Η περιοδεία κλείνει με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Η περιοδεία κλείνει με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας 10ετίας. Με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών επιστρέφει για ακόμη μία φορά, σε μία μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα, για να αποδείξει ότι εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.
Mετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε φέτος το χειμώνα με την παράσταση Night & Day στο Αθηνών Αρένα,την οποία παρακολούθησαν 130.000 θεατές μέχρι σήμερα,ο Αντώνης Ρέμος αναδεικνύεται στον απόλυτο νικητή της φετινής σεζόν παρουσιάζοντας αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό προφίλ με συνοδοιπόρους τους ικανότατους Émigré.
Οι EMIGRE έκαναν αισθητή την παρουσία τους το 2004, με το πρώτο τους album «ΣΗΜΕΡΑ», λανσάροντας μια νέα πρόταση στον χώρο της ελληνικής pop σκηνής.
Η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου κλείνει με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα.

Η συναυλία της Αθήνας θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου σε έναν χώρο που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ίδιο. Το Αθηνών Αρένα θα φιλοξενήσει την συναυλία του Αντώνη Ρέμου για μία τελευταία νύχτα μια και τον φετινό χειμώνα θα εμφανίζεται στοΔιογένης Studio.

Μία τελευταία νύχτα λοιπόν από τις νύχτες αυτές που μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει, μία νύχτα γεμάτη υπέροχα τραγούδια και κυρίως γεμάτη συναίσθημα μια και θα είναι η τελευταία στον χώρο του Αθηνών Αρένα τον οποίο εγκαινίασε ο ίδιος πριν από πέντε χρόνια και στον οποίο μας έδωσε μεγάλες συνεργασίες εκπλήξεις. Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο με τα νέα του τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Αλήθειες & Ψέματα» που έχουν ήδη αγαπηθεί όπως τα «Ποτέ» «100 φορές κομμάτια» «Εχω εσένα» και «Μέχρι το τέλος του κόσμου» καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου: «Ετσι ξαφνικά», «Τι ήμουνα για σένα», «Νύχτες μοναξιάς», «Μείνε», «Ποιο κορμί σε ταξιδεύει», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Εμείς», «Ελα να με τελειώσεις», «Μα δεν τελειώσαμε», «Εκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Μη φύγεις», «Θα’πρεπε», «Που να΄σαι», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Τρέμω», «Καρδιά μου μην ανησυχείς»

Αθηνών Αρένα λοιπόν για την αποχαιρετιστήρια συναυλία του καλοκαιριού από τον Αντώνη Ρέμο με τους Εμιγκρέ.
4.000 τυχεροί θα μπορέσουν να βρεθούν εκεί και να απολαύσουν αυτή την τελευταία νύχτα που θα συζητάμε για πολύ καιρό αργότερα.

Αθηνών Αρένα,
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
ώρα 22:00

Μεγάλος χορηγός της Περιοδείας του Αντώνη Ρέμου είναι η ΝΟΚΙΑ.
Παρε ανασα και παμε...
kapetanidis11
Δημοσιεύσεις: 211
Εγγραφή: Δευ Ιουν 01, 2009 11:03 pm
Τοποθεσία: thessaloniki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kapetanidis11 »

nai wraia poly wraia omws th synaulia sth 8essaloniki mas thn akyrwse...!!!aman... :evil: :evil:
MusicMakesThePeopleComeTogether
afn
Δημοσιεύσεις: 175006
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 11, 2004 3:21 am

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Oloi nikites kai fetos!!! :lol:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
mad4music
Δημοσιεύσεις: 411
Εγγραφή: Τρί Οκτ 03, 2006 2:01 am

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

ax bare8ika me tous nikites...eleos... :lol: oi megales doxes gia to remo exoun perasei gia mena...as koitaxei na bgalei kana tragoudi ths prokopis giati alliws diskola ta blepw... :wink:
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Απάντηση