Δεν θα τσακωθειτε ποτε για αντρα εσεις οι δυο.supernatural22 έγραψε:Ο Ιωακείμ Φωκάς αρέσει στις φίλες μου,σε εμένα όχι!Είναι πολύ τριχωτός για τα γούστα μου!deba έγραψε:λατρεύω Πάολα στα μπουζούκια! περνώ πολύ καλά!stelios έγραψε:το σχημα Παολα-Νινο-Φωκας πως σου φαινεται deba?
ο Νίνο ήταν πολύ καλός όταν τον είδα από κοντά χωρίς όμως να ξεσηκωνόμουν για εκείνον να πάω σε μαγαζί!
τον Φωκά έχω απορία να τον δω σύντομα!
άρα θα πήγαινα σίγουρα
εύχομαι και στο fix της θες λοιπόν!
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
εγω εχω πει την αποψη μου ηδη στα κοριτσια.afn έγραψε:Πάλι καλά!![]()
εμένα μου αρέσει ο Φωκάς στο vc του τέλεια 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
deba έγραψε:εμένα μου αρέσει ο Φωκάς στο vc του τέλεια
Να έρθεις να πάμε πρεμιέρα!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
που να πρωτο-πάω αν έρθωafn έγραψε:deba έγραψε:εμένα μου αρέσει ο Φωκάς στο vc του τέλεια![]()
![]()
Να έρθεις να πάμε πρεμιέρα!
νομιζω ξερεις την απαντηση.deba έγραψε:που να πρωτο-πάω αν έρθωafn έγραψε:deba έγραψε:εμένα μου αρέσει ο Φωκάς στο vc του τέλεια![]()
![]()
Να έρθεις να πάμε πρεμιέρα!![]()
στο ρεξ που έχει μείνει μεγαλύτερο απωθημένοstelios έγραψε:νομιζω ξερεις την απαντηση.deba έγραψε:που να πρωτο-πάω αν έρθωafn έγραψε:deba έγραψε:εμένα μου αρέσει ο Φωκάς στο vc του τέλεια![]()
![]()
deba έγραψε:στο ρεξ που έχει μείνει μεγαλύτερο απωθημένοstelios έγραψε:νομιζω ξερεις την απαντηση.deba έγραψε:που να πρωτο-πάω αν έρθωafn έγραψε:deba έγραψε:εμένα μου αρέσει ο Φωκάς στο vc του τέλεια![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πάμε μαζί...
κάτσε να δούμε τι θα βγάλει κι αυτή και μετά μου λες αν θες

Βασικά τι θα παρουσιάσει! Τι θα βγάλει λίγο με απασχολεί πια...
-
Chronisgreek
Goin' Through+Ελισάβετ Σπανού
Αύριο κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο single των Goin' Through...
"Κάτι μοναδικό" πρόκειται να καταλάβει τα ελληνικά ραδιόφωνα αύριο, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και δεν είναι άλλο από το ολοκαίνουριο single των Goin' Through. Παράλληλα με τα ραδιόφωνα το τραγούδι θα ακούγεται αποκλειστικά και από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος www.gointhrough.com .
Το ξεχωριστό με το ολοκαίνουριο αυτό τραγούδι είναι η συνεργασία του συγκροτήματος με την νέα, ωραία και φρέσκια στο χώρο, Ελισάβετ Σπανού. Αυτό κάνει την αυριανή αποκάλυψη ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Το νέο single "Κάτι μοναδικό" θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα καταστήματα από τις 10 Οκτωβρίου, απ΄την Universal, την DefJam και το FAMILY.
Αύριο κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο single των Goin' Through...
"Κάτι μοναδικό" πρόκειται να καταλάβει τα ελληνικά ραδιόφωνα αύριο, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και δεν είναι άλλο από το ολοκαίνουριο single των Goin' Through. Παράλληλα με τα ραδιόφωνα το τραγούδι θα ακούγεται αποκλειστικά και από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος www.gointhrough.com .
Το ξεχωριστό με το ολοκαίνουριο αυτό τραγούδι είναι η συνεργασία του συγκροτήματος με την νέα, ωραία και φρέσκια στο χώρο, Ελισάβετ Σπανού. Αυτό κάνει την αυριανή αποκάλυψη ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Το νέο single "Κάτι μοναδικό" θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα καταστήματα από τις 10 Οκτωβρίου, απ΄την Universal, την DefJam και το FAMILY.
-
supernatural22
Πως άφησε ο Φοίβος την Ελισάβετ Σπανού να συμμετέχει σε άλλη εταιρεία?
-
Chronisgreek
afou den mporei na ths bgalei neo song kapws prepei na fanei.. 
Εκπληξη.supernatural22 έγραψε:Πως άφησε ο Φοίβος την Ελισάβετ Σπανού να συμμετέχει σε άλλη εταιρεία?
Παντως η Σπανου πριν 2 μηνες περιπου,ειχε πει σε συνεντευξη της στο mtv πως θα ηθελε να κανει κατι δισκογραφικα με τους Goin' Through.
Δεν περιμενα ομως να γινει.
πολύ ωραίο μου ακούγεται
άντε να δούμε τι θα είναι
η Σπανού είναι αυτή στην οποία ο Φοίβος στηρίζει το μέλλον του οπότε θα θέλει να της δώσει το κάτι παραπάνω για αρχή...
καλό τραγούδι, καλή συνεργασία, καλύτερη αρχή...
η Σπανού είναι αυτή στην οποία ο Φοίβος στηρίζει το μέλλον του οπότε θα θέλει να της δώσει το κάτι παραπάνω για αρχή...
-
MusicLover
Γιατί ο Φοίβος θα γράψει το ντουέτο;deba έγραψε:πολύ ωραίο μου ακούγεται![]()
![]()
![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
deba έγραψε:η Σπανού είναι αυτή στην οποία ο Φοίβος στηρίζει το μέλλον του οπότε θα θέλει να της δώσει το κάτι παραπάνω για αρχή...
Επειδή το έχω διαβάσει και αλλού αυτό...πως στηρίζει το μέλλον του σε αυτή; Με 2 τραγούδια στα 4 χρόνια συνεργασίας τους; Γιατί την είχε από heaven εποχές ακόμα να περιμένει για τραγούδι
Εγώ αυτό δε το λέω "στηρίζει το μέλλον του" ούτε ότι είναι η "νέα του μούσα", αντίθετα το λέω ότι και ξεχασμένη την έχει κιόλας
αυτή την εντύπωση μου δίνει!!!