Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

-εγώ αν δεν γνωρίζω τον άλλον και αν δεν έχω προσωπική επαφή μαζί του , δεν μπορώ να κρίνω κάποιον αν δεν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί του και γίνει κάτι.
- δεν έχετε γνωριστεί ποτε με τον Noτη Σφακιανάκη?
-Έχουμε γνωριστεί πριν 6 χρονια
- Οι εντυπώσεις που σου είχε αφήσει τότε?
- E καλά δεν ... χάχα.. hfirfndcio , βρεθήκαμε για παρα πολύ λίγη ώρα (!!)

Και μετα τυχαια δειχνουν φωτο του Νοτη με τον Παπαδοπουλο απο την παρουσιαση των 16ΑΙ , που σιγουρα τους την εδωσε ο Παπαδοπουλος.
Μιλαμε για μεγαλες αποκαλυψεις. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Αν η μία φωτογραφία Νότη-Παπαδόπουλου πριν 5 χρόνια υποδηλώνει γνωριμία μεταξύ τους...λογικά εγώ που έχω
δύο με τον Νότη μπορώ να λέω ότι μας δένει ισχυρή φιλία.Ασε μας βρε Γιωργάκη...που αν ίσχυαν όλα αυτά που λες θα πήγαινες να του μιλήσεις σαν άντρας προς άντρας
... προτίμησες όμως τον εύκολο δρόμο της κατίνας, γιατί ήξερες ότι ο άλλος δεν θα βγει να απαντήσει.Κάηκες μόνος σου και όσο για τα τραγούδια σου δεν θα πάρουμε.Πες τα μόνος σου να συντηρείς την όποια καριέρα-δισκογραφία διαθέτεις.

ΥΓ. Ο στίχος που αντιπροσωπεύει τον δικό μας σε τέτοιες περιπτώσεις..."Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

ilias16 έγραψε: Τετ Δεκ 19, 2018 7:11 am Αν η μία φωτογραφία Νότη-Παπαδόπουλου πριν 5 χρόνια υποδηλώνει γνωριμία μεταξύ τους...λογικά εγώ που έχω
δύο με τον Νότη μπορώ να λέω ότι μας δένει ισχυρή φιλία.Ασε μας βρε Γιωργάκη...που αν ίσχυαν όλα αυτά που λες θα πήγαινες να του μιλήσεις σαν άντρας προς άντρας
... προτίμησες όμως τον εύκολο δρόμο της κατίνας, γιατί ήξερες ότι ο άλλος δεν θα βγει να απαντήσει.Κάηκες μόνος σου και όσο για τα τραγούδια σου δεν θα πάρουμε.Πες τα μόνος σου να συντηρείς την όποια καριέρα-δισκογραφία διαθέτεις.

ΥΓ. Ο στίχος που αντιπροσωπεύει τον δικό μας σε τέτοιες περιπτώσεις..."Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."
Τα είπες όλα !!!!
Βόλτα στα στενά ...
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

ilias16 έγραψε: Τετ Δεκ 19, 2018 7:11 am Αν η μία φωτογραφία Νότη-Παπαδόπουλου πριν 5 χρόνια υποδηλώνει γνωριμία μεταξύ τους...λογικά εγώ που έχω

