ΤΕΛΕΙΟ!minerboh έγραψε:Εχμ summer in greece?MusicLover έγραψε:εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε:oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...minerboh έγραψε:Moνο να μην το τραγουδισουν φοιβοτραγουδα γιατι εχει να γινει της μπαλκονερας!![]()
![]()
![]()
![]()
GREEK IDOL - Εξελίξεις και νέα!!!
-
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
omgMusicLover έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!minerboh έγραψε:Εχμ summer in greece?MusicLover έγραψε:εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε: oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...![]()
![]()
![]()
![]()

Τοτε και εγω μπορω να πω οτι το'''κινητο τηλεφωνακι'' ηταν και ειναι η επιτυχια της δεκαετιας! :PMusicLover έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!minerboh έγραψε:Εχμ summer in greece?MusicLover έγραψε:εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε: oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...![]()
![]()
![]()
![]()
-
Γιατί ρε;; Μια χαρά καλοκαιρινό τραγουδάκι είναι, τι σε ενοχλεί;; Και ανεβαστική μουσική έχει και μια χαρά έξυπνο παιχνιδιάρικο στίχο...Για το σκοπό του, τέλειο είναι! Δεν το θεωρώ από τα κακά τραγούδια του Φοίβου!GUNNER_10 έγραψε:omgMusicLover έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!minerboh έγραψε:Εχμ summer in greece?MusicLover έγραψε:εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Αμφισβήτησε κανείς το ότι έκανε επιτυχία; Σαν τρελό έπαιζε! Δε λέμε αυτό όμως...minerboh έγραψε:Τοτε και εγω μπορω να πω οτι το'''κινητο τηλεφωνακι'' ηταν και ειναι η επιτυχια της δεκαετιας! :PMusicLover έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!minerboh έγραψε:Εχμ summer in greece?MusicLover έγραψε:εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!![]()
![]()
![]()
![]()
e den to les kai apo ta kala.MusicLover έγραψε:Γιατί ρε;; Μια χαρά καλοκαιρινό τραγουδάκι είναι, τι σε ενοχλεί;; Και ανεβαστική μουσική έχει και μια χαρά έξυπνο παιχνιδιάρικο στίχο...Για το σκοπό του, τέλειο είναι! Δεν το θεωρώ από τα κακά τραγούδια του Φοίβου!GUNNER_10 έγραψε:omgMusicLover έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!minerboh έγραψε:Εχμ summer in greece?MusicLover έγραψε:εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Oύτε από τα κακά. Για το ΣΚΟΠΟ του και το ΕΙΔΟΣ του είναι μια χαρά!GUNNER_10 έγραψε:e den to les kai apo ta kala.MusicLover έγραψε:Γιατί ρε;; Μια χαρά καλοκαιρινό τραγουδάκι είναι, τι σε ενοχλεί;; Και ανεβαστική μουσική έχει και μια χαρά έξυπνο παιχνιδιάρικο στίχο...Για το σκοπό του, τέλειο είναι! Δεν το θεωρώ από τα κακά τραγούδια του Φοίβου!GUNNER_10 έγραψε:omgMusicLover έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!minerboh έγραψε:Εχμ summer in greece?MusicLover έγραψε:εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε: εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?![]()
![]()
![]()
![]()
- billakos24
- billakos24
Katse na ginei thema kai tsoup na deis gia pote tha petaxtoun!!billakos24 έγραψε:ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΒΙΣΣΗ-ΓΑΡΜΠΗ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΝΔΙΚΟΙ
ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. :P

Vissi-Garmpi apo pou ki ws pou?? Den einai sto idio epipedo!!
(oriste arxisa egw...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- billakos24
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙafn έγραψε:
Katse na ginei thema kai tsoup na deis gia pote tha petaxtoun!!![]()
(oriste arxisa egw...![]()
![]()
![]()
)

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΜΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΑΛΛΗ
ΜΕ ΔΙΣΚΟ Η ΜΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΚΟ Η ΑΛΛΗ.
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΙΤΙΛΙΑ.

