Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
afn έγραψε:Πάλι καλά, έτσι όπως το είπες...
Μένετε σχετικά κοντά?
καμία σχέση.
Απλα την έχω δεί πολλές φορές στα καμαρίνια
Εδω της ειχα γράψει και στοιχάκι παλαιότερα και το έστειλα στον sfera που ειχε συνέντευξη στην Ναταλία
Μένετε σχετικά κοντά?
καμία σχέση.
Εδω της ειχα γράψει και στοιχάκι παλαιότερα και το έστειλα στον sfera που ειχε συνέντευξη στην Ναταλία
Μένετε σχετικά κοντά?
καμία σχέση.
Για την σκέψη της να ανοιχτεί σε επιχειρήσεις μίλησε η Έλλη Κοκκίνου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο in style λέγοντας πως έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα πρέπει να το κάνει για να ζήσει άνετα εκείνη και το παιδί της. «Έχω αποφασίσει να επενδύσω και σε άλλα πράγματα, επιχειρηματικά. Και το κάνω γιατί κάπως πρέπει να ζήσω εγώ και το παιδί μου. Και θέλω να ζήσουμε καλά. Δεν εννοώ πλουσιοπάροχα, αλλά άνετα. Αν κάτσω σε αυτή τη δουλειά έτσι όπως πάει που δουλεύουμε δυο φορές την εβδομάδα, δεν βγαίνει»
stelios έγραψε:Για την σκέψη της να ανοιχτεί σε επιχειρήσεις μίλησε η Έλλη Κοκκίνου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο in style λέγοντας πως έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα πρέπει να το κάνει για να ζήσει άνετα εκείνη και το παιδί της. «Έχω αποφασίσει να επενδύσω και σε άλλα πράγματα, επιχειρηματικά. Και το κάνω γιατί κάπως πρέπει να ζήσω εγώ και το παιδί μου. Και θέλω να ζήσουμε καλά. Δεν εννοώ πλουσιοπάροχα, αλλά άνετα. Αν κάτσω σε αυτή τη δουλειά έτσι όπως πάει που δουλεύουμε δυο φορές την εβδομάδα, δεν βγαίνει»
Να το κάνει! Το τραγούδι φθίνει επικίνδυνα!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη