Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
3o είναι αυτό!!!!!Είναι πολύ κούκλος,έχει κάτι από Justin Timberlake!!!
4ο. Το πρώτο του ήταν με τον Bo στο "Θα'θελα".
μέσα σε 3 μήνες 4 clips!!!!
Over exposure much? Can't stand that aggressive kind of promoting which is meant to convince us very very quickly that someone is a bigger star than he actually is. He has a couple of nice songs, but being promoted that quickly is all about short-term success. And this particular song is meh.
Entek έγραψε:Good luck αν και θα θελα να βγάλει ακόμα 2 τουλάχιστον singles/clips από το Παράφορα (το ένα από αυτά να ήταν το Nεκρός Ωκεανός)
από το 1' που έχω ακούσει από το νέο του τραγούδι νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από ΟΛΑ τα τραγούδια του "παράφορα". Έχω την αίσθηση ότι ο Ρουβάς βγάζει τραγουδάρα αλλά μπορεί να είναι και ο ενθουσιασμός του καινούργιου
Entek έγραψε:Good luck αν και θα θελα να βγάλει ακόμα 2 τουλάχιστον singles/clips από το Παράφορα (το ένα από αυτά να ήταν το Nεκρός Ωκεανός)
από το 1' που έχω ακούσει από το νέο του τραγούδι νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από ΟΛΑ τα τραγούδια του "παράφορα". Έχω την αίσθηση ότι ο Ρουβάς βγάζει τραγουδάρα αλλά μπορεί να είναι και ο ενθουσιασμός του καινούργιου
Αυτό πάντα παίζει
Απλά ο Σάκης έλεγε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος δίσκος της καρίερας του. Πολύ γρήγορα τον ξεπέταξε ενώ θα μπορούσε να το τραβήξει λίγο ακόμα και να βγάλει το νέο τραγούδι τα χριστούγεννα... Να κλείσει τουλάχιστον 1 χρόνο το cd!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!