Κανενας μπραβος δεν απαγορευει στον κοσμο να την αγκαλιασει.Στο fan club της υπαρχουν φωτογραφιες με fan που την εχουν αγκαλια.Απλως δεν μπορουμε να της βαλουμε οπως καταλαβαινεις.Ανθρωπο οι περισσοτεροι καλλιτεχνες εχουν.Μην αρχισω καλυτερα να λεω ονοματα.GUNNER_10 έγραψε:Na s pw thn alitheia tha htan h monadikh fora pou dikaiologousa thn parousia mpravwn sthn skhnh.Exei kathe dikaiwma na mhn thelei na anevainei to kathe sourgelo epanw thn wra pou ayth douleyei kai thelei na diaskedasei ton kosmo.stelios έγραψε:Αν υπηρχε βεβαια video με ανθρωπο να τον κατεβαζει απο την σκηνη θα σου εδινε αφορμη για σχολια.GUNNER_10 έγραψε:ok anakalwMusicLover έγραψε:Πόσο άδικο έχεις...GUNNER_10 έγραψε:ενταξει πλεον εχουμε καταλαβει οτι γινεται επιτηδες.stelios έγραψε:
Καποια στιγμη το αστειο σταματαει βεβαια τεσπα.
Αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν ανεβαινε στην δεσποινα..για ποτε τα μπραβονια θα τον ειχαν στειλει στην συγγρου.
3:30![]()
alla den einai ligo kapws na exei mpravous epanw otan einai o kosmos(yparxei video pou fenetai ayto me mplouzakia fever htan o typos pou edeixne)kai na afhnoun to sourgelo?
Ok to eidame 1-2-3-10 gelasame telos...
Οπως τα εκανες πριν δεις το video που τραγουδαει η Δεσποινα και δεν τον ενοχλει κανεις.![]()
Me enoxlei apo thn allh se video pou vlepw kosmo sthn skhnh kai thn vandh perikyklwmenh apo mpravous na mhn thn plisiasoun.(den ton exei mono h vandi ayto vevaia polloi to kanoun kai den mou aresei katholou omws).
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
I like people too much or not at all.
Όλοι οι μεγάλοι stars έχουν μπράβους πάνω στην πίστα!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ego den ... an kai ime megali star dexomai ton kosmo stin pista 

Krouela agapes mou, Krouela
9 ιανουαριου το cd 

Μολις το ειδα και εγω.Το εγραψε στο twitter.sow έγραψε:9 ιανουαριου το cd

Πεφτει και Δευτερα.

-
an isxyei e ante k.... ellh + phoebus...sow έγραψε:9 ιανουαριου το cd

afou prin 2 meres eipe arxes decembrh.. thn stolise o phoebus?

se ligo de 8a yparxei logos gia ayto to album pia afou 8a xoun bgei ola se digital...ante twra exoume akoma miso pou den akousame.. an arghsei ki allo 8a einai katey8eian gia ton kado anakyklwshs...

Εγώ λέω απλά να μην το βγάλουν!!! 

-
Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!
Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
etsi pou egine se ligo ayto 8a leme..afn έγραψε:Εγώ λέω απλά να μην το βγάλουν!!!
ti perimenoun thn epityxia tou apisteytos k meta 8a to bgaloun???

mia na bgei me thn premiera tou '10, mia me to greek idol, mia me thn premiera tou '11 mas ta priksan (sorry kiolas!)
-
na mhn thn epairne sth spicy toteMusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
![]()
![]()

-
Άσχετο αλλά το Απίστευτος το λέει στο fever?Chronisgreek έγραψε:etsi pou egine se ligo ayto 8a leme..afn έγραψε:Εγώ λέω απλά να μην το βγάλουν!!!
ti perimenoun thn epityxia tou apisteytos k meta 8a to bgaloun???![]()
mia na bgei me thn premiera tou '10, mia me to greek idol, mia me thn premiera tou '11 mas ta priksan (sorry kiolas!)
-
Μα την πήρε για εκδίκηση. Αυτό λέωChronisgreek έγραψε:na mhn thn epairne sth spicy toteMusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
![]()
![]()

MusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
![]()
![]()

MusicLover έγραψε:Μα την πήρε για εκδίκηση. Αυτό λέωChronisgreek έγραψε:na mhn thn epairne sth spicy toteMusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
![]()
![]()

Πότε θα σταματήσει η εκδίκηση λες και θα κυκλοφορήσει η άλλη...?

-
den kserw ti na pw pia.. edw o ploutarxos ekane arxes tou 11 metaggrafh tsak mpam ebgale syllogh me albano k neo cd pio grhgora apo aythn. k ayth apo ianouario tou '10 perimenei.. ti blepw na ksanafeygei... 

Το λες για αστειο αλλα εγω πραγματικα το εχω σκεφτει οτι μπορει να παιζει ως σεναριο.MusicLover έγραψε:Μα την πήρε για εκδίκηση. Αυτό λέωChronisgreek έγραψε:na mhn thn epairne sth spicy toteMusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
![]()
![]()
-
Καθόλου σαν αστείο δεν το λέω... Κατά 50% το πιστεύω.stelios έγραψε:Το λες για αστειο αλλα εγω πραγματικα το εχω σκεφτει οτι μπορει να παιζει ως σεναριο.MusicLover έγραψε:Μα την πήρε για εκδίκηση. Αυτό λέωChronisgreek έγραψε:na mhn thn epairne sth spicy toteMusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
![]()
![]()
Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο!!MusicLover έγραψε:Καθόλου σαν αστείο δεν το λέω... Κατά 50% το πιστεύω.stelios έγραψε:Το λες για αστειο αλλα εγω πραγματικα το εχω σκεφτει οτι μπορει να παιζει ως σεναριο.MusicLover έγραψε:Μα την πήρε για εκδίκηση. Αυτό λέωChronisgreek έγραψε:na mhn thn epairne sth spicy toteMusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics!Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
![]()
![]()