Έλλη Κοκκίνου
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Πολυ συμπαθητικό τραγούδι ! Οκ δεν είναι και ΤΟ τραγούδι ( ειδικά για προπομπό λίγο πριν την κυκλοφορία )!
Τα λόγια συνηθισμένα αλλα η μουσική πολύ καλή! Χαλια ο τίτλος " Απίστευτος" για τίτλος του cd !
Αλλα το κομμάτι είναι όμορφο ! Μπράβο Φοίβο και Έλλη !
Τα λόγια συνηθισμένα αλλα η μουσική πολύ καλή! Χαλια ο τίτλος " Απίστευτος" για τίτλος του cd !
Αλλα το κομμάτι είναι όμορφο ! Μπράβο Φοίβο και Έλλη !
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
+1stelios έγραψε:Λοιπον πιστευω πως οι στιχοι ειναι λιγο του ποδαριου.Μπορουσε και καλυτερα ο Φοιβος.
Το τραγουδι δεν ειναι κακο.Ακουγεται ευχαριστα και μπορει να κανει επιτυχια.
Δεν νομιζω ομως πως ειναι τραγουδι που βγαζεις πριν την κυκλοφορια του δισκου.Θα το ηθελα για 2 single.
Επισης δεν μου αρεσει καθολου ως τιτλος αλμπουμ το ''Απιστευτος''.
μου θύμισε το να τη χαίρεσαι να πω την αλήθεια αμέσωςchris3m έγραψε:Θυμίζει η ενορχήστρωση παλιό Φοίβο, για την ακρίβεια παλιά Βανδή! Η Έλλη βέβαια φροντίζει να "σκοτώσει" κάποιες νότες που ίσως η Δέσποινα απέδιδε καλύτερα!
όχι δεν...
η Δέσποινα έχει ένα τρόπο να λέει αυτά τα κομμάτια που είναι ξεχωριστός και χαρακτηριστικός για εκείνη
αλλά δεν το σκοτώνει κιόλας η Έλλη...απλά δεν του δίνει το κάτι παραπάνω...
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
Δεν καταλαβαίνω το συνειρμό.Απίστευτος αναφέρεται στο σημερινό τραγούδι κ απλά μετά λέει ότι το νέο άλμπουμ έρχεται... Δε νομίζω ότι είναι ο τίτλος του άλμπουμ, μου φαίνεται άκυρο για τίτλο άλμπουμ.Chronisgreek έγραψε:MAΛΛΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ CD...
"Απίστευτος" ... new album coming soon !!!
Εγραψε στο facebook
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Μπορει να το πλασαρουν και καλα,οτι ο δισκος ειναι ''απιστευτος''.MusicLover έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το συνειρμό.Απίστευτος αναφέρεται στο σημερινό τραγούδι κ απλά μετά λέει ότι το νέο άλμπουμ έρχεται... Δε νομίζω ότι είναι ο τίτλος του άλμπουμ, μου φαίνεται άκυρο για τίτλο άλμπουμ.Chronisgreek έγραψε:MAΛΛΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ CD...
"Απίστευτος" ... new album coming soon !!!
Εγραψε στο facebook
Εγω παντως θελω να πιστευω πως θα υπαρχουν τραγουδια με καλυτερους τιτλους.
I like people too much or not at all.
τώρα τι λέμε; δηλαδή πόσα κομμάτια ακόμη θα έχει αυτό το cd;
δεν μας έχουν μείνει και πολλές εκπλήξεις!
-
Σχόλιο από κάτω: "Έλλη ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται" κατά το "Σιρίλο ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται"!

Προτιμώ "Επιθυμίες" παρά "Απίστευτος"... Εκτός κι αν το κάναν "Απίστευτη!"
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
GUNNER_10 έγραψε:e den thymamaistelios έγραψε:Ποιο;GUNNER_10 έγραψε:kapoio mou thimizei re gamwto to refren..kai h plaka einai oti nomizw tou foivou einai pali.stelios έγραψε:ΥΜΝΟΣ.MusicLover έγραψε:Όχι είναι καθαρό ζεϊμπέκικο κι από τα κορυφαία τραγούδια του 10 χρόνια μαζί.afn έγραψε:Άδικα μιλάμε, γιατί δεν θυμάμαι καν πως πάνε...![]()
Μπορεί να είναι και χασαποζεϊμπέκικο πάντως!
Κορυφαία μουσική, χάλια στίχος! Θα μπορούσε να ήταν μεγάλο τραγούδι!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Το διαβασα και εγω.MusicLover έγραψε:Σχόλιο από κάτω: "Έλλη ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται" κατά το "Σιρίλο ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται"!![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλα σχολια απο fans αναφερουν την δυσαρεσκεια τους για τις αφιερωσεις της Ελλης στον πρωην.
Άλλα 5 καινουργια πιστευω πως θα τα εχει.deba έγραψε:τώρα τι λέμε; δηλαδή πόσα κομμάτια ακόμη θα έχει αυτό το cd;