Εμένα φίλε Ηλία άλλοι στίχοι μου ήρθαν ασυναίσθητα στο μυαλό χθες για την εν λόγω περίπτωση: "Δέντρο που όλοι το πετροβολούν είναι αυτό που έχει για να δώσει, τον αετό πολύ πυροβολούν μα δύσκολα μπορεί κανείς να τον σκοτώσει". Γάντι ταιριάζει στον Νότη. Όσο για τον Γιωργάκη τον Παπαδόπουλο, εκτέθηκε κανονικότατα χθες. Άρες μάρες κουκουνάρες και τίποτα ουσιώδες. Απλώς ο Γιωργάκης υπερτίμησε τον εαυτό του, ή αν θέλετε υποτίμησε το μέγεθος του Νότη, και επειδή συνειδητοποίησε ότι θα ήταν de facto τρίτο όνομα χαλάστηκε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Αν ένιωσε προσβεβλημένος, τότε το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να προσπαθήσει να μιλήσει με τον Νότη (ο οποίος φυσικά δεν ευθύνεται στο παραμικρό) αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη και να στάξει δηλητήριο για τον επαγγελματισμό ενός ανθρώπου που έχουν παραδεχτεί και πολύ μεγαλύτεροι καλλιτέχνες από τον Παπ. Αντί να λειτουργήσει σαν άντρας, προτίμησε να το ρίξει στις κατινιές και να κάνει σαν κακομαθημένο σχολιαρόπαιδο. Τουλάχιστον έδωσε μία σκυτάλη στα άεργα μέλη των πρωινών και μεσημεριανών πάνελ για να καταθέσουν και αυτά τις γνωστές τους βλακείες. Τα οποία δεν γουστάρουν τον Νότη, αλλά κάνουνε αμάν για να ασχοληθούν μαζί του γιατί ο άνθρωπος στέκεται ακόμη γερά στην πρώτη γραμμή. Το μόνο νέο από χθες είναι ότι προστέθηκε άλλος ένας στη λίστα με τους υποκριτές. Πάρτο αλλιώς Γιωργάκη, δεν μπορείς να κλέψεις έτσι λάμψη από έναν άνθρωπο που τόσα χρόνια έχει αποδείξει ποιος είναι τόσο σαν καλλιτεχνική υπόσταση όσο και - κυρίως - σαν άνθρωπος.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Στο Sierra επειδή (έτυχε :wink: ) να είμαι παρόν, ουσιαστικά ήταν η προακροαση των Αυτοτελών 21/2/2013 για τους ακροατές του Δρόμου (είχε δώσει και το notis.gr αν θυμάμαι καλά προσκλήσεις) η Universal (τότε ακόμα) κάλεσε και τους δημιουργούς του δίσκου για να το κάνει και λίγο παρουσίαση αν και στο μικρόφωνο δεν μίλησε κανένας της εταιρίας.
Όσους λοιπόν δεν τους γνώριζε, πριν τις φωτογραφίες ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της εταιρίας (ο Μιχάλης Παπ.) τους πήγαινε να κάνουν μια χειραψία, ένα φιλί και ένα “χάρηκα και ευχαριστώ για το τραγούδι” σε όλους την ίδια ατάκα έλεγε ο Νότης, ήμουν δίπλα του.
Αυτή είναι η γνωριμία και η μοναδική συνάντηση τους γενικά.

Υ.Γ. Ξέρω λόγω δουλειάς και ανάμειξης με τον χώρο ότι ο μάνατζερ του Γιώργου (ο Νίκος) πολλές φορές του μεταφέρει αλλά από αυτά που συμφωνούνται, όμως του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και τον εκθέτει. Για αυτό έχει βάση αυτό που είπε ο Νότης στην πρεμιέρα «ενδεχομένως στα αυτιά του παιδιού έφτασαν αλλά από αυτά που συμφωνήθηκαν»
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Πότε έκανε πρόβες να μας πει... τις ημέρες που τραγούδαγε (έκανε αρπαχτές) από δω κι από κι;;; Επειδη εκεινες τις μέρες των προβων τον ακολουθούσα στο Instagram. Ανέβαζε ιστορίες συνέχεια κάτι εμφανίσεις που έκανε ακόμα και στη Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά... Ούτε απ έξω δεν είχε περάσει απ το γκάζι..
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η παολα δεν βγαίνει να πει την αλήθεια... Γιατί δεν λέει ότι το παιδί ήτανε για 1 πρόγραμμα; Τι φοβάται;
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Παιδια η επιχειρηση πρεπει να μιλησει. Η επιχειρηση πρεπει να βγαλει ανακοινωση και να αναφερει την αληθεια μετα την εκταση που πηρε το θεμα και απο την συνεντευξη του παπαδοπουλου.δεν μπορει να επιτρεπουν αυτην την κατασταση εις βαρος του νοτη διοτι οσο η επιχειρηση δεν βγαινει να υπερασπιστει τον νοτη μπορει να θεωρηθει υποπτο απο τον καθενα και να μεινει οτι οντως ο νοτης εκοψε τον παπαδοπουλο.προτεινω να σταλουν μερικα μυνηματα προς την επιχειρηση προς αποκατασταση της αληθειας.
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

