Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Εγώ προσωπικά δεν ακούω πολύ ραδιόφωνο και έχω μήνες να ακούσω τραγούδι του... Δηλαδή γενικά δεν τον βλέπω να υπάρχει πολύ εν αντιθέσει με άλλους καλλιτέχνες!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
για τον πετρελη λες?afn έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν ακούω πολύ ραδιόφωνο και έχω μήνες να ακούσω τραγούδι του... Δηλαδή γενικά δεν τον βλέπω να υπάρχει πολύ εν αντιθέσει με άλλους καλλιτέχνες!
I like people too much or not at all.
Το OK του Νίνο είναι τέλειο,ακούγεται ασταμάτητα!!!!Και ο ίδιος απίστευτα τρελό αγόρι,και αυτό που έκανε στα mad ήταν λίγο επικίνδυνο!!!!!!!!!!
το παιζουν τα ραδιοφωνα?supernatural22 έγραψε:Το OK του Νίνο είναι τέλειο,ακούγεται ασταμάτητα!!!!Και ο ίδιος απίστευτα τρελό αγόρι,και αυτό που έκανε στα mad ήταν λίγο επικίνδυνο!!!!!!!!!!
ειναι αφωνος ομως βρε παιδι μου.
Βασικά μου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να τραγουδήσει! Όπως και ότι βαριέται που υπάρχει!! 

δεν ξερω.οσες φορες των εχω ακουσει live ηταν τραγικος φωνητικα.εχει απλως εντυπωσιακη παρουσια.afn έγραψε:Βασικά μου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να τραγουδήσει! Όπως και ότι βαριέται που υπάρχει!!
Είναι όμορφο παιδί, αν εννοείς αυτό!!
αυτό.afn έγραψε:Είναι όμορφο παιδί, αν εννοείς αυτό!!
ΑΚΡΙΒΩΣ.afn έγραψε:Βασικά μου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να τραγουδήσει! Όπως και ότι βαριέται που υπάρχει!!
Nothing lasts forever but the earth and sky
ena soukse evgale h Spicy kai dn uparxei chart na pistopoihthei!

+1afn έγραψε:Βασικά μου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να τραγουδήσει! Όπως και ότι βαριέται που υπάρχει!!
αν και το Θεος και το ΟΚ ειναι καραχιτς
Παρε ανασα και παμε...
ναι αμε το παιζειstelios έγραψε:το παιζουν τα ραδιοφωνα?supernatural22 έγραψε:Το OK του Νίνο είναι τέλειο,ακούγεται ασταμάτητα!!!!Και ο ίδιος απίστευτα τρελό αγόρι,και αυτό που έκανε στα mad ήταν λίγο επικίνδυνο!!!!!!!!!!
ειναι αφωνος ομως βρε παιδι μου.
ο δρομος
ο δρομος
ο δρομος
ο δρομος
α και ο σφερα...εχει γινει της μουρλης παιδι μου

antidoto έγραψε:+1afn έγραψε:Βασικά μου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να τραγουδήσει! Όπως και ότι βαριέται που υπάρχει!!
οκ μαλλον ζουμε σε παραλληλο συμπαν...

ο θεος εκανε μεγαλη επιτυχια,για το οκ δεν ξερω.GUNNER_10 έγραψε:antidoto έγραψε:+1afn έγραψε:Βασικά μου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να τραγουδήσει! Όπως και ότι βαριέται που υπάρχει!!
οκ μαλλον ζουμε σε παραλληλο συμπαν...
συμφωνώ με το Στέλιο και τον Γκάνερ
μόνο το πρώτο έχει γίνει χιτ, το άλλο όχι
μόνο το πρώτο έχει γίνει χιτ, το άλλο όχι
Αλλά είναι χαρούμενο καλοκαιρινό τραγουδάκι,και από τα ελάχιστα pop που έχει γράψει τελευταία ο Φοίβος!
Καθίστε παιδιά, μπορεί να γίνει!! 

καλά μην τα περιμένουμε κι όλα πια
δεν υπάρχουν χρήματα...