Απίστευτο τραγούδι!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Τοσο πολυ σου αρεσε;afn έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Απίστευτο τραγούδι!!![]()

Μιλάμε θα το κάνω ringtone... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Ε καλά υπερβολές.Επειδή είναι ψυχοπονιάρικα τραγούδια δε σημαίνει ότι τα αφιερώνει όλα, έλεος.Πάντα έλεγε τέτοια η Έλλη κ όχι μόνο αυτή..stelios έγραψε:Το διαβασα και εγω.MusicLover έγραψε:Σχόλιο από κάτω: "Έλλη ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται" κατά το "Σιρίλο ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται"!![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλα σχολια απο fans αναφερουν την δυσαρεσκεια τους για τις αφιερωσεις της Ελλης στον πρωην.
Ελα βρε φωναζει το πραγμα.MusicLover έγραψε:Ε καλά υπερβολές.Επειδή είναι ψυχοπονιάρικα τραγούδια δε σημαίνει ότι τα αφιερώνει όλα, έλεος.Πάντα έλεγε τέτοια η Έλλη κ όχι μόνο αυτή..stelios έγραψε:Το διαβασα και εγω.MusicLover έγραψε:Σχόλιο από κάτω: "Έλλη ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται" κατά το "Σιρίλο ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται"!![]()
![]()
![]()
![]()

Άλλα 6 θα έχει!!!Η ίδια η Έλλη είπε στην αρχή ότι θα έχει γύρω 10 κομμάτια,και αμέσως μετά της είπε ένας συνεργάτης της ότι έχει 12.Τα remixes πηγαίνουν extra.Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε το concept.Το tralala στις 30 Αυγούστου είχε γράψει πρώτο,ότι το album θα λέγεται "Επιθυμίες",και θα έχει 12 τραγούδια + remixes.stelios έγραψε:Άλλα 5 καινουργια πιστευω πως θα τα εχει.deba έγραψε:τώρα τι λέμε; δηλαδή πόσα κομμάτια ακόμη θα έχει αυτό το cd;
Ναι αλλα η Ελλη πριν 2 εβδομαδες ειπε πως δεν ειναι σιγουρη πως ξερει τον τιτλο του cd.Αυτο δειχνει πως δεν ειχαν αποφασισει.supernatural22 έγραψε:Άλλα 6 θα έχει!!!Η ίδια η Έλλη είπε στην αρχή ότι θα έχει γύρω 10 κομμάτια,και αμέσως μετά της είπε ένας συνεργάτης της ότι έχει 12.Τα remixes πηγαίνουν extra.Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε το concept.Το tralala στις 30 Αυγούστου είχε γράψει πρώτο,ότι το album θα λέγεται "Επιθυμίες",και θα έχει 12 τραγούδια + remixes.stelios έγραψε:Άλλα 5 καινουργια πιστευω πως θα τα εχει.deba έγραψε:τώρα τι λέμε; δηλαδή πόσα κομμάτια ακόμη θα έχει αυτό το cd;
Και σε κάποιο fanclub της Έλλης είχε γραφτεί πριν μερικές βδομάδες "Τον Οκτώβριο η Έλλη Κοκκίνου μας αποκαλύπτει τις Κρυφές της Επιθυμίες".Μήπως λέγεται "Κρυφές Επιθυμίες"?Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ωραίο τίτλο.Καλύτερα να μην είναι τίτλος τραγουδιού,ας είναι στίχος από κομμάτι,ή άσχετος τίτλος!
ναι κ το ερωτεύτηκα ήταν για το μπογρή και κάθε τραγούδι κάπου πάει!stelios έγραψε:Ελα βρε φωναζει το πραγμα.MusicLover έγραψε:Ε καλά υπερβολές.Επειδή είναι ψυχοπονιάρικα τραγούδια δε σημαίνει ότι τα αφιερώνει όλα, έλεος.Πάντα έλεγε τέτοια η Έλλη κ όχι μόνο αυτή..stelios έγραψε:Το διαβασα και εγω.MusicLover έγραψε:Σχόλιο από κάτω: "Έλλη ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται" κατά το "Σιρίλο ξεκόλλα η ζωή συνεχίζεται"!![]()
![]()
![]()
![]()
τίποτα δε φωνάζει βρε!

καλό το "κρυφές επιθυμίες"supernatural22 έγραψε:Και σε κάποιο fanclub της Έλλης είχε γραφτεί πριν μερικές βδομάδες "Τον Οκτώβριο η Έλλη Κοκκίνου μας αποκαλύπτει τις Κρυφές της Επιθυμίες".Μήπως λέγεται "Κρυφές Επιθυμίες"?Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ωραίο τίτλο.Καλύτερα να μην είναι τίτλος τραγουδιού,ας είναι στίχος από κομμάτι,ή άσχετος τίτλος!