κάτι που επίσης δεν αναφέρθηκε είναι πως ο Μαροσούλης είναι πεθερός της Μελέτη και πως όλο αυτό που έκανε χθες με τον Παπαδόπουλο θεωρεί ότι βοηθάει την επιχείρηση του άντρα της? δεν ξέρω ρε παιδιά δεν υπάρχει κανείς να κάνει κάποια διευκρίνιση από την επιχείρηση για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους? η Πάολα (αναμενόμενο δεν την είχα ποτέ σε εκτίμηση) δεν μιλά για να κάνει δημόσιες σχέσεις με ποιον? με τον Παπαδόπουλο σιγά το όνομα... εδώ βγήκε προχθές στο στην υγειά μας και δεν ανέφερε που εμφανίζεται λες και δεν ωφελείται και αυτή από την συνεργασία? η επιχείρηση δεν μιλάει και ο Μαροσούλης ΄΄επιτρέπει΄΄στην νύφη του να βγαίνει 1 άνθρωπος και να λασπολογεί αυτόν που του φέρνει φέτος τα περισσότερα χρήματα????ακατανόητα πράγματα ακόμα και εάν ο δικός μας είχε λάθος κάτι που δεν το πίστεψα ποτέ. δλδ για να κάνω μια παρομοίωση υπήρχε ποτέ περίπτωση να φύγει ο Παπ από το σχήμα π.χ Ρέμος-Βανδή και να έβγαινε να πει ο Πάπ φταίει ο Ρέμος και η Βανδή και η επιχείρηση να μην τον στήριζε????ή θα τον φώναζε στην εκπομπή της η Μπεκατώρου που είναι κουμπάρα του και θα άφηνε τον Παπ να βρίζει τον Αντώνη? ο Νότης 1 χαρά το χειρίστηκε αυτήν την φορά είπε τόσα όσα χρειάζονταν από εκεί και πέρα θα πρέπει η επιχείρηση να προστατεύσει το προϊόν της αν θεωρεί πως θίγεται...εκτός αν το θεωρεί διαφήμιση (κακώς για μένα)και τσάμπα ΄΄χαλιόμαστε΄΄...καλή συνέχεια σε όλους!!!!
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

