ΕΥΑ ΜΙΛΛΗ «ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ»
ΕΥΑ ΜΙΛΛΗ «ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ»
H Εύα Μιλλή είναι μια νέα λαϊκή τραγουδίστρια με ιδιαίτερη λαϊκή φωνή. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας μας παρουσιάζει το νέο της δίσκο με τίτλο "ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ" ο οποίος περιέχει 15 τραγούδια.
Πρόκειται για έναν δίσκο όπου ξεχωρίζει ο καλός στίχος και οι όμορφες μελωδίες.
Αυτά σε συνδυασμό με τη συναισθη-ματική ερμηνεία της ΕΥΑ ΜΙΛΛΗ κάνουν το αποτέλεσμα άκρως ενδιαφέρον.
Ο δίσκος περιέχει ερωτικές μπαλάντες, ραδιοφωνικά τραγούδια και χορευτικές επιτυχίες με υπογραφές καταξιωμένων συντελεστών όπως του Ηλία Φιλίππου, της Ελένης Γιαννατσούλια, του Harry K, του Bo και πολλών άλλων.
Ήδη το πρώτο single του δίσκου με τίτλο «Κάθε βράδυ σε σκοτώνω» (Μουσική: Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Στίχοι: Γιώργος Σαρρής) δίνει το στίγμα μιας δουλειάς με ωραία τραγούδια.
Μια νέα κοπέλα βάζει το λαϊκό τραγούδι σε μια πιο μοντέρνα βάση.
H Ευα Μιλλή εμφανίζεται live, στο "Galea Full House" (Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα).
Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ" (κάνοντας click) και το "ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ"
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Συνθέτες : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΑΚΗΣ, Βο, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, HARRY K., ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΣ
Στιχουργοί : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΣΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΕΥΑ ΜΙΛΛΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ
1 ΚΟΙΤΑ ΜΕ (ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΩ)
2 ΕΧΕ ΧΑΡΗ (Μαζί τον Βο)
3 ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
4 ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ (KUT KUT)
5 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΙΔΙ (Μαζί τη Χριστίνα)
6 ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ
7 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ
8 ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
9 ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ
10 ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ
11 ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ
12 Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
13 Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ
14 ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ
15 ΤΙΠΟΤΑ
Kαλή ακρόαση.
Πρόκειται για έναν δίσκο όπου ξεχωρίζει ο καλός στίχος και οι όμορφες μελωδίες.
Αυτά σε συνδυασμό με τη συναισθη-ματική ερμηνεία της ΕΥΑ ΜΙΛΛΗ κάνουν το αποτέλεσμα άκρως ενδιαφέρον.
Ο δίσκος περιέχει ερωτικές μπαλάντες, ραδιοφωνικά τραγούδια και χορευτικές επιτυχίες με υπογραφές καταξιωμένων συντελεστών όπως του Ηλία Φιλίππου, της Ελένης Γιαννατσούλια, του Harry K, του Bo και πολλών άλλων.
Ήδη το πρώτο single του δίσκου με τίτλο «Κάθε βράδυ σε σκοτώνω» (Μουσική: Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Στίχοι: Γιώργος Σαρρής) δίνει το στίγμα μιας δουλειάς με ωραία τραγούδια.
Μια νέα κοπέλα βάζει το λαϊκό τραγούδι σε μια πιο μοντέρνα βάση.
H Ευα Μιλλή εμφανίζεται live, στο "Galea Full House" (Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα).
Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ" (κάνοντας click) και το "ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ"
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Συνθέτες : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΑΚΗΣ, Βο, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, HARRY K., ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΣ
Στιχουργοί : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΤΣΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΕΥΑ ΜΙΛΛΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ
1 ΚΟΙΤΑ ΜΕ (ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΩ)
2 ΕΧΕ ΧΑΡΗ (Μαζί τον Βο)
3 ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
4 ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ (KUT KUT)
5 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΙΔΙ (Μαζί τη Χριστίνα)
6 ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ
7 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ
8 ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
9 ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ
10 ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ
11 ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ
12 Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
13 Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ
14 ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ
15 ΤΙΠΟΤΑ
Kαλή ακρόαση.
Παρε ανασα και παμε...