Έλοςafn έγραψε:Την έγραψα Έλη κιόλας...
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η Έλλη Κοκκίνου είναι στη Νέα Υόρκη μιας και έχει προγραμματίσει συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Καραφώτη και ξύπνησε πολύ νωρίς! Ο λόγος; Η τραγουδίστρια έχει πάθει… jet lag! « Έχω ξυπνήσει από τις 4:30 το πρωί (jet lag)και ακόμα είμαι στους δρόμους με μια στάση για φαγητό. Αντέχω για λιιιιιγο ακόμα. Μετά θα ξεραθώ!» έγραψε στο twitter της.
I like people too much or not at all.
Το κακόμοιρο...stelios έγραψε:Η Έλλη Κοκκίνου είναι στη Νέα Υόρκη μιας και έχει προγραμματίσει συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Καραφώτη και ξύπνησε πολύ νωρίς! Ο λόγος; Η τραγουδίστρια έχει πάθει… jet lag! « Έχω ξυπνήσει από τις 4:30 το πρωί (jet lag)και ακόμα είμαι στους δρόμους με μια στάση για φαγητό. Αντέχω για λιιιιιγο ακόμα. Μετά θα ξεραθώ!» έγραψε στο twitter της.

Ναι τι να σου πω.Ζει ενα δραμα.afn έγραψε:Το κακόμοιρο...stelios έγραψε:Η Έλλη Κοκκίνου είναι στη Νέα Υόρκη μιας και έχει προγραμματίσει συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Καραφώτη και ξύπνησε πολύ νωρίς! Ο λόγος; Η τραγουδίστρια έχει πάθει… jet lag! « Έχω ξυπνήσει από τις 4:30 το πρωί (jet lag)και ακόμα είμαι στους δρόμους με μια στάση για φαγητό. Αντέχω για λιιιιιγο ακόμα. Μετά θα ξεραθώ!» έγραψε στο twitter της.

Ναι... Εγώ με τις 4 ώρες ύπνο που έκανα, δεν έχω τίποτα μπροστά της... 

Η Ελλη την Κυριακη στο chart show.Μαλλον θα πει την κοσμοθεωρια.
Ποιος ξέρει από πότε θα είναι κι αυτό... 

Φετινο σιγουρα δεν ειναι.Η εκπομπη θα ειναι για ερωτικα τραγουδια.afn έγραψε:Ποιος ξέρει από πότε θα είναι κι αυτό...
Να έχει γυριστεί το 2011 τουλάχιστον... 

Λες να ηταν ακομα παντρεμενη και να το αφιερωσε στον Βασιλειαδη;afn έγραψε:Να έχει γυριστεί το 2011 τουλάχιστον...

Το μαλλί θα είναι σίγουρα αλλού γι'αλλού...

mou arese poly to fila me apo to kokkino...(mias kai eipate thn kosmothewria mou rthe
)

Συμφωνώ!GUNNER_10 έγραψε:mou arese poly to fila me apo to kokkino...(mias kai eipate thn kosmothewria mou rthe)
τελικά αυτό το κομμάτι -που ήταν ίσως και το μόνο που δεν ακούστηκε τότε- έχει φανατικούς υποστηρικτές! Σίγουρα η Κοκκίνου δεν το απογειώνει φωνητικά όμως βγάζει ένα πάθος-συναίσθημα και δεν το κάνει κακό!
Το "φίλα με" και ο "χαρταετός" ίσως τελικά να ήταν και τα πιο όμορφα του δίσκου! Σε ένα δίσκο που αντίστοιχο δεν νομίζω να ξαναδεί στην καριέρα της (σε όλα τα επίπεδα...)
Συμφωνω οτι μαλλον δεν θα ξαναδει τετοιο δισκο στην καριερα της.Βασικα εδω δεν ξερουμε αν θα ξαναδει καν δισκο.chris3m έγραψε:Συμφωνώ!GUNNER_10 έγραψε:mou arese poly to fila me apo to kokkino...(mias kai eipate thn kosmothewria mou rthe)
τελικά αυτό το κομμάτι -που ήταν ίσως και το μόνο που δεν ακούστηκε τότε- έχει φανατικούς υποστηρικτές! Σίγουρα η Κοκκίνου δεν το απογειώνει φωνητικά όμως βγάζει ένα πάθος-συναίσθημα και δεν το κάνει κακό!
Το "φίλα με" και ο "χαρταετός" ίσως τελικά να ήταν και τα πιο όμορφα του δίσκου! Σε ένα δίσκο που αντίστοιχο δεν νομίζω να ξαναδεί στην καριέρα της (σε όλα τα επίπεδα...)

Να βγάλει digital single λέω καλύτερα... 

Δεν θα αντεξω και 6 digital single.afn έγραψε:Να βγάλει digital single λέω καλύτερα...

Ε τώρα πριν το album δε χρειάζεται άλλο ένα...? 

Οχι,ας δωθει ενα τραγουδι στα ραδιοφωνα 10 μερες πριν την κυκλοφορια του δισκου.afn έγραψε:Ε τώρα πριν το album δε χρειάζεται άλλο ένα...?
-
twra dhladh.. ainte polu ekatse america na gyrnaei na ta kanonizei..