minerboh έγραψε:Eίναι και άλλοι που μου έκανε εντύπωση η απουσία τους: Ο Λεμπέσης (με τον οποίο πήγαιναν μαζί ωδείο και ο δίσκος τους μας είχε συστήσει τη σκουπιδοχέβεν, Ο Βοσκόπουλος του οποίου δήλωνε μεγάλος θαυμαστής ο Φοίβος, ο Άγγελος Διονυσίου ενω μου φαίνεται κάπως που δεν κάλεσε τη Βίκυ Χαρίτου που ηταν και η πρώτη τραγουδίστρια που ερμήνευσε τις δημιουργίες του, Ο Πασχάλης Τερζής (καλά αυτός είναι περισσότερο Θεοφανικός παρά Φοιβικός), η Κονιτοπούλου και η Βιτώρια Χαλκίτη. Και έλεος, συμμετέχει το βλήμα ο Τoυς και όχι η Στέλλα Καλλή που είναι και φωνάρα;
Για μένα η μεγαλύτερη απουσιά θα είναι του Πάριου.Είναι από τις μεγάλες στιγμές του Φοίβου.
Ο Λεμπέσης δεν πήρε ούτε πρόσκληση.Έχει κάνει δηλώσεις πως είχε προβλήματα με την καρδιά του μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Φοίβο και την αλλαγή-πτώση στην καριέρα του.Έχει κάνει δηλώσεις επίσης πως έχει τηλ αρκετές φορές στον Φοίβο σε γιορτές-γενέθλια και εκείνος δεν ερχόταν ούτε στο τηλ.
Τον έχει κατηγορήσει ουσιαστικά πως τον πούλησε μέσα από συνεντεύξεις του.Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση να είναι εκεί.Είναι και σχετικά πρόσφατα όλα αυτά.
Ο Βοσκόπουλος δεν ήταν πετυχημένη συνεργασία με τον Φοίβο.Επιπλέον με τα προσωπικά θέματα που έχει δεν κάνει πλέον και πολλές εμφανίσεις.
Ο Πασχάλης Τερζής απέχει γενικά και ίσως να έχει και σχέση με το πρόβλημα υγείας του.Θα τον ήθελα και εγώ εκεί όμως.
Για τους υπόλοιπους συμφωνώ.Ξέχασες και την Κωνσταντίνα.
Λογικά κάποιοι κόπηκαν και λόγω χρόνου.Θα έβγαιναν στα τέλος και θα έλεγαν από 5 τραγούδια ο καθένας.
Η συμμετοχή του Tus ασχολίαστη απλά.

I like people too much or not at all.