To Θάλασσες έγινε 2πλα πλατινένιο στην Ελλάδα, το "Μαζί Μου Σε Θέλω" έγινε Χρυσό στην Κύπρο. Η απονομή μάλλον αφορούσε το κυπριακό certification.supernatural22 έγραψε:To προηγούμενο cd "Μαζί μου σε θέλω" είχε γίνει πλατινένιο,του είχαν κάνει και απονομή!Και το "Θάλασσες" επίσης πλατινένιο!!Το νέο cd δεν κυκλοφόρησε ακόμα,ενώ είχαν βγει εξώφυλλο,οπισθόφυλλο κλπ!
Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!
Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Μα στην Ελλάδα το "Μαζί μου σε θέλω" έγινε πλατινένιο!Entek έγραψε:To Θάλασσες έγινε 2πλα πλατινένιο στην Ελλάδα, το "Μαζί Μου Σε Θέλω" έγινε Χρυσό στην Κύπρο. Η απονομή μάλλον αφορούσε το κυπριακό certification.supernatural22 έγραψε:To προηγούμενο cd "Μαζί μου σε θέλω" είχε γίνει πλατινένιο,του είχαν κάνει και απονομή!Και το "Θάλασσες" επίσης πλατινένιο!!Το νέο cd δεν κυκλοφόρησε ακόμα,ενώ είχαν βγει εξώφυλλο,οπισθόφυλλο κλπ!
η βισση/βανδη ποτε κυκλοφορουν?
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
-
aprlio mallon apo pasxa k meta..
Με δύο υποψηφιότητες «κατεβαίνει» στα φετινά Balkan Music Awards ο Νίκος Βέρτης, με την μεγάλη επιτυχία του «Δεν Με Σκέφτεσαι»!
Ο Έλληνας τραγουδιστής είναι υποψήφιος για καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης στα Βαλκάνια, αλλά και στην κατηγορία για το καλύτερο τραγούδι από την Ελλάδα.
Ο Νίκος, όπως και όλοι οι υπόλοιπο υποψήφιοι, είναι στην κρίση του κοινού από σήμερα, καθώς έχει ανοίξει η online ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας των Balkan Music Awards.
Ο Έλληνας τραγουδιστής είναι υποψήφιος για καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης στα Βαλκάνια, αλλά και στην κατηγορία για το καλύτερο τραγούδι από την Ελλάδα.
Ο Νίκος, όπως και όλοι οι υπόλοιπο υποψήφιοι, είναι στην κρίση του κοινού από σήμερα, καθώς έχει ανοίξει η online ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας των Balkan Music Awards.
I like people too much or not at all.
Πολύ ακούγεται τελευταία αυτό!Συνέχεια παίζει στο Τηλεάστυ κάθε βράδυ,και στο Mad Trash Me!!!!!!!!!
-
kala kanoun k to bazoun trash 

-
pantos auti i tragoudistria moizei polu tin Antzu samiou.......
Ναι,και εμένα την Άντζυ Σαμίου μου θύμισε!Χθες το έδειξε 2 φορές στο Θοδωρή Ρακιντζή!!!!!Anemos2006 έγραψε:pantos auti i tragoudistria moizei polu tin Antzu samiou.......
Κάνει ακόμα εκπομπές ο Θοδωρής;supernatural22 έγραψε:Ναι,και εμένα την Άντζυ Σαμίου μου θύμισε!Χθες το έδειξε 2 φορές στο Θοδωρή Ρακιντζή!!!!!Anemos2006 έγραψε:pantos auti i tragoudistria moizei polu tin Antzu samiou.......

Ναι,κάθε δεύτερο Σάββατο ζωντανά,και τις άλλες μέρες μαγνητοσκοπημένες!Και ποτέ δεν βάζει ίδια videoclips,παρόλα αυτά,παίζει σίγουρα 2 φορές το "Όνειρα στη φωτιά" των C Real,και τις τελευταίες μέρες παίζει της Άντζυς Καρέζη συνέχεια!Τα προγραμματίζω και τα γράψω σε dvd επανεγγράψιμο,στο dvd recorder μου,μήπως πετύχω κανένα πολύ σπάνιο videoclip!
-
-

