ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Τον είπες άντρα της και σήμερα μάθαμε πως χώρισαν.supernatural22 έγραψε:είναι σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη,του άντρα της Ηλιάδη!Chronisgreek έγραψε:wraio tou brettou! sto gnwsto styl.. gabrihlidhs na fantastw? gt moiazei me kakoma8hmeno k eisai oti na nai..
Πάντως το καλύτερο cd που άκουσα αυτές τις μέρες είναι του Δήμου Αναστασιάδη!Έχει υπέροχα κομμάτια,ενορχηστρώσεις,παραγωγή,και είναι μεταξύ pop και πιο έντεχνου!

I like people too much or not at all.
Αυτή είναι η κοπέλα που λέει το party like a freak;Anemos2006 έγραψε:
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΡΑΛΛΙΑΣ!
-
polu kalo! nai ayth prepei na nai!Stavros έγραψε:Αυτή είναι η κοπέλα που λέει το party like a freak;Anemos2006 έγραψε:
Τελικα το νεο cd της Πεγκυ Ζηνα θα κυκλοφορησει τον Σεπτεμβριο?
Zenia έγραψε:Τελικα το νεο cd της Πεγκυ Ζηνα θα κυκλοφορησει τον Σεπτεμβριο?

i live for the A-P-P-L-A-U-S-E

Η γνωστη και επιτυχημενη pop star Ελενα Παπαριζου, μετα την νικη της στην Eurovision 2005 καταφερε να μαγεψει και την Ευρωπη. Ετσι, κυκλοφορησε 2 international albums (My Number One, The Game Of Love) χωρις ιδιαιτερη επιτυχια αποτυγχανωντας την προσπαθεια για διεθνη καριερα,κατι που το ηθελε πολυ και η ιδια.Το 2012 ομως βρηκε την Ελενα ιδιαιτερα βελτιωμενη και γεματη αισιοδοξια για νεα projects. Αφου περασε ενα διαστημα 2 μηνων στη Σουηδια , τι κι αν αποχωρησε απο το Let's Dance, τωρα επεστρεψε στην Ελλαδα και ετοιμαζεται για την καλοκαιρινη της περιοδεια. Μες το καλοκαιρι αναμενονται να κυκλοφορησουν 2 νεα τραγουδια απο τον επερχομενο dance δισκο που θα βρισκεται στην αγορα μετα το καλοκαιρι συμφωνα με πληροφοριες των περιοδικων Hello & OK.
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
zaxos έγραψε:
Η γνωστη και επιτυχημενη pop star Ελενα Παπαριζου, μετα την νικη της στην Eurovision 2005 καταφερε να μαγεψει και την Ευρωπη. Ετσι, κυκλοφορησε 2 international albums (My Number One, The Game Of Love) χωρις ιδιαιτερη επιτυχια αποτυγχανωντας την προσπαθεια για διεθνη καριερα,κατι που το ηθελε πολυ και η ιδια.Το 2012 ομως βρηκε την Ελενα ιδιαιτερα βελτιωμενη και γεματη αισιοδοξια για νεα projects. Αφου περασε ενα διαστημα 2 μηνων στη Σουηδια , τι κι αν αποχωρησε απο το Let's Dance, τωρα επεστρεψε στην Ελλαδα και ετοιμαζεται για την καλοκαιρινη της περιοδεια. Μες το καλοκαιρι αναμενονται να κυκλοφορησουν 2 νεα τραγουδια απο τον επερχομενο dance δισκο που θα βρισκεται στην αγορα μετα το καλοκαιρι συμφωνα με πληροφοριες των περιοδικων Hello & OK.

-
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΔΙΣΚΟ!!
ΚΑΛΟΥΛΙ...
Ωραίο του Ραφαηλίδη!Ειδικά η ενορχήστρωση,και αρκετά καλοί στίχοι.Ο Αντρέας Λάμπρου όταν θέλει γράφει καλά κομμάτια!
Γιώργος Παπαδόπουλος album "Όλα στο Κόκκινο".Κυκλοφορεί 18/05 από τη Heaven Music

Tracklist :
01. Με το Φθινόπωρο να'ρθεις
02. Γυρίζω το χρόνο
03. Εσύ δεν ξέρεις
04. Δεν έχω μάθει στο μισό
05. Ότι θέλω είσαι εσύ
06. Δυο χρόνια και δυο βράδια
07. Σε θέλω εδώ και τώρα
08. Απόψε δεν θα κοιμηθώ
09. Έχεις ακόμα λίγο πόνο
10. Όλα στο κόκκινο
11. Ακόμα σ'αγαπώ