Kokkinoy tracklist +gnwmes
LOIPON PAIDES.
TO CD TO AKOUSA MEXRI STIGMIS 2 FORES K DEN XREIASTIKE NA STAMATISO KAPIO KOMMATI GIA NA AKOUSO TO ALLO...
XAIROMAI POU I ELLH ME AUTO TO CD APODIKNEI OTI MPOREI NA KANEI EPITIXIA K ME XORIS FOIVO...
XAIROMAI POU SE AUTO TO CD EXEI PROTO LOGO I FONI THS ELLHS K OXI I ENORXISTROSEIS TOU FOIVOU
TORA GIA TA SXOLIA POU AKOUSA PIO PANO ENA 8A PO: TO CD PAEI STIN KOKKINOU K APO TIN STIGMI POU KANEI TIN PARAGOGH I IDIA PAEI NA PEI OTI AUTA H8ELE NA PEI K BRAVO THS GIATI TIS PANE..
EUXOMAI EPITIXIES K AMETRITO AIR PLAY....
TO CD TO AKOUSA MEXRI STIGMIS 2 FORES K DEN XREIASTIKE NA STAMATISO KAPIO KOMMATI GIA NA AKOUSO TO ALLO...
XAIROMAI POU I ELLH ME AUTO TO CD APODIKNEI OTI MPOREI NA KANEI EPITIXIA K ME XORIS FOIVO...
XAIROMAI POU SE AUTO TO CD EXEI PROTO LOGO I FONI THS ELLHS K OXI I ENORXISTROSEIS TOU FOIVOU
TORA GIA TA SXOLIA POU AKOUSA PIO PANO ENA 8A PO: TO CD PAEI STIN KOKKINOU K APO TIN STIGMI POU KANEI TIN PARAGOGH I IDIA PAEI NA PEI OTI AUTA H8ELE NA PEI K BRAVO THS GIATI TIS PANE..
EUXOMAI EPITIXIES K AMETRITO AIR PLAY....
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
να το κατεβασεις...c&d έγραψε:Δεν έχω ακούσει τίποτε άλλο εκτός από το ομότιτλο τραγούδι. Όλοι εδώ έχετε ακούσει όλο το album ενώ εγώ δεν ξέρω πως...ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:δηλαδη?c&d έγραψε:Καλημέρα. Έχω διαβάσει τόσα αντιφατικά σχόλια... Μπορεί να με βάλει κάποιος στο παιχνίδι; Ευχαριστώ πολύ.
Από που;ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:να το κατεβασεις...c&d έγραψε:Δεν έχω ακούσει τίποτε άλλο εκτός από το ομότιτλο τραγούδι. Όλοι εδώ έχετε ακούσει όλο το album ενώ εγώ δεν ξέρω πως...ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:δηλαδη?c&d έγραψε:Καλημέρα. Έχω διαβάσει τόσα αντιφατικά σχόλια... Μπορεί να με βάλει κάποιος στο παιχνίδι; Ευχαριστώ πολύ.
Δεν είναι και τόσο εύκολο για μένα... Θα περιμένω ως τις 18 και τότε θα σας πως και εγώ την άποψή μου. Ευχαριστώ πάντως.c&d έγραψε:Από που;ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:να το κατεβασεις...c&d έγραψε:Δεν έχω ακούσει τίποτε άλλο εκτός από το ομότιτλο τραγούδι. Όλοι εδώ έχετε ακούσει όλο το album ενώ εγώ δεν ξέρω πως...ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:δηλαδη?c&d έγραψε:Καλημέρα. Έχω διαβάσει τόσα αντιφατικά σχόλια... Μπορεί να με βάλει κάποιος στο παιχνίδι; Ευχαριστώ πολύ.
giati?c&d έγραψε:Δεν είναι και τόσο εύκολο για μένα... Θα περιμένω ως τις 18 και τότε θα σας πως και εγώ την άποψή μου. Ευχαριστώ πάντως.c&d έγραψε:Από που;ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:να το κατεβασεις...c&d έγραψε:Δεν έχω ακούσει τίποτε άλλο εκτός από το ομότιτλο τραγούδι. Όλοι εδώ έχετε ακούσει όλο το album ενώ εγώ δεν ξέρω πως...ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:δηλαδη?c&d έγραψε:Καλημέρα. Έχω διαβάσει τόσα αντιφατικά σχόλια... Μπορεί να με βάλει κάποιος στο παιχνίδι; Ευχαριστώ πολύ.

Δεν τα πάω και τόσο καλάμε την τεχνολογία. Φαντάσου φίλε μου πως εδώ γράφτηκα πριν 5-6 μέρες και σήμερα έγραψα για πρώτη φορά...ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:giati?c&d έγραψε:Δεν είναι και τόσο εύκολο για μένα... Θα περιμένω ως τις 18 και τότε θα σας πως και εγώ την άποψή μου. Ευχαριστώ πάντως.c&d έγραψε:Από που;ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:να το κατεβασεις...c&d έγραψε:Δεν έχω ακούσει τίποτε άλλο εκτός από το ομότιτλο τραγούδι. Όλοι εδώ έχετε ακούσει όλο το album ενώ εγώ δεν ξέρω πως...ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:δηλαδη?c&d έγραψε:Καλημέρα. Έχω διαβάσει τόσα αντιφατικά σχόλια... Μπορεί να με βάλει κάποιος στο παιχνίδι; Ευχαριστώ πολύ.
sto forum? nai den mpenoun gia pollous logous pleon...genika se forums. vasika ine meli alla stamatisan propollou na mpenoun kai na grafoun.apla diavazoun.giati rotas?pianist έγραψε:Tα παιδιά αυτά δεν μπαίνουν πια για κάποιο λόγο;antidoto έγραψε:epeidi merika pedia me vrikan msn kai mou eipan giati mou arese toso poly...den eipa to cd ine kati tromera idietero. alla tha to epanalavw. gia laikopop cd petyxenei to skopo tou, den ypotima ton akroati kai ine efxaristo..
Παρε ανασα και παμε...
ε ξέρω γω, φαίνεται κάπως να γίνεται θέμα με την έλλη και θετικά σχόλια και να μην δω τον ΝΑΡΚΟΤΙΚΟ στη δεύτερη δημοσίευση να λέει τα δικά του!antidoto έγραψε:sto forum? nai den mpenoun gia pollous logous pleon...genika se forums. vasika ine meli alla stamatisan propollou na mpenoun kai na grafoun.apla diavazoun.giati rotas?pianist έγραψε:Tα παιδιά αυτά δεν μπαίνουν πια για κάποιο λόγο;antidoto έγραψε:epeidi merika pedia me vrikan msn kai mou eipan giati mou arese toso poly...den eipa to cd ine kati tromera idietero. alla tha to epanalavw. gia laikopop cd petyxenei to skopo tou, den ypotima ton akroati kai ine efxaristo..