dimitris13 έγραψε: Τετ Δεκ 19, 2018 3:14 pm κάτι που επίσης δεν αναφέρθηκε είναι πως ο Μαροσούλης είναι πεθερός της Μελέτη και πως όλο αυτό που έκανε χθες με τον Παπαδόπουλο θεωρεί ότι βοηθάει την επιχείρηση του άντρα της? δεν ξέρω ρε παιδιά δεν υπάρχει κανείς να κάνει κάποια διευκρίνιση από την επιχείρηση για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους? η Πάολα (αναμενόμενο δεν την είχα ποτέ σε εκτίμηση) δεν μιλά για να κάνει δημόσιες σχέσεις με ποιον? με τον Παπαδόπουλο σιγά το όνομα... εδώ βγήκε προχθές στο στην υγειά μας και δεν ανέφερε που εμφανίζεται λες και δεν ωφελείται και αυτή από την συνεργασία? η επιχείρηση δεν μιλάει και ο Μαροσούλης ΄΄επιτρέπει΄΄στην νύφη του να βγαίνει 1 άνθρωπος και να λασπολογεί αυτόν που του φέρνει φέτος τα περισσότερα χρήματα????ακατανόητα πράγματα ακόμα και εάν ο δικός μας είχε λάθος κάτι που δεν το πίστεψα ποτέ. δλδ για να κάνω μια παρομοίωση υπήρχε ποτέ περίπτωση να φύγει ο Παπ από το σχήμα π.χ Ρέμος-Βανδή και να έβγαινε να πει ο Πάπ φταίει ο Ρέμος και η Βανδή και η επιχείρηση να μην τον στήριζε????ή θα τον φώναζε στην εκπομπή της η Μπεκατώρου που είναι κουμπάρα του και θα άφηνε τον Παπ να βρίζει τον Αντώνη? ο Νότης 1 χαρά το χειρίστηκε αυτήν την φορά είπε τόσα όσα χρειάζονταν από εκεί και πέρα θα πρέπει η επιχείρηση να προστατεύσει το προϊόν της αν θεωρεί πως θίγεται...εκτός αν το θεωρεί διαφήμιση (κακώς για μένα)και τσάμπα ΄΄χαλιόμαστε΄΄...καλή συνέχεια σε όλους!!!!
Αυτό φίλε που είπες με την Πάολα στο στην υγεία μας ισχύει.Εγω έχω καταλάβει και είμαι σίγουρος πια γι'αυτό πως η Πάολα φοβάται να αναφέρει ότι συνεργάζεται με τον Νότη.Δεν είναι δυνατόν να την ρωτάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος που εμφανίζεσαι εσύ Πάολα και να απαντάει εγώ συνέχεια θα τραγουδάω.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εντάξει ίσως να παίζει και το ενδεχόμενο η εκπομπή να γυρίστηκε την εποχή που δεν είχε ξεκινήσει το σχήμα, άρα γιαυτό ίσως να μην είπε κάτι σίγουρο.
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

Εντάξει ίσως να παίζει και το ενδεχόμενο η εκπομπή να γυρίστηκε την εποχή που δεν είχε ξεκινήσει το σχήμα, άρα γιαυτό ίσως να μην είπε κάτι σίγουρο.

συνήθως φίλε η εκπομπές γυρίζονται 1 βδομάδα -10 μέρες πριν προβληθούν από όσο ξέρω. δεν γυρίστηκε π.χ τον Σεπτέμβρη που μπορεί να μην ήξερε.
δεν ήθελε να πει και να διαφημιστεί φοβούμενη μόνο αυτή ξέρει τι.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

SFAKattack10 έγραψε: Τετ Δεκ 19, 2018 3:38 pm Εντάξει ίσως να παίζει και το ενδεχόμενο η εκπομπή να γυρίστηκε την εποχή που δεν είχε ξεκινήσει το σχήμα, άρα γιαυτό ίσως να μην είπε κάτι σίγουρο.
Μπα, απλώς το όνομα του Νότη είναι η λέξη ταμπού για την εκπομπή του Παπαδόπουλου και των φίλων του. Μάλλον όποιος αναφέρει τον Νότη σε αυτή την εκπομπή θα οδηγείται άμεσα εκτός στούντιο και θα εκτελείται επιτόπου :071: Δηλαδή ρε παιδιά δεν σας κάνει καμία εντύπωση που κανένας και ποτέ από όλο αυτό το συρφετό που μαζεύεται κάθε φορά στην εκπομπή δεν έχει αναφέρει καν το όνομα "Σφακιανάκης". Μάλλον τελικά θα πρέπει να τους ρωτήσουμε όλους εκεί τι ζόρι τραβάνε με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται καν μαζί τους. Αλλά από την άλλη ο κύριος Παπαδόπουλος και οι φίλοι του εκφωνούν εγκώμια για τον καθένα που βρίσκεται εκεί, ασχέτως αν τον ξέρει ή όχι η μάνα του...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

27 Νοεμβρίου είχαν γίνει τα γυρίσματα της εκπομπής αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

