bebest έγραψε:Οσοι πηγατε χθες για πειτε τ αλλα κομματια ειπε...Σημερα θα παω θα σας δωσω αυριο αναλυτικο ρεπορταζ,,Ελπιζω αυτα τα μονο για φιλους να μην ισχυει δε υπαρχει λογος σημερα θα ναι τα 2 φαν κλαμπ μεσα να καθεται ο Νοτης να λεει κοινωνικα κ ξεχασμενα κομματια κ μετα να λεμε πως εκανε μεγαλυτρο πανικο ο Καρρας που δε μπορει να τραγουδησει κλπ...Επισης ενταξει ναι ξενερα να σου κοβει το ερωτικο μερος στο τελος αλλα παιδια το κανει πολυ συχνα πλεον, τυχεροι εισαστε που ακουσατε σκιες ενα γραμμα κλπ

..Και εγω τη προηγουμενη φορα που πηγα ετσι ακριβως το εκανε στο φιναλε βεβαια ειχε περισοτερη ορεξη κ εκλεισε γυρω στι; 5.40...Σιγουρα ειναι ξενερα οταν περιμενεις τουλαχιστον 10 κομματια για φιναλε κ σ λεει 5-6 κ την υπολοιπη ωρα μιλαει ή κανει αποφωωνηση 15 λεπτα..Τα παθη για κλεισιμο ωραιο ειναι το εκανε απο παλια ενα κοινωνικο αγαπημενο για φιναλε(πχ ναυαγια,προβατα,πιο προσφατα το ελληνας κλπ) αρκει βεβαια να σε καλυψει νωριτερα με το ακουστικο μερος που κακα τα ψεματα οσο παει κ το πετσοκοβει..
Μιας και έφτασα τις 30 φορές φέτος ας γράψω μια φορά τα τραγούδια αναλυτικά για τον φίλο. Αν έχω όρεξη μπορεί να σας γράψω και από τη σημερινή μέρα αύριο.
Τα καθιερωμένα που λέει πάντα: Προξενιό, Πέτα ψηλά, Γύφτισσα μέρα, Παράλληλα, Δώσε ένα τέλος, Ένα τσιγγανάκι, Άκου βρε φίλε, Παράλληλα, Δεν σε χρειάζομαι, Αν θα σε χάσω, Χάρε, Αετό, Γενέθλια, Δεν υπάρχεις, Νταβατζή, Λύσε κούκλα, Μια ματιά σου, Δεν έχει μάθει ν'αγαπάει, Μαύρα μάτια, Πρόσφυγας.
Όπως επίσης: Why, Jastar amenge dur, Θα ταξιδέψω το κορμί, Ανησυχώ,Ένα γράμμα, Πάλι, Πέρνα κι εσύ, Δάνειο ζωής, Ποιος το είπε για τους μάγκες,Όλος ο κόσμος είσαι, Σκιές(στα ρεφρέν μαζι με ένα θαυμαστή),
Και τα κοινωνικά: Πάθη, Γραβάτα, Ήταν τρελλός, Νησί, κυρ-Μέντιο, Μα εγώ είμαι Έλληνας.