ενος πραγματικού φίλου του που τον εχει μάθει μεσα απο τα τραγουδια του και τις συνεντεύξεις και που στην ουσία γαλουχήθηκε απο μουσικά ακούσματα του μεγαλου Νοτη.πιστευω δεν θα ταίριαζε αλλος τίτλος τόσο γενικός οσο και θεματικός.
ΥΓ. Εντάξει σε αποπήραν κανά δυο εδώ μέσα, αλλά μην αρπάζεσαι κι εσύ με το παραμικρό.
Ο Λεμπιδάκης είναι απλά ηλίθιος κι ευθυνόφοβος. Πως διασφαλίζει δηλαδή τα συμφέροντα της επιχείρησης του αυτή τη στιγμή; Ο καθένας μπαίνει και γράφει ότι γουστάρει. Αφιέρωσε και την πρεμιέρα για να τους χρυσώσει το χάπι. Ολόκληρη επιχείρηση με δυο καλλιτέχνες με 30 χρόνια καριέρας έκαστος αισθάνεται υπόλογη σε 15 λοβοτομημένους φανς ενός τραγουδιστή με 4 χρόνια καριέρας. Εντάξει δεν έφυγε και η φωνή της Ελλάδας πια, ήμαρτον!81argus έγραψε:Τι θα γίνει ο Lebi θα σβήσει κανένα σχόλιο από την σελίδα του Teatro; Έχει καταντήσει πολύ εμετικό αυτό που γίνεται κάθε τρεις και λίγο από αυτούς τους βαρεμένους εκεί μέσα. Και βλέπεις και μεγάλους ανθρώπους (ο Θεός να τους κάνει) με μυαλό κουκούτσι χειρότεροι κι από 15χρονα. Χαρακτηρισμοί του τύπου τι να μας πουν κι αυτοί οι ηλικιωμένοι (και όχι μόνο) δεν έπρεπε να υπάρχουν μέσα στα σχόλια. Το έχουν παραξιλώσει και δεν κάνει τίποτα ο Lebi γι' αυτό αφήνοντας να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.