E-Notikos7 έγραψε: Τετ Δεκ 19, 2018 5:37 pm 27 Νοεμβρίου είχαν γίνει τα γυρίσματα της εκπομπής αφιέρωμα στην Πίτσα Παπαδοπούλου.
Αυτό σημαίνει ότι η Πάολα ήξερε ήδη με ποιον πρόκειται να συνεργαστεί.Αλλα μούγκα στην στρούγκα.Σιγα μην έλεγε θα είμαι με τον Νότη στο Γκάζι live
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Και εδώ κολλάει η ατάκα με τα ετερόφωτα και τα αυτόφωτα που ειπώθηκε κάποτε...Επειδή υπάρχει ένας μηχανισμός που ανεβάζει και κατεβάζει κόσμο και κοσμάκι είναι ταμπού κάθε τι που σχετίζεται με τον Νότη.Όντας ετερόφωτη η πλειονότητα αυτών των τραγουδιστών προτιμούν την απαθή στάση σε τέτοια θέματα.Σε άλλα νέα ούτε σήμερα έχουμε ενημέρωση για το βιντεοκλίπ.(...προς έκπληξη όλων μας να τα φανταστώ εδώ μέσα ε;)
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

ilias16 έγραψε: Τετ Δεκ 19, 2018 6:14 pm Και εδώ κολλάει η ατάκα με τα ετερόφωτα και τα αυτόφωτα που ειπώθηκε κάποτε...Επειδή υπάρχει ένας μηχανισμός που ανεβάζει και κατεβάζει κόσμο και κοσμάκι είναι ταμπού κάθε τι που σχετίζεται με τον Νότη.Όντας ετερόφωτη η πλειονότητα αυτών των τραγουδιστών προτιμούν την απαθή στάση σε τέτοια θέματα.Σε άλλα νέα ούτε σήμερα έχουμε ενημέρωση για το βιντεοκλίπ.(...προς έκπληξη όλων μας να τα φανταστώ εδώ μέσα ε;)
Βλέπω εν τέλη να μην κυκλοφορεί ποτε αυτο το κλιπ και να μένει στο αρχείο της πανικ 😂
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Πάντως για να επιμένει να τονίζει τις τόσο εξαιρετικές σχέσεις του με την επιχείρηση και όσο δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την επιχείρηση, φαίνεται όντως σαν να έχουν πάρει σιωπηρά το μέρος του. Δεν τον κόβω για τόσο βλάκα, ούτε ξέρω τι του έχει μεταφερθεί, αλλά κάποιο χαρτί έχει για να μπορεί να μιλάει τόσο άνετα για το όλο ζήτημα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Θα συμφωνήσω ότι ο Νότης πουλάει και γι' αυτό οτιδήποτε τον αφορά το παίρνουν και το ξεχειλώνουν. Αντίστοιχα γεγονότα σε άλλα σχήματα περνούν στα ψιλά. Ενδεικτικό ότι με αυτό ----> https://www.zappit.gr/psychagogia/efyga ... sa/2790764 δεν ασχολήθηκε κανείς!
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Tsachno21 έγραψε: Τρί Δεκ 18, 2018 5:58 pm Φίλε μπορείς να πεις κανένα όνομα από αυτά που δεν θέλουν το κακό του Νοτη αν και νομίζω με την συμπεριφορά τους φαίνονται οι περισσότεροι..
Όσοι έζησαν την χρυσή δεκαετία του Νότη αναγνωρίζουν τι σημαίνει ο Νότης και ξέρουν πως είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών και ακριβώς επειδή αναγνωρίζουν το μέγεθος του δεν θέλουν επ' ουδενί το κακό του. Βέβαια ακόμα και αυτοί ορισμένες φορές προσπάθησαν να του ρίξουν λάσπη από τις περιβόητες δηλώσεις του και μετά αλλά επειδή τους πίεσαν τα αφεντικά τους όχι όμως πως θέλουν να τον δουν να καταστρέφεται. Οι νεότεροι που γεννήθηκαν από το 2000 και μετά και δεν πρόλαβαν να ζήσουν τις εποχές Νότη, αυτοί είναι που πραγματικά θέλουν το κακό του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Απάντηση