Ο Χρόνης ηχογραφεί τραγούδι!
Ο νεαρός που μας κρατά συντροφιά μετά τα μεσάνυχτα μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1 σχεδόν κάθε βράδυ, ο Χρόνης, ο δικός μας Χρόνης όπως έλεγε και εκείνος παλιότερα, ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι.
Ο ίδιος είχε βρεθεί παλιότερα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για να επιδείξει το ταλέντο του στο τραγούδι και φαίνεται πως έπεισε τον Μάκη Πουνέντη ο οποίος και θα τον αξιοποιήσει κατάλληλα. Ο Χρόνης ζει μόνιμα στη Γερμανία καθώς είναι παιδί μεταναστών και μάλιστα το παιχνίδι γυρίζεται εκεί. Πρόσφατα όμως ήρθε στην Ελλάδα για μόλις δύο μέρες ώστε να ηχογραφήσει το πρώτο του τραγούδι το οποίο σύμφωνα με την Πρωινή Μελέτη θα είναι dance κομμάτι και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό.
gossip-tv
pantws eixe deiksei kala deigmata sto ellada exeis talento...!
-
Διονύσης Μακρής: Ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη

Κλεισμένος στο στούντιο είναι αυτή την εποχή ο Διονύσης Μακρής.
Ο τραγουδιστής ετοιμάζει μια καινούργια συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ. Συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, αλλά αφιερώνει και πολύ χρόνο στην νέα του δουλειά.
gossip-tv

Ο τραγουδιστής ετοιμάζει μια καινούργια συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ. Συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, αλλά αφιερώνει και πολύ χρόνο στην νέα του δουλειά.
gossip-tv
Πόσα χρόνια έχει να βγάλει κάτι αυτός;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Eτοιμάζει κομμάτια στο studio συνέχεια από το 2007!Συνέχεια έξοδα για ενοικίαση studio,ενορχηστρώσεις,και τα περισσότερα από αυτά πετάγονται!Ο μοναδικός ολοκληρωμένος δίσκος είναι η "Απόλαυση",και μετά έβγαλε και ένα cd-single με 4 κομμάτια "Μου είπες ψέματα".Από εκεί και πέρα κάποια σκόρπια κομμάτια,που τα περισσότερα ούτε καν βγήκαν στα iTunes!Entek έγραψε:Πόσα χρόνια έχει να βγάλει κάτι αυτός;
-
oti na nai... kahke monos tou aytos.. to apolaysh ekane epityxia k eprepe na to ekmetalleytei k aytos k h etaireia tou pou apo oti fainetai den tou edwse polu shmasia...eprepe na ebgaze k ton epomeno disko me ton idio syn8eth pou tou edwse wraia songs sto 1o album...
tespa na douse ti eklphksh etoimazei..
Mε Βαγγέλη Τούντα και Εύη Δρούτσα ήταν και ο δίσκος που θα έβγαζε από τη SONY.Αλλά υπήρχε πρόβλημα με την εταιρεία,αν και ήταν έτοιμος ο δίσκος,και ποτέ δεν βγήκε.μόνο τα κομμάτια "Φουλ ερωτευμένος" και"Σε τιμή ευκαιρίας" ακούστηκαν,και το "Χιλιόμετρα μακριά" που παίχτηκε ελάχιστες φορές στο ραδιόφωνο!Μετά πήγε στη Final Touch (Label Universal) και ξεκίνησε νέες ηχογραφήσεις όπου τελικά ετοίμασε,αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ το δίσκο "Στης καρδιάς μου τ'ανοιχτά" με 9 τραγούδια.Τελικά βγήκαν στα iTunes τα κομμάτια "Χάρηκα πολύ","Μόνο εσύ" και στο youtube τα κομμάτια "Όγδοη νύχτα","Βρέχει στα βόρεια","Τώρα τι να λέμε".Τώρα η Δρούτσα έχει νέο "προστατευόμενο" το Γιώργο Δασκαλάκη,που έβγαλε cd επίσης από τη Final Touch,σε μουσική του Βαγγέλη Τούντα.Chronisgreek έγραψε:oti na nai... kahke monos tou aytos.. to apolaysh ekane epityxia k eprepe na to ekmetalleytei k aytos k h etaireia tou pou apo oti fainetai den tou edwse polu shmasia...eprepe na ebgaze k ton epomeno disko me ton idio syn8eth pou tou edwse wraia songs sto 1o album...
Με μεγάλο συνθέτη ίσωςChronisgreek έγραψε:Διονύσης Μακρής: Ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη
gossip-tv