+1ADAM2 έγραψε:ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!! ατάκαEntek έγραψε:o mpogias pou einai???Chronisgreek έγραψε:kykloforhse tsalikhs!
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009
Ας ελπισουμε οτι οντως θα βγαλει νεο δισκο και να μη κανει την εκπληξη ο Ραφτο να μας παρουσιασει ως νεα δουλεια το...''πρωτο live αλμπουμ της καριερας του'' οπως το Πετρελαιο!MEDIA έγραψε:O ΣΤΑΘΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ.ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ CD ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕΠΤΕΜΡΒΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ. 7 ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ + ΤΑ 3 ΤΟΥ SINGLE!

any updates on the following releases from these artists?
XRYSPA
EIRINI MERKOURI
LITSA GIAGKOUSI
from what i have seen in a clip of giagkousi through facebook a new track is titled PES i think as she sings a refrain in this following clip- i could be wrong
http://www.lakoniafun.gr/fun1-40.html
XRYSPA
EIRINI MERKOURI
LITSA GIAGKOUSI
from what i have seen in a clip of giagkousi through facebook a new track is titled PES i think as she sings a refrain in this following clip- i could be wrong
According to the recent update Xryspa will be out this fall and Eirini Merkoyrh sometime this summer (hopefully). As for Litsa Giagkoysi there wasn't a breakdown about when or if she's going to release a new album any time soon. I hope that i have covered your questions.merkouri έγραψε:any updates on the following releases from these artists?
XRYSPA
EIRINI MERKOURI
LITSA GIAGKOUSI
Thank you :)minerboh έγραψε:According to the recent update Xryspa will be out this fall and Eirini Merkoyrh sometime this summer (hopefully). As for Litsa Giagkoysi there wasn't a breakdown about when or if she's going to release a new album any time soon. I hope that i have covered your questions.merkouri έγραψε:any updates on the following releases from these artists?
XRYSPA
EIRINI MERKOURI
LITSA GIAGKOUSI
Και για τους μη αγγλομαθείς :
"H Λίτσα Γιαγκούση έκανε αποκλειστική εμφάνιση σε ένα κοσμικό κέντρο στον Πύργο Ηλείας"
αυτό μου το είπε μια φίλη μου,είχε πάει ένας γνωστός της!Αυτό που μ΄αρεσε ήταν "18 χρονη Λίτσα Γιαγκούση".Επειδή έκλεισε 18 χρόνια στη δισκογραφία?????Όσο για τα χρόνια της!!Προσθέστε άλλα 28!!!!!!!Όταν είχε πάει στα καλλιστεία το 81 ήταν 18!
"H Λίτσα Γιαγκούση έκανε αποκλειστική εμφάνιση σε ένα κοσμικό κέντρο στον Πύργο Ηλείας"
αυτό μου το είπε μια φίλη μου,είχε πάει ένας γνωστός της!Αυτό που μ΄αρεσε ήταν "18 χρονη Λίτσα Γιαγκούση".Επειδή έκλεισε 18 χρόνια στη δισκογραφία?????Όσο για τα χρόνια της!!Προσθέστε άλλα 28!!!!!!!Όταν είχε πάει στα καλλιστεία το 81 ήταν 18!
-
-
Eπιστροφή Τριαντάφυλλου με νέο CD - "Επιτέλους οι δυο μας"
Πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή στην ελληνική δισκογραφία, ο Τριαντάφυλλος με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζη, μας τραγουδάει «Επιτέλους οι δυο μας». Με δυναμική επανεμφάνιση, μας ξεσηκώνει έτσι όπως μόνο ο ίδιος ξέρει. Με την συνεργασία του επί ετών μεγάλο δημιουργό επιτυχιών στην ελληνική μουσική σκηνή, ο Τριαντάφυλλος ξέρει τη συνταγή για να περάσουμε καλά αυτό το καλοκαίρι.
«Επιτέλους οι δυο μας» λοιπόν και επιτέλους πάλι μαζί μας ο Τριαντάφυλλος !
Πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή στην ελληνική δισκογραφία, ο Τριαντάφυλλος με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζη, μας τραγουδάει «Επιτέλους οι δυο μας». Με δυναμική επανεμφάνιση, μας ξεσηκώνει έτσι όπως μόνο ο ίδιος ξέρει. Με την συνεργασία του επί ετών μεγάλο δημιουργό επιτυχιών στην ελληνική μουσική σκηνή, ο Τριαντάφυλλος ξέρει τη συνταγή για να περάσουμε καλά αυτό το καλοκαίρι.
kai elega ti leipei apo thn diskothiki mouChronisgreek έγραψε:Eπιστροφή Τριαντάφυλλου με νέο CD - "Επιτέλους οι δυο μας"

Όσα είναι singles της SONY BMG,από ότι ακούστηκε δεν θα βγουν το καλοκαίρι,αλλά πάνε για Σεπτέμβρη,δηλαδή Σαρμπέλ,Βανέσα Αδαμοπούλου,Φανή Δρακοπούλου,Λούκας,και για τα Κόκκινα Χαλιά άκουσα ότι επειδή διέρρευσαν και τα 4 κομμάτια,δεν θα βγει single,αλλά θα βγει ολοκληρωμένο album το Φθινόπωρο και θα αλλάξουν ενορχηστρώσεις σε μερικά!
giati to les auto?
prosopika mou aresei auto pou ginete me ta digital singles. epitelous i elliniki diskografia strafike pros to internet! Kai kanoun pio prosegmena albums teleftaia. Ama deis den vgainoun toso viastika ta albums pia, afou den xreiazete ena tragoudi na bgei se cd, ginete available sto internet ki etsi den einai via na kikloforisei physically!
prosopika mou aresei auto pou ginete me ta digital singles. epitelous i elliniki diskografia strafike pros to internet! Kai kanoun pio prosegmena albums teleftaia. Ama deis den vgainoun toso viastika ta albums pia, afou den xreiazete ena tragoudi na bgei se cd, ginete available sto internet ki etsi den einai via na kikloforisei physically!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Το λεω γιατι με αυτον τον τροπο εκνευριζεται το κοινο και στρεφεται στο παρανομο κατεβασμα (μεταξυ των οποιων και εγω) με λιγα λογια βγαζουν τα ματια τους με τα χερια τους και τα χαιβανια δεν το παιρνουν χαμπαρι.Οσο για τις ψηφιακες κυκλοφοριες οι ξυπνιοι εχουν κανει μια λαδια, το τραγουδι μπορεις να το ακουσεις μονο οταν εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και δεν μπορεις να το βαλεις σε cd, αυτο ειχα παθει εγω και οι κολλητες μου οταν ειχαμε προσπαθησει να κατεβασουμε τραγουδια με τον λεγομενο ''νομιμο''τροπο! Για τα προσεγμενα αλμπουμ... αν εννοεις Αννα και Καιτη θα συμφωνησω μαζι σου . Οι υπολοιποι τραγουδιστες/τριες ειτε θα ειναι τα ιδια Παντελη μου τα ιδια Παντελακη μου ειτε δεν θα μπουν στο κοπο να βγαλουν νεα δουλεια, δες Μαρω Λυτρα που η αχρηστη η εταιρεια της ουτε single δεν μπορει να της βγαλει.Και δεν ειναι μονο αυτο, η Αντζι Σαμιου που ειναι? Ο Πετρελης? θα αρκεστει με ενα live αρπα κολλα? Η Θεωδοριδου? τελη Ιουνιου ειπαν οτι θα κυκλοφορησει και ακομα κυκλοφορει.Entek έγραψε:giati to les auto?