All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24

Γιώργος Τσαλίκης
Του έκαναν πρόταση για το Greek Idol;
Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο Greek Idol. Ένα από αυτά είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος όμως δεν ξεκαθαρίζει αν του έγινε τελικά πρόταση από το κανάλι της Κάντζας.
"Οτιδήποτε συμβαίνει στο Greek Idol θα ανακοινωθεί από το κανάλι" λέει στην εφημερίδα VETO. "Ως τραγουδιστής και παρουσιαστής του καναλιού θα το στηρίξω αμέριστα γιατί γνωρίζω το συγκεκριμένο φορμάτ, το πιστεύω και ξέρω την τεράστια δυναμική και ανταπόκριση που έχει στην παγκόσμια τηλεόραση".
Ο ίδιος θεωρεί όμως τον εαυτό του Greek Idol; "Όχι, γιατί αυτό προκύπτει από πολλά πράγματα" απαντάει. "Καταρχήν είμαι ένας εργαζόμενος πατέρας στον οποίο ο Θεός έδωσε την ευλογία και την ευτυχία να του αρέσει πολύ η δουλειά που κάνει και μέσα από αυτήν να ανανεώνεται, να νιώθει καλύτερος επαγγελματίας και να μην βαλτώνει".
http://www.yupi.gr/gossip/c14899/Giwrgos_Tsalikhs.html
All of our endings can be found in our beginnings...
Για να το συνεχίσω και γω...billakos24 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙafn έγραψε:
![]()
![]()
)
:P
Η Δέσποινα πώς τα πάει στη Θεσσαλονίκη;
Γιατί την τελευταία φορά που τραγούδησε εκεί (με Καρρά) κλείσανε...
me karra sthn thess kai na mhn paei kala?Stavros έγραψε:Για να το συνεχίσω και γω...billakos24 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙafn έγραψε:
![]()
![]()
)

periergo..
h kaith pantws mexri stigmhs genika kala ta pigainei..epese ligo h kinisi omws tis 2 teleutaies hmeres...isws kai logw twn allagwn ths hmeras klp..giati tha vgoun kai nees afises..
Για Καρρά - Βανδή κάτι τέτοιο είχα ακούσειGUNNER_10 έγραψε:me karra sthn thess kai na mhn paei kala?Stavros έγραψε:Για να το συνεχίσω και γω...billakos24 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙafn έγραψε:
![]()
![]()
)
Γιατί την τελευταία φορά που τραγούδησε εκεί (με Καρρά) κλείσανε...![]()
periergo..
h kaith pantws mexri stigmhs genika kala ta pigainei..epese ligo h kinisi omws tis 2 teleutaies hmeres...isws kai logw twn allagwn ths hmeras klp..giati tha vgoun kai nees afises..
-
ετσι ετσι...κλεισανε?Stavros έγραψε:Για να το συνεχίσω και γω...billakos24 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙafn έγραψε:
![]()
![]()
)
μαλλον εννοεις δεν επεφτε καρφιτσα οπως και τωρα!!!
χαχαχα ναι ναι τσιμπησα
ούτε ένα ευχαριστώ!!!ευχαριστώ Δέσποινα!
Παιδιά η Γαρμπή πρέπει να βγει
πρέπει να κάνει πρόμο
απ' την τιβί, στην λαική
απ' το μετρό, στο δρόμο.
Τις εμφανίσεις της αυτές να μάθει όλη η πλάση,
να τραγουδήσει θέλησε, δεν θέλησε να κλ@σει,
όλοι να πάμε εξ άπαντος να ακούσουμε την Καίτη,
να κάνει μέγα πάταγο στα τελευταία έτη !
(έφτιαξα τραγούδι τώρα στο τσακ μπαμ... και πολύ φοβάμαι ότι για πολλά τραγούδια δεν τους παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο να γράψουν στίχους, αν κρίνω από το αποτέλεσμα)
πρέπει να κάνει πρόμο
απ' την τιβί, στην λαική
απ' το μετρό, στο δρόμο.
Τις εμφανίσεις της αυτές να μάθει όλη η πλάση,
να τραγουδήσει θέλησε, δεν θέλησε να κλ@σει,
όλοι να πάμε εξ άπαντος να ακούσουμε την Καίτη,
να κάνει μέγα πάταγο στα τελευταία έτη !
(έφτιαξα τραγούδι τώρα στο τσακ μπαμ... και πολύ φοβάμαι ότι για πολλά τραγούδια δεν τους παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο να γράψουν στίχους, αν κρίνω από το αποτέλεσμα)
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;