Μια χαρά!Αλλά δεν ήταν όλες οι εκδόσεις με το cd,οπότε δεν ξέρουμε σε πόσα σπίτια μπήκε το cd!!p_john έγραψε:o thletheaths gia th vdomada 5-12/12(8 nomizw kukloforhse ths ellhs) poulhse 94.470 antitypa,7.840 perissotera ap thn prohgoumenh vdomada
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
-
de les se posa spiti mphke mesw download to cd pou sigoura 8a einai perissoteroi tou periodikou 

Chronisgreek έγραψε:kamia aponomh gia to ellaki? edw ekanan aponomh ston oikonomopoulo apo thn prwth mera kykloforias!
Λέτε να κάνουν; Στη Δέσποινα δεν είχαν κάνει τίποτα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Πλάκα θα είχε πάντως... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Θα πήραν χαμπάρι οτι ο κόσμος δεν τρώει και τόσο πολύ κουτόχορτο.
Γιατί καλέ? Αφού λέμε πως μερικοί μια χαρά το κάνουν!! 

-
oloklhrh spicy na mhn exei 2 aponomes sto energhtiko ths... 

Εν τω μεταξύ δεν έχει κάνει καμία ε!Chronisgreek έγραψε:oloklhrh spicy na mhn exei 2 aponomes sto energhtiko ths...

Μάλλον θα τα δίνουν αλλού τα λεφτά!
Ηταν κουκλαρα.Το ρουχο ηταν τελειο απο κοντα.supernatural22 έγραψε:Πάντως από κοντά φαινόταν σαν 30άρα!Πολύ ανανεωμένη!!!!!!

I like people too much or not at all.
Της Δέσποινας ανέφεραν σε δελτία τύπου για lives της κλπ,ότι το C'est la vie έχει γίνει πολυπλατινένιο!afn έγραψε:Εν τω μεταξύ δεν έχει κάνει καμία ε!Chronisgreek έγραψε:oloklhrh spicy na mhn exei 2 aponomes sto energhtiko ths...![]()
![]()
Όπως το αναφέρουν κι εδώ:
Το πρώτο single του άλμπουμ Sunday είναι και αυτό σε μουσική και στίχους Schiller - Φοίβου, σε φωνητικά από τη Δέσποινα Βανδή, που περιλαμβάνεται και στο πρόσφατο πολυπλατινένιο άλμπουμ της C’est la vie.
http://www.block33.gr/schiller.html
Φωτογράφηση για το πρωτοχρονιάτικο DownTown!deba έγραψε:η Έλλη έχει φωτογράφιση αλλά δεν ξέρω για που κ γιατί![]()
![]()

Ειναι εξώφυλλο στο Hello η Ελλη μαζι με 2 αλλες κυριες.
Tη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Δέσποινα Καμπούρηstelios έγραψε:Ειναι εξώφυλλο στο Hello η Ελλη μαζι με 2 αλλες κυριες.
supernatural22 έγραψε:Tη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Δέσποινα Καμπούρηstelios έγραψε:Ειναι εξώφυλλο στο Hello η Ελλη μαζι με 2 αλλες κυριες.

Eγω πάντως δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πιαστεί κορόιδο απο το κάθε Φοίβο και τη κάθε Κοκκίνου.afn έγραψε:Γιατί καλέ? Αφού λέμε πως μερικοί μια χαρά το κάνουν!!
minerboh έγραψε:Eγω πάντως δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πιαστεί κορόιδο απο το κάθε Φοίβο και τη κάθε Κοκκίνου.afn έγραψε:Γιατί καλέ? Αφού λέμε πως μερικοί μια χαρά το κάνουν!!
εγω παλι ακουω τη μουσικη της και κανω delete η oxi αυτο που μ αρεσει....τα αλλα παγερα αδιαφορα...εχω ζωη...σιγα μην ασχολουμαι με την Redou
Παρε ανασα και παμε...
krima re gamwto thn xeperase h garbi me diamanteniosupernatural22 έγραψε:Της Δέσποινας ανέφεραν σε δελτία τύπου για lives της κλπ,ότι το C'est la vie έχει γίνει πολυπλατινένιο!afn έγραψε:Εν τω μεταξύ δεν έχει κάνει καμία ε!Chronisgreek έγραψε:oloklhrh spicy na mhn exei 2 aponomes sto energhtiko ths...![]()
![]()
Όπως το αναφέρουν κι εδώ:
Το πρώτο single του άλμπουμ Sunday είναι και αυτό σε μουσική και στίχους Schiller - Φοίβου, σε φωνητικά από τη Δέσποινα Βανδή, που περιλαμβάνεται και στο πρόσφατο πολυπλατινένιο άλμπουμ της C’est la vie.
http://www.block33.gr/schiller.html

-
Και στο Fever το λέει!Krouela έγραψε:pantos pou tin ida stin kypro prin evdomades ipe to lypamai ilikrinaafn έγραψε:Ότι πει ο Φοίβος πια!!minerboh έγραψε:Θα τις έπεφτε ο κώλος της κ Κοκκίνου να έλεγε και κανα τραγούδι απο το δίσκο Ειλικρινά;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover έγραψε:Και στο Fever το λέει!Krouela έγραψε:pantos pou tin ida stin kypro prin evdomades ipe to lypamai ilikrinaafn έγραψε:Ότι πει ο Φοίβος πια!!minerboh έγραψε:Θα τις έπεφτε ο κώλος της κ Κοκκίνου να έλεγε και κανα τραγούδι απο το δίσκο Ειλικρινά;

-
Όταν λες σουξέ; Που ακριβώς έγιναν σουξέ; Κανένα από αυτά δεν έγινε επιτυχία..supernatural22 έγραψε:Όλος ο δίσκος "Ειλικρινά" είναι εξαιρετικός.Τα αγαπημένα μου κομμάτια από αυτό το δίσκο είναι:
Επίσης είχε τα σουξέ "Στάσου","Δεν πάω καλά","Για φαντάσου"
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.